Találatok a következő kifejezésre: Nekem van baratnom, (515 db)

Menj el és szerezz egy Qrvát!!!
Próbáljátok meg az anált, úgy is divat.
A kérdező hozzászólása: :D Hatalmas!! xD
A kérdező hozzászólása: OK. Nem vágtam
Poén volt filmbõl.
A kérdező hozzászólása: hülye... Sajátomén kívül másét soha!!!!
Ezt: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
A kérdező hozzászólása: Már agyaltam azon is, hogy befizetem egy körre, mert kajak másról alig beszél...
A kérdező hozzászólása: 9-es próbáld meg az anált azzal, akivel én gondolom... ha nem tudsz normális dolgot írni, ne írj semmit!!
Ennyire nem kellene másra akaszkodni ez tehetetlenség!
A kérdező hozzászólása: nem gáz. Az lenne gáz, ha lesz újból csaja, akkor alig foglalkozna velem. én a barátnõm mellett is foglalkozok vele. Bírom a srácot, de nem lesz zsír a barátság ha én beleteszek mindent õ nem. Azóta nagy haver csak mióta dobta a nõje
A kérdező hozzászólása: elõtte is legjobb barát volt de most éjjel nappal velem lenne. Így értsd a fentebbit

Miért bűn az, ha vékony fiúként vékony barátnőre vágyom, amikor sok túlsúlyos lány ismerősömnek is vékony pasija van? Ha neki van joguk hozzá, akkor nekem miért nem lehet vékony barátnőm?

Mert folyton azzal jön mindenki, hogy elégedjek meg én is egy kvöér lánnyla, de nem értik meg hogy nekem nem jönnek be, nem bírom elfogadni, hogy csak kövér barátnőm lehet, amikor annyira nincs is nagy igényem csak, hogy ne legyen igénytelenül kövér, mert nem tudok vonzódni hozzájuk. Miért nem bírják ezt felfogni?!

Legjobb válasz: Úgy beszélsz az emberekrõl, mintha valami szolgáltatások vagy anyagi javak lennének. Mint mikor az ekével kínlódó földmûves azt mondja, hogy neki is joga van egy traktorhoz, mint a szomszédnak... Ez baromira nem így mûködik. Olyan ember lesz a párod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bár a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik, de mindkét esetben ott van az, hogy meg kell felelnetek EGYMÁSNAK. Semmi sem tiltja vagy akadályozza meg, hogy keress egy vékony lányt, akinek tetszel, szóval akkor mi a probléma?

Úgy beszélsz az emberekrõl, mintha valami szolgáltatások vagy anyagi javak lennének. Mint mikor az ekével kínlódó földmûves azt mondja, hogy neki is joga van egy traktorhoz, mint a szomszédnak... Ez baromira nem így mûködik. Olyan ember lesz a párod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bár a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik, de mindkét esetben ott van az, hogy meg kell felelnetek EGYMÁSNAK. Semmi sem tiltja vagy akadályozza meg, hogy keress egy vékony lányt, akinek tetszel, szóval akkor mi a probléma?
"a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik" LOL, te hol élsz ember? Ez inkább 100 évvel ezelõttig volt igaz. Manapság mindenkinek lehetõsége van a bárki közül megtalálni a magának valót. Aki meg beéri a kevéssel, az szenvedjen is egész életében. Én is vékony pasi vagyok, nehogy már egy igénytelen kövér nõt kelljen a barátnõmnek nevezni. Eleve nem vonzzanak, akkor meg hogy szeressek belé, ha nem is foglalkozom velük? Lehet leszavazni, gondolom a sok lusta disznót bántja ez a komment. :)
már nem azért de vannak olyan kövér lányok akik önhibájukon kívûl kövérek és õket is besorolják abba a csoportba h lusták.közben meg betegek.én sem vagyok vékony ezt elismerem(181 cm, 70 kg) de nem értem h miért néznek le az emberek.igen is mozgok
Lassan fogadóirodát nyitok, hogy melyik nap hányszor fogod feltenni ezt a kérdést. :D
8-as köszi:)
#6 a betegségbõl adódó túlsúly elég kis arányú a kövérek között a lustasággal szemben. Egyébként 180 centihez a 70kg nem kövér, max teltkarcsú.
ma már nem* És valamiért ennél a kérdésnél is úgy érzem, hogy ez a helyzet. A lényeg, hogy legyen valaki, aki nem taszítja túlságosan. Kell egy barátnõ, és neki bizony JOGA VAN egy vékony példányhoz.
Jó vicc volt :DD
Kedves #4-es, attól még, hogy nem ma már az ember szülei döntenek errõl, bizony sok a gátlásos, kapcsolatfüggõ ember, akinek bizony bõven elég az, ha a másik nem megy az idegeire (bár bizonyos körökben ez is luxus :D) és emellett nem egy bányarém. A lényeg, hogy legyen valakijük.
El van túlozva, feleslegesen gyártod a problémákat! Ismerkedj vékony lányokkal, utána ha lesz egy vékony barátnõd csak nem fogják azt kérdezgetni, hogy hát mért õ, mért nem egy kövér?!
Aki vékony, annak csak csúnya barátnõje lehet. A nõknek kb mindegy a férfi testalkata, csak a vékonyakat rühellik, mint a szrt.

Van barátnőm, normális szexuális életet élünk, mégis szeretek maszturtbálni, az egészen más, nem tudod, fiúk ti hogy vagytok vele? A barátnőm tudja, és mindig szól érte, de én akkor is csinálom, mert erre nekem szükségem van.

Legjobb válasz: Simán rárántok ha nincs velem. Én másra is szoktam gondolni, de csak azért mert, neki meg Ben Affleck kép van a tükrén. Valamit valamiért :P

Simán rárántok ha nincs velem. Én másra is szoktam gondolni, de csak azért mert, neki meg Ben Affleck kép van a tükrén. Valamit valamiért :P
Persze, hogy más! A maszturbáció nem egy "szex-pótló" dolog, hanem egy különálló formája a szexualitásnak, amiben az a különleges, hogy önmagadnak adod az örömöt, nempedig valaki más. Ha a normál szex mellett, ezt is szereted csinálni, semmi baj. :) Azt jelenti, hogy változatos a szexuális ízlésed. :)
A kérdező hozzászólása: *nem tudom*, fiúk, ti hogy vagytok ezzel?
Te meg egy retard állat vagy. undorító girhes tetû, ezért nem lesz soha rendes párod. ennyi erõvel le is szophatnád magad. na mivel szabad országban élünk ez is csak egy vélemény. mielõtt úgy Te akadnál ki~
A kérdező hozzászólása: Tökmindegy, de nem vagy fiú:D
én is szoktam szóval tökmindeggy
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak üzenem, ha nem fiú, minek ír?:O Ennyire unatkozol?:S Szánalmas 23 éves lány!
Kedves Utolsó! Hát igazán büszke is lehetsz magadra!!! Gratulálok!!! 23/Nõ
Hát nemtom gyerekek én inkább tartok szeretõt, mint rángatózzak...
A kérdező hozzászólása: Nem semmi :D Ki kire gondol, az már egy másik fejezet:D
énis nyomom, pedig van barátnõm... és tud róla és meg is érti... de le van szögezve, hogy csak rá gondolhatok közben :D
A kérdező hozzászólása: :D:D
mi az a zoldpardon ? mit csinalnak ott az emberek ?
A kérdező hozzászólása: A Zöldpardon egy szórakozóhely, de ha nem is hallottál még róla, akkor minek írsz "választ"? Nem bunkó akartam lenni, csak nem értem a logikát...
A kérdező hozzászólása: A Zöldpardon egy szórakozóhely, de ha nem is hallottál még róla, akkor minek írsz "választ"? Nem bunkó akartam lenni, csak nem értem miért írtál...
Elvileg 18alatt csak szülõvel lehet menni (meg persze zöld kártyával)és ezt igazolni is kell... Habár multkor haverom apja bevitt mimdkettõnek szal nemnézik lyan szigorúan.
Igen, veled van, ússz be a jeges dunába!
csak remélni tudom hogy csaj vagy...
Ha elötte elégitett már ki nö, akkor 50-50%, mert lehet hogy a bnöd a 'rossz', de lehet hogy közben te 'romlottál' el. 17/f
Vagy gátlásaid vannak - amit mondjuk nem igazán tartok valószínûnek, ha már ott vagytok együtt, és igazán vonzódsz hozzá, akkor az ösztönöknek már el kéne intéziük a többit - vagy mégsem vagy annyira biszexuális, mint gondolod... idõsebb meleg ismerõsöm mondta, hogy a biszexek nagy része idõvel elkezd az egyik nemhez jobban húzni... lehet, hogy Nálad is ez lépett fel.
szerezzetek ilyen jó kis kívül farok belül farok gatyeszt, és jó lesz majd nektek akkor
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lehet a baj. Egyébként õ az elsõ lány az életembe , lehet azért?de biztos , hogy vonzodom hozzá de kicsit elég szar van egy 10 éve pasim is , és elég nehéz mind 2-nek megfelelni.Akarom kívánom vele , de mégsem sikerül elmenni vele..
fiú vagy, v lány? és hány éves?
utolsó kérdése tényleg fontos, mert ha 18 elmúltál, és 10 éves a pasid, akkor pedofil vagy....(rem. lány vagy!!!)
Ne aggódj, és ne görcsölj miatta. Szerintem nem lesz gond!
Ugye azzal tisztában vagy, hogy a nõi hüvely nem feltétlenül több 13 centiméternél? Illetve hogy az átlagosnál 1 centivel nagyobb? 15 centi az átlag méret 3, 8 átmérõvel, bár a kerület a lényeg, ha nem lötyög a farkadon a koton, akkor nincs okod az aggodalomra. Ami pedig a kotonra van írva mm-el az nem az átmérõ, hanem ha egy síkben kifeszíted a kotont, akkor annak a hossza.
Ha kicsinek találod a valamennyivel több mint az átlag méretett akkor növeszd meg egy félmétéres ökörfarokra, de vigyázz nehogy rád is bepöccenjen a pornóipar.. Viccet félretéve. A 16cm teljesen rendben van és simán ki lehet vele elégíteni egy nõt. De köztudott, hogy azon van a hangsúly, hogy hogyan is használod.
Csak hogy megrémítselek:a vastagság többet számít. Amúgy ne parázzál, a 16cm jó, csak tudnod kell használni, de abba majd belejössz.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülyén mértem de a vastagság az 14 cm.(spárgával közbemértem és ennyi lett.)
Miért hiszitek, hogy az számít, hogy mekkora hosszra?
A szex hogy mennyire jó nem a hossztól függ hanem hogy mennyire szenvedélyes és hogy mennyire adjátok át magatokat a másiknak
maximum levág belõle!
Biztos, hogy hülyén mérted a 14 cm zsinórral körbetekerve a kerülete, és nem a vastagsága. Matekóráról hiányoztál?

2 hete van barátnőm. Felhozzam neki, hogy féltékeny vagy, amiért egy fiú haverjával szokott elég sokszor dumálni?

Legjobb válasz: A hiba ott van, hogy amikor, hogy már a kezdetek kezdetén tudtad, hogy van ez a fiú haverja..ha ennyire zavar téged és ezt tudtad is magadról, hogy neked ez nem fér bele egy kapcsolatba akkor miért jöttél vele össze? Tudom mert szereted..de ezzel azt is bevállaltad úgymond, hogy elviseled, hogy a fiú haverjával is tartja a kapcsolatot..és ha õ régebben jelen van az életében mint te akkor sajnos te repülsz nem a haver. Nekem is sok lány ismerõsöm van akik évek óta haverok és házas asszonyok szóval nincs semmi köztünk és sokszor segítettek már nekem ahogy én is nekik van akivel 3-4 éve napi kapcsolatban vagyok..ha a barátnõm azt kérné, hogy soha többé ne beszéljek velük a barátnõm repülne. Azért egy 3-4 éves "barátságot" ( ráadásul hányszor izgultunk anno a vizsgák elõtt az egyetemen együtt és a többi) biztos nem rúgok fel egy olyan valakiért akit X hónapja ismerek aztán ha szakítunk X idõ múlva nem lesz s barátnõm és a "kapcsolataimat" is elveszítem. Szóval ne feszegesd a témát..természetesen ha haver fûzni kezdi a csajod akkor verd le a lépét :D

A hiba ott van, hogy amikor, hogy már a kezdetek kezdetén tudtad, hogy van ez a fiú haverja..ha ennyire zavar téged és ezt tudtad is magadról, hogy neked ez nem fér bele egy kapcsolatba akkor miért jöttél vele össze? Tudom mert szereted..de ezzel azt is bevállaltad úgymond, hogy elviseled, hogy a fiú haverjával is tartja a kapcsolatot..és ha õ régebben jelen van az életében mint te akkor sajnos te repülsz nem a haver. Nekem is sok lány ismerõsöm van akik évek óta haverok és házas asszonyok szóval nincs semmi köztünk és sokszor segítettek már nekem ahogy én is nekik van akivel 3-4 éve napi kapcsolatban vagyok..ha a barátnõm azt kérné, hogy soha többé ne beszéljek velük a barátnõm repülne. Azért egy 3-4 éves "barátságot" ( ráadásul hányszor izgultunk anno a vizsgák elõtt az egyetemen együtt és a többi) biztos nem rúgok fel egy olyan valakiért akit X hónapja ismerek aztán ha szakítunk X idõ múlva nem lesz s barátnõm és a "kapcsolataimat" is elveszítem. Szóval ne feszegesd a témát..természetesen ha haver fûzni kezdi a csajod akkor verd le a lépét :D
NEEE!!!!
Az elõttem lévõnek teljesen igaza van. És nemtom, de nekem az a furcsa, amit te írsz. Hogy nem beszélgetsz más lányokkal, amikor barátnõd van? És MIÉRT??? Ugyanolyan emberek, mint a fiúk! Vagy te nem tudsz mindenféle hátsó szándék nélkül csak úgy beszélgetni egy ellenkezõ nemûvel? Egyébként én ez nem is nagyon hiszem, h nem beszélgetsz más lánnyal... durva lenne
A kérdező hozzászólása: De nem értem, hogy ez a lányoknál miért mûködik máshogy. Nekem, ha barátnõm van, akkor teljesen természetes, hogy nem fogok más lányokkal beszélgetni, hanem megpróbálok a szerelmemmel minél több idõt tölteni és csak vele lenni.
Ja és csak egy tanács, de 2 hét után ne kezdd a féltékenységi jeleneteket, (fõleg ne egy régebbi haverja miatt), mert rövid úton ott fog hagyni, ez még nagyon rövid kapcsolat.
Hát pedig sajnos el kell viselni, ha akarna tõle vamit, már összejöttek vna elõtted... Mellesleg nem lehet egy lánynak fiú haverja, ha van épp párja?
A kérdező hozzászólása: 20.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: De hogy lehet azt elviselni, hogy vele jópofizik? Nekem ez kínszenvedés :( Én se jópofizok csajokkal, mert én csak 1 lányt szeretek.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tudtam, hogy van ez a barátja neki. Szerintem lány és fiú között nincs "csak barátság", egyszer mindenképp több lesz belõle. Tapasztalat.

Volt barátnőm lejön ma hozzám, filmezünk, meg pizza-zunk! De neki van barátja, mit csináljak, hogy visszakaphassam őt?

Legjobb válasz: hiddel nem éri meg. énis kavartam egy csajjal akinek éppen volt vkije. szerettem a csajt, képtelen voltam nemet mondani neki. viszont kiderült, nem tudtuk volna eltitkolni. és emiatt megutált szinte az összes barátom. a csajjal meg nem lett semmi. belehalok hogy nem lehet az enyém. ebben az esetben a barátaim vigasztalhatnának. de nekem olyan már nem sok van. várd meg amíg szakítanak. ha te kellesz neki akkor szakít a pasijával, ha meg nem kellesz neki annyira akkor nem éri meg.

hiddel nem éri meg. énis kavartam egy csajjal akinek éppen volt vkije. szerettem a csajt, képtelen voltam nemet mondani neki. viszont kiderült, nem tudtuk volna eltitkolni. és emiatt megutált szinte az összes barátom. a csajjal meg nem lett semmi. belehalok hogy nem lehet az enyém. ebben az esetben a barátaim vigasztalhatnának. de nekem olyan már nem sok van. várd meg amíg szakítanak. ha te kellesz neki akkor szakít a pasijával, ha meg nem kellesz neki annyira akkor nem éri meg.
Van barátja és elmegy hozzád filmet nézni????? pont a régi fiújához??? nem fogtok pizzázni se filmet nézni :P aztán vessél be mindent
szerintem kacérkodik veled a volt barátnõd. Igen, miért pont a volt fiújához megy le "filmezni" és "pizzázni"? nekem nagyon gyanús, olyan mondvacsináld indok. Ha a barátnõd is vevõ a dologra akkor hajrá! Ezt úgyis észre fogod venni rajta! sok sikert
Ha szereti a barátját akkor ne válaszd szét õket mert akkor szerintem már semi esályed nála...mergharagudna...
Ha már ilyen délután be van szervezve nektek akkor tuti, hogy nem azért akar látni mert utál...mindent vessél be, hogy visszakapd, legyél kellemes humorú stb és talán a nap végére dugni is fogtok.
Tudod mit, felejts el rövid úton, vagy annak az esélyét kockáztatod, hogy több füled legyen mint fogad, ha ráhajtasz valaki máséra, ráadásul még kaphatsz egy hajszálborzoló tökönrúgást a csajtól is miután laposraverték a hülye fejed, hogy bizonyítsa az új pasijának a hûségét és odaadását!
bérelj fel egy bérgyilkost hogy ölje mega jelenlegi barátját. a barátnõ meg hozzád fordul vigaszért, újra összejöttök :D ilyen egyszerû :D
A kérdező hozzászólása: Ezaz!!! Nemjöttünk ismét össze, de minden volt, amit csak eltudtok képzelni, de ahogy észrevettem rövid idõb bellûl vissza fog jönni hozzám!!!:)
Mi lett a vége? :)

Barátnőmmel összevesztünk és szerintem nekem van igazam szerinte meg neki. és szeretnék hallani valaki más véleményét is! Mi lenne a véleményetek a lent leírtakról meg erről az egészről?

Az volt hogy elvileg szombaton átmentem volna hozzá délután, Õ a 15. kerületben lakik és a 22. -ben szóval elég messze, de nekem délel?tt be kellett volna mennem a 13. kerbe és gondoltam onnan átmegyek hozzá hogy ne kelljen 2szer átjárnom a várost kocsival, így spórolhattam is volna. De neki ez nem volt jó mert húgával elment volna mászkálni meg nézel?dni és nem akarta lemondani. És még ? basz le hogy kiakadtam ezen! Kinek van igaza? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: neki van igaza... ha délutánra beszéltétek meg akkor ne akadj már azon ki hogy a szabad délelõttjére programot szervez... ráadásul a húgával! amit érthetõ hogy nem mondd le... mégis csak családtag...

neki van igaza... ha délutánra beszéltétek meg akkor ne akadj már azon ki hogy a szabad délelõttjére programot szervez... ráadásul a húgával! amit érthetõ hogy nem mondd le... mégis csak családtag...
Ha spórolni akarsz a benzinköltségen, akkor járj BKV-val. :DD Még jó, hogy a húga lesz az 1., ha már megbeszélt vele valamit.Te csinálnál a szádból segget a barátnõd kedvéért?
A kérdező hozzászólása: de ha az ember egy ilyen egyszerü dolgot kér nem hiszem el hogy nem lehet megtenni. több mint 2 éve vagyunk együtt, nem azt kértem hogy ugorjon ki az ablakon hanem hogy had menjek át délelött és nem kéne akkor 2szer átjárnom a várost. szerintem elég egyszerû dolgot szerettem volna.. bár senki nem ért velem egyet szóval lehet én vagyok a hülye :D
hát drágám, nem te vagy az egyetlen, akihez igazodni kell! oksi?
A kérdező hozzászólása: hát nem hittem volna hogy senki nem ad nekem igazat :D és azért nem beszéltem meg vele elõre mert akkor tudtam meg hogy nekem ki kell mennem a 13ba mert akkor vettek meg tõlem valamit és oda ki kellett vinnem. csak hát gondoltam egy mászkálás nem annyira fontos mint az hogy ha már ott vagyok akkor ne zavarjon haza és ne tudja lemondani a húgát
#1 a pont. A barátnõdnek volt /van igaza
szerintem miért nem beszéltétek meg korábban? ha õ tervezett magának elõre programot, te meg utána nyögöd be hogy korábban mész, szerintem egyértelmû...
Ha meg volt beszélve a hugival, akkor nincs mirõl beszélni. Ha spórolni akarsz, válassz tömegközlekedést. Bocs haver, de neki van igaza. 22F
Egyetértek az 1.vel.Ebben sajnos neki volt igaza:/
Ja egyszerû dolgot. De képzeld el, hogy megbeszélsz egy sörözést/vagy valami mást a haveroddal és le kell mondanod, ráadásul az utolsó pillanatban szinte mert a barátnõd be akar ugrani hozzád. Elég önzõ vagy, már ne haragudj. Ha 10 éve lennétek együtt sem várhatnád el tõle, hogy lemondjon egy elõre megbeszélt programot miattad, ha csak nem valami tényleg életbevágóan komoly ok miatt akarsz vele találkozni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!