Találatok a következő kifejezésre: Nekem van ékszertekim mind a kettő (1 db)

Nekem van 2 ékszertekim mind a kettő tenyérnyi nagyságú, 150 liter vízben. Takarítás után a víz bekékült pedig semmit nem raktam bele és semmilyen szert nem használtam. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Nem érte az akváriumot valami külsõ behatás?Például túl sok fény,mert így az algák elszaporodhatnak és léteznek kék algák is,bár nem tudom hogy itt mi a helyzet.Ahhoz többet kellene tudni az elõzményekrõl.:)

Nem érte az akváriumot valami külsõ behatás?Például túl sok fény, mert így az algák elszaporodhatnak és léteznek kék algák is, bár nem tudom hogy itt mi a helyzet.Ahhoz többet kellene tudni az elõzményekrõl.:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem már rájöttem mi a gond.lehet h a sziget miatt lett ilyen?gondolom jön le róla a festék pedig még új. a tekik is néhány hejen kékek lettek.most kitakarítottam az akváriumot és még nem kék.
ha csak a sziget akkor semmi baj nincsen.de azért vigyázz megne igyák a vizet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1-1.5 éves gabonasiklót még kézhez lehet szoktatni?

most fog hozzám kerülni ez a gabona sikló és teljesen más gazdája volt és mondták is, hogy nem én leszek a potenciális "gazdája"

2

Az egyik kérdésemre azt írták a fővárosi állatkertből lehet kérni vörösfülű ékszerteknőst ez igaz? és hogyan kérjek írjak nekik vagy valakitől személyesen kell megkérdeznem?

4

Mitől vízkövesedhet a teknősöm (pézsmateknős) páncélja? Kell e a vízbe valamit tenni, hogy ne legyen olyan a páncélja? Nem baj, ha csak sima csapvizet öntök az akváriumába?

1

Kihatással van a frissen kelt gyíkokra ha egyből a felnőtt méretüknek megfelelő és ahhoz berendezett terráriumba rakom őket?

Illetve ha igen akkor milyen módon tudnám elkerülni azt hogy egy másik terráriumot keljen venni (és berendezni) ha felnőnek?

5

Hogyan tudnám eltüntetni a békákat a kertemből?

Persze tudom, hogy védettek és megeszik a csigákat, meg a szúnyogokat, de nálunk már brutálisan elszaporodtak! Van egy nagy halastavunk, ami annyira tele van már békával, hogy az óriási kertünkben gyakorlatilag már lépni sem lehet, nem hogy leheveredni a fűbe.. Begyűjteni őket szintén lehetetlen, mert nagyon sokan vannak. Gólyát nem tudunk leakasztani sehonnét. :) Nem feltétlenül szeretnénk őket megölni, ha el lehetne őket valahogy üldözni, az is jó lenne! :) Vagy ha tudnátok olyan halakat mondani, akik kifejezetten békairtásra szakosodtak, azt megköszönném! :)

2

Vizi agámával kapcsolatos kérdés, sürgös lenne?

Sziasztok!
A párom ma hazahozott egy ilyen gyíkot, csak az a baj, hogy nekünk nincs hozzá terrárium, ezáltal semmilyen neki való dolog, lámpa se, stb... Van egy akvárium, abba töltöttem vizet, és akváriumi vízmelegítővel melegítem a vizet. de ez ilyen szükség megoldás, miket vegyek neki, hogy meglegyen minden, ami kell? Linkeknek örülnék, mert egyáltalán nem vagyok jártas hüllő tartásban, pár halam volt régen, onnan az akvárium is. Köszönöm

8

Mitől lehet az ékszerteknősnek hosszú a karma?

Van két egyidős ékszerteknősünk és közülük az egyiknek a mellső lábain a középső három karom hihetetlenül hosszú, míg a többi normális. Mitől lehet ez és mit kellene vele csinálni?

3

Van-e a tekiknek is szabadságra, utazásnál használható kajaféle? Mint a halaknál a Sera Holiday. 1 hétre utazunk el, mit csináljak a tekikkel, ha nem tudok senkit megkérni az etetésre?

5

Valaki segít beazonosítani őket?

Ma futottam beléjük a járdán, épp intim dolguk közben.
Szerintem talán erdei siklók lehetnek, de nem vagyok szakértő.

4

Teknősöm mellé jönne egy cica. Megoldások?

Van egy teknősöm, s a terráriumának nincs teteje, s így néz ki:

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!