Találatok a következő kifejezésre: Nekem tetszik lány és hát én (2 db)

Nekem tetszik egy lány és hát én szeretem de ő engem nem. És hát már kezdtem elveszteni a reményt h valaha is megszeret és mostanában észrevettem h elkezdett nézn! Nem mindig de vamikor rámnéz! Szeret-e vagy ez most mit jelent?

Legjobb válasz: A szeretet nem jön csak úgy :) Hívd el mindenféle izgis és nem izgis helyekre ahol tudtok beszélgetni, figyelj rá törõdj vele, lepd meg, tudd meg milyen, miket szeret stb stb

A szeretet nem jön csak úgy :) Hívd el mindenféle izgis és nem izgis helyekre ahol tudtok beszélgetni, figyelj rá törõdj vele, lepd meg, tudd meg milyen, miket szeret stb stb
A középsulis szerelmek nekem sosem jöttek össze, mert megragadtam én is annál a szintnél, hogy "nézzük egymást". Az eddigi kapcsolataimban mindig úgy jöttem össze a fiúkkal, hogy vki által. Vmi közös ismerõs, vagy ilyenek. Nincs véletlen vki, aki bemutatna Titeket egymásnak? Ha meg már ismered, kezdj el vele ebszélni, ülj le mellé, ilyenek.
a nezes nem feltetlenul jelenti azt hogy most szerelmes beled vagy akarmi erzelmet, de csatlakozok az elottem szolohoz , ha akarsz valamit akkor ne engedd el konnyen , ne legy se tul nyomulos se tul hig...., hivd el erre arra , setalni , pizzazni, uditore, e lenyeg nem teljesen a helyszin, hanem az hogy minel tobbet beszelgessetek, ismerjetek meg egymast, talalj olyan dolgokat ami kozos bennetek es utalj ra tobbszor....

Mit tegyek? Az osztálytársamon (lány) látszik rajta h bejövök nála és hát nekem is tetszik de nagyon félénk vagyok az a baj és nem tudok mit mondjak meg ilyesmi. Mondtam neki, hogy járjon le úszni ahova én is járok és lejött.

ott tudok csak vele kettesben lenni, mert mindig a barátn?ivel van.egyszer amikor hazáig kísértem mondta h kérdezzek.és nem tudtam mit mondjak és akkor mondta h akkor kérdezek én és kérdezte h tetszek e neki és mondtam h igen de nem kérdeztem vissza de már a buszon ülve átgondoltam de nem tudok mit mondjak tudnátok valamit segíteni?

Legjobb válasz: tudnánk igyál meg 1 deci pálinkát elõtte és rögtön lesz bátorságod;) de ne azt a városon kapható kutyulmányokat, hanem házit;)

tudnánk igyál meg 1 deci pálinkát elõtte és rögtön lesz bátorságod;) de ne azt a városon kapható kutyulmányokat, hanem házit;)
szerezz önbizalmat. (: ha nem megy akkor játszd meg. a lányoknál ez fontos; mindig legyen egy b terved, legyél laza, és akkor minden menni fog magától. de csak egyet ne tegyél ! meg ne kérdezd , h. megcsókolhatod-e. soha! csak csináld.
ne gondolkozz semmit, csak csináld. no para menni fog. tényleg ne habozz.
Mond meg neki h bejön neked, aztán hívd el valahova! Könnyû dolgod van, nincs okod izgulni, a lány biztosan igent fog mondani, nem ronthatod el. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönök mindent az összes válasz nagyon hasznosnak tûnik :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!