Találatok a következő kifejezésre: Nekem tetszik lány és hát (10 db)

Nekem tetszik egy lány és hát én szeretem de ő engem nem. És hát már kezdtem elveszteni a reményt h valaha is megszeret és mostanában észrevettem h elkezdett nézn! Nem mindig de vamikor rámnéz! Szeret-e vagy ez most mit jelent?

Legjobb válasz: A szeretet nem jön csak úgy :) Hívd el mindenféle izgis és nem izgis helyekre ahol tudtok beszélgetni, figyelj rá törõdj vele, lepd meg, tudd meg milyen, miket szeret stb stb

A szeretet nem jön csak úgy :) Hívd el mindenféle izgis és nem izgis helyekre ahol tudtok beszélgetni, figyelj rá törõdj vele, lepd meg, tudd meg milyen, miket szeret stb stb
A középsulis szerelmek nekem sosem jöttek össze, mert megragadtam én is annál a szintnél, hogy "nézzük egymást". Az eddigi kapcsolataimban mindig úgy jöttem össze a fiúkkal, hogy vki által. Vmi közös ismerõs, vagy ilyenek. Nincs véletlen vki, aki bemutatna Titeket egymásnak? Ha meg már ismered, kezdj el vele ebszélni, ülj le mellé, ilyenek.
a nezes nem feltetlenul jelenti azt hogy most szerelmes beled vagy akarmi erzelmet, de csatlakozok az elottem szolohoz , ha akarsz valamit akkor ne engedd el konnyen , ne legy se tul nyomulos se tul hig...., hivd el erre arra , setalni , pizzazni, uditore, e lenyeg nem teljesen a helyszin, hanem az hogy minel tobbet beszelgessetek, ismerjetek meg egymast, talalj olyan dolgokat ami kozos bennetek es utalj ra tobbszor....

Tanácsra van szükségem egy 14 éves pasi vagyok és az osztályba van egy lány és hát úgy mond tetszik de nem merem neki elmondani hogy mit érzek mit tegyek?

Legjobb válasz: 14 éves PASI? XD Hát ezen szakadtam, nem is kicsit :D Ha olyan nagyra tartod magad 14 évesen, akkor nincs szükséged tanácsokra, mwegoldod egyedül is. Ha nem mered elmondani, akkor el se mered hívni sehova.. Addig ne remélj semmit ;) Beszélgess vele (ha mersz xD)

14 éves PASI? XD Hát ezen szakadtam, nem is kicsit :D Ha olyan nagyra tartod magad 14 évesen, akkor nincs szükséged tanácsokra, mwegoldod egyedül is. Ha nem mered elmondani, akkor el se mered hívni sehova.. Addig ne remélj semmit ;) Beszélgess vele (ha mersz xD)
Beszélgess vele mindenfélérõl. Mosolyogj rá sokat és dícsérd meg. Majd hívd el sétálni és ott kettesben majd meg tudsz nyílni neki. Nyugodtan mondd el neki az érzéseidet! :) És legyél magabiztos! :) A lányok nem szeretik a tutyi-mutyi fiúkat. :D 16/l
Nem is kell letámadni érzésekkel.Menjetek együtt moziba, tekézni, tudom én hová, és akkor majd alakul.
nézd pucus. szted csak te vagy ezen az oldalon ezzel a problémával? nézz már utánna kérlek tuti találsz ilyen kérdést és kielégítõ választ is! am meg próbálj vele szóvba elegyedni evdd fel msn re manapság ugyis ez a divat.
14 éves pasi X"D
A kérdező hozzászólása: Bocsánatot kérek hogy pasit írtam mert srácot kelletvolna bocs még egyszer

Ha egy sráctól megkérdezik hogy tetszik e neki egy lány és azt mondja hogy[hát. Nemis. Tudom]nálatok ez mitjelent?

Legjobb válasz: Valsz ha nem tetszene rögtön rávágná h nem, nehogy félreértések legyenek. Ellenben nem meri nyíltam kimondani h igen, úgyhogy elég vérszegényen próbál semleges maradni. Tehát igen :D

Valsz ha nem tetszene rögtön rávágná h nem, nehogy félreértések legyenek. Ellenben nem meri nyíltam kimondani h igen, úgyhogy elég vérszegényen próbál semleges maradni. Tehát igen :D
azt hogy a srác vagy tutyi-mutyi vagy azt, hogy "nem"
Azt, hogy igen. Gondolkozz már.
Azt, hogy igen.


Van egy fiu tetszik nekem és énis bejövök neki és hát csak egy kis bibi van nekem ö lesz az elsö és ha megakar csókolni nekem vele lesz az elsö csókom mitcsináljak hogy ne tünjek balféknek a csókba? Lány/15 éves

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi baj! Majd ha összejöttök, gyakorolsz majd vele eleget! Nekem is volt olyan lány, aki utána bevallotta, hogy az volt neki az elsõ, nem akartam elhinni, de végül is, mondtam neki, hogy semmi baj, majd gyakoroljuk még ezt! Szóval ha így áll hozzá a fiú, akkor jó. Ha nem akkor dobd ki azonnal!

Nincs ezzel semmi baj! Majd ha összejöttök, gyakorolsz majd vele eleget! Nekem is volt olyan lány, aki utána bevallotta, hogy az volt neki az elsõ, nem akartam elhinni, de végül is, mondtam neki, hogy semmi baj, majd gyakoroljuk még ezt! Szóval ha így áll hozzá a fiú, akkor jó. Ha nem akkor dobd ki azonnal!
mindenkinek volt elsõ csókja.. ha emiatt bármit is mond akkor egy tapló bunkó gyökér..
Majd az jön magától, minden esetre ne görcsösen állj hozzá. 15/F
ne görcsölj rajta. Csak megtörténik és kész. Az elsõnek nem muszáj nyelvesnek lennie. Én pl. az elsõ csókom után, a nálam sokkal tapasztaltabb barátnõmmel gyakoroltam :D hülyén hangzik, de ez van. 18/L
Én fiu vagyok.Volt két barátnõm mindkettõvel csókolóztam.én is féltem. ezzel azt akarom kifejezni hogy õ is fél. Nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat azt hittem majd lehurrognak de nem köszönöm mégegyszer nyugodtabb vagyok sokkal

Mit csinaljak akkor, ha a lany aki tetszik megkerdezi facebookon, hogy ki tetszik neki, es hat ugye o, de nem akarom facebookon elmondani? 15/F

Tereljem a temat, vagy csak mondjam neki hogy majd eloben elmondom, illetve ha elobe kerdez ra akkor csak ba sszam neki oda hogy te, vagy azert talaljak ki valami koritest melle

Legjobb válasz: MONDD EL!!!!!!

MONDD EL!!!!!!
Akkor menj oda a suliba, beszélgess vele, majd ugyanezt a kiallast hasznalva (hogy lassa, hogy nem baratkozni akarsz vele) hívd el valahova: " menjünk el xy helyre"..ha igent mond, akkor egyszeruen odaszurod "ugye most mar tudod, hogy ki jon be". A kiallas a fo, legyel laza, sugarozd, hogy alap, hogy elmegy veled, mert te vagy az asz (de azert ne legyel kevely) Hajra!
A kérdező hozzászólása: Nem osztalytarsam, szoval az osztaly kirandulason nem tudom elmondani
Mondd azt neki, hogy majd megmutatod. Az osztálykiránduláson összemelegedtek, és lesmárolod. Ha nem tudod, hogy ez kölcsönös-e, akkor mondd azt, hogy élõben elmondod. Találkozol vele, felöltöd a Tom Cruise sármos mosolyt, és annyit mondasz, hogy "te tetszel nekem", mélyen a szemébe nézel, de semmiképpen se úgy, hogy levágós legyen a zavartságod.
A kérdező hozzászólása: Csutrotokon megyek osztalykirandulasra, szerintetek ha szerdan (holnap) elmondom neki akkor az jo? Mert akk legalabb van ideje atgondolni, meg minden. Meg ha megse jovok be neki, akkoris picit elfelejtodik a dolog Ja es koszi a biztatasokat ;)
Ha elmondod, hanem a csaj úgyis megtudja, fõleg ha pár haverodnak megemlíted. De jobb ha a te szádból hallja, vannak akik nem hisznek a pletykáknak.
Haver csak mond el neki nem kell parázni semmitõl. ;) én ugyanilyen helyzetben voltam csak én nem mondtam el a lánynak, hogy mit érzek és összejött mással. Hónapokig szenvedtem emiatt de legalább megtanultam a leckét. Okos ember a más hibáján tanul, a hülye a sajátján. 15/f
A kérdező hozzászólása: iPhone-rol egy orokke valosag ekezettel irni, es akkor is mondjam el neki ha facebookon kerdezi, mert multkor 5 percig tippelgetett meg kerdezgette, de amikor elobe beszelunk akkor meg hiaba vagyunk csak ketten, egybol mindenki odajon ha elkezdunk beszelni
Mond el neki, egyszerüen, de azért kicsit bõvebben. Nagyon tetszel nekem.. , én tetszettem egy fiúnak és õ kisebb társaság elõtt azt mondta, hogy nem vagyok az esete, én ezt komolyan vettem tõle és mással jártam, tehát elvesztette az esélyét, ha annyit kinyögött volna, hogy nagyon tetszel nekem, akkor jártam volna vele..
Mit csinálj? Írj ékezettel egyrészt, másrészt a 15 az csak ki"f".
wtf?
Ne parázz mondd el neki nyilván ha kérdezi azért kérdezte mert tényleg kiváncsi volt.Velem ugyanez volt elmondtam és azóta is együt vagyunk :)

Mit tegyek? Az osztálytársamon (lány) látszik rajta h bejövök nála és hát nekem is tetszik de nagyon félénk vagyok az a baj és nem tudok mit mondjak meg ilyesmi. Mondtam neki, hogy járjon le úszni ahova én is járok és lejött.

ott tudok csak vele kettesben lenni, mert mindig a barátn?ivel van.egyszer amikor hazáig kísértem mondta h kérdezzek.és nem tudtam mit mondjak és akkor mondta h akkor kérdezek én és kérdezte h tetszek e neki és mondtam h igen de nem kérdeztem vissza de már a buszon ülve átgondoltam de nem tudok mit mondjak tudnátok valamit segíteni?

Legjobb válasz: tudnánk igyál meg 1 deci pálinkát elõtte és rögtön lesz bátorságod;) de ne azt a városon kapható kutyulmányokat, hanem házit;)

tudnánk igyál meg 1 deci pálinkát elõtte és rögtön lesz bátorságod;) de ne azt a városon kapható kutyulmányokat, hanem házit;)
szerezz önbizalmat. (: ha nem megy akkor játszd meg. a lányoknál ez fontos; mindig legyen egy b terved, legyél laza, és akkor minden menni fog magától. de csak egyet ne tegyél ! meg ne kérdezd , h. megcsókolhatod-e. soha! csak csináld.
ne gondolkozz semmit, csak csináld. no para menni fog. tényleg ne habozz.
Mond meg neki h bejön neked, aztán hívd el valahova! Könnyû dolgod van, nincs okod izgulni, a lány biztosan igent fog mondani, nem ronthatod el. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönök mindent az összes válasz nagyon hasznosnak tûnik :)
Találkozz vele és mond a szemébe! :-)
igaza van a lánynak...ez már olyan dolog, amit személyesen kell elmondani a másiknak...sztem is hívd randira, aztán mondd el neki :)
Dicserd meg ma miylen csinos volt, nagyon szép a szeme mondd neki, kerdezd meg mi volt ma, beszélgessetekha van skypeon tök jó lesz hidd el!!, szep a haja , nagyon jó a teste persze finoman.
Ja a lényeget lehagytam hoyg menj oda hozzá es csak hívd félre avgy amikor vége a napnak mondd meg neki mikor nemlátnak olyan sokan

Van egy lány, aki kb.2 hete még azt mutatta, hogy tetszek neki (folyamatosan nézett, mosolygott rám, a hátam mögött egyik barátnőjével rólam beszélt), ma mikor újra találkoztunk és mellém állt, nem lett semmi. Vajon nekem kellett volna megszólítani?

Ha igen, akkor ilyenkor mit lehetne mondani szerintetek? Nem ilyenre gondolok hogy mennyi az id? :)

Legjobb válasz: ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)

ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)
Na elmondom (leírom) az én verzióm ilyen esetekben: sétálgatok pl. az utcán..(bár ez ritka, mert bringával közlekedek még ha csak 2 házzal arrébb is megyek) közbe nézgelõdök. Rá szoktam nézni az emberekre, de gyors el is kapom a tekintetem, csak a helyes, nekem tetszõ pasikat szoktam megnézni hosszasabban. Szóval ha nem tetszik, nem nézem, hogy ne értse félre. tanulság: a csaj valószínûleg azért nézhetett, mert tetszettél neki. :)
És ha cask szimplán fogyatékos??? Tudod kapkodja a fejét... Vagy lehet hogy bogaras, és így próbálja magáról lerázni...
Szerintem terhes vagy!
Hány éves vagy? :) Szerintem, ha ennyire néztek azok a lányok, biztos, hogy bejöttél nekik. Magamból kiindulva... :) Ha látok egy helyes srácot pl. a buszon, és látom, hogy sokszor rám néz és bejön nekem, akkor én is "bámulom" õt és minden akadály (bácsi :D ) ellenére keresem a tekintetét. És ez csak akkor van, ha tetszik az illetõ! ;) Ha valakit "iszonyat rondának" gondolok, azt nem nézem.. Miért, te igen? :P 22/L
A kérdező hozzászólása: ma 22:50 volt még jó pár másik hasonló esetem például egy buszos, amikor a lány olyan feltûnõen engem nézett, közben meg beszéllgetett a buszon a barátnõjével, de olyan ülésen ültünk, ahol egymással szemben volta az ülések de ott volt köztünk a csuklós rész és volt azért táv, de az a lány annyira feltûnõen nézett folyamatosan, és amikor közénk állt a csuklós résznél egy idõs bácsi, akkor is átnézett felett egyenesen rám ezt sem értettem miért van, én sosem tudom elhinni, hogy van olyan lány, akinek én tetszem, pedig de jó lenne de annyira elcseszték az önbecsülésem a középsuliban :( én nem merek kezdeményezni, még visszamosolyogni vagy jelezni sem, hogy tetszik, pedig sok lány tetszett már de akkor tényleg tetszhettem azoknak a lányoknak vagy legalább az egyiknek?! :O
Úgy értem, hogy a csajok mostanában kezdenek furán viselkedni. Hatalomhajhászok. Ha nincs akkora hatalmad le vagy szarva...Vagy addig vagy jó, amíg nincs egy jobb. Nem kell oktatás, tapasztaltam egy párszor. Amikor én fogom magam és nekiállok megd*gni egy csajt, aki hónapok óta a palijával van és utána mondja, hogy nagyon állat volt és dobja értem a francba a csávót csak azért. Közben kiderül, hogy engem is csaltak jóval elõtte, mert akkor épp le voltam égve anyagilag. Még én csodálkoztam, hogy mindig olyan rossz kedve van...Hála a jó égnek az ilyen majmokat már elkerülöm. Amúgy ha a csajszi mosolyog rád vagy néz akkor menj oda hozzá ha tetszik, mert nyert ügyed van! Hajrá :)
akkor meg lehet, hogy ratyi vagy
A kérdező hozzászólása: ma 22:06 Pár évvel ezelõt volt már egy másik lány is, aki hátranézett miközben elõttem sétált, õ még mosolygott is rám, persze én akkor sem értettem mi van.
A kérdező hozzászólása: ma 22:01 Ezt meg hogy érted?
Hát ez jó volt. Ezzel én is így vagyok. Viszont rájövök szépen lassan, hogy nem az elképzelések szerint kell bánni egy nõvel...:) ))
A kérdező hozzászólása: Miért van ennyi szép lány? Nekem csak egy kéne közülük, de õt nagyon tudnám szeretni, ha megtalálnám.
szerintem is
A kérdező hozzászólása: ma 23:47 Éppen annyi, mint te. :) Bár, úgy lenne, de én még mindig nem tudom elhinni valamiért, hogy én tetszettem volna, akkor ezek szerint több lánynak is már.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és mikor nézek egy képet amin õ van, akkor kiráz a hideg / borsózik a hátam. Mjre következtessek?

Most 9.-es vagyok és általános 2. osztály óta ismerem, azaz 8 éve, de míg egy suliba jártunk csak osztálytársként tekintettem rá, semmi több, de miután középsulisként összefutottunk az utcán azóta nem tudom õt kiverni a fejembõl. Mostanában találkoztunk és ahogy beszélgetek vele mintha kicsit "lefagynék", majd mikor elköszöntünk eszembe jutott mennyi mindent akartam neki mondani.

Legjobb válasz: Szerintem össze fogtok házasodni. o.O

Szerintem össze fogtok házasodni. o.O
persze lehet valami köztetek pl egy fal :D
Hogy fel kéne tekerni a fûtést. :)
De cuki*-* Szerintem, hogyha ennyi idõ után is tartjátok a kapcsolatot, akkor biztos jó barátok lehettek...:) Ki tudja, talán a lány is érez irántad valamit, de ezt csak te derítheted ki...:) Nem tudom hogy kik vagytok, de ha tényleg van valami, akkor én szurkolok!:) Üdv*-*
A kérdező hozzászólása: elsõ 3-nak a válasz: El lehet menni, senki nem kérte, hogy ide gyertek... (nem írtam, de a hülye kommentekbõl nem kérek); 4.-nek: Köszi a biztatást, majd alkotok valamit :D :P
Ok, de akkor ügyesen! :) 4-es vagyok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!