Találatok a következő kifejezésre: Nekem tetszik lány és (652 db)

Van egy teljesen érzelmes oldalam, amit nem szeretnék megmutatni senkinek sem. Mennyi idõ után kellene elmondanom majd a leendõ barátnõmnek/nekem tetszõ lánynak? És nagy vita lehet abból, hogy nem mondom/mondanám el neki?

Legjobb válasz: Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.

Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ha éreznék valamit egy lány iránt, akkor az az oldalam felerõsödik és szerintem akkor már totálisan nyálas vagyok (valamennyire látszik, de nem mutatom ki minden érzésemet, jobban szeretem, ha az bennem marad)!
Ezt nem fogod neki elmondani, hanem majd õ meglátja rajtad. Ha olyan borzasztóan mély érzésû vagy, mint állítod, akkor gondolom, nem annyira meglepõ, hogy bizony, az ilyesmi látszik az emberen. Mondjuk elég bizarrul hangzott ez a kérdés, mintha azt kellene bevallanod, hogy azelõtt nõ voltál, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt hogyan lehet meglátni valakin? Másabb viselkedés, mint egy átlag személyjel vagy a legjobb baráttal, de ezen kívül. Az arcomon mennyire látszódik az, hogyha érdeklõdök a másik iránt?
A mimika sok mindent elárul, de az érdeklõdés amúgy is alapvetõ, ha kapcsolatra törekszel. Az érzelmeid pedig inkább a cselekedeteidben látszanak majd :)

Miért jó az a fiúknak, ha tetszik nekik egy lány és jól elvannak vele, már a közös találkozást szervez, aztán egyszer csak pofára ejti a lányt, utána már az sem érdekli őket, hogy él-e még?

Legjobb válasz: Nem jó nekik. Ez részben nemiségi, részben kulturáltsági kérdés. Tinédzser korban a fiuknak fontos, hogy kitûnjenek, hogy különlegesnek látszanak, mert (tudat alatt) készülnek a felnõtt szerepre. Ezért dohányzik, piál is sok közülük. Körülbelül ennyi: nehogy már ne tudjak letüdõzni, ne gyere ilyen hülyeséggel, hogy a pia kiüt. Téged, de nem engem. A többiektõl való kitûnés a fontos bármi áron. Akár úgy, hogy heccbõl ejti a neki tetszõ lányt. Nem jó ez neki, de ezt nem mutathatja a többiek elõtt. Körülbelül ugyanaz, mint a szarvasok harca a nõstényért. Akár az agancs árán is. Hogy ki mibe megy bele, az viszont már szellemi színvonaltól függ. A cigi még elmegy, de ájult részegség már nem. A csajok heccelése jöhet, de hogy ejtsem a tetszõ lányt, az már nem. Idõnként egy pofon jöhet, de bicska nem. Cukkolás minden mennyiségben, utána meggebedünk, míg sikerül a kiengesztelés. De azt a rivális (bármelyik haver) nem láthatja. Így megy ez, idõnként a dolog túlmegy az elfogadhatóság határán, mert nincs elég tapasztalat. Akkor jön a szívás, míg be nem érik a fejük lágya. Van akinél úgy 30 táján, a többség 20-22-re kinövi.

Nem jó nekik. Ez részben nemiségi, részben kulturáltsági kérdés. Tinédzser korban a fiuknak fontos, hogy kitûnjenek, hogy különlegesnek látszanak, mert (tudat alatt) készülnek a felnõtt szerepre. Ezért dohányzik, piál is sok közülük. Körülbelül ennyi: nehogy már ne tudjak letüdõzni, ne gyere ilyen hülyeséggel, hogy a pia kiüt. Téged, de nem engem. A többiektõl való kitûnés a fontos bármi áron. Akár úgy, hogy heccbõl ejti a neki tetszõ lányt. Nem jó ez neki, de ezt nem mutathatja a többiek elõtt. Körülbelül ugyanaz, mint a szarvasok harca a nõstényért. Akár az agancs árán is. Hogy ki mibe megy bele, az viszont már szellemi színvonaltól függ. A cigi még elmegy, de ájult részegség már nem. A csajok heccelése jöhet, de hogy ejtsem a tetszõ lányt, az már nem. Idõnként egy pofon jöhet, de bicska nem. Cukkolás minden mennyiségben, utána meggebedünk, míg sikerül a kiengesztelés. De azt a rivális (bármelyik haver) nem láthatja. Így megy ez, idõnként a dolog túlmegy az elfogadhatóság határán, mert nincs elég tapasztalat. Akkor jön a szívás, míg be nem érik a fejük lágya. Van akinél úgy 30 táján, a többség 20-22-re kinövi.
Lehet, hogy meglátott egy szebbet?
Melyik tudományág eredményei érdekelnek ebben a kérdésben? Informatika, mezõgazdaság-, orvos- vagy mûszaki? http://hu.wikipedia.org/wiki/Alkalmazott_tudom%C3%A1ny
Szerintem a kérdezõ igazi tudományos választ akar a kérdésére, nem valami véleményt. Neurológia? De az Informatika a legesélyesebb, mert egy információra van szüksége a másik nem agyából.

Ha tetszik nekem egy lány és megkérdezem tőle hogy tetszek e neki és vissza írja, hogy is-is akkor az a lányoknál konkrétan mit jelent? :D

Kiváncsiság-ból érdeklődöm:))

Legjobb válasz: Szerintem is inkább jelenti azt, hogy nem tetszel neki, de lehet, hogy tetszel, csak nem akarja kimondani nyíltan... Ezt úgy tudod kideríteni, ha nem keresed, nem írsz neki. Ha õ sem keres fel, biztosra veheted, hogy nem tetszel neki.

Szerintem is inkább jelenti azt, hogy nem tetszel neki, de lehet, hogy tetszel, csak nem akarja kimondani nyíltan... Ezt úgy tudod kideríteni, ha nem keresed, nem írsz neki. Ha õ sem keres fel, biztosra veheted, hogy nem tetszel neki.
általában nemet.én is ezt írnám ha nem akarnék megbántani valakit. vagy csak fél bevallani...:)
szerintem azt, hogy nem igazán, legalábbis külsõleg, de lehet megismerne vagy nem tetszel neki, de nem akart megbántani
Azt, hogy nem tetszel vagy közömbös vagy, de ezt nem bírja egyenesen megmondani neked. De legjobb, ha õt kérded meg, mit jelent nála, hogy is-is.
én egyszer megmondtam a leendõ barátomnak, hogy az is-is az nálam nemet jelent, csak ez sokkal kedvesebb.
inkább azt hogy nem, csak nem akart megbántani...:/

Miért bókolunk? Ha egy férfi kimondja azt a szót, h " tetszik ez meg az " akkor valóban tetszik is neki a lány és az a dolog, amire épp fókuszál? Általában olyan dolgot mondanak, amit meg kell figyelniük? ( szóval nem átlagos? )

köszönöm a komoly válaszokat

Legjobb válasz: Én arról mondom, h tetszik, ami tetszik. Mi férfiak azt mondjuk, amit gondolunk, ne magadból indulj ki :)

Én arról mondom, h tetszik, ami tetszik. Mi férfiak azt mondjuk, amit gondolunk, ne magadból indulj ki :)
Nõ vagyok és megerõsítem az elõzõ válaszolót. A pasik nem rejtenek el semmit a mondanivalójukban, azt mondják, amit gondolnak és csak azt, nem többet. A célozgatás, a szavak mögé bújtatott rejtett értelem a nõk kommunikációjának sajátossága (amitõl a pasik szimplán falra másznak). Ha egy pasi azt mondja valakirõl, vagy valamirõl, hogy tetszik neki, akkor az tetszik neki. Ennyi. Nem jelent sem többet, sem mást.
"bánomisén" te egy okos nõ vagy :) 33F
Az ember tapasztalatból beszél fõleg! Mondjuk én férfi vagyok, de én is szoktam elég sûrûn talányokban beszélni, mert kiszámíthatatlan és megtévesztõ tud lenni.
13:40 Köszönöm! Azért én sem így születtem ám... A tapasztalat beszél belõlem :-)
Igen, azt mondják, amit gondolnak. Vagy amit hallani szeretnénk.

Nagyon tetszik nekem egy lány! és nem tudom hogy tetszek-e neki. Szerintetek?

Szóval már nagyon régóta tetszik nekem egy lány. 2 évvel ezelőtt egyik barátom elmondta neki és ő azt mondta én nem tetszek neki. De mostanság kb. 3 hónapja észre vettem hogy iskolában néz engem, de mikor oda fordítom a fejem egyből elfordítja a fejét. és nem olyan rég 1 hete az eggyik barátnője elmondta nekem hogy ez a lány aki tetszik nekem azt mondta neki jó fejnek tart és egyre normálisabb vagyok. És nem tudom lehet hogy tetszek neki... Szerintetek? 14/F

Legjobb válasz: Nekem is altalaban igy kezdodott, mikor ennyi idos voltam. :D Szerintem egyre jobban tetszel neki. :)

Nekem is altalaban igy kezdodott, mikor ennyi idos voltam. :D Szerintem egyre jobban tetszel neki. :)
szerintem tetszel neki
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. bízom benn legyen igazatok :D

Mi a véleményetek? Azt mondják, ha tetszik neked egy lány és megpróbálod megcsókolni, akkor ha bejösz neki viszacsókol.

Legjobb válasz: Hát, nem szentírás... nekem vannak olyan idõszakaim, amikor csak simán "pasi kell", és olyannal is csókolózom, aki annyira nem tetszik. Annak nem is lesz folytatása. Szóval egy csók önmagában nem jelent túl sokat. Legalábbis nálam nem.

Hát, nem szentírás... nekem vannak olyan idõszakaim, amikor csak simán "pasi kell", és olyannal is csókolózom, aki annyira nem tetszik. Annak nem is lesz folytatása. Szóval egy csók önmagában nem jelent túl sokat. Legalábbis nálam nem.
Azért egy olyan nõben, akiben van egy kicsi tartás is, az nem csókolózik csak úgy valakivel pusztán mert az bejön neki.
Az alap ötletben van valami, de nem mindig igaz ez sem. Nem állhatsz neki csak úgy lekapni valakit, annak kell, hogy legyen elõzménye.
nem értem a kérdést... asszem szellemileg leépültem!
A kérdező hozzászólása: megkérdezem egyszerübben:Csókolózik egy lány olyan fiúval aki tetszik neki?:)
Ha látod, hogy a srác is nyitott, csak mondjuk muja, vagy beszari, akkor természetesen belefér! :)
Ha semennyire se tetszik a pasi, nem csókolom vissza. De még ha tetszene is, ha lekapna csak úgy a semmibõl, akkor is visszautasítanám. Azért, némi elõzmény nem árt neki.
Nem csókolnék vissza, csak ha akarnék tõle valamit.
Csókolóztam már olyannal, aki nem igazán tetszett, de jól éreztem vele egyébként magam és annyira próbálkozott, hogy gondoltam essünk túl rajta. Nem is volt túl jó. Olyan volt, mintha kést forgattak volna a számban. Buliban soan próbálkoznak, de eddig csak ennek az egynek engedtem + 2 olyannak, akik már korábban is tetszettek, egyébként mindig elhúzom a fejem, mert rájöttem az elsõ esetbõl, hogy nem jó olyanokkal csókolózni, aki nem tetszik egy kicsit sem. De van aki csak a buli kedvéért is smárol, szóval nem biztos, hogy egy lány azért engedi, mert be is jössz neki.

Nagyon tetszik nekem egy lány, és szerintem én is tetszek neki, de nem merek kezdeményezni. Mit tegyek? (tovább lent)

Tetszik egy lány és szerintem én is bejövök nála, viszont én nem merek "kezdeményezni", mert félek hogy visszautasítana és örökre "leírna"! Nem tudom mit tegyek, mert eddig még nem volt barátn?m. Mit tegyek, várjak még hogy történjen valami, vagy mondjam el neki hogy szeretem?

Legjobb válasz: na kishaver! szerintem hívd el valahova és mondd meg neki, hogy Te szerelmes vagy belé! ennyire egyszerû. ha nemet mondd aki se szakadj össze! de próbáld meg mindenképp!!! ;) drukkolok!

na kishaver! szerintem hívd el valahova és mondd meg neki, hogy Te szerelmes vagy belé! ennyire egyszerû. ha nemet mondd aki se szakadj össze! de próbáld meg mindenképp!!! ;) drukkolok!
Nekem az a tippem , hogy érdeklõdj barátnõinél , hogy mit mondott rólad nekik az a lány ! De én lépnék valamit a helyedben , de csakis személyesen, nem sms, telefon stb.
hívd meg egy fagyira ;)
Szerintem nem kell rögtön "rárontani" egy szeretlekkel. Tényleg hívd el, beszélgessetek, bókolgass, finoman érintsd meg, s figyeld a reakcióit.
szevasz anyós
A kérdező hozzászólása: örülne ennek?
Hello mutti! Leszel az anyósom?
Szerintem ezt bízd a lányára...
A kérdező hozzászólása: de a lánya mondta nekem hogy valahogy tudassam az anyjával mert õ szégyelli elmondani
A kérdező hozzászólása: ti például hogy mondanátok meg ???
a lány mutasson be az anyukájának, hogy te vagy az õ barátja ez így szokott menni vagy elmész a lányhoz és te mutatkozol be az anyukájának (a lány jelenlétében), hogy a lány barátja vagy kb. ennyi
Ha a lány szégyelli elmondani az anyjának, h vagy neki, akkor minek van veled?! Csak én nem értem?! Én sem voltam vmi szoros anya-lánya kapcsolatban anyummal, mégis el tudtam neki mondani, sõt, egy hete jártunk a sráccal, és már megvolt a bemutatás is. Nem kell ettõl annyira parázni... de viszont ha régimódiak a szülei, akkor nehogy ezzel az anyós-dologgal gyere elõ, mert tuti, h azután már esélyed sem lesz az "anyósnál". Legyél komoly, beszélgessetek, és amikor már jobban ismered anyuját, és jó kapcsolatban lesztek, akkor esetleg anyósozhatod! De addig ne! 17L
A kérdező hozzászólása: de az anyjával nagyon jóban vagyok mindig járok hozzájuk mindennap mert már 4 éve ismerem õket de a lánya romániába lakik és csak most jött ide és a lánnyaé össze jöttem de enm tudom h mondjam el neki
Igencsak kiüresedett, felszínes jellemre vall, de mindenki úgy lesz boldog, ahogy akar.
Én nem ítéllek el, de az a baj, hogy nem így mennek a dolgok. Nem azért mennek oda a gazdagokhoz, mert pénzük van, hanem azt képviselik, hogy "idenézz sikeres vagyok, megbecsült és kivételes ember a munkahelyemen, mellettem nem kell aggódnod, élvezzük az életet." Na most te viszont ugyanolyan frusztrált leszel gazdagon is, mert nem a pénztõl válsz sikeressé, attól leszel gazdag, hogy sikeres vagy. (Attól most tekintsünk el, hogy valaki gazdag családba születik.) Rengeteg gazdag családba született embert ismerek, és lúzerek. Közük nincsen a lányokhoz, pedig szarásig vannak pénzzel. A pénz csak egy mellékes dolog. Ha így állsz hozzá, rá fogsz jönni, hogy baromira nem segít semmit a pénzed.
Nyugi, én a kapcsolatokkal vagyok így. Megkapom bármelyik nõt, de komoly kapcsolatot még egy jó ideig nem akarok egyikkel sem, hogy nehogy bármilyen függésben tudjon tartani és mindig én hordjam a nadrágot.
Biztosan nem láttál még minden nõt! :)
A kérdező hozzászólása: ma 20:43 az ugyanaz te nagy okos, a szép nálam az a lány, aki nekem szép és [email protected] más véleményére, a médiáéra meg fõleg, mivel tévét sem nézek már lassan két éve meg volt mindig is a saját véleményem és akaratom, engem nem kényszeríthet senki sem olyanra, amit nem akarok
"Nekem ne jöjjön senki sem azzal, hogy egy szép lány tudna szeretni egy külsõre nem vonzó férfit, mert én sem tudnék szeretni egy külsõre nem tetszõ nõt, hiába kedves meg nyalja ki a seggem." Ilyen mentalitassal aztan sokat el lehet am erni... Minek kell neked szep lany? Nem az a cel, hogy media mosta emberek agyanak megfelelo lanyt kapj, hanem olyat akit te talalsz szepnek, nem olyan lanyt kell talalj aki "szep", hanem aki talal hozzad, meg ha nemis a legszebb...
Jah es nehogy azt hidd, hogy barmely ep eszu lany erzelem nelkul csak a penzedert huseges lesz hozzad, ahol tud felre kefel majd es ha nem lesz majd eleg penzed cserben hagy. Olyan ez mintha megprobalnal baratokat venni, amikor elfogy a penzed nem marad baratod, szal penzel jobba tudod tenni az eleted, de igazan boldog nem leszel tole, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem érthetttek meg ti sem, ahogy az ismerõseim sem értenek meg. Én azon ritka férfiak közé tartozom, aki egyszerûen hátrányban van a külsejével. Hatalmas hátrányban. Számomra már nincs is más megoldás. Nekem ne jöjjön senki sem azzal, hogy egy szép lány tudna szeretni egy külsõre nem vonzó férfit, mert én sem tudnék szeretni egy külsõre nem tetszõ nõt, hiába kedves meg nyalja ki a seggem.
"de ennél boldogtalanabb sem lehetnék már..." Gondolod te, mindig lehet rosszabb es jobb is, a lenyeg, hogy hogyan fogod fel. Az elet 5%a ami tortenik velunk es 95%a ahogy felfogjuk es feldolgozzuk az egeszet.
Hát, ha neked jó lesz úgy, hogy a pénzedért van veled, de esetleg utál és vagy undorodik tõled, vagy megcsal, hajrá. Igazi érzelmet pénzért nem kapsz majd, ezt tudd.
A kérdező hozzászólása: de ennél boldogtalanabb sem lehetnék már...
Szerintem a kulso es a szemelyiseg fontosabb, mint a penz. De mindenkinel mas a sorrend, de most gondold el... Hogy lennel kepes olyan valakivel egyutt lenni aki csak a penzedre megy??? Ettol nem leszel boldogabb...
szóval nem tetszik neked egy nõ se, de ha pénzed lesz, meg tudod vásárolni a neked tetszõ nõket... kár, h észt nem lehet vásárolni, mert rád inkább az férne...
A kérdező hozzászólása: Megtapasztaltam milyen egy számomra nem vonzó nõvel lenni, hidd el azóta is rémálmaim vannak. Soha többet nem kérek belõle, ha már jó nõm nem lehet, akkor gazdag legyek és bármelyik széséget megvásárolhassam magamnak.
Hogy lehet valaki ennyire felületes? Képzeld én lány létemre évek óta nem találok olyan férfit, aki tetszene, még sem vagyok ennyire oda! Sõt, én is szeretnék sok pénzt keresni, de nem azért, hogy egy jóképû sármört megvásároljak, hanem hogy jobban élhessek, nyugalomban! szánalmas vagy, h ez a legnagyobb gondod. amikor ilyesmi kérdéseket olvasok, mindig megerõsödik bennem az a tudat, hogy a pasik nagyon rá vannak szorulva a nõkre.

Ha tetszik nekem egy lany es akarok adni neki egy csokot akk h kerdezzem meg h nyelvescsok vagy sima legyen?

Legjobb válasz: Még véletlenül se kérdezd meg! A lányok nagyon utálják a tutyimutyi fiúkat. Kapd el ha itt az idõ, hódíts az ellenállhatatlanságoddal.

Még véletlenül se kérdezd meg! A lányok nagyon utálják a tutyimutyi fiúkat. Kapd el ha itt az idõ, hódíts az ellenállhatatlanságoddal.
NEEEE!!! Ha oda kerül a sor, és õ is vevõ rá Akkor elõször legyen sima. Kicsit óvatos. Kicsit "ízleljétek" egymást. (ez de perverzen hangzott - pedig nem annak szántem) És utána lehet átváltani nyelvesre. Legalábbis eddig ha nem ezt a sorrendet követtem, nem tetszett annyira a lányoknak. Természetesen ez csak az elsõ csókolózásokra érvényes.
A csók nyelv nélkül nem csók!
Most ezt komolyan a lánytól akarod megkérdezni? Hogyan gondoltad? Hogy elé állsz aztán: na milyet kérsz? sima vagy nyelves? kiröhög... ezt nem kérdezni hanem csinálni kell... amúgy meg sima csókot adjál neki, mert elég ciki lenne lesmárolni az elsõ alkalommal úgy, hogy nem tudod bejössz-e neki.
A csók nyelv nélkül nem csók!
"Szia édes, meg akarlak csókolni de nem tudom hogy nyelves csókot adjak e vagy nem. Szerinted?" - ha ezek után faképnél hagy vagy nem fogja felvenni a telefont akkor ne csodálkozz... Gyakorlat. Adsz neki egy nyelv nélkülit, majd ránézel. Az arcára lesz írva hogy tetszett e vagy sem. Jöhet a nyelves. Ha analfabéta vagy és nem fogod felismerni az egyértelmû jelet akkor meg marad a próba cseresznye...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!