Találatok a következő kifejezésre: Nekem tetszik lány (1719 db)

Hogyan tudnám legyőzni a félelmeimet, gátlásaimat a nekem tetsző lányok társaságában? Miért csak a nekem nem tetsző lányokat tudom magamba bolondítani?

Nem tudom mi van velem, de egyszerűen nem tudok laza meg menő lenni, ha egy vonzó, szép lány van a közelemben, a randijaimon is csak olyan lánynál voltam sikeres, aki nekem nem jött be külsőre, mert lazább is tudtam lenni és simán megmertem csókolni, míg a nekem tetsző lányokkal nem tudtam mást csinálni csak beszélgetni és nem is akartak utána már látni sem vagy nem éreztették, hogy én kellenék nekik.

Legjobb válasz: Dettó így vagyok,azzal a különbséggel,hogy aki nem tetszik azzal képtelen vagyok csókolózni.Buliban az alkohol tudta csak a gátlásaimat oldani,józanul tiszta görcsös vagyok egy jó csajjal szemben.Talán a qrvázás lehetne a megfelelõ terápia a szépséggel szembeni gátlások áttörésére.Persze ahoz is lazaság kéne elõször is.

Dettó így vagyok, azzal a különbséggel, hogy aki nem tetszik azzal képtelen vagyok csókolózni.Buliban az alkohol tudta csak a gátlásaimat oldani, józanul tiszta görcsös vagyok egy jó csajjal szemben.Talán a qrvázás lehetne a megfelelõ terápia a szépséggel szembeni gátlások áttörésére.Persze ahoz is lazaság kéne elõször is.
mert a jobb csajoknál kevesebb a hibalehetõséged és ez a hozzáértés hiánya miatt frusztrál. a jó csajjal való randid elõtt dugd meg a nem olyan szépet és akkor lelazulva, kisimultan tudsz találkozni a bombázóval.
válium
Ez a helyzet nálam is, csak én lány vagyok. Ha olyan pasiról van szó aki nem tetszik hát simán flörtölök, nyomulok, elvagyok vele. De ha olyanról van szó aki tetszik....hát ránézni sem merek, olyan merev és..totál nem önmagam vagyok. Mint egy pepunnyadt öregasszony, egy szó nem jön i a torkomon..ha mégis, akkor olyan gáz dolgot még soha nem hallott ember...:o:s

Mit csináljak? A nekem tetsző lány legjobb barátnői utálatos, indiszkrét r*bancok, akik azt élvezik, ha a számukra nem túl szimpatikus emberek életébe beleköphetnek!

Lehet hogy egyesek ezt csak hülyeségnek tartják, hogy ide kiírom és itt próbálok segítséget kérni másoktól, de a helyzet bonyolultabb, mint ahogyan elsőre kinéz. Van ugyanis egy kedves lány az osztályban, aki már több mint egy éve nagyon tetszik nekem (tudom, osztálytárssal nem kéne próbálkozni, én is ha tudtam volna türtőztetni magam, akkor most nem lennék ekkora sz*rban). De most már mindegy, lehetetlen lenne egyik napról a másikra kitörölni minden érzést vele kapcsolatban. Képzeljetek el egy állandóan mosolygó, életvidám, segítőkész és nem mellesleg szép arcú lányt, és akkor mindjárt rájöttök, hogy miért is rabolta el a szívemet. A probléma csak annyi, hogy a lány nagyon jó barátságban áll 2-3 olyan hülye r*banccal, akik ki nem állhatnak engem (természetesen idővel kölcsönössé vált ez az érzés). Mindez ráadásul csak azért van, mert rohadtul nem ismernek engem (biztos nem teregetem ki előttük életem minden percét, hát kösz, nem is fogom). Egyébként akármi is lesz, el fogom mondani a lánynak, hogy mit érzek iránta, mert nem fognak ezek a hülye szukák ettől visszatartani. A probléma csak annyi, hogy ha lenne is esély rá, hogy összejöjjek a lánnyal, hát persze hogy a kis "barátnők" áskálódása teszi majd mindezt lehetetlenné :S Hogyan tudassam a lánnyal az érzéseimet, és hogyan tudnám bebizonyítani neki, hogy nagyon más vagyok valójában, mint amilyennek ezek beállítanak előtte (mert mások nagyon nem érdeklenek, egye csak őket az irigység)? Normális válaszokat írjatok légyszi! Bocsi a kicsit idegbeteg stílusomért, de már nagyon elegem van belőlük, hogy tönkre akarják tenni az életemet... 17/F

Legjobb válasz: Figyi, lány vagyok, és van pár ilyen barátnõm nekem is. Ami nem azt jelenti, hogy hallgatok is rájuk! Õk is ilyen kicsit tengõ életet élnek, az a szlogenjük, hogy 'tomboljuk ki magunkat, fiatalok vagyunk'. De én ettõl függetlenül normális életet élek, és fél éve együtt vagyok a párommal, akit nagyon szeretek. Õ is félt, hogy "elrontanak"de sokszor bizonyítottam már, hogy amiért barátnõim, én nem vagyok olyan. Mondd el a lánynak, amit érzel, és ne félj attól, hogy mit mondanak azok a szukák. Ha tényleg annyira normális lány,mint írtad, nem fog hallgatni rájuk, akármit is mondanak neki! 17L

Figyi, lány vagyok, és van pár ilyen barátnõm nekem is. Ami nem azt jelenti, hogy hallgatok is rájuk! Õk is ilyen kicsit tengõ életet élnek, az a szlogenjük, hogy 'tomboljuk ki magunkat, fiatalok vagyunk'. De én ettõl függetlenül normális életet élek, és fél éve együtt vagyok a párommal, akit nagyon szeretek. Õ is félt, hogy "elrontanak"de sokszor bizonyítottam már, hogy amiért barátnõim, én nem vagyok olyan. Mondd el a lánynak, amit érzel, és ne félj attól, hogy mit mondanak azok a szukák. Ha tényleg annyira normális lány, mint írtad, nem fog hallgatni rájuk, akármit is mondanak neki! 17L
Semmit. Kit érdekelnek? Nem velük akarsz járni, hanem azzal a bizonyos csajjal. (A szöveget nem olvastam végig, nem érdekelnek a kisregények)
Miért törõdsz velük? Ha fontossá válsz a lánynak, akkor nem fog hallgatni rájuk. Te csak vele foglalkozz, senki mással.
Csak a nagybetûst olvastam végig. Ha a legjobb barátnõi ilyenek akkor a csaj is...
A kérdező hozzászólása: Igen, de az a baj, hogy a lány egybõl elmondaná ezeknek az olcsó cafkáknak, onnantól kezdve meg már minden eldõlt sajnos.
Nem olyan biztos az, bízz magadban kicsit jobban. Egyébként arra is megkérheted, hogy ez maradjon kettõtök között addig, amíg meg nem erõsödik a kapcsolat, és nyugodtan elmondhatod neki az okokat is.
A kérdező hozzászólása: 4: Látod, ez az amit nagyon nem értek, hogy miért ezek a legjobb barátnõi a lánynak, mert pont hogy TELJESEN KÜLÖNBÖZNEK egymástól. Ahogy az elõbb is leírtam, a nekem tetszõ lány egy kedves, szeretnivaló kiscsaj, ezek meg üresfejû plázap*csák, akik szinte minden este más majom ágyában hemperegnek. Hogy miért vannak mégis ilyen jó barátságban egymással, ezt sajnos én sem értem...
Ha a csaj tényleg olyan, amilyennek leírtad, és meg tudtad magad szerettetni vele, akk nyert ügyed van! Szarni fog a barinõk véleményére! ;) 19/l

Van egy teljesen érzelmes oldalam, amit nem szeretnék megmutatni senkinek sem. Mennyi idõ után kellene elmondanom majd a leendõ barátnõmnek/nekem tetszõ lánynak? És nagy vita lehet abból, hogy nem mondom/mondanám el neki?

Legjobb válasz: Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.

Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ha éreznék valamit egy lány iránt, akkor az az oldalam felerõsödik és szerintem akkor már totálisan nyálas vagyok (valamennyire látszik, de nem mutatom ki minden érzésemet, jobban szeretem, ha az bennem marad)!
Ezt nem fogod neki elmondani, hanem majd õ meglátja rajtad. Ha olyan borzasztóan mély érzésû vagy, mint állítod, akkor gondolom, nem annyira meglepõ, hogy bizony, az ilyesmi látszik az emberen. Mondjuk elég bizarrul hangzott ez a kérdés, mintha azt kellene bevallanod, hogy azelõtt nõ voltál, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt hogyan lehet meglátni valakin? Másabb viselkedés, mint egy átlag személyjel vagy a legjobb baráttal, de ezen kívül. Az arcomon mennyire látszódik az, hogyha érdeklõdök a másik iránt?
A mimika sok mindent elárul, de az érdeklõdés amúgy is alapvetõ, ha kapcsolatra törekszel. Az érzelmeid pedig inkább a cselekedeteidben látszanak majd :)


Lányok! Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy egy fiú erre gondol magában, amikor meglát egy neki tetsző lányt? :D

Olyan aranyos, cuki ez a lány, hogy legszívesebben megölelgetném és egyfolytában puszilgatnám, szeretgetném.

Legjobb válasz: Olyan aranyos, szexi ez a lány, hogy legszívesebben megdugnám, és egyfolytában csak dugnám, szopatgatnám... egy átlagos gondolat :D

Olyan aranyos, szexi ez a lány, hogy legszívesebben megdugnám, és egyfolytában csak dugnám, szopatgatnám... egy átlagos gondolat :D
Minek a parciális integrálással terhelni õket....?!
# 5/8 inkább nyalogasd :D (mármint azon az egy helyen!)
A kérdező hozzászólása: A dugást csak a végére hagyom, elõbb be kell melegíteni a sütõt. :D
nem hinném el :D mert a hetero pasik 95%-a a dugásra gondol ha meglát egy neki tetszõ lányt. vagy arra gondolnék hogy na, ennek nem kielégítõ bizonyos szervi mûködése, vagy bigott vallásos, vagy nagyon fura. mert nem ez a jellemzõ, na
1-5-ig van egy fokozódó intenzitás, figyelitek?:) ) Ide VEZET végül a fejben elindított vezérhangya...:)
Épp írni akartam. Vagy pl azt, hogy olyan feszes a segge legszívesebben beleharapnék.
Engedném, hogy ölelgess :D
Érdeklõdnék.:)
mosolyognék:)
kérdezõ: hát ha csini vagy, szimpatikus lenne (de akkor meg talán én gondolnék másra (is)....:P)

Lányok! Szerintetek milyen időközönként kereshet egy fiú egy neki tetsző lányt (facebookon, telefonon), hogy az ne legyen zaklatás, de eredményt is el tudjon érni a lánynál?

És zerintetek hosszas facebook chatelés vagy 10 perces telefonálás a jobb?

Legjobb válasz: 10 perc telefon. addig amíg nem érzi, hogy lány lekoptatná. ja bocs én férfi vagyok.

10 perc telefon. addig amíg nem érzi, hogy lány lekoptatná. ja bocs én férfi vagyok.
Chatelés lehet hosszabb, telefonon meg az egybefüggõ beszélgetés fárasztó lehet. Pl elmegy kajálni, utána chateltek tovább, vagy esetleg közben. Haladni kell a korral:)
Én nem vagyok lány, de az eddigi két válasznál tuti értelmesebbet irok :D Ha bejössz neki, akkor tökmindegy az idõköz, ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
A kérdező hozzászólása: Lányok közül senki nem tud nyilatkozni? Álmaim párjáról van szó.
esetleg ha egyszer felhívod, és nem éreznéd h be jossz neki, akk inkább hagyd, de ha érzed, hogy van valami akkor esetleg hetente egyszer írj neki face-n, és amikor látod h fent van ne írj neki mindig (mert az már tényleg idegesito lenne számára, ha mindig írnál neki), persze amikor beszéltek legyél vele kedves, és aranyos, aztán ha megvan a számja néha kuldhetsz neki egy sms-t hogy: szia, hogyvagy?...és majd alakul, sok sikert. :)
Igencsak kiüresedett, felszínes jellemre vall, de mindenki úgy lesz boldog, ahogy akar.
Én nem ítéllek el, de az a baj, hogy nem így mennek a dolgok. Nem azért mennek oda a gazdagokhoz, mert pénzük van, hanem azt képviselik, hogy "idenézz sikeres vagyok, megbecsült és kivételes ember a munkahelyemen, mellettem nem kell aggódnod, élvezzük az életet." Na most te viszont ugyanolyan frusztrált leszel gazdagon is, mert nem a pénztõl válsz sikeressé, attól leszel gazdag, hogy sikeres vagy. (Attól most tekintsünk el, hogy valaki gazdag családba születik.) Rengeteg gazdag családba született embert ismerek, és lúzerek. Közük nincsen a lányokhoz, pedig szarásig vannak pénzzel. A pénz csak egy mellékes dolog. Ha így állsz hozzá, rá fogsz jönni, hogy baromira nem segít semmit a pénzed.
Nyugi, én a kapcsolatokkal vagyok így. Megkapom bármelyik nõt, de komoly kapcsolatot még egy jó ideig nem akarok egyikkel sem, hogy nehogy bármilyen függésben tudjon tartani és mindig én hordjam a nadrágot.
Biztosan nem láttál még minden nõt! :)
A kérdező hozzászólása: ma 20:43 az ugyanaz te nagy okos, a szép nálam az a lány, aki nekem szép és [email protected] más véleményére, a médiáéra meg fõleg, mivel tévét sem nézek már lassan két éve meg volt mindig is a saját véleményem és akaratom, engem nem kényszeríthet senki sem olyanra, amit nem akarok
"Nekem ne jöjjön senki sem azzal, hogy egy szép lány tudna szeretni egy külsõre nem vonzó férfit, mert én sem tudnék szeretni egy külsõre nem tetszõ nõt, hiába kedves meg nyalja ki a seggem." Ilyen mentalitassal aztan sokat el lehet am erni... Minek kell neked szep lany? Nem az a cel, hogy media mosta emberek agyanak megfelelo lanyt kapj, hanem olyat akit te talalsz szepnek, nem olyan lanyt kell talalj aki "szep", hanem aki talal hozzad, meg ha nemis a legszebb...
Jah es nehogy azt hidd, hogy barmely ep eszu lany erzelem nelkul csak a penzedert huseges lesz hozzad, ahol tud felre kefel majd es ha nem lesz majd eleg penzed cserben hagy. Olyan ez mintha megprobalnal baratokat venni, amikor elfogy a penzed nem marad baratod, szal penzel jobba tudod tenni az eleted, de igazan boldog nem leszel tole, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem érthetttek meg ti sem, ahogy az ismerõseim sem értenek meg. Én azon ritka férfiak közé tartozom, aki egyszerûen hátrányban van a külsejével. Hatalmas hátrányban. Számomra már nincs is más megoldás. Nekem ne jöjjön senki sem azzal, hogy egy szép lány tudna szeretni egy külsõre nem vonzó férfit, mert én sem tudnék szeretni egy külsõre nem tetszõ nõt, hiába kedves meg nyalja ki a seggem.
"de ennél boldogtalanabb sem lehetnék már..." Gondolod te, mindig lehet rosszabb es jobb is, a lenyeg, hogy hogyan fogod fel. Az elet 5%a ami tortenik velunk es 95%a ahogy felfogjuk es feldolgozzuk az egeszet.
Hát, ha neked jó lesz úgy, hogy a pénzedért van veled, de esetleg utál és vagy undorodik tõled, vagy megcsal, hajrá. Igazi érzelmet pénzért nem kapsz majd, ezt tudd.
A kérdező hozzászólása: de ennél boldogtalanabb sem lehetnék már...
Szerintem a kulso es a szemelyiseg fontosabb, mint a penz. De mindenkinel mas a sorrend, de most gondold el... Hogy lennel kepes olyan valakivel egyutt lenni aki csak a penzedre megy??? Ettol nem leszel boldogabb...
szóval nem tetszik neked egy nõ se, de ha pénzed lesz, meg tudod vásárolni a neked tetszõ nõket... kár, h észt nem lehet vásárolni, mert rád inkább az férne...
A kérdező hozzászólása: Megtapasztaltam milyen egy számomra nem vonzó nõvel lenni, hidd el azóta is rémálmaim vannak. Soha többet nem kérek belõle, ha már jó nõm nem lehet, akkor gazdag legyek és bármelyik széséget megvásárolhassam magamnak.
Hogy lehet valaki ennyire felületes? Képzeld én lány létemre évek óta nem találok olyan férfit, aki tetszene, még sem vagyok ennyire oda! Sõt, én is szeretnék sok pénzt keresni, de nem azért, hogy egy jóképû sármört megvásároljak, hanem hogy jobban élhessek, nyugalomban! szánalmas vagy, h ez a legnagyobb gondod. amikor ilyesmi kérdéseket olvasok, mindig megerõsödik bennem az a tudat, hogy a pasik nagyon rá vannak szorulva a nõkre.

Egy nekem tetsző lányt jó pasiként hogy érdemes megszólítani?

Szeged, TIK-ben örülnének a lányok a megszólításnak? Ha tanulni járnak oda, szinte egyértelmű a visszautasítás, nem? Meg aztán mit kellene mondani a csajnak?

Legjobb válasz: Most le foglak törni, nem az a jó pasi, akinek a látványától nem hányják el magukat a lányok. A jó pasi TUDJA is, hogy mikor mit mondjon. Ergo: belül is rendben van.

Most le foglak törni, nem az a jó pasi, akinek a látványától nem hányják el magukat a lányok. A jó pasi TUDJA is, hogy mikor mit mondjon. Ergo: belül is rendben van.
Mondjuk odamennék és egy cetlit hagynék a tanuló asztalánál hogy ha szünetet tart és úgy látja jöjjön oda hozzád hogy lemenjetek egy kávéra. :) Ezzel nem is zavarod meg a tanulását.
odamész, végigméred, és ennyit mondasz neki:kapsz egy esélyt

20 feletti lányok, fiúként érdemes megszólítani minden nekem tetsző lányt?

Azt hallottam, hogy ha megtetszik egy lány: utcán, vonaton, könyvtárban, tehát BÁRHOL.... mindenképp szólítsam meg, mert legközelebb nem biztos, hogy lesz még egy esélyem?

Legjobb válasz: És ez így is van. De ha ott van mellette a barátja, nem célszerû leszólogatni. :P

És ez így is van. De ha ott van mellette a barátja, nem célszerû leszólogatni. :P
Nyugodtan, veszíteni nem veszíthetsz semmit.
Attól függ. Ha minden második lány megtetszik, akkor sûrû napjaid lehetnek :D
Utolsónak üzenem hogy több magányosnak tünö nem tul boldog lányt szolitottam le. Elég negativ eredménye lett.
azért én az utcán nem szólítanék le így senkit mert nem biztos hogy díjazza... én pl frászt kapnék ha hazafelé jövetboltból (vagy fordítva) mellém ugrana valaki hogy "hello cicababa bejösz nekem...." még ha az idõt megkérdezi vagy hogy eltévedt az oké, de ha még utána is követ stb akkor már kezdek idegeskedni és gyanakvó lenni (mondjuk hogy kiakar rabolni stb)
Szerintem igen, de hogy milyen szöveggel... azt nem tudom!
Érdemes, lehet hogy meg fogod bánni és nem lesz még egy esélyed, semmit nem vesztesz vele, csak nyerhetsz! :)
szólítsd meg õket nyugodtan, valami ürügy mindig akad rá! én nagyon örülnék ha néha a balfék fiúk engem szólítanának le és nem fordítva...
Meg annyit, hogy normális nõ nem áll meg senkinek, aki leszólítja. Olyan van, hogy összeakad a tekintet, mert kölcsönösen szimpatikusak egymásnak, de akkor is a nõnek kell elõször jelet adni, mosoly, szemezés stb. Ha csak úgy odajön valaki, az nem jön be, mert csak rám akarja tukmálni magát.
Nekem nagyon negatív tapasztalatom van a mindenhol leszólítgató srácokkal. Mindig azt érzem, hogy én vagyok nála a következõ áldozat, akit meg akar dugni, elõttem 10 perccel is leszólított valakit, utánam 10 perccel is le fog. Én csak egy vagyok a célpontok sorában. Ha azt akarom, hogy valaki összejöjjön velem, annak egyértelmû jeleket adok, utána jöhet oda hozzám. Akinek nem adok jeleket, az hiába jön oda, nem érdekel, elküldöm. Rendszeresen odajönnek hozzám fiúk a legalkalmatlanabb idõpontokban, amit én nagyon utálok. Hasra kellene esnem tõlük? Nem hiszem. 22/L
Igen, mindenképpen szólítsd meg. Nagyon tudja bánni az ember azt, hogy meg sem próbálta. Magadnak adod meg az esélyt.
# 5 Ritka, hogy két ember kölcsönösen megtetsszen egymásnak. Sajnos nem tetszhetsz minden lánynak, ahogy én sem minden pasinak, de szerintem egy próbát azért mindenképpen megér, hogy megszólítsátok a lányokat.
én most gyakran jártam bulizni, és egy csomó fiú leszólított, akarta volna az elérhetõségeim, dem adtam meg semmit(igaz, hogy nekem nem jöttek be). nem vesztes semmit. lehet, hogy összejössz így valakivel, csak jónak kell lenni az elsõ benyomásnak.
szólíts, ha nem szólítod le nem sok esély van h legyen valami, ha leszólítod vmicskével több... :D
Igen. Már meguntam a tehetetlen alakokat, akik csak bámulni tudnak, és lihegni a nyakamba, de megszólalni pedig nem. Legyél férfi, nyugodtan szólítsd meg õket! :)
Érdemes, egy próbát mindig megér! :)
Semmi értelme. Nagy eséllyel annyira meg lesz illetõdve, hogy nem tudja kezelni a szituációt, csak hümmög és elhajt, ha meg nem, csak nem jössz be neki, akkor elég kellemetlenül is intézheti a dolgot, ha mások is ott vannak, és fültanúi a dolognak. Vonatúton meg kínos lehet, amíg valamelyikõtök le nem száll.
Ahham. 20/N
léggé kisfiús, cuki, aranyos? --szerintem inkább homár world-be kéne keresgélned
A kérdező hozzászólása: ma 14:18 Ha magadból indultál ki és frusztrál, hogy b*zi vagy ne rajtam vezesd le! Nem nõttem két méteresre és a koromnál is fiatalabbnak nézek ki, bájos babaarcom van lányok szerint és van, aki szerint helyes vagyok, de általában magasabbak a lányok tõlem, ez eléggé zavar.
naná:)
Én nem adnék. Ha férfi vagy, légy férfi.
ez más h kinek mi jön be, esélyt adnék, azt ki tudja...
ige vann, de próbálkzoni kell ://
A kérdező hozzászólása: Korotok és nemetek is írjátok oda! Köszönöm!
17/f elsõ voltam
sajnos igen.. 17/L
Igen. 26 F Te mennyi vagy? F/L?
20 évesen elegem lett belõle, és elhatároztam, hogy nagy ívben teszek az egészre, és élvezem az életet pár hónapra rá meglett életem elsõ barátja :P
Én is így voltam, elmentem egy prostihoz, azóta is hozzájuk járok, és az embereket teljes mértékben lesz*rom.
JELEN.
Egy kicsit tényleg unalmas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!