Találatok a következő kifejezésre: Nekem sürgösen kéne, de (4 db)

Épp próbálom újratelepíteni a gépet 0 hozzáértéssel, tudom, hogy nem nekem kéne, de sürgős. Segítenél?

Bekapcsoltam a gépet, nyomogattam az F12-t, erre kiírt valami olyan szöveget, hogy SiS191 UNDI stb. Mit jelent, mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Miért nyomottad az F12-õt? Kiírta a gép,hogy a telepítés elketzdéséhez nyomjon entert.

Miért nyomottad az F12-õt? Kiírta a gép, hogy a telepítés elketzdéséhez nyomjon entert.
A kérdező hozzászólása: Állítólag így bele lehet lépni a Biosba. Vagy nagyon elnéztem...?
Nem ajánlom hogy újrarakd 0 hozzáértéssel, mert annak csak nyögés a vége.. :) De ha még is elszánod magad, itt egy kis plííz : http://informatika-kezdoknek.hu/index.php?option=com_content..
És Sok sikert.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :) Sikeresen bejutottam a Biosba, és nálam már hõstett. De nincs 'Advanced BIOS Features' menüpont. ><

Nekem sürgösen diákmunka kéne, de még csak 15 éves vagyok, hol találhatnék ilyet 15 évesen?

Aki tudna valamit segiteni, az légyszi válaszoljon. :(

Legjobb válasz: Hali! Én fürgediákosként a tescoban árut töltök! Próbáld ki!

Hali! Én fürgediákosként a tescoban árut töltök! Próbáld ki!
Szia! Dolgozni lehet 15 évesen is, írásos szülõi engedéllyel. Nem tudom hol laksz, de elég sok helyen van Fürge Diák, rajtuk keresztül biztosan dolgozhatsz. Viszont nagyon esélyes, hogy már nem kapsz munkát, esetleg csak néhány alkalomra.
A kérdező hozzászólása: budapestre kéne munka, és megnéztem most, hogy emlitettétek a fürgediákosat, de elég kevés melot találtam, és azokhoz is oda volt irva , hogy csak 18 éven felül. :( de azért köszönöm a válaszokat.:(

Villanyóra visszaterekését kéne megoldanom nagyon sürgősen, mert az elöző lakok nem fizettek semmit, és lekötötték. De valaki visszakötötte nekik, és nincs meg a régi állás, megdtudom oldani ezt hogy visszatekertetem a régi állásra?

Na most én nem szeretnék játszani az árammal, azért gondoltam hogy rákérdezek hogy mit tudnátok javasolni ez ügyben?

Legjobb válasz: Eszedbe ne jusson!!! Egy villanyórán több a plomba mint Fort Knox-on. Olyanok a büntetések, hogy unokáid is fizetni fogják. Javaslat: az óra tulajdonosával egyeztetve, beköltözés elõtt óraállás leolvasás, elektromos mûveknél bejelentés, és csak azt fizetni, amit valóban Te fogyasztottál áramot.

Eszedbe ne jusson!!! Egy villanyórán több a plomba mint Fort Knox-on. Olyanok a büntetések, hogy unokáid is fizetni fogják. Javaslat: az óra tulajdonosával egyeztetve, beköltözés elõtt óraállás leolvasás, elektromos mûveknél bejelentés, és csak azt fizetni, amit valóban Te fogyasztottál áramot.
1. Teljesen mindegy hogy az elõzõ mit csinált. 2. Beköltöztél? Ha hivatalosan a fogyasztási hely ki van kötve, azt nem tudod a nevedre átíratni. Akkor sem ha valaki visszakötötte. Beballagsz az adásvételivel az áramszolgáltatóhoz és megigényled a mérõhelyet a nevedre. Ebben az esetben nem a régi mérõt kapod, lecserélik.
A kérdező hozzászólása: A gondom az az hogy semmiféle papir nincs a kezemben, hisz elérhetetlenek.Hibáa keresem õket, nem adják ide. Elméletileg csak papíron van lekötve, ezek után is szóba fognak velem állni?
Te vásároltál egy ingatlant, amiben volt áram. Beballagsz a szolgáltatóhoz, és közlöd, hogy szeretnéd, ha neked számláznának. Viszed az adásvételit. Ezt követõen a szolgáltató elintézi, hogy a te neveden egy szabályos óra legyen. Az, hogy az elõzõ lakó mit csinált, nem a te dolgod, nem a te ügyed. Te HOZZÁ NE NYÚLJ az órához. Arról se legyen tudomásod, hogy ott nem volt áram... Te úgy vetted, hogy ott "világít a lámpa".


Sürgős! Tejes pitét álltam épp neki csinálni, amihez kéne 1 zacskó vaníliás cukor. De nincs itthon. Kihagyható belőle? Esetleg helyettesíthető valamivel?

Legjobb válasz: tegyél helyette egy félkanál kristálycukrot,vanília rudad van otthon,mert akkor olyan ízü lesz a kristálycukor.

tegyél helyette egy félkanál kristálycukrot, vanília rudad van otthon, mert akkor olyan ízü lesz a kristálycukor.
Nem baj, csak az íze miatt kell, egy kevés fahéj is jó, illetve több cukor!
hát sztem tök mind1...úgyse fog érezni a végeredménynél, hogy van-e benne vanilliáscukor, vagy nincs... szal sztem simán kihagyhatod:)
Kihagyhatod.Javaslom, hogy egy jól zárható dobozba tegyél porcukrot, vegyél a boltban egy valódi vaniliarudat, hasítsd több darabra, középen is, és tedd a porcukor közé.Mindig lesz otthon vaniliáscukrod, jobb mint a bolti, mert nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot.nem utolsósorban sokkal olcsóbb is.
én nem hagynám ki...bolt??? szomszéd??:$
hát nem igaz sok uantkozó otosboa háziasszony csak lepontoz, mert nem mondom h jó ugy v mit helyette hanem szomszédot mint lehetõséget... frusztrál a gyerek?? unjátoka férjetekteT?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!