Találatok a következő kifejezésre: Nekem sürgösen kéne, (15 db)

Kéne nekem sürgősen egy torrent oldal ahol : lehet magyar filmeket is letölteni, meg müködik is. Valaki?

Legjobb válasz: Kéne nekem sürgõsen egy zsák 20ezres az életet és hogy eltûnj innen mert kérni nem tudsz az biztos -.- talán légy szíves vagy ha használnád a GOOGLE nevû keresõt okosabb lennél

Kéne nekem sürgõsen egy zsák 20ezres az életet és hogy eltûnj innen mert kérni nem tudsz az biztos -.- talán légy szíves vagy ha használnád a GOOGLE nevû keresõt okosabb lennél
***** http://teracod.com* Automatikusan eltávolított tartalom.

Sürgősen kéne nekem 4 tápláléklánc min.5 fajjal! Réti- Erdei- Édesvízi- Sósvízi-? NAGYON SÜRGÕS, MINÉL HAMARABB KÉNE. KÖSZÖNÖM!

Legjobb válasz: fû, szöcske, patkány, kígyó, sólyom (ez erdei is és mezei is) alga, szúnyoglárva, szitakötõlárva, hal, nagyobb hal (édesvízi) phytoplankton, zooplankton, hal, fóka, cápa (sósvízi)

fû, szöcske, patkány, kígyó, sólyom (ez erdei is és mezei is) alga, szúnyoglárva, szitakötõlárva, hal, nagyobb hal (édesvízi) phytoplankton, zooplankton, hal, fóka, cápa (sósvízi)

Sürgősen kéne nekem egy kodfeltörő program, mit ajánlotok?

csak anyit kell tennie hogy számok betük kombinácioját probálgatja, és mindig nyom egy enter mikor megprobálja beadni az adott probálkozást.

Legjobb válasz: Ilyen nincs, hossztól függetlenül évekbe is telhet így próbálkozni, ráadásul néhány próbálkozás után úgyis letilt a szerver.

Ilyen nincs, hossztól függetlenül évekbe is telhet így próbálkozni, ráadásul néhány próbálkozás után úgyis letilt a szerver.
ajánlom a user v1, 0-ás programot.
A kérdező hozzászólása: itt nem fog letiltani, és az sem baj ha sokáig tart, csak kezdje el
Nem érted. Nem csak sokáig fog tartani, hanem egy pár karakteres jelszó esetében is ÉVTIZEDEKIG! Ez a brute force nem járható út, illetve ilyen program amúgy sincs külön. Lehet szavakat generáltatni, erre van program, de ezt az enter leütögetést stb. neked kell megcsinálni.
Van brute-force program, de hidd el, itt nem fogsz kapni benne segítséget(és tõlem sem, mert én meg nem ismerek), de még ha kapnál is, akkor sem fogod tudni, hogy kell használni . Mégis mi lehet olyan fontos, hogy heckerkedni akarsz?


A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm (= (L)

Nekem sürgösen diákmunka kéne, de még csak 15 éves vagyok, hol találhatnék ilyet 15 évesen?

Aki tudna valamit segiteni, az légyszi válaszoljon. :(

Legjobb válasz: Hali! Én fürgediákosként a tescoban árut töltök! Próbáld ki!

Hali! Én fürgediákosként a tescoban árut töltök! Próbáld ki!
Szia! Dolgozni lehet 15 évesen is, írásos szülõi engedéllyel. Nem tudom hol laksz, de elég sok helyen van Fürge Diák, rajtuk keresztül biztosan dolgozhatsz. Viszont nagyon esélyes, hogy már nem kapsz munkát, esetleg csak néhány alkalomra.
A kérdező hozzászólása: budapestre kéne munka, és megnéztem most, hogy emlitettétek a fürgediákosat, de elég kevés melot találtam, és azokhoz is oda volt irva , hogy csak 18 éven felül. :( de azért köszönöm a válaszokat.:(

Mondanátok nekem gyors egy jó videókártyát? (játékra kéne) nem nagy grafikára kb közepesre vagy maxra! Sürgősen max 20e ft értékben!

Legjobb válasz: Nekem ugyanilyen processzorom van, és sikerült négymagosítanom. Tápegység helyett én inkább ezt venném: http://ipon.hu/webshop/product/fsp_fsp400_60apn/135473 Videokártyának pedig talán ezt: Újonnan: http://www.pcx.hu/termek/vtx3d-4850-1gb-ddr5-vx4850-1gbd5-hg.. Használtan: http://hardverapro.hu/apro/msi_r5770_hawk_3/hsz_1-50.html

Nekem ugyanilyen processzorom van, és sikerült négymagosítanom. Tápegység helyett én inkább ezt venném: http://ipon.hu/webshop/product/fsp_fsp400_60apn/135473 Videokártyának pedig talán ezt: Újonnan: http://www.pcx.hu/termek/vtx3d-4850-1gb-ddr5-vx4850-1gbd5-hg.. Használtan: http://hardverapro.hu/apro/msi_r5770_hawk_3/hsz_1-50.html
"nem nagy grafikára kb közepesre vagy MAXra" ez elég nagy.. Ha normális tápod van akkor használt 4870X2/4890
Igen érdekes a max:) se Ultrát (abszolút maximum grafikai részleteséget) nem fogja birni új nagyigényü játékoknál és az se biztos hogy Full HD t birni fogja kisebb részleteségben atól füg mennyire milyen játéknál . amugy még processzor és tápegység is elég fontos amit irt flr. használtan azok érnék meg
Újonnan talán egy HD6750 1GB DDR5 vagy egy 4850 1GB DDR5. Bár ezek itt már 21e körül vannak: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/10147_sapphire_h.. http://www.ssos.hu/index.php?tpl=product&prID=33959
A kérdező hozzászólása: a pcx es link nem jó a videókártyás :S de a többit köszi használtat nem szeretnék venni kituja mikor hal meg :( az újat jobban megbízom :D
A pcx-es link azért nem jó mert már levették a kínálatukból. Egyébként ez a kártya volt 21e-ért: http://www.sigton.com/termekek/szamitastechnika/videokartya/.. De szerintem jobban járnál ha összedobnál egy HD6770-re. Az olyan 25-26e körül van. A lényeg, hogy 1GB DDR5 legyen benne.

Sürgős segítség kellene. A kutyánk, nem bír üríteni, a nagy dolgát nem tudja elvégezni, pedig nagyon kéne neki. Mit csináljak?

Már 2 napja folyamatosan nyüszít, hol hangosabban hol halkabban kb óránként. Nagyon félek hogy bele fog halni. Már 1-1,5 éve hasmenése van, nincs rendben az emésztése. Rizs-t keverünk neki kutyakonzervhez és azt adjuk neki és van amikor így durvábban meg fogja a székletét. Mit lehetne csinálni? Nagyon féltem, egyébként áprilisban lesz 10 éves. És még pluszba gond, hogy ugye 23-a van, így állatorvoshoz sem tudom vinni. Valami házi módszer kellene, amivel segíthetek neki.

Legjobb válasz: Van állatorovosi ügyelet. A 23-a rossz kifogás, azt mndod h két napja ilyen. Lsaan elviszi a fertõzés - volt már rá itt példa, h a kérdezõ addig várt, h a kutya belehalt a székrekedésbe. A konzervtõl meg ne csdálkozz, h megy a hasa, az egy nagy doboz szemét Normális kaját nem is kap szeretncsétlen? A neten fenn van az állatorvosi ügyeletek rendje!

Van állatorovosi ügyelet. A 23-a rossz kifogás, azt mndod h két napja ilyen. Lsaan elviszi a fertõzés - volt már rá itt példa, h a kérdezõ addig várt, h a kutya belehalt a székrekedésbe. A konzervtõl meg ne csdálkozz, h megy a hasa, az egy nagy doboz szemét Normális kaját nem is kap szeretncsétlen? A neten fenn van az állatorvosi ügyeletek rendje!
1-1, 5 éve hasmenése van? Ezt ugye csak elirtad?
szia! vannak ügyeletes állatorvosok, mindenképp vidd el egyhez, fõleg, ha napok óta ez van. miért nem vitted már tegnap? pont itt a gyakorin nézhettük végig egy kutya elpusztulását legutóbb, mert a gazdi nem vitte idõben állatorvoshoz, amikor végre odajutott az orvos, már késõ volt.
Lehet h bélelzáródása van, vagy valami hasonló.. Próbáljátok fölívni az állatorvost, állatkórházat, amit csak tudtok.. Remélem sikerül majd megoldani és jobban lesz.
Gumikesztyû és belekotorsz végsõ esetben. Meg lehet próbálni tejet adni. Bár, ha belesült a széklet, nem biztos, hogy jót tesz a tej.
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van, köszönöm szépen, akik kulturált módon tudták leírni a tanácsaikat.
Jól írtad sürgõs segítség kellene, állatorvos! Hívd fel az állatorvost akihez jártok, biztos nem fog haragudni még akkor sem ha 23-a van, neki mond el amit itt leírtál, lehet tanácsol valamit /mivel ismeri a kutyádat már/ vagy azt mondja, hogy vidd be hozzá, vagy kimegy..valamit fog segíteni hidd el!
Ja álljatok vissza száraz tápra. Ha megéli a kutya , amire igen csekély esély van ha nem viszed orvoshoz. Ott fog elpusztulni óriási kínok között. Két napja szenved szerencsétlen állat. Ennyi idõ alatt rég kérhettél volna költsön valakitõl pénzt, hívhattad volna a doki mikor még benn volt. Most is nyugodtan kihívhatod, házhoz is megy ha normális. Pénzt meg kérj költsön nem igaz hogy ennyit nem jelent neked az a 10 éves kutya. Ott szenved szerencsétlen és tõled várja a segítséget te meg itt írogatsz ahelyett hogy tennél valamit ! Szégyen...
adj neki olajat vagy olajos kenyeret megfogja hajtani, nekünk bevált
Mi van a kutyával??? Nem tudom megérteni, hogyan tudod két napja nézni, hogy szenved az a szerencsétlen állat... :-S Egyáltalán nem normális, hogy ennyi ideig megy a hasa!!! Nem hiszem el, hogy nem tud segíteni az orvos. Vagy ha mégis így van, akkor keresni kellene egy másikat... A konzervek többsége sz*rt sem ér, szóval nem csodálom, hogy nem bírja a gyomra. Nincs benne szinte semmi, amire a kutyának szüksége lenne. Szóval ideje lenne váltani, persze ha túléli szegény kutya ezt az egészet... :-( Nem mellesleg állatkínzás amit csinálsz. Én azért elgondolkodnék...
Mi lett a kutyával?
Elvitted orvoshoz? Mi van vele?
mi lett a kutyával?
Na mi történt, voltatok orvosnál? Jobban van? Írd meg légyszi.
Hogy bírod elnézni, hogy két napja nyüszít. Nem szabad házilag gyógyítani az ilyeneket. Nem lehet bél- vagy gyomorcsavarodása? Az nagyon veszélyes. Oldd meg valahogy az orvost. Van, ahol kutyamentõ is van. A hasmenés meg döbbenet, hogy nem teszel ellene. Elnézed 1.5 évig, hogy megy a hasa? Mindenképp állj át jó minõségû száraztápra, de elõtte mindenképp ÁLLATORVOS, amíg nem késõ!!!
elegem van az emberekbõl. nincs josi, nincs pénz, nincs idõ, nincs sofõr, nincs semmi, hirtelen mindenki 3 fõs falu közepén lakik, a következõ orvos az univerzum peremén van, stb. kutyák pusztulnak el naponta kifogáshegyek miatt. ha a gyereknek lenne bélelzáródása, és így szenvedne, sírna, akkor sem oldanád meg? igenis hívj ki egy taxit, és irány a legelsõ orvos. hihetetlen hogy ilyen halállazán irogatsz. ha meg van egy 10 éves kutya, vélhetõen van egy állatorvosa neki, akár több is, és be lehet próbálkozni. ha nem, akkor ügyelet. de ezen már rég túl kellett volna lenni.
Elnézést a sok hibáért, csak gyorsan írtam. úgy idegesítenek az ilyen kérdések...Képesek végignézni, ahogy szenved a kutya, és holni apró-cseplõ kifogásokkal beérik.
hú, de egyszerre irtunk:)
ha székrekedése van akkor beöntés kell.
tényleg, azt ki is hagytam. mi az, hogy másfél éve megy a hasa? melyik megyében élsz? házi módszer ezen nem segít. azt sem tudod, mi baja van.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem írtam félre 1-1, 5 éve megy a hasa. Voltunk állatorvosnál vele, adott gyógyszert, beadtuk neki, de semmi nem változott, akkor még száraz tápot kapott. Egyedül sajnos nem tudom elvinni állatorvoshoz, nagytestû kutya, jogosítványom pedig még nincs. Akkor többet ne kapjon konzervet? Térjünk vissza száraztápra?
Megoldhatod fõzéssel is az etetését. De a tápok között is próbálgathatsz, melyik válik be neki.Idõigényes dolog, de talán sikerülne megfelelõ tápot találnotok.
Amiket leírtál bélelzáródásra utalnak. Ebben az esetben a legsürgõsebben orvoshoz kell vinni, különben elpusztul. Ráadásul iszonyú kínok közt, és most nem túlzok. A bélelzáródás és a bélcsavarodás eszméletlenül fáj. Amíg otthoni praktikákat próbálsz ki, csak elhúzod az idõt. Állatorvosi ügyelet szinte mindenhol van, de ilyen esetben a legtöbb "valódi állatbarát" állatorvos kezelni fogja, tök mindegy milyen nap van.
Ez is kifogás, h nincs jogsid. Olyanról hallottál már, h taxi?????? (tömegközlekedéssel ugye beteg állatot nem lehet vinni).
Mi 2éve járunk hasonlóan akkor sok csoki (imádja) lett adva neki és szorulása lett. Mi pont szilveszter napján járunk így. Akkor kezdõdött el és január 2. vittük el orvoshoz mert már kajálni is alig evett valamit. Akkor bent fogták és csináltak neki egy beöntést. Kaptunk gyógyszert és fogyokúrás tápot és konzervet is 2-3hétig csak azt ehette. Van állatorvosi ügyelet mindenhol taxival is eltudod vinni õt csak mikor hívod õket akkor kell mondani, hogy kutyát szállítanál mert beteg és akkor olyan kocsit küldenek amiben kényelmesen elfér.
hála Istennek. remélem jó lecke volt és ezek után jobban figyelsz a kutyusodra. gondolom az állatorvos ellátott pár jó tanáccsal, de ha nem kérlek, kérdezz inkább meg szakembert, nehogy mégegyszer elõforduljon hasonló.

Villanyóra visszaterekését kéne megoldanom nagyon sürgősen, mert az elöző lakok nem fizettek semmit, és lekötötték. De valaki visszakötötte nekik, és nincs meg a régi állás, megdtudom oldani ezt hogy visszatekertetem a régi állásra?

Na most én nem szeretnék játszani az árammal, azért gondoltam hogy rákérdezek hogy mit tudnátok javasolni ez ügyben?

Legjobb válasz: Eszedbe ne jusson!!! Egy villanyórán több a plomba mint Fort Knox-on. Olyanok a büntetések, hogy unokáid is fizetni fogják. Javaslat: az óra tulajdonosával egyeztetve, beköltözés elõtt óraállás leolvasás, elektromos mûveknél bejelentés, és csak azt fizetni, amit valóban Te fogyasztottál áramot.

Eszedbe ne jusson!!! Egy villanyórán több a plomba mint Fort Knox-on. Olyanok a büntetések, hogy unokáid is fizetni fogják. Javaslat: az óra tulajdonosával egyeztetve, beköltözés elõtt óraállás leolvasás, elektromos mûveknél bejelentés, és csak azt fizetni, amit valóban Te fogyasztottál áramot.
1. Teljesen mindegy hogy az elõzõ mit csinált. 2. Beköltöztél? Ha hivatalosan a fogyasztási hely ki van kötve, azt nem tudod a nevedre átíratni. Akkor sem ha valaki visszakötötte. Beballagsz az adásvételivel az áramszolgáltatóhoz és megigényled a mérõhelyet a nevedre. Ebben az esetben nem a régi mérõt kapod, lecserélik.
A kérdező hozzászólása: A gondom az az hogy semmiféle papir nincs a kezemben, hisz elérhetetlenek.Hibáa keresem õket, nem adják ide. Elméletileg csak papíron van lekötve, ezek után is szóba fognak velem állni?
Te vásároltál egy ingatlant, amiben volt áram. Beballagsz a szolgáltatóhoz, és közlöd, hogy szeretnéd, ha neked számláznának. Viszed az adásvételit. Ezt követõen a szolgáltató elintézi, hogy a te neveden egy szabályos óra legyen. Az, hogy az elõzõ lakó mit csinált, nem a te dolgod, nem a te ügyed. Te HOZZÁ NE NYÚLJ az órához. Arról se legyen tudomásod, hogy ott nem volt áram... Te úgy vetted, hogy ott "világít a lámpa".

Ha a pasim valakit személyeskedő intim becebéven szólít sms-ben, úgy ahogy engem is szokott hívni, és azt írja neki hogy hiányzol, (állítása szerint én értem félre, mintha ezen lenne mit félreérteni) akkor sürgősen ki kéne adnom az útját, igaz?

Azt mondja én félreértem, ? azokat csak hülyeségb?l írta. Hülyének biztos hülye a srác ezek után. Azt tolja a képembe hogy nem akar elveszíteni és sosem csalna meg, de az a sanda gyanúm hogy ez csak duma, és csak kényelmi szempontok vezérlik.Kinek ne lenne ideális megoldás egy dolgozó és háztartást vezet? asszonyka otthon, mellé egy szeret?? Annak akinek van gerince...Ez költ?i kérdés volt. Csak arra vagyok kíváncsi van-e valaki aki más véleményen van mint én. Az a baj hogy hirtelen és egyel?re nincs más választásom mint vele maradni. Legalábbis vele egy légtérben tartózkodni.

Legjobb válasz: Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!

Hülyeségbõl még egy hülye sem ír ilyet másnak. LAPÁT!
Én már attól kiborulok, ha ennél gyengébb dolog történik. Egy másik lányt ne illessen kedves szavakkal és jelzõkkel. Elõre engedheti az ajtóba (kivétel ha utálom a csajt, mert akkor ildomos, hogy gáncsolja ki :D :D :D hahaha csak vicceltem) lehet vele udvarias, de a kedvességeket tartogassa nekem. Én sem mondok más fiúra szép dolgokat mert az intim. Hát ha még azt írja h hiányzol, egy másik csajnak....akkor az PÁÁ!!
Ez csak blabla, el ne hidd. Duma, duma, süket duma. Hülyének akar nézni téged, ne engedd!!
Persze...én is ezt mondanám....ennél jobbat érdemelsz tesó...yooo
Süket duma... különben meg hagyján, hogy becézgeti, hagyján hogy "hiányzol", de hogy pont ugyanazt a becézést használja, mint ahogyan téged hív, fuuu... túlmegy minden határon. 23/L
Pontosan, ahogy az elõttem válaszolók mondják. Ez süket duma, nehogy bedõlj neki! A másik lánnyal már keményen alakulóban van valami, téged meg le sem sz.r, sajnos totál hülyének néz. Tudom h nehéz az ilyesmi, de ez van. Dobd ki rövid úton. Normál ember a "hiányzol" szót a rokonain kívül 1 embernek mondja, a barátnõjének. Na meg azt is írod, hogy úgy becézte, ahogy téged...ez is gáz. Akkor mitõl vagy te neki különleges? Mitõl vagy te neki más, ha másokkal is ugyan úgy bánik? Semmitõl. És ezt te is tudod. Lépj le, dobd ki, amíg nem késõ. És ne hallgass a magyarázkodására. F/24
A kérdező hozzászólása: Azzal állt neki magyarázni a hiányzolt, hogy nem õ hiányzik neki, hanem hogy beszélgessenek, mert nincs kivel jót beszlgetnie a munkahelyén. :D:D:D Persze ezen tegnap nem röhögtem ilyen jót, de utólag nagyon gáz. Mondanom sem kell hogy velem milyen sûrûn akar beszélgetni amikor este hazaér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek. Én is így láttam, tudom hogy mit kell tennem, de reménykedtem hogy én látom rosszul. Még mindig hiszem hogy nem rossz ember õ, csak nem képes felnõni. Soha. Azt viszont tudom hogy erre nekem nincs szükségem. Megtettem. Kiadtam az útját, remélem lesz erõm kitartani a döntésem mellett és csak az eszemre hallgatni.
11:21-es vagyok, és csak jelzem, hogy gondolok rád :) Szerintem jól döntöttél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!