Találatok a következő kifejezésre: Nekem olyan van, hogy nincs meg (15 db)

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)

Szoptatok és még nem jött meg a mnsim, akkor az Azaliát mikor kezdhetem el? Mert a van ráírva, hogy mensi első napján, de uugye nekem olyan nincs.

Legjobb válasz: Ez olyan amit lehet szoptatás alatt? Csak mert ha igen akkor elég érdekes hogy ez van beleirva... Kérdezd mêg au orvost! Egyébként én régen csak úgy elkezdtem mivel volt hogy hónapokig meg sem jött! 3 hónapöt vártam aztán mondta az orvos kezdjem el csakúgy, biztos úgy van a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerekkel is!

Ez olyan amit lehet szoptatás alatt? Csak mert ha igen akkor elég érdekes hogy ez van beleirva... Kérdezd mêg au orvost! Egyébként én régen csak úgy elkezdtem mivel volt hogy hónapokig meg sem jött! 3 hónapöt vártam aztán mondta az orvos kezdjem el csakúgy, biztos úgy van a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerekkel is!
Igen ezt lehet szedni szoptatás alatt.
Bármikor elkezdheted, célszerû egy hétfõi napon, akkor könnyû követni hol jársz - én is ilyet szedek , annak ellenére, hogy m, ikor utána olvastam csupa rosszat találtam róla... második héten volt enyhe pecsételõ vérzésem tõle, 1 hétig tartott, azóta semmi, most tartok a 4. levélnél.
Bármikor elkezdheted, de talán jobb, ha hónap, vagy hét elején indítasz. Amúgy meg tökmindegy.
Így van bármikor elkezdheted.Én is azt szedem már 5 hónapja, még szoptatok.Semmi gond nem volt vele.

3hónapos kislányom mostanában harap szoptatás közben, meg olyan nyugtalan is, van hogy sír szájában a cicivel. (nincs még foga sem) Lehet hogy már nem elég neki az anyatej? Kezdjem el hozzátáplálni vagy tápszerezni?

Nem mindig csinálja,de napi 1x biztosan.Vagy csak akkor volt valami baja,fájt valamije azért csinálta?Nagyon szomorú vagyok,mert legalább 6 hós koráig szeretném szoptatni,de ha ez így megy ,akkor hamar vége lesz.Ja persze és baromira fáj,fel is visítottam,mikor el?ször harapott,most meg már félek,hogy mikor kezdi megint.

Legjobb válasz: Nálunk is ez a helyzet elég komolyan szív ami fáj is,néha sirdogál meg jár a keze és rug-kapál,de nekem tutira elég a tejem mert mérni is szoktam és 100g-ot szokot szívni és érzem is hogy rengeteg tejem van.2 hónapos Én sem tudom miért csinálja.

Nálunk is ez a helyzet elég komolyan szív ami fáj is, néha sirdogál meg jár a keze és rug-kapál, de nekem tutira elég a tejem mert mérni is szoktam és 100g-ot szokot szívni és érzem is hogy rengeteg tejem van.2 hónapos Én sem tudom miért csinálja.
Fogzásnál: mert fáj az ínye, ahogy a fogkezdemény tör felfelé. Jobb híjján ezzel próbálja masszírozni. Nem vettétek észre, hogy a kezüket is tömködik a szájukba? Külvilág felé fordulásnál: A baba számára az eddig még ki nem próbált harapás (és a rá adott reakciók) is a megismerés egyik új és érdekes módját jelenti.
A kérdező hozzászólása: Na jó, de miért harap??
A FOGZÁS és a környezet iránti lelkesedés ("gyorsan akarok enni, hogy mehessek felfedezni") a két leggyakoribb ok ebben a korban. Szerintem nálatok is ez lehet. Vagy amit ti is írtatok, a túl gyorsan vagy épp lassan folyó tej, esetleg valamilyen fájdalom, levegõnyelés stb. Szinte kizárt, hogy ez a kevés tejet jelentené. Azt a gyakoribb "éhes vagyok" módon jelzik. Azt meg felejtsétek el, hogy a tejetek nem tápláló - pláne 3 hónapos korban! Az anyatej minden életkorban megfelelõ összetételû. Ajánlom nektek a http://www.lll.hu oldalt, ahol részletesen olvashattok a babák fejlõdésének jellegzetes szakaszairól és arról, hogy ez mikor és hogyan befolyásolhatja a szoptatás menetét. Így késõbb várhatóan már nem fogtok megijedni, ha hasonlóan fura dologgal álltok szemben. ;)
Nekem is rúgkapál. Ha gyakran "kiköpi" a meIlem, de tudom, hogy még éhes, akkor szerintem levegõ van a pocakjában. ilyenkor meg szoktam büfiztetni, és az segít. De mostanában, mióta kezdi a kezét felfedezni, és szájába tömi az öklét, azóta "ütöget" szopizás közben. Szerintem nem igazán tud vele mit kezdeni. És nekem is gyakran elõfordul, pláne, ha nyûgös napja van (ronda, esõs idõben), hogy vagy a mellem a szájában van, de tátott szájjal bõg, vagy nem is kapja be a mellem, és úgy sír. Ilyenkor testhelyzetet váltok, és sikerül rákapnia a mellemre. Én a helyedben nem adnék tápszert, inkább gyakrabban etetném... Vagy tedd át a teli mellre, és akkor látni fogod, szopik-e rendesen.
A kérdező hozzászólása: De, sokszor ömlik, de ez eddig nem volt Neki gond, sõt, akkor reklamál, ha nem jön úgy ahogy megszokta.Ma már kétszer ettünk, és nem volt semmi harapás))Lehet csak akkor volt olyan kis nyavalyás. remélem csak két napig tartott.
Elõzõ vagyok. Az jutott még eszembe, hogy nem spricceln agyon a cicidbõl a tej? Mert az én fiam ezt nagyon nem szerette és akkor is sírt.
Szerintem semmi probléma. Az én fiamnál is volt ennyi idõs korában egy ilyen idõszak. Sajnos nem pár napig tartott, hanem pár hétig, de elmúlt. Most 5 hónapos, és semmi gond. Szopizik szépen.
Akkor lehet, hogy ez az idõszak ilyen. Az én babám 3 napja csak immel-ámmal szopizik, üvegbõl kapja a tejcsimet, amikor nem hajlandó(pohárból nem iszik-"szájzárat" csinál)Jah, amúgy az én drágám be sem kapja a bimbót néha, nem hogy nem eszik...
Nálunk is elõfordul, és én sem tudom az okát. 3 és fél hónapos.
A kérdező hozzászólása: Nálunk sem a mennyiséggel van a baj, mert éjszaka fejnem kell(mert Manóka alszik este 8tól-reggel 6ig)és olyankor lejön egy cicibõl 150ml.Csak lehet nem elég táPláló már Neki.Nem tudom.
A kérdező hozzászólása: OK, de még csak 3 hós, maximum a fogcsírák mozoghatnak.Egyébként megszûnt idõközben a probléma.Rászóltam erélyesen(amit nem szoktam amúgy)úgyhogy egybõl tudta hogy valami nem ok, csak meresztette rám a szemeit, hogy most mi van? De azóta nem csinálja)))

A nők nagyrészének nincs orgazmusa, nekem viszont a szeretkezésem 70-80%-ban van. Van olyan barátnőm aki még sose ment el hüvelyi orgazmussal? Mi lehet ennek az oka? És hogy hogy én meg eltudnok menni úgy, vagyis csak úgy tudok elmenni?

Legjobb válasz: vagy szerencsés vagy vagy ügyes a párod. én azt hallottam hogy a nõk járásából meg lehet mondani van e hüvelyi orgazmusuk. akinek van az jobban riszálja a fenekét/ csípõjét séta közben :P (ezt egy tudományos kísérletben igazolták :P)

vagy szerencsés vagy vagy ügyes a párod. én azt hallottam hogy a nõk járásából meg lehet mondani van e hüvelyi orgazmusuk. akinek van az jobban riszálja a fenekét/ csípõjét séta közben :P (ezt egy tudományos kísérletben igazolták :P)
Én is szeretnék hüvelyi orgazmust!! :) mi a titkod? Hosszu elöjáték? Teljes oldódottság? Mesélj
teljes mértékbe igaza van, a kérdés feltevõjének ez tudományos tény, te meg ne arcoskodj, szerintem öszetenéd a két kezed ha neked az életedbe lenne egy rendes orgazmusod
nekem is mindig van, nem értem mit kell ezzel arcoskodni
A kérdező hozzászólása: Feltettem egy kérdést hogy ez miért van nem dicsekedni akartam vele....
Ezzel a kérdéssel most csak el szerettél volna dicsekedni, hogy neked van? Mert kb. semmi más értelme nincsen...
Nem tudom, hol olvasol ilyen statisztikákat, szerintem azért a többségnek nincs ezzel gondja. Ne a 16 éves lányokból induljunk ki, hiszen még tanulják a szexet, de a huszonéves nõnek a hüvelyi orgazmus, már nem olyan nagy csoda. 23/L
73as, és mi volt a fõ különbség a régi és a mostani közt?
Az elozo parommal nekem sem volt egyaltalan.A mostanival minden szeretkezes alkalmaval legalabb 3-4.Nagyon jo!!!!
bibibíí, nekem MINDIG VAAN orgazmusom ! :D
szerintem kérd meg a pasid hogy egy kicsit jobban izgasson fel téged lehetõleg a nyelvével:P és tartsa vissza a gyerekeknek valót:P

Van köztetek olyan aki nem érzi meg a peteérést és semmilyen tünetet nem produkál neki ( ezalatt értem pl. tojásfehérjés folyás stb )? Ugye ez még nem jelenti feltétlenül azt hogy nincs is peteérés?

Legjobb válasz: Èn soha nem érzetem a peteérést, ha ez annyira érezhetö lenne, akkor nem lenne ennyi becsúszott gyerek, mert érzem, hogy lesz akkor nem kufircolok. ès sokkal több spontán teherbe esés is lenne, mert érzem, hog akkor van. A legtöbb nönek van egy enyhe hascsikárása a középidöben és már is érik a petéje.

Èn soha nem érzetem a peteérést, ha ez annyira érezhetö lenne, akkor nem lenne ennyi becsúszott gyerek, mert érzem, hogy lesz akkor nem kufircolok. ès sokkal több spontán teherbe esés is lenne, mert érzem, hog akkor van. A legtöbb nönek van egy enyhe hascsikárása a középidöben és már is érik a petéje.
Ez tök érdekes, mert nekem van hogy majd meghalok annyira görcsölök középidõben, máskor meg semmi. Aztán olyan is volt, hogy nagyon sok tojásfehérjés folyásom volt (akkor még nem tudtam mi az, szóval azt hittem valami bajom van), máskor meg az sem. Nem tudom ez mitõl függ...
Én semmilyen tünetet nem észlelek, mégis van peteérésem, mert már voltam terhes is.ráadásul olyan hónapban amikor tök krémes folyásom volt.

Miert nincs nekem iphonenel földgömb? olyan van csak balra:? 123/ABC közepén szóköz jobbra meg return. Hogy kell megcsinálni h legyen földgömb?

Legjobb válasz: ... Csak akkor van földgömb ha több billentyûzet is engedélyezve van. Azzal lehet váltani köztük. Beállítások, általános, billentyûzet, billentyûzetek.

... Csak akkor van földgömb ha több billentyûzet is engedélyezve van. Azzal lehet váltani köztük. Beállítások, általános, billentyûzet, billentyûzetek.
A kérdező hozzászólása: De nekem csak ott a nyelvet adja ki meg h QWeRtZ stb
Ahol írtam ott adj hozzá egy új billentyûzetet, pl angol és akkor lesz földgömböd.
A kérdező hozzászólása: Hozzaadtam meg is jelent de azok a hangulat jelek nem csak két betû változik :/
Azt nem írtad hogy hagulatjeleket is szeretnél csak azt hogy földgömböt :D
A kérdező hozzászólása: Jaaj igen szeretnek :DD
Akkor ugyan ott az Emoji billentyûzetet kapcsold be. (az angolt meg ki ha nem kell)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Nincs mit, mehetnek a zöld kezek ;)

Van egy srác aki tetszik, hogy kérdzem meg hogy tetszek neki mert semmilyen olyan dolga nincs mint pl:facebook twiter ask-ahol megtudnám kérdezni?

tegnap elött ismertem meg nem bezzéltünk még de én az első pillanatba amikor megláttam azt mondtam hogy jaj de helyes.és ma nem akart kijönni és én utána mentem és oda jött és azt mondta szia xy vagyok és megakart ölelni de én hátréb léptem mert megijedtem ,hogyan tudasam veled hogy nekem tetszik? ://

Legjobb válasz: Szája, füle van?

Szája, füle van?
Csak facebookon lehet neki elmondani? Ne légy gyáva, mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: 1.ezt hogy érted? :ooo 2.hát ilyen téren az vagyok.:// és akk álljak elé és mondjam , hogy bejösz nekem? :oo omg erre nem vagyok képes.:(( miért vagyok ilyen gyáva.:(
Elmegyek skandináv lottót játszani.
nálunk is mindig ez volt... általában még ha nekem is volt igazam, még ha nekem is volt jogom sértõdöttnek lenni, akkor is õ volt megsértõdve, és még a végén nekem kellett engesztelnem... én meghunyászkodtam. pedig nem kellett volna, mert így tudta, hogy bármikor megteheti velem, hogy kicsikarja, amit akar. ezt ne hagyd:\
Ezért nem kell veszekedni. Ha te vagy a pasi, akkor tudnod kell, hogy a párkapcsolatokban van egy alapszabály: mindig annak van igaza, akinek vaginája van. Érvelhetsz bárhogy, lehet neked igazad, a nõ úgyis a saját véleményét fogja az igaznak tartani, még ha nagy durcásan azt is mondja, hogy oké, neked van igazad. A nõk képtelenek elviselni és elfogadni, ha másnak van igaza.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány.:)
Szerintem ennél ezerszer idegesítõbb dolgok vannak a világon.
Ha nekem van igazam akkor nem hagyom magam, megharagszunk, aztán bocsánatot kér és kész. Ha neki van igaza akkor nem veszekszek. 22/F
Akkor nem szeret igazán.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!