Találatok a következő kifejezésre: Nekem olyan van, hogy (1065 db)

Sokan mondják, hogy nekik a babapunci jön be, mégis pl. a guminőknek nem olyan van. Hogy is van ez? Mire gerjednek a férfiak?

Legjobb válasz: Mondtam az egyik haveromnak, hogy itt néha olyan idióta kérdések vannak, hogy még válaszolni is nehéz rájuk; kb. az ilyen kérdésekre gondoltam. A guminõ egy szexuális eszköz/játék, ami alapvetõen az önkielégítésre szolgál. Szerinted összehasonlítandó egy guminõ egy igazi nõvel ? Mellesleg az, hogy alul kinek milyen típus jön be inkább, az már részletkérdés, egy pasi sem dob ilyesmiért egy csajt, de nagy lángész kell legyél ahhoz, hogy ilyesmit higgyél.

Mondtam az egyik haveromnak, hogy itt néha olyan idióta kérdések vannak, hogy még válaszolni is nehéz rájuk; kb. az ilyen kérdésekre gondoltam. A guminõ egy szexuális eszköz/játék, ami alapvetõen az önkielégítésre szolgál. Szerinted összehasonlítandó egy guminõ egy igazi nõvel ? Mellesleg az, hogy alul kinek milyen típus jön be inkább, az már részletkérdés, egy pasi sem dob ilyesmiért egy csajt, de nagy lángész kell legyél ahhoz, hogy ilyesmit higgyél.
hogy jon ide a gumino? szerinted minden pasinak van 1-2 gumibabàja otthon? ha pèldànàl tartunk, felhozhattad vola a milfeket. na azokra aztàn buknak a pasik! es ha valakinek, akkor nekik aztàn màr jòòòòò règ nincs babapuncijuk :D :D
nekem pl a salipunci sokkal izgatóbb, mint a baba. :) és rendszerint kinézet/külsõ alapján meg tudom mondani melyik csajnak milyen lehe. persze vna hogy tévedek, de nagyot sosem :) A sali azért jobb, mert én pl sokkal jobban szeretem nyalni :P és általában az ilyen lányok nedvesebb típusok is, szóval csak még jobb. :) De hangsúlyozom: CSÚNYA PUNCI NINCS! :)
A babapuncira csak ennyit tudok válaszolni: http://www.youtube.com/watch?v=p5jZkQkkEPQ
Mert a guminõre gerjednek a fiúk?:D
A kérdező hozzászólása: Mivel a guminõ önkielégítésre szolgál, gondolom olyanra csinálják egyes részeit, ami tetszik a férfiaknak. Jó, hát így se valami szép, a nemi szervekre gondoltam.
#1, ne mondj valótlant. :) pont a minap fogtam ki egy kétgyerekes, 44 éves nõcit, akinek csodálatosan szép babapuncija van. :) f/42
mert milyen van a guminõknek?

Segítség kellene nekem olyan téren, hogy van nekem egy 92-es hyundai s-cope-m 1.5 injektoros autóm, aminek egyik napról a másikra elment az elektromos szivatója nehezen indul (15-20indítás) és megduplázódott a fogyasztása. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: www.hyundaiklub.hu ide regisztrálj be a fórumba, mindenki hyundai-os, nagyon segítõkészek, még alkatrészügyileg is tudnak segíteni -egy hyundai matrix-os:)

http://www.hyundaiklub.hu ide regisztrálj be a fórumba, mindenki hyundai-os, nagyon segítõkészek, még alkatrészügyileg is tudnak segíteni -egy hyundai matrix-os:)
Nem gond! Elõfordult már nekem is, hogy nem jött meg 7 nap alatt.
Persze, hogy van ilyen. elsõre nekem is kb 5-6 nap után jött meg. Van ilyen, fõleg, ha most kezdted el. Mindenesetre 7 nap után, a 8. napon akkoris kezd el szedni a következõ levelet.
A kérdező hozzászólása: oké elkezdem! de ha nem jön meg a 7dik napon se akor a 8-dikon elis kezdem szedni! hát remélem nem nagyobb a gond :s
NEKEM IS EZVOLT ADTAK EGY GYÓGYSZER VALAMI N-NEL KEZDÖDIK ANEVE, ÉS ATTOL MEGJÖTT MÉG AZNAP MIKOR BEVETTEM, IGY JÖTT RENDBE, DE LEHET MAGÁTOL IS ELMÚLIK

Olyan van, hogy valaki beleesik egy sztárba? Hogy nem csak simán tetszik neki, hanem szerelmes belé? Mik a "tünetei"?

Legjobb válasz: Viszonylag kevés ember szokott "sztárokat" személyesen ismerni. De nyilván beléjük is lehet szerelmesnek lenni.

Viszonylag kevés ember szokott "sztárokat" személyesen ismerni. De nyilván beléjük is lehet szerelmesnek lenni.
12- 13 éves koromban voltak ilyen dolgaim :D És kb minden 2. hónapban másba estem bele :D És nekem sem úgy volt, hogy csak bejön, hanem tényleg szerelmes voltam. :D De ma már csak röhögök az egészen :D
A kérdező hozzászólása: #6: Hát, én elég nagy álmodozó vagyok (és fiatal is), meg félénk is, aki nem merne kezdeményezni. #7: Nem tudom, miért lenne valaki azért "tyúk", mert tetszik neki egy sztár. Én meg se Bencét, se az 1D-t nem szeretem. Utóbbit kifejezetten utálom.
Szerelmet olyan iránt lehet érezni akit ismersz. Nem hírekbõl meg képekrõl, meg cikkekbõl. Személyesen. A gondolatait az érzéseit a jellemét az egyéniségét. A többi csak rajongás, fellángolás...
Tizenéves tyúkok szinte mindje átéli. Erre építenek a Braschbencés Onedirectionos tákolmányokkal.
Nem hiszem, vagyis az én olvasatomban ez nem szerelem. Ilyenre az álmodozó emberek hajlamosak, akik a valóságban nem ismernek igazán olyan embert, akibe bele tudnának szeretni, viszont egy kis fantáziálgatás meg jól esik... és erre remek választás egy olyan ember, akivel úgyse jöhet össze a dolog (az adott egyén önhibáján kívül, hiszen esélytelne, hogy akár csak találkozzanak is). Szerintem ez kicsit gyenge jellemre vall, ha valaki sztárba szerelmes (vagy nagyon fiatal életkorra :) ), mivel könnyen lehet, hogy csak azért, mert a valóságban gyáva lenne bárkinél is kezdeményezni és tenni egy valós kapcsolatért.
A kérdező hozzászólása: #1: Igen, tudom, de úgy értem, hogy azok alapján, amiket hall/olvas róla. (Meg persze a külsõ, ami megfog) #2: Egyelõre még nem szeretném kijelenteni, mert nem tudom, hogy ez szerelem-e. Még soha nem voltam szerelmes, úgyhogy nem tudom. De most nem szeretném ide leírni a szánalmas érzéseimet. Egyébként Avicii-rõl van szó.
ha nem ismered személyesen akkor inkább rajongásról beszélünk...
van ilyen...én pl egy idöben szó szerint bele voltam zúgva Harry Styles-be :$ :D de aztán elkezdtünk chatelni a mostmár expasimmal s kiszerettem Haroldból ;) .."tüneteket" nem tudok mondani o.O
Kibe szerelmesedtél bele?
Ezen minden lyányka átesik. A tróger rockerkorszakosokon is. Aztán kinövik.

Olyan van, hogy nekem a mosoly "nem áll jól"?

Egyszer?en hülyén nézek ki, ha mosolygok. Nem, nem vigyorgok, de ha csak egy kicsit is széthúzom a szám, olyan ronda vagyok... Nem azért, de szerintem "lekonyított" ajkakkal sokkal normálisabbnak nézek ki, mint amikor mosolygok, pedig elvileg mindenki szebb, ha mosolygok. Más is így van?

Legjobb válasz: hát szerintem mosolyogva mindenki szebb... de ha küldesz képet priviben, akk õszinte véleményt mondok :) 15/L

hát szerintem mosolyogva mindenki szebb... de ha küldesz képet priviben, akk õszinte véleményt mondok :) 15/L
nekem azt mondják, hogy szebb és aranyosabb vagyok, ha mosolygok...erre most volt tablófotózás, ahol ugye mosolyogni kellett, meg nevettettek is...hát a képek láttán inkább elsírtam magam..XD
szerintem is tedd fel, én is kiváncsi vagyok :D De az is jó ha elküldöd. De biztos nagyon aranyos a mosolyod
A kérdező hozzászólása: Köszi, egyáltalán nem bántottál meg. Ha jobban próbálok mosolyogni, az nagyon mû és inkább vicsorgás...
szia, nem akarlak bántani, de ez nem mosoly, ez csak a száj mosolyra húzása olyan mintha elõtte citromba haraptál volna, de mosolyogni szívbõl kell, bátran :D Én mindig mosolygok, ha sírok akkor is mosolygok, és úgy hullanak a könnyeim a szemeimbõl. Ha ideges vagyok , akkor is nevetek, jó dolog a mosoly. És minden embernek jól áll, megszépül egy ronda nõ is, ha mosolyog. És még valami, egy pár szép gondolat: "A mosoly a legelõnyösebb ékszer, amit egy hölgy csak viselhet."-Susanna Clarke "A mosolyod olyan görbület, ami mindent egyenesbe hoz"
A kérdező hozzászólása: Höh...Köszi szépen. :D Sokan mondták már, hogy szép a szemem, de szerintem nem annyira szép, mint mondják..
szép a mosolyod :D és a szemeid .... *.* /legelsõ voltam/
inkább tedd fel a képet, én is kiványcsi vagyok, vagy küldd priviben
A kérdező hozzászólása: Jó tudni hogy szerintetek nem vagyok ronda...Bárnem azért tettem fel a képet hogy rólam írjatok véleményt, hanem a mosolyomról. Azért köszi szépen mindenkinek. =)
Atlagos. Am szerintem jol all ha mosolyogsz:)
Szerinted a középkorban miért tiltották be a komédiákat? Megmondom: azért mert hülyék voltak, mint ahogy ez a szaros kérdés is.
A kérdező hozzászólása: Mi bajod van? O_o Nem értelek.
küldhetsz nekem is :) nekem sem áll vmi jó. :(
A kérdező hozzászólása: És ENNEK mi értelme volt, de tényleg? Annyira bírom ezeket az offoló emberkéket.
Menjél el vadászni!
A kérdező hozzászólása: Ehh, köszi. :D Utolsó elõtti: Vmelyik oldalra kiraktam a képeket. Asszem 2. vagy 3.
nagyon szép s mosolyod. próbáltalak elképzelni "lekonyúlt arcal"-na szerintem meg úgy nem állna jól:)
nekem is küldhetsz képet(:
A kérdező hozzászólása: 21.: Köszi szépen. =) Utolsó: Neked is köszi, de áruld el, hogy a fenébe néznék én ki 5-6 évvel idõsebbnek mint amennyi vagyok? O_o
sztem helyes arcod van, nyugodtan mosolyogj amúgy nemtom, miért arták, hogy 12-14...sztem kb 16-17 lehetsz
ÁÁÁÁÁÁ nem hinném, biztos jól áll, csak szívbõl kell jönnie, velem is ez van, ha csak mosolyra húzom a szám, az csak vigyor, de ha szívbõl jön, akkor mosoly!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is. :) Nem gondoltam volna hogy tetszeni fog Nektek.
Tényleg aranyos vagy mosolyogjál nyugodtan, mert jól áll. :)
A kérdező hozzászólása: Eh :D Köszönöm mindenkinek. =)
A kérdező hozzászólása: 5.: Neked is elküldtem, kíváncsian várom a véleményt. :P Köszönöm szépen. =) És szerinted mennyi idõsnek nézek ki? x)
Megkaptam, szerintem aranyos vagy :) Mosolygj bátran !
hát nekem sem áll túl jól a mosoly, mert olyankor pufók az arcom:D egyébként ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt:)
A kérdező hozzászólása: Az ügyes. xD
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem. =P Mert a környezetemben minden lánynak olyan szép a mosolya, csak engem látnak mindig kedvetelennek mert nem merek mosolyogni..
hú nekem is borzasztóan áll ha mosolygok :D
A kérdező hozzászólása: Elvileg elküldte mindkettõtöknek.
Nekem is küldhetsz ( nekem is hülyén áll, ha mosolygok )
12-13
szerintem olyan 13-14 éves lehetsz. szép az arcod, és egyáltalán nem áll rosszul a mosoly:) (5. voltam)
A kérdező hozzászólása: Heh, 12-14? =) Áruljam mennyi vagyok? =P
Még ugyan aranyos vagy:D ^.^ 21:27-es voltam :)
A kérdező hozzászólása: Elküldtem a kivételre a bizonyítékot :P :'D
Szerintem biztos nem...mindenki szebb ha mosolyog;) nekem is képet ha nem baj :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti: küldtem. :P Utolsó: Zseni vagy.
MOndtam, hogy fiatal :D
A kérdező hozzászólása: Hát jó :D Majd ha összegyûlik 100 válasz. :P Nem ááám. 11 vagyok.
Nekem sem áll jól ha mosolygok, mert kerek az arcom és úgy még kerekebb. Nekem is küldesz képet? Leírom õszintén mi a véleményem.
Mondd :D
A kérdező hozzászólása: Rendben, küldöm azonnal. =) De ha már ebbe belemegyek: Azt is leírnád hogy hány évesnek nézek ki? Mert mindig is érdekelt. x)
Oda rax egy képet azt kész, vagy egy feliratot.
A kérdező hozzászólása: és ott melyik funkcióval?
A V.Dub-os vagyok: Behívod a videót (AVI) a VirtualDub progiba, 2 példányban látod majd -> Video menü -> Filters -> Add.. -> legördítve kiválasztod a "logo" opciót -> OK -> Logo image: Megkeresed a logot, amit be akarsz rakni -> Justificationnal kijelölöd, hova akarod a videón belül rakni -> Hide preview: elõnézeti kép -> X-Y offset-tel igazíthatsz rajta -> Ok-Ok-> A két ablakból a jobboldaliban ott a logo -> File ->Save old format Avi (!!!)->új címet adhatsz, ne írja felül az eredetit-> mentés -> örömködés addig, míg le nem nyúlják, a Te logodra sajátjukat teszik, és ennyit a lopás védõrõl!
A kérdező hozzászólása: jó, de hogyan?
Szerintem még a Movie Maker is tud ilyet. Vízjel vagy angolul Watermark funkciót keress.
VirtualDub videószerkesztõ, ingyes, tud pár dolgot, köztük a logo behelyezését is, végig a videóba. Innen leszedheted: http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58542/
Bocs! Ingyes =freeware! :D

Nektek is van olyan ismerősötök, aki neked ad olyan dolgot, amiből neki feleslege van, de neked igazából nincs szükséged rá, és aztán elvárja, hogy adjál neki olyan dolgot, amire viszont neki szüksége van?

Pl. ad egy csomó almát, aztán elvárja, hogy adjál neki a kolbászodból.

Legjobb válasz: "köszönöm, kedves vagy, de én ezt nem kérem. Nincs rá szükségem, meg aztán viszonozni sem tudnám, ne hozzuk egymást kellemetlen helyzetbe"

"köszönöm, kedves vagy, de én ezt nem kérem. Nincs rá szükségem, meg aztán viszonozni sem tudnám, ne hozzuk egymást kellemetlen helyzetbe"

Létezik olyan E-mail küldő progit keresnék, amely mihelyt internetet ér el, dob nekem egy üzenetet, hogy hol van a laptop?

Legjobb válasz: A laptop hogyan határozza meg magától, hogy hol van? És még el is küldi neked (mit ír benne)? Ez kicsit olyan Knigh Rider-ihletésû gondolat, amiben azért van sok fikció.

A laptop hogyan határozza meg magától, hogy hol van? És még el is küldi neked (mit ír benne)? Ez kicsit olyan Knigh Rider-ihletésû gondolat, amiben azért van sok fikció.
A kérdező hozzászólása: Nem tudja google maps alapján bemérni, hogy hol van?
Tegyél a laptopodba egy GPS nyomkövetõt.
A kérdező hozzászólása: Most veszem észre, hogy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést... remélem így is érthetõ
A kérdező hozzászólása: DE az is elég lenne, ha csak az ip-címet küldené el

Van olyan betegség hogy állandóan enni akar az ember? Mert ha van akkor lehet nekem olyan bajom van, mert a sok evéstől mindig megéhezem.

Legjobb válasz: Van, általában a hipotalamus károsodása okozza. De az elsõ válaszolónak annyiban igaza van, hogy nem valószínû, hogy neked ez van, mert szünni nem akaró éhséggel jár, nem evés utánis megéhezéssel. Azt inkább a nem megfelelõ táplálékválasztás okozza.

Van, általában a hipotalamus károsodása okozza. De az elsõ válaszolónak annyiban igaza van, hogy nem valószínû, hogy neked ez van, mert szünni nem akaró éhséggel jár, nem evés utánis megéhezéssel. Azt inkább a nem megfelelõ táplálékválasztás okozza.
Nemhinném! Mennyit eszel? :D Csakmert én:Reggeli(Utána toyásos walami).Tízórai(Rengeteg szendwics utána).Ebéd.(Ami csak wan utána:D)Uzsí(Leginkább édesség).Wacsi.(Minden:D) Szal nekem akor milyen betegségem is wan?:D Semmilyen:D Csak éheswagyok:D Am a záróyel az azt yelenti h azt a két étkezés között eszem
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) huuu kopogtak? ja nem csak korgott a gyomrom...:)
Igen, úgy hívják, serdülõkor:)
Vagy csak kitágult nagyon a gyomrod. Am velem is van iylen hogy egész nap csak zabálnék:D

Mondanátok nekem olyan könyv címeket adni ami a kutya tanitasával foglalkozik, és kutya trükkök vannak benne? Vagy olyan webcímeket ahol kutya trükkök vannak és azt is leírja, hogy hogy kell neki megtanítani?

Kerestem ilyen oldalakat, de nem találtam. A ti kutyatok miket tud és, hogy tanítottatok meg neki? Hogy lehet a kutyát Szobatisztaságra tanítani?

Legjobb válasz: A 101 kutyatrükk címû könyv nagyon jó, ha kifogyok az ötletekbõl mindig fellapozom.

A 101 kutyatrükk címû könyv nagyon jó, ha kifogyok az ötletekbõl mindig fellapozom.
Itt a 101 kutyatrükk, szerintem a legjobb :) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Mi ez alapján tanítjuk a blökit: Klikk! - Ahogy a kutyák szeretnek tanulni
Ez nem a trükkökre, inkább csak az alap viselkedésre tanít meg gazdit és kutyát, a címe Brian Kilcommons: Aszfaltbetyárok. Hasznos könyv, én is ebbõl tanítottam a kutyámat szobatisztaságra, ülni, feküdni, várni/maradni, menni (mikor indulhat a "marad"-ból), meg egyéb dolgokra, nagyon hasznos könyv, de nem sokan kedvelik (szerintem), mert nem szép színes képek vannak benne, hanem fekete-fehérek.
http://kutyas-konyv.lap.hu/ Az én kutyáim tudnak: ülni, feküdni, állni, messzirõl, kézjelre is, hangot adni kézjelre is, lábnál követni pórázon, póráz nélkül, lábhoz jönni, szabályos behívást, forgás, bukfenc, kúszik, pacsia, rázd meg, egyél, igyál, futás, menjél, menjél ki, helyedre, szimat, keresd, meghajol, szlalom, akadály, apportírozás, szégyelld magad, terelés, cica, papa, csont, tolat, oldalaz, frizbi, stb. De ez nem alap nem kell elvárni minden kutyától, mi versenyzünk, nekem ez a hobbim. Úgy tanítottam hogy a kutyánál elértem hogy a megfelelõ dolgot csinálja és amikor csinálta akkor megdicsértem, kapott jutalmat, néha klikkert is használtam.
Jah, hogy miket tud? Sokmindent: ül, marad/vár, fekszik, szolgál(=pitizik), behívható, keres (ezeket ismeri: labda, bot, játék, hagyma (egyik játéka), bárány), apportíroz, menj oda/vidd oda: anyához, apához, páromhoz (nem írom a nevét, ahogy tesómét sem), mama, séta, vacsora, pisi, kaka (néha sajnos nincs idõ kivárni, ha mondom, h pisi-kaka, akkor tudja, h sietnie kell a dolgokkal), hopp (amikor szeretném, hogy feljöjjön az ágyra, pfúj, ha nem vehet vmit a szájába, ereszd, ha ki kell engednie a szájából, akkor le lehet lõni a kezünkkel formázott pisztollyal (hanyatt fekszik), a döglikre ugyanezt reagálja, ad ötöst (két mellsõ lábával a tenyerünkbe csap, ami a feje fölött van), és ad puszit, egyszer megnyalja az ember orrát (csak faternak az egész arcát). Asszem kb ennyi. :) Szeretem, most alszik, csak én éjszakázok, sajnos... :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!