Találatok a következő kifejezésre: Nekem olyan van, (2548 db)

Lányok mutatnátok nekem frizurákat, milyen stílus jön be nektek, főleg rövid hajra mert nekem olyan van?

Szoval fodrászhoz tervezek menni, és mivel kezdem unni a mostani frizkót, ezért kéne valami új, cska nem tuom mi, én ilyen Jake Gyllenhaal félét néztem volna ki, szerintem az jó, nekem is olyasmi rövid hajam van. De véleményeket javaslatokat szívesen hallgatom.

Legjobb válasz: Ha már Jake.:) http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%20a%20cikkek%20tartalmabol/.. Amúgy: http://www.telemundoeventos.com/ibsimages/2006/960/9600881.jpg de ezt csak hullámosból tudod kihozni Esetleg ez: http://www.metropol.hu/images/2008/10/1224845355_cristiano-r.. Nekem ezek a hajak tetszenek, de kinek mi.

Ha már Jake.:) http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%20a%20cikkek%20tartalmabol/.. Amúgy: http://www.telemundoeventos.com/ibsimages/2006/960/9600881.jpg de ezt csak hullámosból tudod kihozni Esetleg ez: http://www.metropol.hu/images/2008/10/1224845355_cristiano-r.. Nekem ezek a hajak tetszenek, de kinek mi.
ez az összes tök nyálas. undi.
Férfi vagyok de az enyémet ajánlanám http://www.imagebam.com/image/f027ad121571110
szerintem legyen focista hajad. minden csaj azt mondja hogy gáz, de mindenki bukik rá hidd el. tudod az a páva fazon. oldalt 3mmesre, elõl pedig vágasd fel. és lõdd be HAJLAKKAL! ne zselézd, attól csak tocsog. a hajlakk dög.
Utolsó pontosan ezt ajánlom ott vagyok a képen :D
Nekem Johnny Knoxwille-é tetszett a Szégyen gyalázatban.

Valaki aki jól ír blogot segítene? Persze jó lenne ha neon.hu-s blogja lenne mert nekem olyan van. Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Én szívesen segítek bár nem neon.hu-s blogom van, de nem szokott akadályt jelenteni egyik szerkesztõ kezelése sem. Írj rám privát üziben!

Én szívesen segítek bár nem neon.hu-s blogom van, de nem szokott akadályt jelenteni egyik szerkesztõ kezelése sem. Írj rám privát üziben!
nekem neon-os blogom van, és szívesen segítenék:) írj privit.
A kérdező hozzászólása: írtam.Blogot tudtok adni? hogy megnézzem hogy írtok :D
inkább linkeld ide a te blogodat, aztán megmondjuk, hogy mit javíts rajta
A kérdező hozzászólása: nem az kell hogy kritikát mondj, hanem az hogy segíts ;)
Az építõ jellegû kritikánál nincs nagyobb segítség.

Hol lehet tömör hullahoppot venni? Nekem olyan van ami üres belül, nehezebb kell. Fa hullahopp? Mi a vélemény róla?

Legjobb válasz: Úgy tudom fából nem igazán csinálnak hullahoppot. De lehet kapni tömör mûagyag hullahoppot ami jóval nehezebb mint az üreges.

Úgy tudom fából nem igazán csinálnak hullahoppot. De lehet kapni tömör mûagyag hullahoppot ami jóval nehezebb mint az üreges.
ez a válasz -szerintem- hasztalan. az volt a kérdése, hogy hol, nem az hogy lehet-e kapni.
általában szét lehet szedni tegyélbele rizst vagy valami hasonlót csak figyelj, hogy rendesen rakd össze
A kérdező hozzászólása: igen, utánajártam és ajánlották hogy töltsem meg. Kifúrtam és telenyomtam homokkal. Hatásosabb lett mint bármi más. Köszi a válaszokat.


Nektek is van olyan ismerősötök, aki neked ad olyan dolgot, amiből neki feleslege van, de neked igazából nincs szükséged rá, és aztán elvárja, hogy adjál neki olyan dolgot, amire viszont neki szüksége van?

Pl. ad egy csomó almát, aztán elvárja, hogy adjál neki a kolbászodból.

Legjobb válasz: "köszönöm, kedves vagy, de én ezt nem kérem. Nincs rá szükségem, meg aztán viszonozni sem tudnám, ne hozzuk egymást kellemetlen helyzetbe"

"köszönöm, kedves vagy, de én ezt nem kérem. Nincs rá szükségem, meg aztán viszonozni sem tudnám, ne hozzuk egymást kellemetlen helyzetbe"

Egyszerű, nem túl helyes, inkább átlagos fiúként van esélyem valaha is olyan álnyt találnom, aki vonzó, szép a számomra (nem más számára) és én is bejövök neki viszont? Van itt olyan, aki végül megtalálta azt a bizonyos lányt?

Legjobb válasz: Ezt direkt neked kerestem ki!!! Tessék válogass a frizurák közül,bár itt inkább a hajon van a hangsúly,de az arcszõrzet "frizurája" is dobhat a külsõdön! http://homeinhungary.hu/index.php?option=com_content&task=vi.. Próbáld ki valamelyik frizurát,biztos valamelyik jól fog állni neked is!De ne itt rinyálj,tegyél is érte valamit ha ilyen felszínes buta pi*sákat akarsz barátnõként!

Ezt direkt neked kerestem ki!!! Tessék válogass a frizurák közül, bár itt inkább a hajon van a hangsúly, de az arcszõrzet "frizurája" is dobhat a külsõdön! http://homeinhungary.hu/index.php?option=com_content&task=vi.. Próbáld ki valamelyik frizurát, biztos valamelyik jól fog állni neked is!De ne itt rinyálj, tegyél is érte valamit ha ilyen felszínes buta pi*sákat akarsz barátnõként!
A kérdező hozzászólása: # 5/7 Hajdú-bihari vagyok...
Javasolnék egy gomba frizurát a kérdezõnek, a siker garantált lenne vele... :D Egyébként bõven van másféle haj is... Az enyém például távolról sincs feltüntetve, de még csak hasonló sem
nem de lehet, hogy boldogabb lennék a kõkorszakban
#3 Mert a frizura sokat tud dobni a külsõn.a kõkorszakból jöttél?
Hol élsz kérdezõ? 22/N
Csak légy önmagad....és vicces, ez egy fontos dolog, ha megtudod nevettetni fél siker.
1. Hogy a f^szba jön ide h milyen a frizurája?
1.: Ha nem tudjuk hogy nézel ki, nem fogjuk tudni megállapítani. 2.: Mivel nem ismerünk, nem tudjuk, hogy számodra milyen lányok a szépek. Mivel mind2 dolog hiányzik, amihez viszonyíthatnánk, nem fogjuk tudni megállapítani.
Azt gondoltuk hogy te vagy a debreceni srác aki már legalább fél éve itt rinyál Szégyent hoztál Debrecenre

Tudtok nekem olyan fajtát mondani ami jó munkakutya, van Magyarországon is jó kennel? Rövid szőrű legyen és meglegyen a meglévő 2 keverékemmel. Mali, n. jucit, amstaffot, nem szeretnék.

Legjobb válasz: nemet juhasz, nemet dog, bar a dog nem olyan munka kutya de a tobbi feltetelnek eleget tesz, de betanithato ha nagyon szukseges hogy munkakutya legyen. Nekem van egy nemet dogom es imadom, nagyon jo hazorzo, de csak mert mindnki fel tole amiert olyan nagy es mely az ugatasa de nagyon jol kijon mindennel es mindenkivel, egyeduli hibaja hogy neha tulsagosan "szeret" szoval nem szabad szep ruhaban talalkozni vele, csak kutyaalloban kulonben sosem mosod ki a nyalat :P de a nemet dogot nagyon ajanlom. Nemet juhaszom meg nem volt, nem annyira szeretem nalam a dog a nyero. Sok sikert a valasztashoz :)

Jagd-terrier :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. A baj az, hogy a magyar vizslával nem tudom örzõ-védõzni, de õk nagyon jófejek:) apukámnak is van egy.
Rottweiler kell neked, nagyon kemény õrzõ védõ kutya, de kell vele foglalkozni , tudnia kell ki a fõnök a háznál.Telet jól bírja rövid szõre ellenére.
nemet juhasz, nemet dog, bar a dog nem olyan munka kutya de a tobbi feltetelnek eleget tesz, de betanithato ha nagyon szukseges hogy munkakutya legyen. Nekem van egy nemet dogom es imadom, nagyon jo hazorzo, de csak mert mindnki fel tole amiert olyan nagy es mely az ugatasa de nagyon jol kijon mindennel es mindenkivel, egyeduli hibaja hogy neha tulsagosan "szeret" szoval nem szabad szep ruhaban talalkozni vele, csak kutyaalloban kulonben sosem mosod ki a nyalat :P de a nemet dogot nagyon ajanlom. Nemet juhaszom meg nem volt, nem annyira szeretem nalam a dog a nyero. Sok sikert a valasztashoz :)
Dobermann!:) Hihetetlen intelligens kutya, a családjáért meghalna, annyira hûséges! A kitûnõ örzõ-védõ szerepérõl szerintem nem is kell beszélni!:) Rövidszõrû és alig észrevehetõen váltja a szõrét, nem lesz minden kutyaszõr tõle. És vannak jó magyarországi kennellek is, itt keresgélj: http://dobermann.lap.hu/ Remélem tudtam segíteni!:) Hidd el, ha ilyen kutyás lesz, nem fogod megbánni egy percig sem, hogy õt választottad társadul!:)
beaucheron? Néz körül a Leczki Saci honlapján. http://www.elles.hu/hu-folap.htm
na, mit döntöttél?
Dobermann, rotweiler, magyar vizsla. Dobermannom még sosem volt, de az ismerõsöm áradozik róla, hogy milyen jó munkakutya, házõrzõ éz okos. A rotikról annyi rosszat hallani - hogy megtámadják a gazdájukat, utálják a gyerekeket, de ez mind-mind a rossz nevelés következménye. Ha jól van tanítva, akkor egy csodálatos fajta, aki házõrzõ, tanulékonyt stb. Nem tudom mennyi tapasztalatod van a kutyákkal, kemény kézzel kell nevelni. A magyar vizsláról is ezeket tudom elmondani. :) Majd írd le mi mellett döntöttél.
Akkor neked tényleg a dobi való. Imád a gazda közelében lenni, benti tartásra ajánlják, mert depis lesz, ha el van szeparálva a családtól.
A kérdező hozzászólása: Szia. Én engedelmes BH vizsga IPO ha sikerül, de egyébként családi ágyban alvós babócát szeretnék. Nekünk a másik kettõ is ágyban alvós :)
Szintén dobermannra szavazok (én is épp a két keverékem mellé szeretnék beszerezni egyet). Én õv-zni szeretnék vele, de szoktak még vele agiliytzni is, nyomkövetõzni, engedelmesezni (magyarul mindent:D). Te mit szeretnél vele? Amúgy az, hogy kijön-e a másik két kutyával, nevelés kérdése.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm várom még az ötleteket.
A kérdező hozzászólása: lemaradt: örzõ-védõre is alkalmas legyen

Van olyan betegség hogy állandóan enni akar az ember? Mert ha van akkor lehet nekem olyan bajom van, mert a sok evéstől mindig megéhezem.

Legjobb válasz: Van, általában a hipotalamus károsodása okozza. De az elsõ válaszolónak annyiban igaza van, hogy nem valószínû, hogy neked ez van, mert szünni nem akaró éhséggel jár, nem evés utánis megéhezéssel. Azt inkább a nem megfelelõ táplálékválasztás okozza.

Van, általában a hipotalamus károsodása okozza. De az elsõ válaszolónak annyiban igaza van, hogy nem valószínû, hogy neked ez van, mert szünni nem akaró éhséggel jár, nem evés utánis megéhezéssel. Azt inkább a nem megfelelõ táplálékválasztás okozza.
Nemhinném! Mennyit eszel? :D Csakmert én:Reggeli(Utána toyásos walami).Tízórai(Rengeteg szendwics utána).Ebéd.(Ami csak wan utána:D)Uzsí(Leginkább édesség).Wacsi.(Minden:D) Szal nekem akor milyen betegségem is wan?:D Semmilyen:D Csak éheswagyok:D Am a záróyel az azt yelenti h azt a két étkezés között eszem
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) huuu kopogtak? ja nem csak korgott a gyomrom...:)
Igen, úgy hívják, serdülõkor:)
Vagy csak kitágult nagyon a gyomrod. Am velem is van iylen hogy egész nap csak zabálnék:D
Kedves Kérdezõ! Neked ugyanannyi beütni a google-ba, mint bárki másnak.
A kérdező hozzászólása: Jolvan, en is tudom, csak hogy valaki hatha tudott volna valami jó kis oldalt linkelni..csak ennyi lett volna, de megoldottam :PP

Házikosztosok/BARFosok, tudtok nekem olyan oldalakat linkelni, ahol egyszerű receptek vannak?

Ezen kívül: én egyszer?en szeretném megoldani ezt, tehát olyan összetev?kb?l szeretnék f?zni a kutyámnak, amit meg lehet venni a sparba/tescoba. Viszont a vitaminok miatt érdekelne, h valami táplálékkieget vesztek a kutyának? Ezen túl: egy 10 kiló alatti kutyának szerintetek mennyire jönne ki az etetése egy hónapban ha nem táppal etetném? Szóval: minden érdekel! Köszi

Legjobb válasz: Nekem kistestû kutyám van nem hiszem hogy találna bárki is a neten ilyen oldalt ahol receptek vannak egyszerû mint az egyszer egy:Ezeket mind ehet, sõt ennie is kell: sajt,husok minden mennyiségben és fajtában kisütve a zsírt belõle és jó szárazon,alma,sütõtök,párizsi,májkrém,máj,szív,tészták,szaft ,tejfõl,túró,kutyacsoki,tejtermékek kivéve a tej mert attól csak fosik,répa,nagyjából ennyi jutott eszembe de bármit adhatsz neki amit te is eszel hisz ha neked jó a kutyának is az lesz. Míg nem éri el az egy éves kort adj neki minden féle képpen csont erõsítõt fõleg egy kistestû kutyánál ez nagyon lényeges. Az hogy mennyire jön ki nem lehet kiszámolni de nem nagy összeg hisz azt eszik amit te ugy kell fõzni hogy az neki is jó legyen.

Nekem kistestû kutyám van nem hiszem hogy találna bárki is a neten ilyen oldalt ahol receptek vannak egyszerû mint az egyszer egy:Ezeket mind ehet, sõt ennie is kell: sajt, husok minden mennyiségben és fajtában kisütve a zsírt belõle és jó szárazon, alma, sütõtök, párizsi, májkrém, máj, szív, tészták, szaft, tejfõl, túró, kutyacsoki, tejtermékek kivéve a tej mert attól csak fosik, répa, nagyjából ennyi jutott eszembe de bármit adhatsz neki amit te is eszel hisz ha neked jó a kutyának is az lesz. Míg nem éri el az egy éves kort adj neki minden féle képpen csont erõsítõt fõleg egy kistestû kutyánál ez nagyon lényeges. Az hogy mennyire jön ki nem lehet kiszámolni de nem nagy összeg hisz azt eszik amit te ugy kell fõzni hogy az neki is jó legyen.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de én nem fõzök, úh csak a kutyának fõznék. Igazából ezeket tudom, amiket írtál, csak azt nem tudom, h vitaminokat hogyan kéne neki adagolni. Nem szeretnék tovább táppal etetni.
BARF szerint etetek egy 6, 5 kilós kutyát.Naponta a testsúlya 2%-át kapja.Kb 1000-1300 FT havonta neki a kaja.

Tudnátok nekem olyan weblapokat linkelni ahol mesefigurák vannak?

Persze normális mesefigurák és képek. Gyerekem falára szeretném majd felfesteni. Ezért nem jó ha a lábuk nem látszik. Jetson család, Mézga család, Flintston család, Micimackó. És ha lehet akkor az egész mesefigura legyen rajta. Nekem külföldi weblap is megfelel. Nézegettem googléba de nem találtam olyan szépeket.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Íme néhány link http://kepeslap.lapunk.hu/?modul=kepeslap&a=3224&p=0 Itt nem mindnek látszik a lába, de van közte olyan is http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=131794&sort=&album_nev=r%.. Itt is találsz olyanokat, tessék benne böngészni Még egy tanácsot tudok adni: Indítsd el a mesét, majd annál a jelentenél ahol egész alakban látszik állítsd meg a videót. Ha esetleg másmilyen arcot, vagy felsõtestet szeretné neki, akkor montírozd össze õket papíron több jelenetbõl, majd ha elég jónak tûnik, akkor a papírról másold le a falra.

Kedves Kérdezõ! Íme néhány link http://kepeslap.lapunk.hu/?modul=kepeslap&a=3224&p=0 Itt nem mindnek látszik a lába, de van közte olyan is http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=131794&sort=&album_nev=r%.. Itt is találsz olyanokat, tessék benne böngészni Még egy tanácsot tudok adni: Indítsd el a mesét, majd annál a jelentenél ahol egész alakban látszik állítsd meg a videót. Ha esetleg másmilyen arcot, vagy felsõtestet szeretné neki, akkor montírozd össze õket papíron több jelenetbõl, majd ha elég jónak tûnik, akkor a papírról másold le a falra.
tini-gyerek.eoldal.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!