Találatok a következő kifejezésre: Nekem olyan lenne, (485 db)

Nekem olyan kerdesem lenne 1 hete voltunk egyutt parommal de nekem azota faj a hasam, duzzadt a hasam alja ea ez a fajdalom nem olyan mint szokott lenni amikor megjon. Lehet terhes vagyok? (nagyon orulnenk neki)

A melleim is erzekenyebbek,suru feher folyasom van es neha szurkal a hasam,suru vizelesi ingerim vannak.

Legjobb válasz: 1 hét alatt még nem is 100%, hogy beágyazódik, ha a szeretkezés óta érzed ezeket, akkor szinte kizárt, hogy ez az oka. Szerintem inkább valami fertõzés lesz.

1 hét alatt még nem is 100%, hogy beágyazódik, ha a szeretkezés óta érzed ezeket, akkor szinte kizárt, hogy ez az oka. Szerintem inkább valami fertõzés lesz.
Még nem lehetnek baba miatt tüneteid. Be sem ágyazódott még. Ha késik a mensid csinálj tesztet, tünetekre nem szabad alapozni, mert ilyenkor képes az ember szervezete megtréfálni a babára vágyót! 8+1 km
Lehet, hogy az is vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D
Nekem is nagyon hosszú, teljesene olyan, mintha szempillaspirállal kihúztam volna :) Emiatt nehogy visszafogd magad! Ha egy lány emiatt nem fogad el téged, akkor nem érdemes foglalkoznod vele! Mellesleg nekem ebbõl sosem volt hátrányom a lányoknál, maximum annyi, hogy azt kérték, adjam nekik :) 15/F
Ez marhaság. Ne a szempilláidra fogd azt, hogy nem tudsz csajozni! A legtöbb csaj igenis szereti, ha egy pasinak szép, sötét szempillája van. Ne keress kifogásokat.
Nincs valami képed ilyenrõl? Ha nem is saját, de legalább valami hasonló, mert nem igazán tudom elképzelni :D Am szerintem nem tartaná ez vissza a lányokat...legalábbis az összeset biztosan nem. Magyarul: szerintem lehet olyan akinek tetszene :D 17l
Van. De valószínûleg nem túl sok. Barátnõm többször megjegyezte hogy tetszik neki. Nekem is sûrû fekete szempillám van. Szerencsére egy karakteres szemöldök kompenzálja.
Nekem tetszenek a dús szempillás fiuk :)
én tudom, olyan 'csillagszemûjuhászos' beütésû. szerintem aranyos, nekem tetszik, 15, 5/L
lehet kapni mûszempillát amúgy nem tudom elképzelni milyen lehet
A kérdező hozzászólása: De én a lányokat szeretem.
Nekem nagyon tetszik 16/L
Kedves Kérdezõ! Neked ugyanannyi beütni a google-ba, mint bárki másnak.
A kérdező hozzászólása: Jolvan, en is tudom, csak hogy valaki hatha tudott volna valami jó kis oldalt linkelni..csak ennyi lett volna, de megoldottam :PP

Samsung f480 mobilra nem lehet felrakni olyan programot vagy nem tudom mit, csak nekem az lenne a lényeg h olyan "számítógép billentyűzetesen tudjak sms-t írni". Van erre valamilyen megoldás?

Legjobb válasz: Samsung PC Studioval lehet a telóra szöveget szerkeszteni és átküldeni. Eddig biztos. Hogy SMS üzeneteket tudsz-e az SMS menünél megjelenõ saját mappádba átmásolni PC-rõl... ezt nem próbáltam. (A PC studiohoz kell egy párszáz forintos USB kábel. Blutoothal nekem nem ment)

Samsung PC Studioval lehet a telóra szöveget szerkeszteni és átküldeni. Eddig biztos. Hogy SMS üzeneteket tudsz-e az SMS menünél megjelenõ saját mappádba átmásolni PC-rõl... ezt nem próbáltam. (A PC studiohoz kell egy párszáz forintos USB kábel. Blutoothal nekem nem ment)
A QWERTY-rõl beszélsz? nem hiszem, nem hallottam volna hogy lenne, pedig jó lenne
A kérdező hozzászólása: hát valami olyasmire :)

Hogyan tudok olyan ikonoat win7 re mintha olyan lenne mint az xp nek hogy ha 1X rákattintok akkor csak akkor jelöli ki? lent

az nemjó,hogy csak kallszikus vagy kis ikonokra teszem az nemj

Legjobb válasz: Szerinem iratkozz be egy ECDL tanfolyamra. Egyébként a windows 7 ben ugyanugy viselkednek az ikonok, mint az XP-n szóval vagy nem a windows-zal van a baj vagy nem is az van neked.

Szerinem iratkozz be egy ECDL tanfolyamra. Egyébként a windows 7 ben ugyanugy viselkednek az ikonok, mint az XP-n szóval vagy nem a windows-zal van a baj vagy nem is az van neked.
Írd be a youtube-ba, hogy makeup and hair rock, aztán válogass. :) )

Nekem olyan bajom lenne hogy barátnőmet már az első alkalommal sem tudtam kielégíteni és én elég hamar el is megyek. ő azt mondja hogy ashoz van szokva hogy magának csinálja és neki ez szokatlan még és azért nem megy neki mit tehetnék?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy pajtás? Elsõre nem mindig szokott menni, ha már kiismerte az ember, hogy mit szeret a másik sokkal könnyebb elérni hogy jó legyen neki. Mit tehetnél? Beszéljétek meg, hogy kinek mi esik jól, ki hogyan szereti, illetve közben is lehet irányítani a másikat ügyesen.

Mennyi idõs vagy pajtás? Elsõre nem mindig szokott menni, ha már kiismerte az ember, hogy mit szeret a másik sokkal könnyebb elérni hogy jó legyen neki. Mit tehetnél? Beszéljétek meg, hogy kinek mi esik jól, ki hogyan szereti, illetve közben is lehet irányítani a másikat ügyesen.
Elsõre nehéz...
A nõk orgazmusa nem feltétlen rajtad múlik. Kérdezd meg hogy mással sikerült-e már neki. Vagy mit szeret.. ilyesmi. Lehetsz te akármekkora akrobata, ha õ nem képes elmerülni az aktusban úgy se jön neki össze. (amúgy ezért szokták a nõket óva inteni a maszturbációtól, mert az lesz a vége hogy vaginálisan nem tud elmenni )

Tudtok ajánlani oktatót, néptáncegyüttest, olyan tanfolyamot ami a leírtak alapján nekem való lenne?

Szeretnék elkezdeni nép táncolni, abszolút kezdõként. 22 éves srác vagyok, Budapesten tanulok. Egy ideje népzenét hallgatok, valahogy megfogott ez az egész, elhatároztam, hogy belekezdek.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne! Kérdéskiíró, légyszi, szólj nekem, ha valaki esetleg priviben ajánlana neked néptánc lehetõséget!

Ez engem is érdekelne! Kérdéskiíró, légyszi, szólj nekem, ha valaki esetleg priviben ajánlana neked néptánc lehetõséget!
Szerintem elõször menj el egy táncházba, és ott megérzed, milyen az igazi néptánc hangulata. Ha szereted a népzenét, a táncház úgy meg fog ragadni, hogy legszívesebben le sem akarnál állni :D (velem és a néptáncos ismerõseimmel is így van). Kezdõnek a moldvai ajánlott: egyszerûbb körtánc, ahol mindenki ugyanazt táncolja, de van egy-két könnyû páros is. Javaslom a Fonót, ott van moldvai, valamint a vonós népzenébe is betekinthetsz (párhuzamos megy a kettõ, két külön teremben, szünetekkel). Aztán, ha igazán beleszerettél (nem nehéz :) ), rengeteg néptánccsoport közül válogathatsz Budapesten, attól függ, merrefelé laksz :)
Bihari?
Sziasztok! Ha még aktuális a felvetés és azóta is tanárt/helyet kerestek, ahol tanulhatnátok egy kis néptáncot, akkor minden Bizonnyal segíthetek. A párommal pont olyan célból indítottunk tanfolyamot, hogy a táncházba vágyó felnõtt kezdõknek biztosítsunk egy alkalmat, ahol elsajátíthatják a bulikban leggyakrabban elõforduló táncok alapjait. Mivel a tanfolyam teljesen kezdõknek szól és a tananyag nem feltétlenül épül egymásra valamint táncpartnert sem kell önállóan hozni, ezért bármikor lehet csatlakozni. Vasárnaponként délután tartjuk, úgyhogy sem iskolával, sem munkával nem ütközik! Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, írjatok e-mail-t nekem ([email protected])! Üdv.: Panka
Én a csillagszemû tánceggyüttes tagja vagyok. Tavaly szeptemberben kezdtem járni, nem mondom, hogy könnyû volt...de a többiek, akik már régebb óta táncolnak "magukkal húznak felfelé" a fejlõdésben, vagyis hamar behozható a lemaradás. Budapesten is van oktatás.

Neked nem szokott olyan lenni, hogy már nagyon eleged van a férjed hobbijából?

Az én férjemnek két nagy hobbija is van. Az egyik a fotózás a másik pedig a bringázás. Nagyon sok idõt tölt ezekkel és nagyon sok pénzt is költ rájuk. Eddig egyiket se tettem szóvá, tiszteletben tartottam a hobbijait. De nagyon sokszor bennem, hogy megmondjam, hogy most már ebbõl elég. De valahogy nem érzem jogosnak beleszólni. Pedig olyan jó lenne ha több idõt tölthetnék együtt a hobbijai "kárára" meg sokszor az ezekre költõt nagyon sok pénznek is lenne jobb helye. Ti, hogy vagytok ezzel? Szóvá tennétek ezeket a dolgokat vagy hagynátok hagy csinálja?

Legjobb válasz: Nagyon jó a kérdésed. Kezd nagyon elegem lenni a férjem hobbijából (horgászás). A probléma az, hogy kezdem azt hinni, hogy ez már nem hobbi, hanem MÁNIA. Pedig szentül állította, hogy ha meglesz a kicsi, visszavesz magából. Hát nem így lett. Hiába teszem szóvá, õt ez kapcsolja ki a stresszes munkájából. Valahol megértem, de tényleg nagyon idegsítõ már, hogy mindig a horgászatot helyezi elõtérbe.

Nagyon jó a kérdésed. Kezd nagyon elegem lenni a férjem hobbijából (horgászás). A probléma az, hogy kezdem azt hinni, hogy ez már nem hobbi, hanem MÁNIA. Pedig szentül állította, hogy ha meglesz a kicsi, visszavesz magából. Hát nem így lett. Hiába teszem szóvá, õt ez kapcsolja ki a stresszes munkájából. Valahol megértem, de tényleg nagyon idegsítõ már, hogy mindig a horgászatot helyezi elõtérbe.
Nem tenném szóvá, hanem vele tartanék, ha megtehetném.
Én örülök, hogy a férjemnek van hobbija. Sokkal értelmesebb dolog, mint dögleni a tévé elõtt vagy vedelni a kocsmában. Sok pénzbe kerül igen, de megdolgozik érte.
Én is horgászfeleség vagyok, már 26 éve.Szerencse, hogy én is hasonlóan csendes, természetkedvelõ vagyok, mert én is megyek vele horgászni! Régen engem is zavart, és idegesített, mkor a haverjával lelépet napokra.Meg aztán a horgászengedély, botok, orsók, hasonló ára, elég költséges ez is. De mióta nem iszik, elnézem neki, és elmegyek vele, és ketten megiszunk 1 üveg sört....:) Szerintem fogadd el, nem rossz hobbi a fotózás, a lányom fotósnak tanul.A fiam meg bringázik, több ezer km.-t tekert le. Tényleg jobb, mintha nõkre, cigire, piára költené a pénzt, meg kártyázni, kocsmázni járna. Próbálj vele tartani!
Neked van hobbid? Örvendj, hogy a férjed értelmes életet él a természetben, kipiheni az idegi fáradalmakat, és nem rajtad, a családon vezeti le, s nem a tévé elõtt ül, eszik-iszik, hízik, nem a kocsmába jár. Egyénisége van!
Szerintem ez a két hobbi pont az amiben te is és ha vannak gyerekek is részt vehetnek. Ne a hobbi ellen legyél hanem azért szoljál, hogy te is vele tarthass. Szervezzetek bicigli túrákat fotozni kísérd el, legyél kritikusa a képeinek...
Nálunk ugyan ez csak számitógépre költ pedig ha gyerek lesz akkor babakocsira kell költeni :)
Minden rendes férj az - veri az asszonyt, - otthon sörözik és - nézi a "barátok köztet".
Engem akkor zavar, ha túlzásba viszi és elõrébb helyezi, mint engem. Én szóltam is neki, hogy azért legyen már határa a szenvedélyének, mert lassan a kapcsolatunk rovására megy. Mondjuk õ számítógépes játékkal játszik...és van, hogy egész napokat tölt el ezzel, amikor van rá ideje. Nem költ rá sokat, de ha indokolatlanul sokat költene rá azért is szólnék. Amennyiben megtehetjük, akkor viszont szerintem felesleges lenne bántani emiatt. Szóval ettõl is függ. Amúgy én mindent meg szoktam beszélni a párommal, fel sem merül, hogy egy ilyen jellegû probléma/helyzet ne kerüljön szóba. Ha valami zavar minket, akkor megbeszéljük. "Néma gyereknek anyja se..." Ehhez durvának sem kell lenni. Az én párom pedig nem hímes tojás, hogy minden szavammal vigyáznom kelljen. Nem is akarnék olyan férfivel együtt élni.
Na igen, épp ma volt emiatt egy nagy kiakadásom. Nálunk ez a hobbi a horgászás. Igazából én amikor tudok megyek vele, meg már néha én is várom, hogy menjünk, de most pl. péntektõl szerdáig horgászni van és ez kicsit sok. De már lenyugodtam. A pénz nálunk mondjuk nem gond, mert nem költ erre annyit, hogy a megélhetésünk kárára menne.
Nem tenném szóvá, mivel amikor elkötelezem magam valaki mellett nem csak vaktában teszem, hanem minden dolgával együtt elfogadom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!