Találatok a következő kifejezésre: Nekem olyan lenne, (510 db)

Hol tudok ilyen kártyát venni még nekem olyan lenne jó ami Magyar oldal?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link]

[link]
ez olyan? [link]
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm Lajtai László :)

Nekem olyan kerdesem lenne 1 hete voltunk egyutt parommal de nekem azota faj a hasam, duzzadt a hasam alja ea ez a fajdalom nem olyan mint szokott lenni amikor megjon. Lehet terhes vagyok? (nagyon orulnenk neki)

A melleim is erzekenyebbek,suru feher folyasom van es neha szurkal a hasam,suru vizelesi ingerim vannak.

Legjobb válasz: 1 hét alatt még nem is 100%, hogy beágyazódik, ha a szeretkezés óta érzed ezeket, akkor szinte kizárt, hogy ez az oka. Szerintem inkább valami fertõzés lesz.

1 hét alatt még nem is 100%, hogy beágyazódik, ha a szeretkezés óta érzed ezeket, akkor szinte kizárt, hogy ez az oka. Szerintem inkább valami fertõzés lesz.
Még nem lehetnek baba miatt tüneteid. Be sem ágyazódott még. Ha késik a mensid csinálj tesztet, tünetekre nem szabad alapozni, mert ilyenkor képes az ember szervezete megtréfálni a babára vágyót! 8+1 km
Lehet, hogy az is vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D
Nekem is nagyon hosszú, teljesene olyan, mintha szempillaspirállal kihúztam volna :) Emiatt nehogy visszafogd magad! Ha egy lány emiatt nem fogad el téged, akkor nem érdemes foglalkoznod vele! Mellesleg nekem ebbõl sosem volt hátrányom a lányoknál, maximum annyi, hogy azt kérték, adjam nekik :) 15/F
Ez marhaság. Ne a szempilláidra fogd azt, hogy nem tudsz csajozni! A legtöbb csaj igenis szereti, ha egy pasinak szép, sötét szempillája van. Ne keress kifogásokat.
Nincs valami képed ilyenrõl? Ha nem is saját, de legalább valami hasonló, mert nem igazán tudom elképzelni :D Am szerintem nem tartaná ez vissza a lányokat...legalábbis az összeset biztosan nem. Magyarul: szerintem lehet olyan akinek tetszene :D 17l
Van. De valószínûleg nem túl sok. Barátnõm többször megjegyezte hogy tetszik neki. Nekem is sûrû fekete szempillám van. Szerencsére egy karakteres szemöldök kompenzálja.
Nekem tetszenek a dús szempillás fiuk :)
én tudom, olyan 'csillagszemûjuhászos' beütésû. szerintem aranyos, nekem tetszik, 15, 5/L
lehet kapni mûszempillát amúgy nem tudom elképzelni milyen lehet
A kérdező hozzászólása: De én a lányokat szeretem.
Nekem nagyon tetszik 16/L
Kedves Kérdezõ! Neked ugyanannyi beütni a google-ba, mint bárki másnak.
A kérdező hozzászólása: Jolvan, en is tudom, csak hogy valaki hatha tudott volna valami jó kis oldalt linkelni..csak ennyi lett volna, de megoldottam :PP

Mit csináljak, hogy a hajam olyan legyen mint Aurora Mohn-nak? Nagyon szép haja van, és szeretném ha nekem is olyan lenne!

A hajam mellig érõ (szeretném , ha hamar megnõne ) és szõke(nem olyan világos mint Aurorának).

Legjobb válasz: van akinek nem nö tovább egy bizonyos hossz után hanem csak törik a vége. Ennek a lánynak akit irtál nincs semmi a hajában. hosszú egyenes vasalt haja van nem kell érte semmit csinálni ha neked meg nö ennyire akkor ilyen lesz ah kihuzod vagy vasalod. Egyébként az is lehet hogy ennek a lánynak hosszabitva is van, a mai világban nem lehet tudni melyik hosszú haj valódi és melyik nem. Sokan nem is hosszitanak rajta hanme sak dúsitásnak tetetnek bele tincseket.

van akinek nem nö tovább egy bizonyos hossz után hanem csak törik a vége. Ennek a lánynak akit irtál nincs semmi a hajában. hosszú egyenes vasalt haja van nem kell érte semmit csinálni ha neked meg nö ennyire akkor ilyen lesz ah kihuzod vagy vasalod. Egyébként az is lehet hogy ennek a lánynak hosszabitva is van, a mai világban nem lehet tudni melyik hosszú haj valódi és melyik nem. Sokan nem is hosszitanak rajta hanme sak dúsitásnak tetetnek bele tincseket.
A kérdező hozzászólása: Szerintem szép haja van..és szeretném ha nekem is olyan lenne.Mitõl lehet a hajam világosszõke?(festésen kívül..)
festésen kivül nincs más mód hajszin változtatásra.
Írd be a youtube-ba, hogy makeup and hair rock, aztán válogass. :) )

Samsung f480 mobilra nem lehet felrakni olyan programot vagy nem tudom mit, csak nekem az lenne a lényeg h olyan "számítógép billentyűzetesen tudjak sms-t írni". Van erre valamilyen megoldás?

Legjobb válasz: Samsung PC Studioval lehet a telóra szöveget szerkeszteni és átküldeni. Eddig biztos. Hogy SMS üzeneteket tudsz-e az SMS menünél megjelenõ saját mappádba átmásolni PC-rõl... ezt nem próbáltam. (A PC studiohoz kell egy párszáz forintos USB kábel. Blutoothal nekem nem ment)

Samsung PC Studioval lehet a telóra szöveget szerkeszteni és átküldeni. Eddig biztos. Hogy SMS üzeneteket tudsz-e az SMS menünél megjelenõ saját mappádba átmásolni PC-rõl... ezt nem próbáltam. (A PC studiohoz kell egy párszáz forintos USB kábel. Blutoothal nekem nem ment)
A QWERTY-rõl beszélsz? nem hiszem, nem hallottam volna hogy lenne, pedig jó lenne
A kérdező hozzászólása: hát valami olyasmire :)

Hogyan tudok olyan ikonoat win7 re mintha olyan lenne mint az xp nek hogy ha 1X rákattintok akkor csak akkor jelöli ki? lent

az nemjó,hogy csak kallszikus vagy kis ikonokra teszem az nemj

Legjobb válasz: Szerinem iratkozz be egy ECDL tanfolyamra. Egyébként a windows 7 ben ugyanugy viselkednek az ikonok, mint az XP-n szóval vagy nem a windows-zal van a baj vagy nem is az van neked.

Szerinem iratkozz be egy ECDL tanfolyamra. Egyébként a windows 7 ben ugyanugy viselkednek az ikonok, mint az XP-n szóval vagy nem a windows-zal van a baj vagy nem is az van neked.

Nekem olyan bajom lenne hogy barátnőmet már az első alkalommal sem tudtam kielégíteni és én elég hamar el is megyek. ő azt mondja hogy ashoz van szokva hogy magának csinálja és neki ez szokatlan még és azért nem megy neki mit tehetnék?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy pajtás? Elsõre nem mindig szokott menni, ha már kiismerte az ember, hogy mit szeret a másik sokkal könnyebb elérni hogy jó legyen neki. Mit tehetnél? Beszéljétek meg, hogy kinek mi esik jól, ki hogyan szereti, illetve közben is lehet irányítani a másikat ügyesen.

Mennyi idõs vagy pajtás? Elsõre nem mindig szokott menni, ha már kiismerte az ember, hogy mit szeret a másik sokkal könnyebb elérni hogy jó legyen neki. Mit tehetnél? Beszéljétek meg, hogy kinek mi esik jól, ki hogyan szereti, illetve közben is lehet irányítani a másikat ügyesen.
Elsõre nehéz...
A nõk orgazmusa nem feltétlen rajtad múlik. Kérdezd meg hogy mással sikerült-e már neki. Vagy mit szeret.. ilyesmi. Lehetsz te akármekkora akrobata, ha õ nem képes elmerülni az aktusban úgy se jön neki össze. (amúgy ezért szokták a nõket óva inteni a maszturbációtól, mert az lesz a vége hogy vaginálisan nem tud elmenni )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!