Találatok a következő kifejezésre: Nekem okt. volt mensesem, (3 db)

Lányok nektek volt, az elsö menses elött fehér folyás? Mert nekem nem volt, ha nem váratlanúl ért 2011. okt.26-án kb - 8 - napig tartòt azòta semmi. Nektek az elsö útán mennyi idö maradt ki?

Olvastam egy pàran ìrtàk is hogy az elsö ùtàn nekik fèl èv is kimaradt de volt akinek ez alatt az idö alatt volt folyàsa de volt akinek nem, de okyan is akinek nem is maradt ki! Mièrt van az hogy nekem nem fehèr folyàsal kezdödöt elötte ga nem hirtelen de most is 3 hònapja nincs semmi ma 3 hònapja pont. A cicim azota nöt egy kicsit!

Legjobb válasz: Hát nekem úgy volt, hogy az elsõ alkalom után rendesen 4 hét múlva megjött. Tudom, hogy szinte mindenkinek sokkal késõbb jön meg a második menzesze, de én nem voltam ilyen "szerencsés".

Hát nekem úgy volt, hogy az elsõ alkalom után rendesen 4 hét múlva megjött. Tudom, hogy szinte mindenkinek sokkal késõbb jön meg a második menzesze, de én nem voltam ilyen "szerencsés".
Minden szervezet más és minden szervezet máshogy reagál a dolgokra. Kamaszkorban eleve megindul egy hormonváltozás, ami a menstruáció idején felerõsödik kissé. Ez teljesen egyéni dolog. Nekem volt egy minimális fehérfolyásom és már volt egy kis mellem is, amikor megjött az elsõ menstruációm és utána minden hónapban megjött. Az elsõ néhány hónapban elõfordult, hogy késett pár napot, de mindig megjött. Azt tudom tanácsolni, hogy egyenlõre ne aggódj emiatt. Azt fontos tudni, hogy az idegességtõl, stressztõl is késhet a menstruáció. Ezért nem szabad fölöslegesen parázni! Pontos okot nem tudok, miért van ez így, de hátha tudja majd valaki az okát is.
A kérdező hozzászólása: ?
Nem mindenkinek egyformán mûködik a szervezete.
Nekem volt fehérfolyásom elõtte, egy évig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat, ìrjatok mèg egy pàran kèrlek!

Nekem okt. 27-én volt mensesem, azóta semmi. Tesztet csináltam, de negatív. Ha negatív, akkor miért nem jön meg?

2ö testet csináltam. dokihoz még nem akarok menni. korai lenne szerintem.

Legjobb válasz: Szia..eloszor is csinalj tesztet inkabb reggel az elso vizeletbol mert akkor magasabb a hormonszint ami megcsikositja a tesztedet. Amugy terhes lehetsz csak meg nem mutatja ki a teszt..mondjuk nem is csodalkozom ha este csinaltad..igaz van akinek meg reggeli vizeletbol se mutatja ki.Elvileg lathato lenne mar a petezsak a huvelyi uh-n...menj dokihoz.

Szia..eloszor is csinalj tesztet inkabb reggel az elso vizeletbol mert akkor magasabb a hormonszint ami megcsikositja a tesztedet. Amugy terhes lehetsz csak meg nem mutatja ki a teszt..mondjuk nem is csodalkozom ha este csinaltad..igaz van akinek meg reggeli vizeletbol se mutatja ki.Elvileg lathato lenne mar a petezsak a huvelyi uh-n...menj dokihoz.
Rengeteg dolog miatt elõfordulhat, hogy nem jön meg. Adj még egy esélyt egy jó minõségû tesztnek és utána szerintem menj orvoshoz, nézzen csak meg. Ha terhes vagy, nem biztos hogy korai, ha nem, akkor meg azért, hogy megvizsgáljon, miért nem jön meg. Drukkolok!
Nekem ebben a hónapban végre a 65. napon megjött gyógyszer nélkül. Pedig 30-31 napos ciklusom van. A ciklust bármi felboríthatja. Elég ha csak egy kicsit idegesebb voltál az utóbbi idõben. Ha a teszt negatív, akkor biztos nem vagy terhes. Várj 1 hetet, majd keresd fel a dokid, õ megvizsgál. És ha akarod, akkor ad gyógyszert, ami meghozza a menstruációt. Nekem a 65. napon jött me.
okt 27 ota mar regen pozitivnak kene lennie a tesztnek es erezned kene hogy terhes vagy, valszeg egy kis hormon zavar van de ez helyre allithato es jo lenne ha elmennel a dokihoz, nem korai egyaltalan.
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ki kellene mutatnia a terhességet. Azért nem, mert attól is függ, hogy mikor voltatok együtt a pároddal. Én nekem okt13-án volt utoljára és azóta semmi, a dokim azt mondta, hogy várjak egy hetet, majd csináljak megint tesztet, mert én minden nap írom, mikor vagyunk együtt a párommal. Ezt õ megnézte és azt mondta, hogy még egy hét nem a világ vége.
A legegyszeûbb, ha teszt, illetve a fölösleges várakozás helyett felkeresed a nõgyógyász orvost, mert biztos vagyok benne, h már egy ideje terhes vagy!

Az első után nektek hány napra vagy hónapra volt a második menses? Úgy jelenetkezet hogy elsőnek egy jó ideig f. folyás volt, nekem nem én csak szőrösödtem, és okt.26-án meg jött azóta semmi, a melleim nőttek egy kicsit!

Legjobb válasz: 11 voltam az elsõnél. Egy évre rá jött csak meg másodszorra...És évekig rendszertelen volt, kiderült hogy pajzsmirigybetegség miatt. Most kezd még csak rendezõdni. 23/L

11 voltam az elsõnél. Egy évre rá jött csak meg másodszorra...És évekig rendszertelen volt, kiderült hogy pajzsmirigybetegség miatt. Most kezd még csak rendezõdni. 23/L
A kérdező hozzászólása: 12/L
Nem kell aggódnod ez teljesen normális. Nekem az elsõ után kb 4-5 hónapra jött meg a második!
Ha egyszerre 6 hónapnál tovább kimarad a menstruációd, akkor menj orvoshoz!
nekem februárba jött meg az elsö és most május 5 én a második 12/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!