Találatok a következő kifejezésre: Nekem okt. volt (82 db)

Lányok nektek volt, az elsö menses elött fehér folyás? Mert nekem nem volt, ha nem váratlanúl ért 2011. okt.26-án kb - 8 - napig tartòt azòta semmi. Nektek az elsö útán mennyi idö maradt ki?

Olvastam egy pàran ìrtàk is hogy az elsö ùtàn nekik fèl èv is kimaradt de volt akinek ez alatt az idö alatt volt folyàsa de volt akinek nem, de okyan is akinek nem is maradt ki! Mièrt van az hogy nekem nem fehèr folyàsal kezdödöt elötte ga nem hirtelen de most is 3 hònapja nincs semmi ma 3 hònapja pont. A cicim azota nöt egy kicsit!

Legjobb válasz: Hát nekem úgy volt, hogy az elsõ alkalom után rendesen 4 hét múlva megjött. Tudom, hogy szinte mindenkinek sokkal késõbb jön meg a második menzesze, de én nem voltam ilyen "szerencsés".

Hát nekem úgy volt, hogy az elsõ alkalom után rendesen 4 hét múlva megjött. Tudom, hogy szinte mindenkinek sokkal késõbb jön meg a második menzesze, de én nem voltam ilyen "szerencsés".
Minden szervezet más és minden szervezet máshogy reagál a dolgokra. Kamaszkorban eleve megindul egy hormonváltozás, ami a menstruáció idején felerõsödik kissé. Ez teljesen egyéni dolog. Nekem volt egy minimális fehérfolyásom és már volt egy kis mellem is, amikor megjött az elsõ menstruációm és utána minden hónapban megjött. Az elsõ néhány hónapban elõfordult, hogy késett pár napot, de mindig megjött. Azt tudom tanácsolni, hogy egyenlõre ne aggódj emiatt. Azt fontos tudni, hogy az idegességtõl, stressztõl is késhet a menstruáció. Ezért nem szabad fölöslegesen parázni! Pontos okot nem tudok, miért van ez így, de hátha tudja majd valaki az okát is.
A kérdező hozzászólása: ?
Nem mindenkinek egyformán mûködik a szervezete.
Nekem volt fehérfolyásom elõtte, egy évig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat, ìrjatok mèg egy pàran kèrlek!

Veletek volt már olyan hogy a barátotoknak/barátnőtök-nek a volt csajai/pasijai minden ok nélkül idegesítettek? (többi lent)

Tehát most van egy barátn?tök...és néha felidegesít hogyha véletlenül arra gondolsz hogy az el?z? barátja csókolgatta, taperolta, vagy k?rogatta..

Legjobb válasz: Ne agyalj a multon élj a jövõnek. Voltak barátai elötted na és neked nem voltak csajaid elötte .. lépj tovább

Ne agyalj a multon élj a jövõnek. Voltak barátai elötted na és neked nem voltak csajaid elötte .. lépj tovább
A kérdező hozzászólása: Ezaz hogy NEM, nem voltak csajaim elõtte
Mit agyalsz a múlton? Inkább koncentrálj arra, hogy ki lesz a következõ csajod.

8 honapig voltam együtt egy fiuval (28éves) barátságból lett szerelem de aztán szakitottunk én mondtam ki az utolsó szót (nem megcsalás volt az ok) azota eltelt fél év nekem is volt kapcsolatom neki is de nem ment. Talán szeretjük még egymást?

Miota nem vagyunk együtt bejárkál szinte napi szinten a munkahelyemre mintha ugy érzem h probálna közeledni felém nem érzem normálisnak h bejönn hisz már nem vagyunk együtt de viszont azt mondta amikor szakitottunk h azért fog bejönni h addig is lásson. öszinte leszek vonzodok még felé talán ezért nem is ment az elõzõ kapcsolatom talán szeretjük még egymást és kellet ez a szünet közöttünk h értékeljük h mi volt egymásnak és azért történik ez vagy jobb ha elfelejtem?

Legjobb válasz: Én nem tudhatom, hogy mit éreztek egymás iránt. Üljetek le és beszéljétek meg ki hogy érez.

Én nem tudhatom, hogy mit éreztek egymás iránt. Üljetek le és beszéljétek meg ki hogy érez.
Te tudod, adhattok magatoknak egy második esélyt ha mindenki ezt szeretné. Bár sokak szerint az újra felmelegített káposzta már nem olyan... Nekem a legelsõ komoly kapcsolatomban volt, hogy még egyszer újra összejöttünk, de mégsem tartott sokáig de nektek hátha máshogy lesz.
Ha szeretitek egymást, miért szakítottál?
Tényleg tõlünk várod, hogy belelássunk két ember érzéseibe? Egyébként valószínûleg még érez irántad valamit, ha még mindig járkál utánad. Azt, hogy ha újra kezdenétek mi lenne, csak ti tudjátok.
Tudni kellene, h mi volt a szakítás oka.
Most megmondom, hogy ez nem volt szerelem sosem. Ha tényleg szerettétek volna egymást, akkor nem csak 8 hónapig lettetek volna együtt, és nem találtatok volna mást azóta. Ez inkább egy kellemes vonzalom volt, én a helyedben a szerelmet keresném, nem egy langyos lábvizet.

János miért nem követi Jézust? Vagy ha neki más volt a rendeltetése akkor a tanítványai azok miért nem követték? Eljött Isten fia és ők ott maradnak Jánossal, pedig ebben az időben még nincsenek kétségei Jánosnak, Jézus Krisztusi mivolta felől.

Legjobb válasz: Mi a gondod ezzel, hiszen Krisztusnak sem volt ezzel semmi gondja... Egy másik alkalommal, mikor János apostol szóvá tette, hogy valaki nem követi õket, Krisztus így válaszolt: "János pedig felele néki, mondván: Mester, látánk valakit, a ki a te neveddel ördögöket ûz, a ki nem követ minket; és eltiltók õt, mivelhogy nem követ minket. Jézus pedig monda: Ne tiltsátok el õt; mert senki sincs, a ki csodát tesz az én nevemben és mindjárt gonoszul szólhatna felõlem. Mert a ki nincs ellenünk, mellettünk van." Márk 9,38-40 Üdv: L

Mi a gondod ezzel, hiszen Krisztusnak sem volt ezzel semmi gondja... Egy másik alkalommal, mikor János apostol szóvá tette, hogy valaki nem követi õket, Krisztus így válaszolt: "János pedig felele néki, mondván: Mester, látánk valakit, a ki a te neveddel ördögöket ûz, a ki nem követ minket; és eltiltók õt, mivelhogy nem követ minket. Jézus pedig monda: Ne tiltsátok el õt; mert senki sincs, a ki csodát tesz az én nevemben és mindjárt gonoszul szólhatna felõlem. Mert a ki nincs ellenünk, mellettünk van." Márk 9, 38-40 Üdv: L
Erre a kérdésre tulajdonképpen maga János beszélt: "Felele János és monda: Az ember semmit sem vehet, hanem ha a mennybõl adatott néki. Ti magatok vagytok a bizonyságaim, hogy megmondtam: Nem vagyok én a Krisztus, hanem hogy õ elõtte küldettem el. A kinek jegyese van, võlegény az; a võlegény barátja pedig, a ki ott áll és hallja õt, örvendezve örül a võlegény szavának. Ez az én örömem immár betelt. Annak növekednie kell, nékem pedig alább szállanom." Jn 3:27-30 Üdv: L
A kérdező hozzászólása: Sztem elég egyértelmû hogy 'mi a gondom vele'. Nem értem miért nem követték Jánost is beleértve Jézust, vagy ha János nem követhette mert elhívása volt hogy maradjon akkor miért nem küldte a tanitványait, Ha csak egy pillanatra bele gondolsz ezek az emberek várták a messiást és amikor eljött nem követték ez érdekes számomra, és azt hittem tudja rá valaki a választ, és köszönöm hogy segíteni probáltál de az adott igehelyek számomra nem szolgálnak válaszul. Az Úr áldása legyen rajtad Dénes
János ponosan tudta, hogy Jézust nem fizikailag kell követni, kullogva mellette, már bocsánat... János tudta, hogy Krisztust követni mást jelent. Krisztus maga küldte el a meggyógyított embert, hogy menjen vissza haza, hirdesse, hogy mit tett és ezt nem egyszer tette meg. Magyarán azt mondta, hogy ne legyen mellette, mert neki más dolga van. Krisztust követni nem azt jelenti, hogy mellette sétálni. Üdv: L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, válaszod, rávilágított a kérdésre, amíg a Szent Szellem nem áradt ki addig Jézus emberi teste adta korlátok miatt, csak véges számú emberrel tudott tartós kapcsolatban maradni, hisz ha akkora tömeg követte volna folyamatosan akkor az ellehetetlenítette volna küldetését. Isten áldása legyen rajtad Dénes

Sracok! Miert lehet az mikor oralisan a parom kielegit, megprobaljuk a szexet es kozben nem all fel neki. Vagyis elkezdtuk akkor meg oke volt, de utana nem. Mi lehet az oka?

Kezd picit fusztralni ez a dolog, szeretnek neki oromet okozni, de mar nem tudom mit csinaljak... Miert lehet ez? Milyen alapjai lehetnek?

Legjobb válasz: Többnyire a megfelelési kényszer generálta stressz okoz ilyet!

Többnyire a megfelelési kényszer generálta stressz okoz ilyet!
biztos b*zi
Lelki okai vannak. Meg kell beszélni. Ez neki is kellemetlen. Mindíg eszébe jut, hogy korábban nem ment bizonyos pontnál tovább és frusztrálja, görcsöl miatta, nem tud ellazulni. Ki kell deríteni az okokat! lehet fél, hogy nem tud teljesíteni (pl. neked megfelelõ ideig) vagy nincs elegendõ gyakorlata, ilyesmi. Bármi oka lehet. De ha orálnál mûködik a szerszám csak lelki oka lehet a további nemmûködésnek. próbáljátok úgy hogy ne érezze egyikõtök sem kötelezõ jellegûnek az összebújást. Mindent csak spontán....
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem hogy kotelezonek erzi..en probalok vele beszelni errol, de nehez belevagni ebbe.. biztosan a ferfiak nem szivesen beszelnek ilyen dolgokrol..
pedig egy kapcsolat alapja az õszinteség, ha errõl nem tudtok beszélni megkeseríti a további kapcsolatot
ja 33/f vagyok tudom mit miért írtam
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy kellene, de nem tudom hogyan hozhatnam fel neki ugy hogy ne erezze magat kellemetlenul.
Amikor a párod orálisan kielégít, az neki nem olyan jó, a libidó meg olyan mint amikor kiskorodban vártad a mikulást. Ha tudtad, hogy rossz gyerek voltál és nem hoz semmit nem vártad egyáltalán. Itt most nem elõjátékról beszélek, az izgató, de ha több percig csak azzal foglalkozik, hogy neked szerezzen örömet és így jutsz a csúcsra, akkor neked megvan az orgazmus, õ is elégedett és ilyenkor egy-két lány hajlamos egy szoborhoz hasonló szexuális izgalmat mutatni, ami nem fogja visszahozni a kiskrapekot az élõk sorába (értsd szétteszem a lábam, legyen neked is jó, csinálhatsz amit akarsz). Ha nyalakodás nélkül is lekonyul amikor elkezdenétek, akkor egyet kell értenem, hogy bizonyítási kényszer van rajta, meg kell beszélni. Ha viszont csak a fenti esetben probléma, szerintem az alábbi dolgok jöhetnek szóba: -69 õ se marad inger nélkül huzamosabb ideig -viszonozd és ha már áll, lehet folytatni -egész egyszerûen a normál mód után kell még nyalakodni, ha igény van rá Egyébként valószínûleg a pasid is észrevette, hogy így mûködik nála, ha ezek után is nyalakodik, akkor õ ezen az áron is szeretne örömet okozni neked, ami becsülendõ, viszont valószínûleg õt sokkal jobban zavarja, hogy neki nem olyan jó.

23 hetes kis mamik hogy megy a sex? Nagyon el vagyok keseredve. Nekünk nem. Eddig minden oké volt de most valahogy nem.

van hogy fáj van hogy nem kivánom és van hogy igen de mégsem jo nekem.. a párom már nem nagyon tudja tolerálni..nektek is van ilyen gondotok?

Legjobb válasz: Ne haragudj de mi az,hogy a párod nem tudja tolerálni? Mindegy neki,hogy neked milyen a szex jó vagy nem,a lényeg,hogy legyen és neki legyen jó? Ha neked fáj vagy valamiért nem jó akkor tartózkodj tõle,ennyi.Ketten vállaltátok ezt a gyereket,ennyit megtehet,hogy megért.Sok kellemetlensége úgy sincsen a férfiaknak a baba miatt.Nekem a 3 közül egyiknél már a 10-ik héten eltiltott az orvos a szextõl,és eszébe nem jutott volna a férjemnek nyaggatni vele,sem félre lépni. Nem elég,hogy gondod van,meg még talán legyen lelkiismeret furdalásod is?Legyen a férjednek az önzése miatt.Hihetetlen milyen emberek vannak.

Ne haragudj de mi az, hogy a párod nem tudja tolerálni? Mindegy neki, hogy neked milyen a szex jó vagy nem, a lényeg, hogy legyen és neki legyen jó? Ha neked fáj vagy valamiért nem jó akkor tartózkodj tõle, ennyi.Ketten vállaltátok ezt a gyereket, ennyit megtehet, hogy megért.Sok kellemetlensége úgy sincsen a férfiaknak a baba miatt.Nekem a 3 közül egyiknél már a 10-ik héten eltiltott az orvos a szextõl, és eszébe nem jutott volna a férjemnek nyaggatni vele, sem félre lépni. Nem elég, hogy gondod van, meg még talán legyen lelkiismeret furdalásod is?Legyen a férjednek az önzése miatt.Hihetetlen milyen emberek vannak.
Remélem nem sértettelek meg, ne haragudj ha mégis nem ez volt a szándékom.Sajnálom, hogy ilyen a párod.Sajnos nagyon sok önzõ embert ismerek, és hallok sokat akik hasonlóan önzõen viselkednek nem csak a szex terén máshogy is.Számomra ez annyira felháborító.Nem egy háztartási és szexgépet vesznek el hanem egy NÕT, akinek érzései vannak és lehetnek gondjai.Az ilyen férfiakon még a férjem is nagyon ki szokott akadni, mindig azt mondja, hogy kössön rá csomót aztán csapja az ajtóhoz az ilyen pasi.Hogy lehet ennyire érzéketlen valaki akinek a gyerekét várja a szeretett nõ?Nekem mindhárom terhességem során volt, hogy hosszabb ideig szex tilalom volt, de kibírtuk mindketten, méghozzá úgy, hogy nem sínylette meg a házasságunk.Akkor a babáink voltak a legfontosabbak, hogy semmi gond ne legyen.Nem ezt kellene szem elõtt tartani? Beszélgess el vele, hogy mégis hogy képzeli a közös életeteket?Csak õérte van??? 1 voltam. Ja, és én nagyon utálom a "dehát pasiból van máshogy mûködik dumát, mert az egoizmusra nincsen mentség.
Van! Nem tudom már hanyadik héttöl, de mint akit elvágtak és nem kivánom onnantól. És nekem sem nagyon tolerálja a párom...mostmár 33 hetes vagyok és el is vagyok tiltva, ö meg kezd megbolondulni lassan. :) Szegény, azért sajnálom.
A kérdező hozzászólása: én is sajnálom...csak hogy az elsõ kedves válaszolónak teljesen igaza van..SAJNOS ilyen.

Miért van az, hogy az ember érzelmei ennyire meg tudnak változni? Miért teszi ezt velem, hogy nem fogja megmondani nekem hogy szakítani akar? Ennyire nem vesz semmibe? Hiszem még vagy két hete tetszettem neki, és minden oké volt. Többi lent

Szóval barátom van,és most hullámvölgybe került a kapcsolatunk.Valószín?leg ? szakítani akar,mert nem hív,nem ír sms-t, semmi.Ritkán találkozunk egymással.Még vagy két hete minden jó volt,egy rossz szava nem volt.Nem beszélt nekem arról,hogy valami nem tetszene neki,én vettem észre hogy valami nincs rendbe.

Legjobb válasz: 22/L vagyok

A kérdező hozzászólása: 22/L vagyok
szerintem csak elfoglat, vagy nem akar zavarni és túlparázod a dolgot ... :)
keress olyat aki megbecsül én azt tapasztaltam a rondább pasik normálisabbak csak azokkal meg nem akar duggggni az ember
Nyugi egy alkalomtól még semmi baja sem lesz. Csak máskor figyelj oda.
Nem lesz baja, csak figyelj oda:)

Tudtok nekem olyan könyvet mondani mint a Mielőtt elmegyek és a 13 okom volt?

Legjobb válasz: Ilyen elgondolkodtató,borongós könyvekre gondolsz? Itt van pár: Jodi Picoult: A nõvérem húga Delphine de Vigan: No és Én Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el… Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok Beate Teresa Hanika: Soha senkinek Lois Lowry: Nyáron történt Paulo Coelho: Veronika meg akar halni Majgull Axelsson: Áprilisi boszorkány Sarah Dessen: Figyelj rám! Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év

Ilyen elgondolkodtató, borongós könyvekre gondolsz? Itt van pár: Jodi Picoult: A nõvérem húga Delphine de Vigan: No és Én Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el… Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok Beate Teresa Hanika: Soha senkinek Lois Lowry: Nyáron történt Paulo Coelho: Veronika meg akar halni Majgull Axelsson: Áprilisi boszorkány Sarah Dessen: Figyelj rám! Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )

A buddhizmus szempontjából a szervátültetés kérdése? Mit szólnak ők hozzá? Szerintem nem örülnek neki (: igaza volt a cipőnek, hogy nem akarta kivetetni a szívét.

Legjobb válasz: De azért nem akármilyen cipõrõl van szó, szerintem Cipõ megérdemli, hogy nagy betûvel írják a nevét.

De azért nem akármilyen cipõrõl van szó, szerintem Cipõ megérdemli, hogy nagy betûvel írják a nevét.
Jó, akkor én vállalom, hogy feltámadáskor hiányozzon pár szervem, de tudni fogom, hogy azokkal emberéletet mentettem. Nekem ez számít és nem az állítólagos bolyongó lélek.
Óriási baj, hogy nem csak az életben, de a halálban is túlságosan tisztelik a testet. A kereszténység lényege a lélek és nem a test. Ha a lélekben beteg valaki, akkor lehet akármilyen szép teste, nem számít jó embernek és fordítva. Ha valaki megmenthetõ a szívemmel, akkor miért ne adjam át? Nem számít már nekem, mert halott vagyok! Én azt bûnnek tartom, hogy még halálában is test-kultusz van. A lélek számít, nem a test. Ha egy öt gyerekes családanya megmenthetõ lenne a szívemmel, de én nem adom, és ez miatt meghal, akkor én ítéletkor nem fogok ezzel tudni elszámolni.
No, ez megint egy, az embert megnyomorító kérdés. A vallások zöme alázatra és emberszeretetre int. Ugyankkor megtilthatják a donorságot. Szóval segíts felebarátodon, de hagyd meghalni. "Isteni" szerencse, hogy egyik valláshoz sincs közöm, így aztán bátran remdelkezhettem saját szerveimrõl.
Igaza volt? Ez nem igazság kérdése! Mindenki azt csinál az életével amit akar, De ha ezt más írja elõ neki az szegénységi bizonyítvány!A vérátömlesztés nem igénybevétele meg minõsíthetetlen!
"nem fogok foggal körömmel ragaszkodni akkor sem, ha megbetegszem." Tudod, fiatal korban a legtöbben hasonlóan gondolkodnak. Odaadnék tíz évet az éeletembõl, ha... mondják sokan. Hatvan fölött nem mondanak ilyet. Továbbá, minél betegebbb valaki, annál jobban ragaszkodik az élethez. Szóval arról nyilatkozzál, amit már átéltél, ne arról, hogy te (szerinted) hogyan fogsz viselkedni. Egyébként ezt a 49 nap bolyongást hogyan számoltad ki??
A sziv tulajdonosa ez esetbe(donor) az valamifele bunhidessel bunhodik azert amit az elozo eleteben elkovetett a beteg ellen akinek kell a szive....Honnan es kitol hallottatok hogy azert ha a tesetekbol egy szervet atultetnek egy masik emberbe akkor kovetkezo eletetekbe sziv nelkul szulettek ujja....ez abszurd...no comment....hogy gondolhatod hogy ertesz egy kicsit is a hithez...lelek van a test csak egy ideiglenes dolog...kit erdekel...egy eszkoz, hogy az eletutad beteljesitsd...
A kérdező hozzászólása: 49 nap a bardo. köztes lét, a halál után. természetesen nem kell szó szerint érteni a szív nélkül születést teee!
49? És ezt honnan, melyik vallásból? Hindu esetleg? A buddhizmus szerint 2*7 nap a csönyid bardó. http://www.tarrdaniel.com/documents/BuddhistaTantra/bardotod.. 7 napig kell a beavatást nyert személy testét érintetlenül hagyni, azaz aki megkapta a phowát annak csak 7. http://terebess.hu/keletkultinfo/bardo.html
"49? És ezt honnan, melyik vallásból? Hindu esetleg? " A tibeti halottaskönyv szerint 49 nap!Ennek alaposabban nézz utánna.
A kérdező hozzászólása: 21 es! ilyen válaszra vártam! kösz 22 es! te meg hülyeségeket beszélsz! most akkor 49 vagy 49?? (:
A kérdező hozzászólása: most értettem meg! mégse vagy hülye, hanem az én véleményemmel értettél egyet .. védsz! (: igen ott 49 et mondanak. de ez szerintem már valami komolyabb lesz, amit õ küldött. majd nézd meg te is, aztán megvitatjuk!
Figyelj ide.!49 napig tartozkodik maximum a bardóban, de ezek nem naptári napok.!49 naptári napig küldözgetik max itt a földön, de azután feljebbkerül és ott már nem lehet innen elérni.Világos? A phowa egyik célja, hogy tuti biztos a fejtetõcsakrán lépjen ki a testbõl.
Szóval azt mondja a halottaskönyv hogy ujraszületik, de valójában feljebbkerül és innen nem lehet elérni.Ugyanakkor átvitt értelemben igaz a halottaskönyv, hogy a bardóba születik ujra(49 nap).Tehát a szellem átalakul, majdnem mondhatom uj lény jön létre. Ne felejtsd el a Dalai láma és a tulkuk jönnek vissza a leggyorsabban és nekik néhány év kell, ujra testbe leszületni a földre.Nem megvilágosodottnak ennél jóval több idõ kell.
A buddhisták amiatt a 6 nap miatt aggódnak amíg új testbe költözik a lélek. A testében (amelytõl még nem vált el teljesen a tudata) bekövetkezett zavar átterjedhet a lélekre is, ezért rosszabb körülmények kõzé születhet újjá mint ahová kellene neki. De a buddhizmusnak is több ága van, van amelyik nem zárkózik el konkrétan tõle már.
Szervátültetéssel semmi probléma, de valamelyik irta hogy a rózsakereszteséknél gond, nehogy elhidd.A sziv mint fõ szerv az nem a fizikai szervre értendõ, a sziv a negyedik csakra.
A kérdező hozzászólása: stein, ez nem nagyképûség. gond , hogy van olyan aki leszarja az élete jelentõségét? nem fogok foggal körömmel ragaszkodni akkor sem, ha megbetegszem. nyugodt szívvel utasítok vissza egy új szívet! :) bohócok vagyunk, és mind belehalunk!
Én sem tennék ilyet, mármint szervátültetést. Spirituális szemmel nézve, meg amúgy is, ..én sem akarnám.
Érdekes kérdés, nem tudom vallásos volt e (azt hiszem nem), de pl. a Rózsakeresztesek biztos nem mennének bele fõ szerv cseréjébe, szívébe pláne nem ... vérátömlesztést meg csak kivételes esetben. Halottam más féle vallásokról is, hogy ilyesmit nem tudják a világképükbe behelyezni, de konkrétan lövésem sincs milyen vallás lehetett. Érdekes Buddhistákkal kapcsolatban nem hallottam még eddig, igaz erre õk elég ritkák.
A kérdező hozzászólása: ehhez jobban kellene ismerned a buddhizmust. õk nem így gondolják. a reinkarnáció teljesen elfogadható. szerintem igaz is. és nem szeretnék a következõ életemben szív nélkül születni, mert az elõzõben elajándékoztam... (:
A kérdező hozzászólása: M! miért te már rendelkeztél is róluk? én visszacsinálnám a helyedben. (: 49 napig még itt fog bojongani a az energiád .. írhatok lelket is. de azt nem tudom, hogy a testre hogy tekintenek közben. mennyire fontos.
A kérdező hozzászólása: de lehet, hogy bolyong..
Az õsi (kereszténység elõtti) vallások szerint (meg szerintem is) a test a lélekkel egy geység. Vagyis ha a szívet kivesszük, annak már nincs aurája, ha már tényleg meghalt, betesszük a másik emberbe, de annak az aurája nem tudja befogadni. Vagyis nem tudom pontosan, de nem lehet így hozzáértés nélkül belekavarani.
A kérdező hozzászólása: óó, hogy te milyen önzetlen vagy! marhára számít az az egy emberélet. jobban , mint a sajátod. 7 milliárdan vagyunk a földön. nem hiszem, hogy mindenkit meg kell menteni! nem kell ennyire ragaszkodni az élethez sztem. bocs, hogy van a halál!
"nem szeretnék a következõ életemben szív nélkül születni, mert az elõzõben elajándékoztam..." Itt valami óriási tévedés van. Nem vagyok buddhista, az igaz, de ilyesmirõl nem hallottam a tanításaik között. Javítson ki valaki, ha tévedek. A test eszköz, "ruha", ha úgy tetszik, amellyel cselekedni, érezni, és egyáltalán, átélni tudsz ebben a fizikai világban. Ha nincs már rá szükséged, eufemisztikusan írva, mivel nem mûködhet már hosszú távon, tulajdonképpen mindegy, mi történik vele. Ha ezzel valakinek segíthetsz, akkor miért ne tehetnéd meg, és ugyanez igaz a másik oldalról is, ha van még dolgod itt a Földön, akkor elfogadhatsz ilyen "ajándékot". Ettõl még sem a lelked, sem a nem-anyagi "tested" nem sérül.
Azért azt megnézném, hogy mit tenne ez az emberszeretõ kérdezõ, ha szívátültetésre lenne szüksége és hiába lenne donor, a hozzátartozók ugyanilyen hozzáállás miatt megtiltanák a mûtétet. Akkor is ilyen nagyképû lenne vagy rimánkodna az életéért?
Kedves Kérdezõ! Egyik hozzászólásodban ezt írtad a kérdés kapcsán: "Ehhez jobban kellene ismerned a buddhizmust. õk nem így gondolják. a reinkarnáció teljesen elfogadható. szerintem igaz is. és nem szeretnék a következõ életemben szív nélkül születni, mert az elõzõben elajándékoztam...", késõbb meg valahol azt válaszoltad valakinek, hogy ezt nem kell "szó szerint" érteni. Megkérdezhetem, hogy hogyan értetted, mármint hogyan tudná egy szerv adományozása a fizikai halálod után befolyásolni a következõ inkarnációdat? Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!