Találatok a következő kifejezésre: Nekem okt. volt (86 db)

Lányok nektek volt, az elsö menses elött fehér folyás? Mert nekem nem volt, ha nem váratlanúl ért 2011. okt.26-án kb - 8 - napig tartòt azòta semmi. Nektek az elsö útán mennyi idö maradt ki?

Olvastam egy pàran ìrtàk is hogy az elsö ùtàn nekik fèl èv is kimaradt de volt akinek ez alatt az idö alatt volt folyàsa de volt akinek nem, de okyan is akinek nem is maradt ki! Mièrt van az hogy nekem nem fehèr folyàsal kezdödöt elötte ga nem hirtelen de most is 3 hònapja nincs semmi ma 3 hònapja pont. A cicim azota nöt egy kicsit!

Legjobb válasz: Hát nekem úgy volt, hogy az elsõ alkalom után rendesen 4 hét múlva megjött. Tudom, hogy szinte mindenkinek sokkal késõbb jön meg a második menzesze, de én nem voltam ilyen "szerencsés".

Hát nekem úgy volt, hogy az elsõ alkalom után rendesen 4 hét múlva megjött. Tudom, hogy szinte mindenkinek sokkal késõbb jön meg a második menzesze, de én nem voltam ilyen "szerencsés".
Minden szervezet más és minden szervezet máshogy reagál a dolgokra. Kamaszkorban eleve megindul egy hormonváltozás, ami a menstruáció idején felerõsödik kissé. Ez teljesen egyéni dolog. Nekem volt egy minimális fehérfolyásom és már volt egy kis mellem is, amikor megjött az elsõ menstruációm és utána minden hónapban megjött. Az elsõ néhány hónapban elõfordult, hogy késett pár napot, de mindig megjött. Azt tudom tanácsolni, hogy egyenlõre ne aggódj emiatt. Azt fontos tudni, hogy az idegességtõl, stressztõl is késhet a menstruáció. Ezért nem szabad fölöslegesen parázni! Pontos okot nem tudok, miért van ez így, de hátha tudja majd valaki az okát is.
A kérdező hozzászólása: ?
Nem mindenkinek egyformán mûködik a szervezete.
Nekem volt fehérfolyásom elõtte, egy évig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat, ìrjatok mèg egy pàran kèrlek!

Veletek volt már olyan hogy a barátotoknak/barátnőtök-nek a volt csajai/pasijai minden ok nélkül idegesítettek? (többi lent)

Tehát most van egy barátn?tök...és néha felidegesít hogyha véletlenül arra gondolsz hogy az el?z? barátja csókolgatta, taperolta, vagy k?rogatta..

Legjobb válasz: Ne agyalj a multon élj a jövõnek. Voltak barátai elötted na és neked nem voltak csajaid elötte .. lépj tovább

Ne agyalj a multon élj a jövõnek. Voltak barátai elötted na és neked nem voltak csajaid elötte .. lépj tovább
A kérdező hozzászólása: Ezaz hogy NEM, nem voltak csajaim elõtte
Mit agyalsz a múlton? Inkább koncentrálj arra, hogy ki lesz a következõ csajod.

8 honapig voltam együtt egy fiuval (28éves) barátságból lett szerelem de aztán szakitottunk én mondtam ki az utolsó szót (nem megcsalás volt az ok) azota eltelt fél év nekem is volt kapcsolatom neki is de nem ment. Talán szeretjük még egymást?

Miota nem vagyunk együtt bejárkál szinte napi szinten a munkahelyemre mintha ugy érzem h probálna közeledni felém nem érzem normálisnak h bejönn hisz már nem vagyunk együtt de viszont azt mondta amikor szakitottunk h azért fog bejönni h addig is lásson. öszinte leszek vonzodok még felé talán ezért nem is ment az elõzõ kapcsolatom talán szeretjük még egymást és kellet ez a szünet közöttünk h értékeljük h mi volt egymásnak és azért történik ez vagy jobb ha elfelejtem?

Legjobb válasz: Én nem tudhatom, hogy mit éreztek egymás iránt. Üljetek le és beszéljétek meg ki hogy érez.

Én nem tudhatom, hogy mit éreztek egymás iránt. Üljetek le és beszéljétek meg ki hogy érez.
Te tudod, adhattok magatoknak egy második esélyt ha mindenki ezt szeretné. Bár sokak szerint az újra felmelegített káposzta már nem olyan... Nekem a legelsõ komoly kapcsolatomban volt, hogy még egyszer újra összejöttünk, de mégsem tartott sokáig de nektek hátha máshogy lesz.
Ha szeretitek egymást, miért szakítottál?
Tényleg tõlünk várod, hogy belelássunk két ember érzéseibe? Egyébként valószínûleg még érez irántad valamit, ha még mindig járkál utánad. Azt, hogy ha újra kezdenétek mi lenne, csak ti tudjátok.
Tudni kellene, h mi volt a szakítás oka.
Most megmondom, hogy ez nem volt szerelem sosem. Ha tényleg szerettétek volna egymást, akkor nem csak 8 hónapig lettetek volna együtt, és nem találtatok volna mást azóta. Ez inkább egy kellemes vonzalom volt, én a helyedben a szerelmet keresném, nem egy langyos lábvizet.

János miért nem követi Jézust? Vagy ha neki más volt a rendeltetése akkor a tanítványai azok miért nem követték? Eljött Isten fia és ők ott maradnak Jánossal, pedig ebben az időben még nincsenek kétségei Jánosnak, Jézus Krisztusi mivolta felől.

Legjobb válasz: Mi a gondod ezzel, hiszen Krisztusnak sem volt ezzel semmi gondja... Egy másik alkalommal, mikor János apostol szóvá tette, hogy valaki nem követi õket, Krisztus így válaszolt: "János pedig felele néki, mondván: Mester, látánk valakit, a ki a te neveddel ördögöket ûz, a ki nem követ minket; és eltiltók õt, mivelhogy nem követ minket. Jézus pedig monda: Ne tiltsátok el õt; mert senki sincs, a ki csodát tesz az én nevemben és mindjárt gonoszul szólhatna felõlem. Mert a ki nincs ellenünk, mellettünk van." Márk 9,38-40 Üdv: L

Mi a gondod ezzel, hiszen Krisztusnak sem volt ezzel semmi gondja... Egy másik alkalommal, mikor János apostol szóvá tette, hogy valaki nem követi õket, Krisztus így válaszolt: "János pedig felele néki, mondván: Mester, látánk valakit, a ki a te neveddel ördögöket ûz, a ki nem követ minket; és eltiltók õt, mivelhogy nem követ minket. Jézus pedig monda: Ne tiltsátok el õt; mert senki sincs, a ki csodát tesz az én nevemben és mindjárt gonoszul szólhatna felõlem. Mert a ki nincs ellenünk, mellettünk van." Márk 9, 38-40 Üdv: L
Erre a kérdésre tulajdonképpen maga János beszélt: "Felele János és monda: Az ember semmit sem vehet, hanem ha a mennybõl adatott néki. Ti magatok vagytok a bizonyságaim, hogy megmondtam: Nem vagyok én a Krisztus, hanem hogy õ elõtte küldettem el. A kinek jegyese van, võlegény az; a võlegény barátja pedig, a ki ott áll és hallja õt, örvendezve örül a võlegény szavának. Ez az én örömem immár betelt. Annak növekednie kell, nékem pedig alább szállanom." Jn 3:27-30 Üdv: L
A kérdező hozzászólása: Sztem elég egyértelmû hogy 'mi a gondom vele'. Nem értem miért nem követték Jánost is beleértve Jézust, vagy ha János nem követhette mert elhívása volt hogy maradjon akkor miért nem küldte a tanitványait, Ha csak egy pillanatra bele gondolsz ezek az emberek várták a messiást és amikor eljött nem követték ez érdekes számomra, és azt hittem tudja rá valaki a választ, és köszönöm hogy segíteni probáltál de az adott igehelyek számomra nem szolgálnak válaszul. Az Úr áldása legyen rajtad Dénes
János ponosan tudta, hogy Jézust nem fizikailag kell követni, kullogva mellette, már bocsánat... János tudta, hogy Krisztust követni mást jelent. Krisztus maga küldte el a meggyógyított embert, hogy menjen vissza haza, hirdesse, hogy mit tett és ezt nem egyszer tette meg. Magyarán azt mondta, hogy ne legyen mellette, mert neki más dolga van. Krisztust követni nem azt jelenti, hogy mellette sétálni. Üdv: L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, válaszod, rávilágított a kérdésre, amíg a Szent Szellem nem áradt ki addig Jézus emberi teste adta korlátok miatt, csak véges számú emberrel tudott tartós kapcsolatban maradni, hisz ha akkora tömeg követte volna folyamatosan akkor az ellehetetlenítette volna küldetését. Isten áldása legyen rajtad Dénes

Sracok! Miert lehet az mikor oralisan a parom kielegit, megprobaljuk a szexet es kozben nem all fel neki. Vagyis elkezdtuk akkor meg oke volt, de utana nem. Mi lehet az oka?

Kezd picit fusztralni ez a dolog, szeretnek neki oromet okozni, de mar nem tudom mit csinaljak... Miert lehet ez? Milyen alapjai lehetnek?

Legjobb válasz: Többnyire a megfelelési kényszer generálta stressz okoz ilyet!

Többnyire a megfelelési kényszer generálta stressz okoz ilyet!
biztos b*zi
Lelki okai vannak. Meg kell beszélni. Ez neki is kellemetlen. Mindíg eszébe jut, hogy korábban nem ment bizonyos pontnál tovább és frusztrálja, görcsöl miatta, nem tud ellazulni. Ki kell deríteni az okokat! lehet fél, hogy nem tud teljesíteni (pl. neked megfelelõ ideig) vagy nincs elegendõ gyakorlata, ilyesmi. Bármi oka lehet. De ha orálnál mûködik a szerszám csak lelki oka lehet a további nemmûködésnek. próbáljátok úgy hogy ne érezze egyikõtök sem kötelezõ jellegûnek az összebújást. Mindent csak spontán....
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem hogy kotelezonek erzi..en probalok vele beszelni errol, de nehez belevagni ebbe.. biztosan a ferfiak nem szivesen beszelnek ilyen dolgokrol..
pedig egy kapcsolat alapja az õszinteség, ha errõl nem tudtok beszélni megkeseríti a további kapcsolatot
ja 33/f vagyok tudom mit miért írtam
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy kellene, de nem tudom hogyan hozhatnam fel neki ugy hogy ne erezze magat kellemetlenul.
Amikor a párod orálisan kielégít, az neki nem olyan jó, a libidó meg olyan mint amikor kiskorodban vártad a mikulást. Ha tudtad, hogy rossz gyerek voltál és nem hoz semmit nem vártad egyáltalán. Itt most nem elõjátékról beszélek, az izgató, de ha több percig csak azzal foglalkozik, hogy neked szerezzen örömet és így jutsz a csúcsra, akkor neked megvan az orgazmus, õ is elégedett és ilyenkor egy-két lány hajlamos egy szoborhoz hasonló szexuális izgalmat mutatni, ami nem fogja visszahozni a kiskrapekot az élõk sorába (értsd szétteszem a lábam, legyen neked is jó, csinálhatsz amit akarsz). Ha nyalakodás nélkül is lekonyul amikor elkezdenétek, akkor egyet kell értenem, hogy bizonyítási kényszer van rajta, meg kell beszélni. Ha viszont csak a fenti esetben probléma, szerintem az alábbi dolgok jöhetnek szóba: -69 õ se marad inger nélkül huzamosabb ideig -viszonozd és ha már áll, lehet folytatni -egész egyszerûen a normál mód után kell még nyalakodni, ha igény van rá Egyébként valószínûleg a pasid is észrevette, hogy így mûködik nála, ha ezek után is nyalakodik, akkor õ ezen az áron is szeretne örömet okozni neked, ami becsülendõ, viszont valószínûleg õt sokkal jobban zavarja, hogy neki nem olyan jó.

23 hetes kis mamik hogy megy a sex? Nagyon el vagyok keseredve. Nekünk nem. Eddig minden oké volt de most valahogy nem.

van hogy fáj van hogy nem kivánom és van hogy igen de mégsem jo nekem.. a párom már nem nagyon tudja tolerálni..nektek is van ilyen gondotok?

Legjobb válasz: Ne haragudj de mi az,hogy a párod nem tudja tolerálni? Mindegy neki,hogy neked milyen a szex jó vagy nem,a lényeg,hogy legyen és neki legyen jó? Ha neked fáj vagy valamiért nem jó akkor tartózkodj tõle,ennyi.Ketten vállaltátok ezt a gyereket,ennyit megtehet,hogy megért.Sok kellemetlensége úgy sincsen a férfiaknak a baba miatt.Nekem a 3 közül egyiknél már a 10-ik héten eltiltott az orvos a szextõl,és eszébe nem jutott volna a férjemnek nyaggatni vele,sem félre lépni. Nem elég,hogy gondod van,meg még talán legyen lelkiismeret furdalásod is?Legyen a férjednek az önzése miatt.Hihetetlen milyen emberek vannak.

Ne haragudj de mi az, hogy a párod nem tudja tolerálni? Mindegy neki, hogy neked milyen a szex jó vagy nem, a lényeg, hogy legyen és neki legyen jó? Ha neked fáj vagy valamiért nem jó akkor tartózkodj tõle, ennyi.Ketten vállaltátok ezt a gyereket, ennyit megtehet, hogy megért.Sok kellemetlensége úgy sincsen a férfiaknak a baba miatt.Nekem a 3 közül egyiknél már a 10-ik héten eltiltott az orvos a szextõl, és eszébe nem jutott volna a férjemnek nyaggatni vele, sem félre lépni. Nem elég, hogy gondod van, meg még talán legyen lelkiismeret furdalásod is?Legyen a férjednek az önzése miatt.Hihetetlen milyen emberek vannak.
Remélem nem sértettelek meg, ne haragudj ha mégis nem ez volt a szándékom.Sajnálom, hogy ilyen a párod.Sajnos nagyon sok önzõ embert ismerek, és hallok sokat akik hasonlóan önzõen viselkednek nem csak a szex terén máshogy is.Számomra ez annyira felháborító.Nem egy háztartási és szexgépet vesznek el hanem egy NÕT, akinek érzései vannak és lehetnek gondjai.Az ilyen férfiakon még a férjem is nagyon ki szokott akadni, mindig azt mondja, hogy kössön rá csomót aztán csapja az ajtóhoz az ilyen pasi.Hogy lehet ennyire érzéketlen valaki akinek a gyerekét várja a szeretett nõ?Nekem mindhárom terhességem során volt, hogy hosszabb ideig szex tilalom volt, de kibírtuk mindketten, méghozzá úgy, hogy nem sínylette meg a házasságunk.Akkor a babáink voltak a legfontosabbak, hogy semmi gond ne legyen.Nem ezt kellene szem elõtt tartani? Beszélgess el vele, hogy mégis hogy képzeli a közös életeteket?Csak õérte van??? 1 voltam. Ja, és én nagyon utálom a "dehát pasiból van máshogy mûködik dumát, mert az egoizmusra nincsen mentség.
Van! Nem tudom már hanyadik héttöl, de mint akit elvágtak és nem kivánom onnantól. És nekem sem nagyon tolerálja a párom...mostmár 33 hetes vagyok és el is vagyok tiltva, ö meg kezd megbolondulni lassan. :) Szegény, azért sajnálom.
A kérdező hozzászólása: én is sajnálom...csak hogy az elsõ kedves válaszolónak teljesen igaza van..SAJNOS ilyen.

Tudnátok nekem mondani hasonló könyveket mint Jay Asher tizenhárom okom volt?

Olvastam a könyvet és nagyon tetszett és szeretnék még hasonlóakat olvasni

Legjobb válasz: Szia. Igazából nem tudom, hogy milyen lehet a könyv amit olvastál, de nekem a kedvenc könyveim Darren Shan démonkötetek és vámpírkötetek, eszméletlenül jók, Cassandra clare végzet ereklyéi sorozat, Bane krónikák, meg persze a harry potterek. És a vámpírnaplók is nagyon jó. Már ha szereted az ilyesféle könyveket. viszont ha komolyabbat akarsz olvasni az elveszett vízhangok, vagy a kunyhó esetleg egy Stephen King regényt ajánlok.

Szia. Igazából nem tudom, hogy milyen lehet a könyv amit olvastál, de nekem a kedvenc könyveim Darren Shan démonkötetek és vámpírkötetek, eszméletlenül jók, Cassandra clare végzet ereklyéi sorozat, Bane krónikák, meg persze a harry potterek. És a vámpírnaplók is nagyon jó. Már ha szereted az ilyesféle könyveket. viszont ha komolyabbat akarsz olvasni az elveszett vízhangok, vagy a kunyhó esetleg egy Stephen King regényt ajánlok.

Miért van az, hogy az ember érzelmei ennyire meg tudnak változni? Miért teszi ezt velem, hogy nem fogja megmondani nekem hogy szakítani akar? Ennyire nem vesz semmibe? Hiszem még vagy két hete tetszettem neki, és minden oké volt. Többi lent

Szóval barátom van,és most hullámvölgybe került a kapcsolatunk.Valószín?leg ? szakítani akar,mert nem hív,nem ír sms-t, semmi.Ritkán találkozunk egymással.Még vagy két hete minden jó volt,egy rossz szava nem volt.Nem beszélt nekem arról,hogy valami nem tetszene neki,én vettem észre hogy valami nincs rendbe.

Legjobb válasz: 22/L vagyok

A kérdező hozzászólása: 22/L vagyok
szerintem csak elfoglat, vagy nem akar zavarni és túlparázod a dolgot ... :)
keress olyat aki megbecsül én azt tapasztaltam a rondább pasik normálisabbak csak azokkal meg nem akar duggggni az ember
Nyugi egy alkalomtól még semmi baja sem lesz. Csak máskor figyelj oda.
Nem lesz baja, csak figyelj oda:)

Tudtok nekem olyan könyvet mondani mint a Mielőtt elmegyek és a 13 okom volt?

Legjobb válasz: Ilyen elgondolkodtató,borongós könyvekre gondolsz? Itt van pár: Jodi Picoult: A nõvérem húga Delphine de Vigan: No és Én Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el… Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok Beate Teresa Hanika: Soha senkinek Lois Lowry: Nyáron történt Paulo Coelho: Veronika meg akar halni Majgull Axelsson: Áprilisi boszorkány Sarah Dessen: Figyelj rám! Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év

Ilyen elgondolkodtató, borongós könyvekre gondolsz? Itt van pár: Jodi Picoult: A nõvérem húga Delphine de Vigan: No és Én Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el… Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok Beate Teresa Hanika: Soha senkinek Lois Lowry: Nyáron történt Paulo Coelho: Veronika meg akar halni Majgull Axelsson: Áprilisi boszorkány Sarah Dessen: Figyelj rám! Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!