Találatok a következő kifejezésre: Nekem nincs terhességem (13 db)

Ha megyek a védő nőhöz mindig kell vinni vizeletet! Nekem mindig pozitív (fehérje)! De azt mondja nincs benne baci. Másnak van ilyen? Nekem a terhességem óta minndig pozitív!

Legjobb válasz: szerintem gombás fertõzésed van, orvos mit mond erre? mert egy egyszerû hüvelykúp+krém 5 nap alatt megoldja

szerintem gombás fertõzésed van, orvos mit mond erre? mert egy egyszerû hüvelykúp+krém 5 nap alatt megoldja
A kérdező hozzászólása: Értem amit mondasz, (mondotok)és egyébként magán orvosom van, akinek elég rendesen fizetek minden egyes alkalommal!Mindig megkérdem ezt tõle, és mindig csak azt mondja:Ne aggódjon rengeteg kismamának van, és ez a babára nem veszélyes!!!
Okés, ez jó, de érted mit mondok? A vizesedés úgymond természetes, ahogyan a kissé emelkedett vérnyomás is. Mi alapján fogja az orvos kizárni a toxémiát? Magán orvosod van? Nem idegesíteni akarlak ám, csak épp ma olvastam egy cikket, hogy bizony nagyon oda kell figyelni, mert sok orvos rutinból rámondja: minden rendben van. És persze az esetek nagyrészében igaza is van. :)
Nekem egy kereszt fehérjém lett, de azonnal küldtek a laborba és kaptam gyógyszert is, úgyhogy szeritnem sem kéne ezt annyiban hagyni...
A kérdező hozzászólása: 26+3napos terhes vagyok!A vérnyomásom tökéletes, és nem is vizesedem!50kg kezdtem a terhességet és most 56vagyok!
Nem értek egyet se a védõnõvel, se az orvossal. Most még nem, de késõbbiekben a fehérje a vizeletben a toxémia egyik jele lehet. Emellé a magas vérnyomás és a vizesedés. Ha kettõ megvan ezekbõl, erõs a gyanú a toxémiára. Majd akkor is legyintenek, hogy ugyan, ez csak a pisi átka, és majd nem vesznek észre egy terhességi toxémiát? Ilyenkor agybajt kapok. Most még természetesen nincs ilyesmirõl szó, és ahogy látom sok kismaminak van ilyesmi, de tán ki kéne kezelni vagy valami. Szerintem. Hány hetes vagy most?
A kérdező hozzászólása: Akkor az nekem a fogamtól lehet!1.5Hhónapja ki húztak egyet, mert teljesen be volt gyulladva és most meg megint van egy amit gyökér kezelni fognak a jövö7en mert ismét be van gyulladva!!!!
1. asszem a fehérje gyulladást jelent, nekem azt is mondták h fogínygyulladástól is lehet a fehérje magas, de nekem végül gomba volt....és nekem is mondták h ez nem veszélyes
A kérdező hozzászólása: húh hát ez megnyugtató akkor hogy nem vagyok ezzel egyedül!!(bocsika, de így legalább nem félek tõle...
2. vagyok. A pisim nekem is tökéletes újabban, nincs benne semmi baci már! Fehérje mégis van.
Nekem is mindig pozitív a fehérje. AZt mondta a védõnõ, hogy amíg csak ernnyire zöldül be a tesztcsík, addig nincs gond. Egyébként sokszor voltam felfázva már a terhesség alatt, (2-szer), és gombám is volt 3-szor... :S Úgyhogy lehet, hogy amiatt van, de a védõnõ ezt nem mondta, szerinte a kismamáknál ekkora "tesztcsíkzöldülés" normális. :) 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát nekem azt mondta erre az orvosom, hogy ez nem jelent bajt a picire nézve!!Mert minden leletem jó, a vizeletemben pedig nincsenek bacik!!Ezért kérdeztem itt erre rá, hogy valaki másnak van e hasonló!
a fogadra viszont figyelj oda, mert koraszülést eredményezhet.....nem ijesztgetlek, csak én se gondoltam volna, h egy kis fogprobléma összefügg ezzel.....manapság eléggé kell kilincselni a fogorvosoknál, h fogadjanak (magán is) én szóltam h nem, nem ér rá három hét múlva....most szeretnék menni, babura hivatkoztam
Normális. Csinálj kontrollt, és a tünetek meg csak késõbb jönnek....
Mit nem értesz segíteni akart!!!! De okos vagy kérdezõ, gondolkozz már mielõtt ilyet írsz! Segíteni akart azzal, hogy átrak egy másik kérdéskörbe, okostojás...
Nem értik, olvasni sem tudnak... hagyjad. De mindegy, nekem nyolc. Senki sem kötözködött, de bele lehet magyarázni, ha akarod, csak akkor épp választ nem kapsz. Sebaj. Én léptem. Szóra sem érdemes.
Utolsó te meg aztán végképp okos vagy! Átkerült, AZÉRT van abban a kategóriában, nem baj? Kérdezõ, neked meg még egyszer mondom, SENKI nem akart rosszindulatú lenni veled ADDIG, míg nem kezdtél el flegmázni egy olyan válaszolóra, aki SEGÍTENI akart. Bár kell egy kis intelligencia, hogy ezt észrevedd! Jó lenne, ha bocsánatot kérnél tõle, segíteni akart csak, hogy több hasznos választ kapj...
Jó kategóriába írtál, a kekeckedõ válaszoló nincs tisztában a dolgokkal, ha megnézed a többi kérdést, látod, hogy a tied is helyénvaló. (Ráadásul megjegyzem, hogy a gyerm.vállalás, nevelés kategória egyik alkategóriájában vagyunk. Lehet, hogy ezt "okostojás" eddig nem vette észre?) És a lényeg, a fiammal végig idegeskedtem az elsõ heteket, mert a mellérzékenységen kívül semmi, de semmi tünetem nem volt, az meg a ciklus 2. felében mindig volt, szóval nem volt újdonság. Bezzeg a 2. terhességemnél a 11. hétig éjjel-nappal folyamatosan émelyegtem, hõhullámaim voltak, a pulzusszámom a csillagos egekben.
A kérdező hozzászólása: Nyugi, több kérdést nemfogok kiirni, csak az oltás megy mindig..a rosszindulatúak mindig megtalálnak, sztem ez legyen a legkisebb gond hogy melyik kategóriában vagyok..nemrég regisztráltam, de kövezzetek meg ha ez ekkora bûn.. Bírom hogy valakinek sose tetszik valami
11-es. A szerelem, szexben volt, nem a gyerekvállalásban.
A válaszom elsõ részét poénnak szántam, a másodikat meg segítségnek. Lehet, hogy itt néha van egy két anyuka, de többnyire idétlen tinik lõdörögnek. A gyerekvállalás témakörben talán kompetensebb választ kap, de segítsen a tököm. Okostojás, ha már nem tudod jó kategóriában feltenni a kérdésed. Eszem megáll.
Szerintem aki nézelõdik, az alapvetõen nem igazán a lebontott témakörökben nézelõdik, hanem alapvetõen a gyerekvállalás, nevelés témakörében. Így a kérdés eljut azokhoz is, akikhez a kérdés szólt. Én is válaszoltam erre a kérdésre és már anyuka vagyok. Tehát ebben a kategóriában nem igaz, hogy csak leendõ anyukák vannak.
anyunak semmi, de semmi tünete nem volt. egyszer volt rosszul, és kész. semmi hányás, szédülés, egész idõ alatt.. tudom, furi de ez volt:)
Hát én se értem... Na mindegy! Örülj neki, hogy nincsenek tüneteid! Én végigszenvedtem a 9 hónapot, pedig arra számítottam, hogy úgy lesz mint az ismerõsöknél és rokonoknál = semmi hányás, ájulás, görcs stb. Nem vagyunk egyformák :) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem értem....de mindenhol van egy okostojás, de az örömömet még te sem fogod elvenni..
Ebben a kategóriában csak a leendõ anyukák vannak. Jelentettem, hogy tegyék át a kérdésed a gyereknevelésbe.
Aktus után 14 nappal még semmilyen tünetnek nem kell lennie akkor sem, ha éppen majd lesznek! Mellfeszülés, mindjárt megjön érzés lehet a nem várt menzesz napja körül, de a tipikus terhességi tünetek, mint az émelygés, hányinger átlagosan a 6-7. terhességi hétben jelentkeznek. Az meg még csak eztán lesz.
Az a nem normális ha vannak tüneteid, de másnapra mind totálisan elmúlik. Fõleg ha az elsõ két hnapba történik ilyen, az nagyon nem jelent jót.
Minden nõ más, minden terhesség más. Háromszor voltam terhes, és egészen különbözõ idõpontokban egészen más terhességi tüneteket produkáltam a 3 terhességem során. Pl. volt, amelyiknél egy szem hányingerem nem volt, a másiknál meg még a 9. hónapban is hánytam.
Normális, nekem sem voltak, az elsõ gyereknél, talán egyetlen egyszer az éhség miatt elõjöt egy pici hányinger, de semmi más tünet nem volt.Örülj neki.
Sztem túlreagálod... áttették, különben a moderátorok akadnak ki..

Mindenkinek van gyakori vizelési ingere a terhesség végén? Nekem nincs.36 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerencsésnek érezheted magad azt hiszem :D 22hkm

Szerencsésnek érezheted magad azt hiszem :D 22hkm
Jó neked! :) ))) De amúgy abszolút nincs mindenkinek. 39 hetes kismama
De jó neked.34+4 hetes vagyok, pár napja jött elõ újra, éjszaka is fel kell kellnem :(
A kérdező hozzászólása: Éjszaka az egész terhességem alatt pisiltem 2x, de úgy értem, hogy a nap folyamán mondjuk menni kell 20x. Ilyenem nincs, a terhesség elején volt. Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy mindenkinek van-e. Köszi a válaszokat.
Csináljatok egy tesztet!
ha a hüvely nem érintkezett spermával akkor nem hiszem hogy terhes lezs:) ha védekeztetek és nem szakdt ki akkor nem hiszem
ha védekeztetek, akkor ELMÉLETILEG nem lehet terhes. forduljon orvoshoz mindenképp, mert ilyen nagy "csúszás"-nak oka szokott lenni, fõleg, ha eddig rendszeres volt a menstruációja. lehet, hogy csak egy megfázás okozza ezt a tünetet, de ezt állapítsa meg az orvos (nekem volt ilyen néhány éve, sajnos az derült ki, hogy petefészek-gyulladásom volt. antibiotikummal kezelték.)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, azóta már csináltunk tesztet és azt mutatta hogy nem terhes...de azért köszönöm...és mindenképpen elküldöm dokihoz... :)

2008 augusztusában volt 1 vetélésem, amit a nődoki fejezett be. Azóta hiába próbálkozunk a párommal, semmi! Van már 2 gyermekem az előző házasságombol, neki nincs! A tavaji terhességem elsőre sikerült! Mit tegyek? Mi lehet a baj? Köszi ha segitetek!

Legjobb válasz: Szia. A vetélést az alacsony progeszteron szint okozza én ugy tudom élehet nálad is ez a baj nem csináltak nálad hormonvizsgálatot , mert lehet nem ártana , sok sikert a köv babóhoz.

Szia. A vetélést az alacsony progeszteron szint okozza én ugy tudom élehet nálad is ez a baj nem csináltak nálad hormonvizsgálatot , mert lehet nem ártana , sok sikert a köv babóhoz.
A kérdező hozzászólása: Voltam már orvosnál, megvizsgált, UH is volt, és azt mondta hogy semmi gond nincs. 3 hónapig, március végéig kell hõmérõznöm ha addig semmi, akkor átjárhatóságira kell mennem. Attól félek! Mást nem tudok.
Bizony okozhat progeszteron elégtelenség bajokat anélkül, hogy nem diagnosztizálnak problémát. Hormonvizsgálat sem mindig helytálló, mert a hormonszintünk állandóan ingadozik. A prolaktin szintre kell vigyázni, helyes peteérésre, legyen tüszõrepedés és után azonnal termelõdjön kellõ progeszteron. Minden részfolyamatot tud segíteni gyógyszer. Semmi bajod nincs. Stresszelsz. Ez nem az a fajta stressz, amirõl nap mint nap beszélünk. Én már túl vagyok ezen...
A kérdező hozzászólása: A bajom csak az hogy nem tudom hogyan kell leküzdeni ha ez "csak" tényleg stressz! Minden hónapban félidõtájt olyanokat produkál a szervezetem mint mikor terhes voltam: fájnak a melleim, a derekam le akar szakadni, hányingerem van, és az orvos szerint lehet hogy létrejön a terhesség csak nem tapad meg kellõképpen! Ezellen én sztem egyedül nem tudok mit tenni. Vagy igen?

A védőnő elmondhatja másnak a terhességemet? Neki nincs titoktartási kötelezettsége?

Visszahallottam hogy a véd?n?m elmondta az ovodában hogy én terhes vagyok,ami azért is gond, mert a szüleim még nem tudják,várunk a 12hétig ami 1,5hét de az ovón? anyukám unokatesója.Mit tegyünk elmondjuk vagy bízzunk???

Legjobb válasz: Igazság szerint nem mondhatna senkinek semmit. Persze, biztos nem rosszindulatból tette, de még sem etikus tõle. Szerintem beszélj az óvónénivel, õszintén, hogy ne szóljon még anyukádéknak...meg kellene értenie.

Igazság szerint nem mondhatna senkinek semmit. Persze, biztos nem rosszindulatból tette, de még sem etikus tõle. Szerintem beszélj az óvónénivel, õszintén, hogy ne szóljon még anyukádéknak...meg kellene értenie.
Szia, nekik ugyanúgy titoktartási kötelezettségük van mint a dokiknak. Nekem volt egy problémám amit nem szerettem volna ha az egész védõnõi egylettel megtárgyal, ezért felhívtam rá a figyelmet, hogy ezt titkosan kezelje. Erre õ azt mondta hogy ez természetes, mert rájuk is vonatkozik a titoktartás. Szerintem nem szép dolog, hogy bárkinek is beszélt a terhességedrõl, én beszélnék vele, hogy hogy is gondolnám ezt az egészet. Üdv: 27 hetes kismama
A védõnõt én nagyon lecseszném a helyedben! Azt hiszem, ezért is jó egy nagy városban élni. Ha nem mondod neki, hogy ne mondja el, neki akkor sem lett volna szabad! Ez alól nincs mentség! Amúgy én a helyedben elmondanám a nagyszülõknek, mert ha nem tudod megakadályozni, hogy az óvónõ kotyogjon, akkor elõzd meg! Ha bajnak kell történnie, akkor sem azért fog, mert a 12. hét elõtt mondtátok el! És ha már amúgy is mindjárt itt van. Jobb ha tõletek tudják! Sok sikert és boldog pocakosodást! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Én is megkértem hogy senkinek ne mondja el a szüleim miatt, mert volt már egy vetélésem és nem akarom õket újra felzaklatni, ha bekövetkezne. Az óvónõvel meg hiába beszélnék, már biztos hogy szétkürtölte, meg utána sem venné figyelembe, sajnos õ ilyen, épp ezért nem is szeretem.
Külön megkérted a védõnõt, és õ ennek ellenére elmondta? Én a helyedben jól beolvasnék annak a védõnõnek.
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyek hozzá és azt hiszem megkérdezem hogy- hogy gondolta! köszi szépen a véleményeket...
Szia! Fájás alatt végig kemény az egész has. Szép szülést kívánok.
Amikor megindulnak a fájások nem fogsz ezen gondolkozni, mert az tényleg fáj.Nekem, volt olyan, h az NST nem mért keményedést, de közben éreztem, h fáj, és néhány percre voltam csak a tolófájásoktól.Többen is mondták, hogy jártak így.
Nekem sem voltak fájásaim.Vizsgálaton azt kacagtam, hogy a doki azt mondta, hogy most kemény a hasam és hogy érzem e a fájásokat. De én semmit nem éreztem. Még azt sem, hogy kemény. Nálam úgy volt, hogy itthon egyszer csak a nagy semmibe elment a magzatvíz , minden fájás , keményedés nélkül. Ezután egybõl 5, majd kb 20-25 perc múlva 3 perces fájásaim voltak. Épp beértünk idõben a korházba. Úgyhogy szerintem ne a fájásokra, keményedésre figyelj (ha ezt nem érzed) hanem a magzatvíz elfolyásra. Na utána tutti észreveszed hogy fájásod van. Sok sikert. Nagyon jó lesz!
Szerintem azért az a kevesebb, aki nem érzi a fájást:-) Abszolut mensi szerü görcseim voltak, egyre erõsebbek és egyre sûrûbben, és én azt hiszem nem nagyon emlékszem, de bitos keményedett is akkor a poci. Tolófájás alatt tuti kemény, arra emlékszem:-) Ne félj, észre fogod venni, ha menni kell:-) 6 hetes kislány anyukája (ja, nekem 32. héttõl voltak jóslóim, de szülés elõtt 3-4 héttel már egyáltalán nem voltak)

Milyen terhessegi rosszuleteitek voltak? Nekem neha csikar a hasam, nemtudom h ez normalis, gondolom ha nincs ver akkor minden rendben?

Legjobb válasz: "gondolom ha nincs ver akkor minden rendben" Ez nem igazán van így. Egyik barátnõmnek elhalt a babája, és nem vérzett egyáltalán. Nálam ezek voltak: érzékeny, duzzadt mellek, állandó pisilhetnék, kívánósság, "mindjárt megjön" érzés.

"gondolom ha nincs ver akkor minden rendben" Ez nem igazán van így. Egyik barátnõmnek elhalt a babája, és nem vérzett egyáltalán. Nálam ezek voltak: érzékeny, duzzadt mellek, állandó pisilhetnék, kívánósság, "mindjárt megjön" érzés.
A hasmenés a terhesség elején normális lehet. Ez járhat hascsikarással is.
Elsõ vagyok, bocsi, most néztem meg, hogy csak a második trimesztertõl dobja ki a link a méreteket. Amúgy, ha ez segít, Nekem 5 hetesen 1 mm volt az embrió a 12 mm-es petezsákban, 8 hetesen pedig már 184 mm volt a baba maga.

Most néztem Czeizel Endre egyik mûsorát ahol arról is beszél, hogy a terhességi tünetek jót jelentenek. Nekem 23 hetesen még semmi tünetem nemvolt eddig. Akkor ez jelenthet rosszat, vagy nincs összefüggés?

Azt mondja hogy azok a nõk akik terhességi tünetekkel mentek hozzá mindig megnyugtatja õket hogy sokkal kevesebb rendellenesség fordul elõ azoknál a babáknál akikkel az anyuka terhesség alatt hányás, émelygést és egyéb tüneteket érzett. Nekem a babám nagyon "csendben van". Eddig még minimális tünetem se volt, mint aki nem is lenne terhes 23 hetesen a mozgását se nagyon éreztem eddig. A másik amirõl beszél az a magzatvédõ vitaminok illetve hogy már mennyivel elõtte el kellene kezdeni szedni, mert amikor már megtudja az ember a terhességet szinte már felesleges...hát én a folsavon kívül semmit nem szedtem:( szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem nem volt semmilyen tünetem.se hányás rosszullét, nem vizesedtem, nem is éreztem magam terhesnek. Most 3 hetes a kislányom és teljesen egészséges.

Nekem nem volt semmilyen tünetem.se hányás rosszullét, nem vizesedtem, nem is éreztem magam terhesnek. Most 3 hetes a kislányom és teljesen egészséges.
Nem tudom igaz-e...ezt én is hallottam és a dokim is mondta. Én 19 hetes vagyok és folyamatos hányingerrel, émelygéssel és 2-3 naponta hányással "küzdök"...ezenkívül szédülök, volt olyan hogy majdnem el is ájultam, szerencsére itthon így rögtön lefeküdtem...szóval nálam jelentkeznek. Babámmal minden rendben van. De ez nem jelenti azt, hogy nálad nincs:-)Minden jót!
Nekem a mellfeszülésen kívül, de az csak az elsõ pár hétben jelentkezett, semmi tünetem nem volt egész terhességem során. Nagyon jól voltam :) 15 hónapos a kislányom es makk egészséges. De amúgy én is hallottam ezt anno, és én is aggódtam miatta :)
Nekem meg csak annyi terhességi tünetem volt, hogy kezdetben nagyon aluszékony voltam, meg megutáltam a mentolos illatot és ízt, és leszoktam a rágógumiról, pedig folyton rágicsáltam elõtte. A mentol iránti utálat ma is megvan, és azóta egy szem rágót sem rágtam el, pedig majdnem három éves a lányom, és teljesen egészséges. Amúgy semmi más tünet nem volt, tehát nem igazán szenvedtem a terhességtõl. És a magzatmozgást se nagyon éreztem.
A terhességi tünetek azért jelentenek jót, mert egy bizonyos hormon okozza õket, ami terhesség alatt termelõdik. Tehát ha terhességi tünetek vannak, akkor ennek a hormonnak a mennyisége biztosan rendben van. De ha nincsenek tünetek, az sem jelenti azt, hogy hormonális probléma van, csak akkor nincs ilyen egyértelmû jele. Én az egyik terhességemnél 8 hétig végig hánytam, és azt gondoltam errõl, hogy ez sovány vigasz a szenvedõ kismamáknak. A terhesvitaminról meg annyit, hogy van olyan orvos, amelyik nem ajánlja (például én se szedtem), ha egyébként változatos a kismama étrendje.
Még annyit, hogy én fontosnak tartom a kismama vitamint, terhesség elõtt folsavat+B-vitamin komplexet szedtem (és a férjem is) azóta Matruellét az most fogyott el és váltottam Gravidára. De 2-3 naponta szedem közben továbbra is folsavat, magnéziumot és C-vitamint. Dokim szerint ez így jól van. Én pl keveset eszem a hányinger miatt így nem tudom bevinni a szük. mennyiségû vitamint. 2-es válaszoló.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!