Találatok a következő kifejezésre: Nekem nem vérzésem, ugy (4 db)

Ha védekeztél és a gumi nem szakadt ki, akkor nem eshet teherbe.
De hát nem szakadt ki a gumi.. -.-' Akkor tökmindegy, hogy hamarabb megért-e a petesejt vagy nem, ha nincs mi megtermékenyítse, hogyan lehetne terhes??
Nem.
Lehetséges.Ha egy petesejt hamarabb megérik, mint a többi akkor terhes lehet.De a valószínûsége nagyon kicsi.
Biztos, hogy nem terhes, nyugi! (:
Jó a gumit nem olvastam :D De akkor lényegtelen, hogy menstruált-e vagy nem.Gumi volt, akkor ennyi.
A kérdező hozzászólása: Kõszike srcácok nagyon rendesek vagytok csak néha azért megijed az ember néha kõszike szépen nektek:) további szép napot :)
nem kell feltétlenül véreznie. nem szûz, hiszen megvolt a behatolás.. :)
A szûzhártya átszakadása nem minden esetben jár feltétlenül vérzéssel. Természetesen ezek után már nem szûz.
Amint a hüvelybe pénisz kerül ugy a szûz lány elveszti a szüzességét.Vérzéssel pedig nem feltétlenül jár, sõt igen sok ember nem vérzett az elsõ együttlétkor
Egyetértek az elõttem hozzászólókkal, de hozzátenném, h azért ne lepõdj meg, ha a 2. együttlétkor vérzik.
Figyelj!nekem az szuzesseg elvesztesekor se nem fajt es nem is vereztem, egyaltalan, a masodik se faj es a harmadik sem...
A kérdező hozzászólása: Meg voltam keveredve. Köszönöm a válaszokat már egyenesben vagyok !
Nekem fájt is meg véreztem is...embere válogatja! :)

Nekem nem volt vérzésem, ugy lettem terhes. 2 különböző orvosnál is voltam és mind a kettő ugyanannyi hetesnek látta a picit. Tényleg ennyire pontosan meg tudják mondani ultrahang alapján?

Legjobb válasz: Igen, mert a magzati méreteket lemérik az ultrahangon(BDP, HUM, Femur stb) és az ott kapott értékek alapján kiadja a gép h hány hetes magzatnak felel meg a pici. Megbízható dolog szerintem. Lehetnek eltérések +/- 1-2 hét de az nem baj, mert a fogazmzás, beágyazódás idõpontja bizonytalan és nem tudni pontossan mikor történtek.

Igen, mert a magzati méreteket lemérik az ultrahangon(BDP, HUM, Femur stb) és az ott kapott értékek alapján kiadja a gép h hány hetes magzatnak felel meg a pici. Megbízható dolog szerintem. Lehetnek eltérések +/- 1-2 hét de az nem baj, mert a fogazmzás, beágyazódás idõpontja bizonytalan és nem tudni pontossan mikor történtek.
Bármilyen hihetetlen, de igen!Ezért tartják pl sokan feleslegesnek az AFP meghatározást, fõleg, h napjainkban kezd egyre jobben teretnyerni a 4D UH.Egyre pontosabban meg lehet mindent mondani.Az UH képen szépen látszik, h jól záródott-e a gerinc stb.De persze vannak hibák, és mérhetik el a dokik, ezért nem tökéletes.Meg a legtöbb helyen sajnos nem mai csirke az UHkészülék sem, így azért lehetnek pontatlanságok.Az elején amúgy még elég egyértelmû.Nem tudom, h megnézted-e a képet, de az elsõ 9hétben szerintem elég nehéz lenne elmérni azt a kis leginkább golyócskára hasonlító valamit:)
Szia a méretbõl és aformából is látszik, hogy kb mekkora.nekem pl 6hetesen 5mm volt, 8-9hetesen meg20mm.Ezeket általános méretekbõl következtetik, de hidd el alapja van.
Nekem nemsokára szülõ barátnõm volt elõttem, akit össze-vissza írtak ki szülésre febrár 26 és január 11 között, mert mindig más eredményt mutatott neki az uh. Ezért lepõdtem meg, mikor nekem az 5 hét 3 napos uhhoz képeset a 12 hét 5 napos napra pontosan annyi lett:-) De örültem. Igen, a méretekbõl következtetnek és számolnak, de lehetnek tévedések, és ha a baba nem a "norma " szerint fejlõdik, akkor visszaírások vannak. De a lényeg az egészség...

Késett 2 napot, másfél napig volt sötétebb vérzés, és 2 nap barnázás. Nekem ilyen még nem volt, vérrel jött meg és ugy is mult el. Clostyt szedtem öt napig 1*1-et. Lehet az miatt? Telefonáljak a dokimnak?

Legjobb válasz: Ha megnyugtatna, akkor szerintem telefonálj neki. Valószinûbb, hogy okosabb dolgot mond bármelyikünknél. Egyébként tesztet nem csináltál?

Ha megnyugtatna, akkor szerintem telefonálj neki. Valószinûbb, hogy okosabb dolgot mond bármelyikünknél. Egyébként tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam tesztet, mert babára nem gyanakszom, mivel nincs semmi tünetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!