Találatok a következő kifejezésre: Nekem nem a babavárás, ez (2 db)

Nekem nem boldog a babavárás, ez kihat a babára és rám?

A 7. hétt?l nagyon er?s hányingerem van, néha hányás, aztán 12. hétt?l véreztem, vérömlenyt találtak, már 1 hónapja fekszem, javul a dolog, de mindenhol azt olvasom, hogy ezek a legszebb pillanatok. Én mindjárt 16 hetes vagyok, de nekem nem voltak szép napjaim. Párom már azt is a fejemhez vágta, hogy nem is akarom a babát, mert mindenben a negatívumot látom. Bánt a dolog, de ártok ezzel a babának, aki rendesen növöget bennem?

Legjobb válasz: Szia. Azt szokták mondani, hogy ha stresszes a kismama, azt megérzi a baba is. Próbálj pozitívabban gondolkodni. Ha tervezett baba, akkor csak arra gondolj, hogy minden nappal egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy végre a karodban tartsd. De ha "véletlen" baba is, akkor is szeretettel gondolj rá. Mivel már 16 hetes vagy, reméljük elmúlik lassan a hányós idõszakod, és végre te is élvezheted a várandósságot. hamarosan érezni fogod a mozgását, és attól nincs is csodálatosabb dolog a 9 hónap alatt. Üdv, 30 hetes kismami

Szia. Azt szokták mondani, hogy ha stresszes a kismama, azt megérzi a baba is. Próbálj pozitívabban gondolkodni. Ha tervezett baba, akkor csak arra gondolj, hogy minden nappal egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy végre a karodban tartsd. De ha "véletlen" baba is, akkor is szeretettel gondolj rá. Mivel már 16 hetes vagy, reméljük elmúlik lassan a hányós idõszakod, és végre te is élvezheted a várandósságot. hamarosan érezni fogod a mozgását, és attól nincs is csodálatosabb dolog a 9 hónap alatt. Üdv, 30 hetes kismami
szia.megnyugtatás képp csak annyit, hogy én 6 hetes vagyok, nálam is találtak vérömlenyt.én is kibirhatatlan vagyok mostanában.ne törödj semmivel és senkivel.csináld azt ami jol esik.én megértelek.remélem nem soká sokkal jobban leszel.vigyázz magadra!
Ne hidd el azt, h túl negatívan gondolkodsz es ezért hánysz és adódnak problémák. Én 4, 5 hónapi hánytam 10 percenként mint egy vaddiszó és azóta is alig tudok bármit csinálni....igaz, nem vagyok az a vigyorgó pozitív, de nem szabad magadat váolnod, h rosszul csinálsz vmit és ezért van ez...minden várandósság más, ki így reagál, ki úgy...attól te még ugyanugy szereted es varod a kismanód...ne legyen lelkifurid!!! azzal csak ártasz..gondolj a szépre és jóra es majd az idõvel is enyhülnek a tünetek! Sok szép gondolatot!
SZia! Szerintem a várandósságot mindenki másképp éli meg. Most biztosan lesznek néhányan akik megköveznek, de nekem sem a kedvenc állapotom. Szülök bármikor, de hordja ki valaki. :) A második babámat várom, és mindenki elkap hogy ez milyen csodálatos érzés, ami igaz, de az a része kevésbé, hogy már a lábamujját sem érem el, alig kapok levegõt, néha becsípõdik egy-egy ideg amikor csillagokat látok, és attól még a mindennapokban ugyanúgy helyt kell állni. Én nem érzem magam rosszul amiatt, mert ezt így élem meg. Az a fránya alma anno.... ;) Kitartás!
Szia! Ne aggódj, biztosan Te is fogsz, majd olyan napokat átélni, amikor úgy érzed magad mintha a föld fölött járnál! Az elején én is azt hittem hogy soha többet ne tudok nem jót nevetni, vagy egyszerûen mosolyogni, vagy egy jót enni! Folyton feküdtem, mert ha felkeltem szédültem és a 12. hétig úgy éreztem magam mint aki folyton másnapos. Én sem láttam semmi jót és szépet a terhességben. A férjem folyton hiszizett, hogy velem nem lehet sehova sem menni és szedjem már össze magam. Hát én is azt mondtam neki, hogy hordja ki helyettem a gyereket! De elmúltak a rosszullétek és egész szép terhességet tudhatok magam mögött, és már a kezdeti nehézségekre is mosolyogva gondolok vissza. Most már azt várom, mikor fog kibújni, mert már bármikor jöhet! Nekem sokat segített a nehezebb napokon, hogy vettem egy kismama könyvet, amiben le volt írva napról napra, hogy fejlõdik a baba. Addig sem másra gondoltam! Ki tartás és a babának sem lesz semmi baja! 40 hetes kismama
Szia! Nekem sem áll ki de néha igen! Akkor bizti kifog nem? Illetve remélem! Nem is hallottam még a bimbó kiemelõrõl!
A kérdező hozzászólása: Én babás barátnõktõl meg a védõnõtõl hallottam. A bababoltokban már megnéztem van több márka. Mindenképpen fogok venni de mikor használjam ez a nagy dilemmám.
Az én barátnõm a szülés utántól használta, még a kórházban megtalálták számára a legmegfelelõbb készüléket, azt a kórházi napok alatt használhatta, és így olyat vett otthonra is.
Minek használnád terhesen? Még tök mindegy, hogy áll a bimbód! Csak szoptatáshoz kell!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!