Találatok a következő kifejezésre: Nekem nem a (17745 db)

Van egy csaj aki nekem nagyon tettszik. Nekem nem a legszebb az alkatom (nem vok sovany) es az akerdesem h hogyan tudnam levenni a labarol?

Szerintetek mit mondjak ha talalkozok vele..vagy msn-en is mivel utalgassak hogy tettszik..? Kerlek segitsetek mert egyreszbol felek is es nem nagyon merek lepni. Mivel lehet igazan levenni a labarol?

Legjobb válasz: magabiztossággal - ami neked sosem lesz

magabiztossággal - ami neked sosem lesz
élõben foglalkozz vele az msnen felszedés szörnyen gagyi és nem is olyan hatásos
A kérdező hozzászólása: NEm is msn-en akarom hanem csak kozbe mikor rairok kb miket irja...s amugy most lehet nincs onbizallman de remelem lesz...es azt mivel lehet az onbizalmat novelni?:D
Szerintem egyszerûen légy önmagad :) Minek erõlködni? Ha valakinek nem tetszel így, ahogy vagy, akkor úgy sem fogsz, ha elõadod neki a Janit, nem igaz? :D Persze ne légy vele szemben alpári és érezze, hogy tiszteled egy bizonyos mértékben, de engedd el magad, ez a lényeg :) Állj úgy hozzá, hogy nincs tétje az egésznek... nekem is így sikerült az igazit megtalálnom egy csomó randevúzgatás után.
nemtudom sosem voltam chace crawford
És most lehetõleg magyarul :D
ha nem arra a színészre gondolsz, aki a gossip girl-ben van, akkor fogalmam sincs, kirõl beszélsz, mert én egyetlen chace crawfordot ismerek, és az õ..


6 hetesen volt/van e fejfájásotok? V nekem nem a terhesség miatt van.

Legjobb válasz: Nekem 2 héten át, a 4.-tõl a 6. hétig minden egyes nap volt, kivétel nélkül. Aztán 7héttõl megszünt lassan. Az elején csak egy héten 2x-3x fájt, majd egyáltalán. Nekem az elsõ gyerekemnél is ez volt, az elején sokat fájt a fejem.

Nekem 2 héten át, a 4.-tõl a 6. hétig minden egyes nap volt, kivétel nélkül. Aztán 7héttõl megszünt lassan. Az elején csak egy héten 2x-3x fájt, majd egyáltalán. Nekem az elsõ gyerekemnél is ez volt, az elején sokat fájt a fejem.
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsit megnyugtattál, meg azt veszem észre, h néha a szivem is gyorsabban ver, mint ah szokott.
Azért ver jobban a szíved szerintem, mert fáradékony vagy. Én 55kg vagyok, de hamar kimerülök, úgy zihálok 1-1 semmi dolog után, mintha túlsúlyos lennék. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Irodai munkát végzek és ülés közben is rám jön, meg éjszaka mikor próbálok elaludni, szerinted ez nem utalhat inkább valami mésra?
A kérdező hozzászólása: *másra

Amikor a lányok azt mondják, nekik nem a külső számít, akkor nekünk hazudnak, vagy maguknak is?

Olyan válaszokat nem kérek, hogy de nem is a küls? számít.

Legjobb válasz: A lányok nem hazudnak. Csak az igazság bizonyos részeit hangsúlyozzák kissé elferdítve

A lányok nem hazudnak. Csak az igazság bizonyos részeit hangsúlyozzák kissé elferdítve
maguknak is hazudnak. szeretnek szenvedni ( valamiért).
A külsõ olyan szempontból számít, hogy az illetõ vonzó legyen. Ehhez konkrétan nincs szükség sem filmsztár szépségû arcra, sem pedig adoniszi testre. Amire viszont külsõleg szükség van, az a jól ápoltság, lehetõleg egészséges testalkat, stílusos megjelenés (tehát valami normális cuccot vegyen fel, ne legyen igénytelen), magabiztos fellépés (nem teljesen külsõ tulajdonság, de azért külsõleg is megmutatkozik). Mindenkinek meg van a lehetõsége rá, hogy ezekkel rendelkezzen. Persze nagyon fiatalon még nem biztos, hogy minden sikerül elsõre, meg tényleg van olyan is, hogy az ember többször is olyanoknál kezdeményez, akiknél nincs szerencséje, de ez lányoknál, fiúknál ugyanígy van.
nekem ha vmi is tetszik a fiúba akkor leszarom hogy hogy néz ki. voltam már olyan fiúba is szerelmes akihez gvázimódó kispincsi lehetett volna. és sokunk így van. csak kell hogy legyen valami különleges benne
23:10 Nem, az én párom például nagyon szegény. Csak ellened esküdött össze minden nõ! XD
Na akkor figyelj kedves kérdezõ.Még soha nem fényeztem magam ezen az oldalon, de ide muszáj leírnom.Modellkedem 4 éve, nagyon sokan megkeresnek fotózás miatt, szóval elég keresett modell vagyok.Rólam azt gondolnák az emberek, hogy biztos egy kigyúrt kopasz miller a pasim, pedig ez hatalmas tévedés.A párom a szó szoros értelmében csúnya..de annyira imádom õt, hogy soha nem kellene egyik szépfiú sem:) A csúnyát úgy képzeld el, hogy tele van pattanással huszonéves létére, nagyok a fülei, és elég érdekes orra van.A személyisége viszont olyan csodás, hogy megszépíti õt:)
A kérdező hozzászólása: Csak érdekes, h itt mindenkinek a belsõ számít, a valóságban meg még soha nem találkoztam ilyennel. Biztos mindenki, aki ilyet ír, legalább 200 km-re lakik tõlem. </szarkazmus> :)
Azért a társaságtól is függ. De tényleg így van: hiába akar akár a férfi akár a nõ hosszútávú kapcsolatot, arra, hogy csak külsõleg tetszik, nem lehet alapozni. Sok vitát szülhet, vagy annyira felszínes lesz a kapcsolat, hogy hamar véget ér.
Mármint a társaságot úgy értem, hogy nem mindegy, milyen társaságban keresgélsz. Nekem pl egy barátnõm sincs, aki egyéjszakás kalandokról egyéjszakásakra járna, se olyan, aki teleírná a facebookot Való Világos gondolatokkal, se azzal, hogy mennyit ittak legutóbb. Tudom, ez az utolsó két gondolat nem tartozik ide, de megtalálhatóak a normális lányok is.
A kérdező hozzászólása: Én is a normális lányok között keresgélek általában, de róluk is hamar kiderül, h a külsõre mennek.
Ezzel én is így vagyok, kérdezõ! A visszafogottabb, szerényebb külsejû, csendesebb stb. csajok vonzanak mert eddig azt hittem hátha õk másképp gondolkodnak.... de sajnos elõbb utóbb kiderült hogy kb az összes nõkkel kapcsolatos sztereotípia igaz rájuk. Azon gondolkodom, lehet hogy a playboyos-hellokyttys plázacicás csajokkal kéne ismerkedni és végén kiderülne róluk hogy õk a "normálisak". :D
a volt barátom például nem néz ki jól..legalábbis elõször ezt gondoltam róla, ennek ellenére összejöttem vele, mai napig a legjobb pasinak tartom, és imádom :(
"Azon gondolkodom, lehet hogy a playboyos-hellokyttys plázacicás csajokkal kéne ismerkedni és végén kiderülne róluk hogy õk a "normálisak". :D" Ez már bennem is felmerült :D Nevetnék, ha így lenne :D
Hababababaa! De ha van pénze akkor simán "beleszerettek", ugye? ***** ****** ******!
87%os, ezt hívják barátságnak, én kb.minden barátom iránt hasonlóan érzek, szóval nem feltétlenül a külsõddel és a pénzeddel volt baj, nem szerethetünk bele mindenkibe, aki szimpatikus, akkor nem lennének barátságok:)
21:58 Én akkor gyönyörûnek, meg tökéletesnek láttam azt a pasit. Akit szeretünk, azt soha nem látjuk csúnyának. Egy szerelmes ember soha nem fogja azt mondani, vagy úgy érezni, hogy ronda a párja. Persze más a helyzet, mikor már elmúlik a szerelem.
Ha valaki normális kapcsolatot akar, akkor elõbb nézi a belsõt, és persze hogy kijönnek egymással emberileg, és könnyebben "ad lejjebb" a külsõbõl, de attól még számít, hogy legalább szimpatikus legyen a másik.
hát ha ezt állítja akkor igaz! én sem a külsõt nézem, hanem a belsõ értékeket. ha a fiúban megfog valami, akkor meg fog szépülni a szememben. de azért tévedés ne essen.. rút pasik, tehát pl. kövér, igénytelen pasi nem kéne, azzal szóba se állnék.. tehát esélye nem lenne h "megszépüljön a szememben"
A kérdező hozzászólása: Nem a külsõt nézed, de azért a rút pasik esélytelenek?
a kisugárzás a legfontosabb fiúk!!!!!! de ne legyetek elszállva, mert az nem szimpi..
Igenis a külsõ számít nekik.. (olyan 80%-20% a külsõ és belsõ tulajdonságok súlya ha párt választanak.) Szemem láttára nyomult egy csaj egy srácra mert az jól néz ki :D, pedig a csaj bírja a személyiségem, csak a másik csávó 1. jobb külsejû, 2. lóvésabb. Így én jó lettem "jóbarátnak", a másik meg pasinak. Ennyi. Tehát szerintem maguknak is hazudnak.
Engem is világ életemben a belsõ érdekelt. Tipikus ronda pasiba is voltam már szerelmes, imádtam õt, mindig megnevettetett és a világról is annyi mindent tudott, de mindenki hülyének nézett, hogy hogy lehet, hogy ilyen csúnyát szeretek. Hát istenem, belülrõl csodálatosan szép volt, nem érdekelt hogy néz ki. A külsõ igényeim tényleg minimálisak, annyi, hogy legyen magasabb nálam és legyen ápolt. Azért koszos, büdös emberrel nem fogok együtt lenni, lehet õ a világ legrendesebb embere, vagy akár Adonisz is. Aki komoly kapcsolatot akar, az a belsõt nézi, viszont alkalmi kapcsolatnál mindenkit mindig csak a külsõ fog érdekelni.
21:31 Jó, hogy ezt mondod! Ezt a "bírja a személyiségemet" dumát a pasik hazudják maguknak. A lány ilyenkor egyszerûen csak aranyos srácnak tartja, de igazából unalmasnak, érdektelennek. Maximum azért barátkozik vele, hogy legyen valaki akinek elmondhatja a gondjait, vagy mert nem akarja nagyon megbántani. A pasi meg azt hiszi, neki milyen fantasztikus személyisége van, csak hát a külsõ, ugye.... Pedig nem így van. Ilyenkor a legtöbbször a személyisége sem érdekli a lányt. Bocs, de sajna így van. Nem akarok általánosítani, biztos van kivétel is. Én meg már kerültem olyan helyzetbe is, hogy volt jó pár helyes, nem is rossz módú pasijelöltem és értük éltem-haltam, evett a fene? Neeeem! Egy olyanért, aki elképesztõen csóró volt, és szegénykém úgy nézett ki, hogy a macska átment a másik oldalra, ha meglátta. Én meg akkor fantasztikusnak láttam õt. Biztos nem minden nõ életében történt ilyesmi, csak mondom, hogy van ilyen is.
Móuni! Ezek má' megint valótlant hazudnak!
21.41: 21.31 vagyok. Nem azt mondtam hogy húdeszuper fantasztikus tökéletes személyiségem van. Mindenkiben van hiba, bennem bõven. De pont ez az hogy a gondjait elmesélni meg ilyenekre jó vagyok. Jól elvagyunk de nem akar mást. Ha nem bírna akkor nem fogadna a bizalmába se. Vagyis megbízható, rendes embernek tart akire mindig számíthat meg minden... Csakhát vézna gyerek nem adonisz, meg busszal jár nem kocsiba feszít... Ez van. "hogy a macska átment a másik oldalra, ha meglátta".. na ilyen pasit se sokat hallok hogy kéne a nõknek. Kb te vagy az elsõ aki ilyet mond :D
Ezen az utolsó válaszon nagyot nevettem, kifejezetten tetszett! a látszat néha csal, a mondás is úgy tartja! Egyébként lehet, hogy annyira nem is hülyeség, mert ha teszem azt, az õsök fizetik neki a vásárlást, akkor nem feltétlenül nézi meg a pénztárcádat. És ha te képes vagy õszinte érdeklõdéssel közeledni felé, akkor könnyen lehet, hogy meghálálja, hogy nem nézed automatikusan hp-nak.

Létezik vajon olyan lány, aki nem fintorog vagy hányja el magát egy csúnya fiútól, hanem szívesen ismerkedik, barátkozik is vele, mert neki nem a külsõ a lényeg, hanem, hogy jól érezze magát a fiú társaságában?

Legjobb válasz: Persze. A vakok. Jaj, ne legyél már egy hisztis, hazug pötsedék. Ne próbáld beadni nekem, hogy ha választhatnál, nem a szebb nõt választanád.

Persze. A vakok. Jaj, ne legyél már egy hisztis, hazug pötsedék. Ne próbáld beadni nekem, hogy ha választhatnál, nem a szebb nõt választanád.
#7: Azért az asszimetrikus arc még lehet szép. [link]
Ismerjük a sztorit, de azt is tudjuk, hogy az ilyen emberek, mnt a kérdezõ valahogy általában sosem kívül a legrondábbak, ellenben belül rohadnak, mint a Walking Dead random bármelyik szereplõje.
hát pedig ha ismerjük a storyt quazimodo nem belül volt csúnya
Igen, a legtöbb lány ilyen, elég ha a csúnya srác kõgazdag.
8-asnál a pont.
az a gond, hogy ha szóba is állnak veled, hamar rájönnek, hogy lelkileg torzabb vagy mint Quazimodo... és itt a probléma...
A csúnyát azért lehetne definiálni. Nálam a csúnya egyenlõ azzal, hogy ápolatlan, ráadásul olyan szinten aszimmetrikus az arca, hogy ránézni is rossz. Te mitõl vagy annyira csúnya?
Létezik. :) Pl. Én.
Engem sosem érdekelt a külsõ..
Lehet hogy barátkoznának de tuti egy helyes nõ nem jön össze egy nagyon csúnya pasival.
Nekem kép sem kell hozzá, hogy hányjak tõled.
Én ilyen vagyok.
Meg itt van Tom Cruiese. Õ azért elég jóképû. [link]

Miért hazudják azt a nők, hogy nekik nem a pénza számit, holott 1átlagos kinézetü és öltözékü átnéznek, lúzernek tartják, de ha már 1bmw-be tehetik be a valaguk az a pasi már nyerő?

Legjobb válasz: Akkor ha tetszik neked a fullos csaj akkor emeld magad fel hozzá,hogy olyan nõt kapj. Legyen jó dumád,tudj jól nyalni és dugni. És legyenek céljaid és ne a sörözésbõl álljon akkor lehet bombanõd.Ne az igényeidet add lejjebb hanem magadat emeld fel hozzá.

Akkor ha tetszik neked a fullos csaj akkor emeld magad fel hozzá, hogy olyan nõt kapj. Legyen jó dumád, tudj jól nyalni és dugni. És legyenek céljaid és ne a sörözésbõl álljon akkor lehet bombanõd.Ne az igényeidet add lejjebb hanem magadat emeld fel hozzá.
Goldberg. Én nem hazudok. Ha csóró vagy és nincs munkád, akkor menj a francba! Nem tartok el senkit! Világos? 24 éves lány/nõ -.- Nem unjátok még tényleg az általánosítást? Minden áldott nap, minden órában felugrik egy ilyen kérdés, ami megint arról szól, hogy a nõk kur.vák, a pasik meg érzéketlen szexista állatok. Nincs rá válaszom kedves Goldberg. A világ ilyen, és ha nem tetszik, utazz egy másik bolygóra, ahol mindenki boldog és csillámpónikkal lovagolnak a réten.
Kedves Goldberg, NEM a BMW a nyero! Az Audi. :P Viccelek. Az a gond, hogy egy atlagos kineztu pasi az atlagos. Mindenben. Es legtobb esetben nem mer kezdemenyezni, nem dolgozik azon, hogy esetleg a dumajaval vegyen le a labamrol, vagy nem romantikus. Hanem a legtobb esetben ferfiatlan anyuci kis fiacskaja, aki ahogy meglat egy not rogton agyba bujna. De a ketsegbeesettseg erzodik, ezert nem jon ossze neki. Aztan meg neki all itt sirankozni. A noknek hatarozott pasi kell, FERFI. Akibol sugarzik a ferfiassag, az ero. Es sajnalatos modon a "bmw-s pasi"-ban tobb ero van- ezert is tudja elerni amit akar. Meg mindig nem a penzrol beszelunk!! Csak mostantol. A penz, ha tetszik, ha nem , fontos. HA csaladot akarsz, akkor sok penz kell hozza. Es ha nem is valasztasz olyan pasit aki alapbol gazdag, de olyat fogsz, akin erzodik, hogy el fogja tudni tartani a csaladjat. Lehet lepontozni, de ez szintiszta biologiai oszton. Az erosebb kutya b aszik, es az o genje oroklodnek. Ha tetszik, ha nem.
Provokáló! Be is jelentettem a moderátoroknak. Mert: 1. Ma már elég ilyen kérdés van... Eleget szapultatok már minket, kedves, tökéletes férfiak. 2. Abszolút sértõ a nõkre nézve, azért tudd már hol a határ! 3. Csak mert, már idegesít ez a sok sz.r, önsajnáltatós, nõ lealázós kérdés. Kemény voltam, bunkó, pontozz le! De ez a véleményem!
Ez a kérdés megint pusztán provokáció.. Most majd jönnek a a válaszok, hogy ja minden nõ pénzéhes blablabla.. tök mindegy mit mondanánk, hány ellen példát hoznánk fel.. Az emberek imádnak általánosítani, vitát szítani.. Nem azért nem kellesz a lányoknak, mert nincs pénzed, hanem azért mert így vélekedsz róluk..
Sz.rok rá mit gondolsz rólam! Nem azért háborodok fel, mert ilyen vagyok, hanem mert, várjál ezt olvasd el többször: MERT BAROMIRA IDEGESÍÍÍÍTÕÕÕÕ! naponta ezt olvasni 100x, ha nem 1000000x Ha neked folyamatosan ezt mondanák (vegyünk egy egyszerû példát, hogy te is megértsd): A munkahelyeden egész jó vagy, de az egyik kollegád állanódan csesztet, hogy ilyen sz.r vagy, olyan sz.r, stb. Most mondd meg õszintén, TE nem háborodnál fel? És ha felháborodnál ezen, az azt jelenti, olyan vagy, amilyennek a kollegád leírt, és fáj az igazság?
Észt neked nehezen tudnék :-D Pénzéhes kis k.rva vagyok. :-D Mert te azt mondtad, én meg ezt rólad: Egy idióta vagy, aki soha nem is fog csajt szerezni. Nyomorogj csak a neten, de élõbe, hogy a gyakorikérdések helyett, tegyél magadért, AAAAz kérem, nem megy. :-) Röhögj csak, attól még igazam lesz. További jó siránkozást, stb.
A kérdező hozzászólása: Reénie, te ne akarj észt osztani nekem, szerintem a te okosságaid nélkül is van épp elég eszem!Jót röhögök, fõleg rajtad!Aki normális választ adott annak irtam is privát, a többi meg pénzéhes kis p.cs.!Ennyi!
Én is felháborodtam a kérdésen, pedig 4 évig éltem együtt egy olyan férfival, akinek se autója, se saját háza, pékként dolgozik..Tehát elég messze állok attól a kategóriától, amit leírsz.. Ezért háborodtam föl. Általánosítasz, holott ez nem igaz minden nõre. (ha odatetted volna a végére, hogy, tisztelet a kivételnek, vagy, hogy vannak kivételek, azt mondom ok..) Én vonzalom alapján keresek párt. Akinek férfias a kisugárzása és nem vesz semmibe, azért mert nõ vagyok, nem ítél meg mások alapján, rossz tapasztalatok alapján.. nem mondom, hogy pénz abszolút nem szükséges. De, ha már van annyi, ami egy közös jövõhöz elég az én fizetésemmel együtt az bõven elég vagy, ha látom, hogy törekszik rá, hogy legyen.. nem kell autó, nekem nem büdös a munka, a tömegközlekedés. Legyen annyi kettõnknek együtt, amibõl elélünk és szeressen. Átlagos kinézettel is lehet valaki vonzó személyiség és férfias.. Ez az én véleményem, de gondolom erre is csak lepontozást, lehurrogást kapok..nem értem miért nem lehet elhinni, hogy nem minden nõ ilyen.. Tisztességes nevelést kaptam, dolgos, szeretõ családban nõttem fel.. A legnagyobb sértés, amit kaphatok, hogy ilyen pénzéhes, egyszerû lányokkal azonosítanak... De, ha neked ez jól esik általánosíts csak.. (Tudom vannak nõk, akik ugyanezt teszik, róluk ugyanez a véleményem.)
17:37 Akkor a nõket is jelentgess, mert a pasik ugyanannyi lecseszést kapnak ezen a f*s oldalon, mint ti nõk. Szóval 50-50! Csak van aki magára veszi, és van aki nem! Én pl rohadt jókat nevetek az ilyen 1000000. általánosító kérdésen!
A kérdező hozzászólása: Hm, elég érdekes válaszokat kapok, senkit se pontozok le a saját véleményéért!Nem fogok vitatkozni se senkvel, csak feldobtam 1kérdést!Ugy gonolom az van felháborodva egy ilyen kérdésen akire pont ráillik!Ez szintiszta pszichológia!Ennyi!Amugy+ üzenem annak aki azt irta anyuci pici fia vagyok, hogy örülök hogy vannak szüleim, talán neked már ez nem adatatik meg?A többit meg hadd ne irjam, hogy mi a véleményem róla!Ja igen lehet menni a moderátorokhoz, akik alig várják, hogy levehessék a provokálo(amugy igaz)Kérdésem
A kérdező hozzászólása: Ti tévedésben vagytok, nem érzem magam csórónak, SÕT!!Igaz nincs bmw-m!+van mindenem amit szeretnék kivéve 1olyan társat aki a földön jár! Majd most fogom kapni az igazi sárdobàlást amit most leirok! Sajnos 1ronda vagy semmilyen nõt nem tudok szeretni, nekem fontos hogy a társam csinos és nõies legyen!Ez van!39éves vagyok!
rossz helyen keresgélsz fiacskám, nem a bomba nõket kell meghódítani (persze köztük is van sok kivétel), hanem add lejjebb vagy próbálkozz másnál. Hidd el van olyan lány aki ezeket nagy ívben letojja, pl én, pedig nem vagyok rossz csaj.
5. vagyok, es igen, en is egy penzehes kis pi csa. en 8 evig eltem egy biztonsagi orrel egy garazsbol atalakitott kis alberletben es jo volt, mert lattam rajta, hogy tesz valamit a jovonkert, es nonek ereztem magam mellette, mert nem egy rinyalos kis hulye volt. Es nem is en hagytam ott, hanem o csalt meg engem, szoval errol ennyit.

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Beszélgettünk a pasimmal és szóbakerült hogy nekem nem a külsõ számit, erre azt mondta hogy ezt már észrevette. Mire érthette ezt? Kérdeztem tõle de azt mondta hagyjuk.

Legjobb válasz: Vagy rád gondolt, h nem adsz a külsõdre. Vagy saját magára, h szarul néz ki, de mégis õt választottad.

Vagy rád gondolt, h nem adsz a külsõdre. Vagy saját magára, h szarul néz ki, de mégis õt választottad.
A kérdező hozzászólása: Enis erre gondoltam, de szted melyik inkabb?
küldj egy képed magadról és a barátodról és akkor talán meg is tudjuk mondani...
Ja sajnos ezt így nehéz megmondani. Nem tudom, hogy öltözködsz, mennyire sminkeled magad stb.. De azt sem, h a barátod ronda -e. De a barátod személyiségérõl is írhatnál, ha pl. nem az a szerényebb fajta akkor lehet, h oltogatni próbált ezzel, ellenben ha visszahúzódó, önbizalom hiányos akkor esélyes, h saját magát gondolja kevésnek hozzád.
A kérdező hozzászólása: Pasimrol nem kuldok de rolam itt van : [link] Amugy nem hinnem h onbizalomhianyos, mindig mas a velemenye magarol, szoval nem tudom
Nem nézel ki rosszul. Ezek után arra gondolnék, h vagy poénból mondta rád. Elõször úgy gondolta vicces lesz aztán inkább mégse "hagyjuk". Vagy magára gondolt. De eszembe jutott az is, h lehet ex pasikra :D
valszeg magára értette mert nincs önbizalma, testképzavara van stb.

Lehet, hogy mégsem volt jó ötlet kihirdetni facebookon, hogy nekem nem a külső a lényeg, hanem a lányok jelleme, személyisége?

Mert azóta egy rakás csúnya csaj tapad rám, ellenben a szép lányok ösztönösen kerülnek, sőt, még amelyik szép lánnyal jóban volta azelőtt, a sem keres már. Persze lehet nem ez az oka, mert amúgy is ritkán beszélgettünk, de fura, hogy mennyire eltűntek az életemből a szép lányok, mióta így kifejeztem, hogy nekem bizony nem a külső a legfontsoabb dolog és hát le is hurrogtam pár csajt ott fb-n, akik a külsejükkel dicsekedtek. Lehet ez sem tetszett a szép csajoknak. Pedig szerinte attól még igaz, hogy nem a csecs meg a s.gg kirakásával kéne fiúkat szerezniük, hanem a személyiségükkel, jellemükkel kéne lenyűgözniük a fiúkat. Úgy látom többnyire süket fülekre talál amúg a mondandón, általában ezt is csak csúnya lányok lájkolják. Az a baj, hogy ez egy félreértés, nem azt akartam hangoztatni, hogy én a csúnya csajokra bukom, hanem, hogy nem az az elsődleges és lényegében a szép lányokat akartam megnevelni, hogy vegyék már észre magukat, mert így nem kellenek nekem. De nem változnak úgy látszik, sőt még jobban eltávolodtak tőlem. Igazából azért annyiban igaz, hogy nekem nagyon sok lány bejön külsőre, de az túlsúlyos lányokhoz még jószívvel sem tudtam sosem vonzódni, pedig már megpróbáltam ilyen lánnyal egy kapcsolatot is, de úgy látszik a vékony fiú-kövér lány felállás nem nekem való.

Legjobb válasz: Ne facebookon élj. Amúgy konkrétan hogyan hirdetted ki?

Ne facebookon élj. Amúgy konkrétan hogyan hirdetted ki?
Álszent [email protected]**ság az egész... Egy ilyet kiírsz és akkor baj ha egy rakás csúnya lány tapad rád... [email protected]**ért nem tudják az emberek a [email protected]**ott eszüket használni... Te is csak egy átlagos [email protected]**bookozó idióta vagy aki l okosat valami jót kiírni, de közbe álszentség az egész...
ezek a kulcsszavak mire utalnak? :)
Tudod, nekem sem a külsõ a lényeg a pasiknál, hanem a jellemük... csak ne legyen alacsony, sovány, csúnya, túl kövér, izomtalan, stb. Na, hihetõ? :D
A te hibád, minek játszod meg magad? Az, hogy nem a külsõ a lényeg azt jelenti, hogy akár csúnya, kövér lány is szóba jöhet, ha belsõleg bejön. Írtad volna, hogy nemcsak a külsõ, a belsõ is számít, vagy valami hasonló. Mert így csak megvezetted a népet.
Sajnos Te nem veszed észre. Úgy beszélsz a csúnya lányokról, mintha ha azok nem is emberek lennének. Közbe arra panaszkodsz, hogy a szép lányoknak csak a jóképû srácok tetszenek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ti nem értitek mirõl beszélek. Nem láttátok ezt a sok agyatlan csajt, ezeknek csak a külsõ számít, csak az! Ez a lényeg, de látom sokan elég gyenge felfogásúak itt.
Miért várod el a lányoktól, hogy eltekintsenek a külsõtõl, ha Te sem teszed?
Látod? Te is csak gondolkodás nélkül hangoztatod, közben meg az ellenkezõjét vallod.
ha ilyet látnék miután körberöhögtem azt gondolnám, hogy ez a srác már nagyon elkeseredetten akar dgni. Szerintem ezért tûntek el az életedbõl.
Ja, még egy dolog. Azt állítod, neked nem számít a külsõ. De mégis puffogsz, hogy csak ronda lányok írnak. Akkor mégis csak számít, nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!