Találatok a következő kifejezésre: Nekem nem érzésem van (65 db)

4 nappal menzi előtt kimutatja a teszt ha babás vagyok? Már eléggé feszülnek és fájnak meg viszketnek a cicieim, és 1-2 ér is megjelent rajta. Nekem nem szokott fájni. Megjön érzésem is van. Stb.

Legjobb válasz: Teszteknél általában a csúszásnál mutatja ki a terhességet.Én is vettem mensi elött,de nem jelezte a két csíkot.Legyél kicsit türelmessebb (tudom nehéz ennek lenni)ha már csúszik akkor már reménykedhetsz a babavárásban.Megjön érzésed meg természetes nekem is ilyen volt :) 20hetes kismama

Teszteknél általában a csúszásnál mutatja ki a terhességet.Én is vettem mensi elött, de nem jelezte a két csíkot.Legyél kicsit türelmessebb (tudom nehéz ennek lenni)ha már csúszik akkor már reménykedhetsz a babavárásban.Megjön érzésed meg természetes nekem is ilyen volt :) 20hetes kismama

Nekem nem olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hanem inkább szur, vagyis olyan mintha éreznem, hogy ott a petefészkem. lehet ez terhesség? ma kéne megjönnie.

Legjobb válasz: meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.

meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: nem kéne jönnie.remélem nem is jön.a melleim is olyan furcsán fájnak.
Szerintem is 50-50%. Várj egy pár napot és tesztelj, akkor már biztosabb az eredmény!

13 hetes kismama vagyok, normális hogy olyan furcsa érzésem van a hasam aljában? Nem kellemetlen, csak nekem még egyenlőre fura ez az érzés?

Legjobb válasz: En is 13 hetes vagyok, en ma erztem valami furat..en is a hasam aljaban..remelem a babat erezzuk..

En is 13 hetes vagyok, en ma erztem valami furat..en is a hasam aljaban..remelem a babat erezzuk..
Sok fura érzése van az embernek terhesség alatt:-) Én most a 24. hétben csupa furcsaságokat észlelek. Ez teljesen természetes. A lényeg, hogy ne görcsölj és ne barnázz vagy vérezz. Biztos azt érzed, hogy nõ, tágul a méhed.
A baba mozgása inkább késõbb érezhetõ (16.héttõl), de mindig van kivétel, ha nem az elsõ babát várod, akkor lehetséges, hogy õt érzed.
Az elso valaszolo vagyok, holnaputan leszek 14 hetes..hat kozel vagyok a 16 hoz :-) en csak bizakodom hogy ot ereztem mert ezelott meg soha..


15 vagyok fiú, van egy lány aki tetszik nekem, de ő nem nagyon viszonyozza, néha kedves velem, néha meg olyan érzésem van h utál mit tegyek? Megmondjam neki h tetszik nekem?

segítsetek

Legjobb válasz: Helló én 14 vagyok fiú és dettó nem tudom megfejteni mitõl van.... szentem nem is értjük meg...

Helló én 14 vagyok fiú és dettó nem tudom megfejteni mitõl van.... szentem nem is értjük meg...
nem lehet h attól van hogy õt nem érdekled? Mond meg neki s max õ is elmondja amit én.
Szia én 15/L vagyok. Sztem bejössz a csajnak, ezért kedves veled, de nem tudja, hogy te mit érzel pontosan iránta, vagy azt nem tudja, hogy mit akar, és ezért az egyik végletbõl a másikba esik. Figyeld meg, mikor jön el egy jó alkalom, és ne hagyd ki, beszélj vele!Ha olyan helyzetben vagy, mondd el neki, de ha nem az a legjobb az alkalom, akkor inkább csak jelezz neki. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: am baz megyébõl
Van egy fiú akivel úgy érzem, hogy azt csinálom amit leírtál, pedig semmi bajom vele, sõt. Tetszik, de én nem fogom megmondani neki.
A kérdező hozzászólása: miért?
honnan írsz?
én is 15/L vok (mint sokan mások) és jól tud(juk) h milyenek a kamaszok, össze-vissza csinálnak mindent, (gondolkodás nélkül) és míg õk nem akarnak félre vezetni és nem rejtenek titkos jelentést a tevékenységük(ünk)-be mégis így van. =P
ha 1csaj kedves veled de néha meg nem akkor tetszel neki de lehet h más csajokkal is szoktál "szórakozni" és ilyenkor féltékeny azért goromba olyankor...de sztem mond meg neki:) vagy legalább is utalgass rá;) 15/L
hány éves a lány? honnan ismered? amúgy szerintem mondd meg neki! lehet, hogy fél vagy nem tudja mit érzel iránta.
Ne az érdekeljen, hogy ezek miért vannak, hanem hogy te mit teszel azért hogy tetszel neki. Szerintem játsszál nyílt lapokkal. Mond meg neki hogy tetszik és hívd el valahova. pl.: séta vagy teázás, vagy egy beszélgetésre kettesben. A mozit nem ajánlom 1 randinak, mert ott csak a kezét tudod megfogni vagy megpuszilni, de nem lesz véleménye rólad. Hívd el valahova és lassan közeledj felé.
szia! szerintem tetszel neki, de vagy elbizonytalanodik rajtad (lehet azért, mert félénk vagy) vagy rossz kedve van. ha úgy érzed, hogy utál akkor viccelõdj egy kicsit, majd jöhetnek egy bókok. én imádom az ilyen fiúkat, akik próbálnak felvidítani ha rossz kedvem van :)
nemlehet kiismerni a 15éveseket:) olyanokat csinálnak/csinálunk, amire nemtudunk ésszerû magyarázatot adni. szerintem semmit sem jelent, amit csinál, de ha megmondod neki h tetszik, akkor azzal rosszat nem tehetsz. maximum visszautasit. egyebkent az nem viszonyozza, hanem viszonozza
A kérdező hozzászólása: kösz szépen
Azért csinálja mert gyerek és azt hiszi, hogy így kell csinálni...
Sok sikert!

Mikor kezd el szélesedni a csípő? Fájdalommal jár? nekem 3napja elég fájdalmas érzésem van hátul a medence csontomnál! 18 hetes vagyok! Nem tudom, hogy attól lehet-e, vagy más van a dolgoban?

Legjobb válasz: Szia! Van aki már 16 hetesen medence táji fájdalmakra panaszkodik. Õszntén szólva,én kedden leszek 36 hetes,és még egyáltalán nem éreztem semmiféle medencetáji fájdalmat,csak annyi,hogy a csípõcsontnál valamit becsíptem még az elsõ hetekben,és az nagyon tud fájni,ha becsípûdik.Mondjuk alapvetõen nagyon széles medence csontom van.Lehet csak megerõltetted magad,és annak isod meg a levét,mert ha túl sokat vagyok talpon,akkor estére már nekem is szokott fájni.

Szia! Van aki már 16 hetesen medence táji fájdalmakra panaszkodik. Õszntén szólva, én kedden leszek 36 hetes, és még egyáltalán nem éreztem semmiféle medencetáji fájdalmat, csak annyi, hogy a csípõcsontnál valamit becsíptem még az elsõ hetekben, és az nagyon tud fájni, ha becsípûdik.Mondjuk alapvetõen nagyon széles medence csontom van.Lehet csak megerõltetted magad, és annak isod meg a levét, mert ha túl sokat vagyok talpon, akkor estére már nekem is szokott fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Megerõltetni biztos nem, mert nagyon sokat kell pihennem. Viszont soha nem tornáztam, még ált.suliba sem mindig felvoltam mentve, lehet hogy ezért fogom kicsit nehezebben átvészelni a dolgokat! Köszi
Szia! Hát az én csípõm nem szélesedett egyetlen terhességemnél sem, pedig a harmadik babámat várom, most leszek 31 hetes. Szerinte ez a hízás mértékétõl is függ, meg gondolom alkatfüggõ is. Fájdalomra sokan panaszkodnak, én is eléggé derék, hát és csípõfájós vagyok, de nem szélesedett. Boldog babavárást, üdv.
Szia! Én is 18 hetes vagyok, és nekem is fáj a csípõm, de fõleg hátul a farcsontomnál, és kb 10 perces fekvés után, már nem bírok felállni, igy már kerülöm a hanyatt fekvést. Nekem ez a második terhességem, az elsõnél a vége felé voltak ilyne gondjaim, igaz 7 éve voltam terhes, de ez nagyon megvisel. Kb 3-4 kg-ot hiztam eddig, de a nadrág, amit 8 hete vettem, már nem jó rám a csípõmön nem jön fel. Szóval, aki ilyen fajta, annak fáj, de van aki észre sem veszi.
A kérdező hozzászólása: Okés köszönöm a válaszokat! Ha ez természetes akkor "élvezem" a természet csodáját! Jó babavárást mindenkinek!
Direct vagy tudatosan választottad annak a nevét, aki Kinában bázisugróként most halt meG?
A kérdező hozzászólása: Kováts Viktornak hívták és nyugodjon békébe. Te pedig ahelyett, hogy ennyire jól informált vagy, inkább a kérdésemre reagálnál...
#1: mert ugye a Nagy Viktor olyan baromira ritka név. Kérdezõ: szerintem ha tényleg bele akarsz vágni, akkro most mondd el neki. Bár elõtte nem ártana kipuhatolni, hogy hogy viszonyul a melegekhez.
Ha a srác nem biszex, akkor én inkább hagynám. Ne akard, hogy elküldjön magától, és ne is barátkozzatok, csak azért, mert mondjuk nem bírja a melegeket..

Annyira hiányzik a párom, hogy mikor hazajön, már nem is örülök neki, másnál is van ilyen érzés?

Az a helyzet, hogy szó szerint kezdem egyedül érezni magam másfél éves gyerekünkkel. Párom az ország másik végébe dolgozik, amúgy is alapjáraton, kora reggel megy el és este jön haza.

Legjobb válasz: Tudod, ezt pont neki kellene elmondanod, nem nekünk itt! Ha szeretnéd, hogy történjen valami, akkor mindig azzal beszéld meg, akire tartozik, különben esélyt sem adsz neki a változásra, viszont a problémák csak gyûlnek és a szereteted iránta halványodik...

A férfiak teljesen másként látják a dolgokat.Amíg õ odavan, és végzi a munkáját el van foglalva. Lehet eszébe sem jut sokszor napközben a családja. Más ritmusban él, te pedig otthon megint más életet élsz. Dehát ott a picike akirõl gondoskodni kell. Hiába jössz össze a barátnõkkel, de mégis más mintha eljárnál dolgozni. A gyerek körül forog most minden, hisz vele a nap minden percében ott kell lenned. Te is elfáradtál ebbe legyünk õszinték. Most nem egy malomban örlitek a lisztet, nincs meg az összhang közöttetek. Valami valóban megszakadt az érzelmek terén. Az ilyen problémákra legjobb az õszinte beszélgetés. Meg lehet menteni még ezt a házasságot, de csak úgy ha mindketten akarjátok. Azt viszont nem értem, hogy a fizetésébõl nem látol semmit, ez meg hogy lehet? Nem tán kétlaki életet él?
Tudod, ezt pont neki kellene elmondanod, nem nekünk itt! Ha szeretnéd, hogy történjen valami, akkor mindig azzal beszéld meg, akire tartozik, különben esélyt sem adsz neki a változásra, viszont a problémák csak gyûlnek és a szereteted iránta halványodik...
Ismerõs érzés, mint mikor újra kell kezdeni az együttélést.Magad maradtál a problémáiddal, ez nem könnyû.megoldást kell találni erre vagy elöbb utobb tönkremegy a kapcsolatotok, elhidegültök egymástól.Sûrgõsen beszéld ezt meg vele finoman.Biztos neki is nehéz.
Anyám volt ugyanebben a helyzetben mikor karonülõ kisgyerek voltam, ugyanezeket az érzéseket fogalmazta meg késõbb nekem is, mikor már felnõtt voltam és egyszer elbeszélgettünk errõl. Válás lett a vége pár év múlva. Mindenképp meg kell beszélni, hogy pályázzon meg közelebbi állást és foglalkozzon veletek többet.
Én is így szoktam érezni, én sokkal több idõt szeretnék a párommal tölteni, de azt sem akarom, h úgy érezze rá akaszkodom, szóval erõt veszek az ösztöneimen és én is elfoglalom magam mással. Mondjuk azért szerencsére mi többet találkozunk most még, mert munkanélküli, de amikor dolgozik, akkor jóformán csak akkor látom, mikor reggel fölkelek, s õ még alszik. Sajnos szar ez az élet, meg ez a rendszer, megszoksz, vagy megszöksz. Nekem a párom segít megszokni, különben már rég megszöktem volna.
Szia:) Néha ugyanígy érzem magam, annyi különbséggel, hogy nekünk még nincs gyerekünk és a távollét ugyanúgy az én "hibám" mint az Övé... Néha úgy érzem annyira várom, hogy jöjjön, hogy megbolondulok. Aztán mikor megjött elvagyok mint a befõtt, szomorú leszek és lehangolt... Mostanában szerencsére gyakrabban találkoztunk, és sokat beszélgettünk. Így nem volt annyira jellemzõ...de tavaly... A megoldás szerintem mihamarabb más munkát találni a párodnak, mert ezt nem lehet a végtelenbe folytatni. Lehet, hogy van pénzetek (bár ahogy mondod, nem látsz belõle semmit) de a pénz nem boldogít, most is látod. Inkább legyen kevesebb pénzetek mint, hogy ne legyen boldog a családotok. Véleményem szerint.... Mikor legközelebb hazajön a férjed mondd el neki mindazt amit IDE leírtál...és találjatok egy közös nevezõt. Mi jövõben összeköltözünk, már "csak" másfél év:-S
Próbáljátok megoldani h közelebb tudjon dolgozni úgy h veletek is tudjon foglalkozni. Velem is volt már h hasonlóan éreztem, bár nálunk se gyerek, együtt se élünk. Az meg nem jó ha csak kussba vagy, lehet õ azt hiszi minden rendben. Beszélj vele, nincs más megoldás.
Az én volt párom is sokat dolgozott, nagyon nehéz volt nélküle lennem, gyakran azt éreztem, nem is törõdik velem. Csak miután szakítottunk, akkor jöttem rá, mennyi mindent adott nekem az életébõl. Ne hagyd magad sodródni, találj ki valami meglepetést neki mikorra hazaér, akár a kicsi is részese lehet. Úgy könnyebb várni, és gyorsabban megy az idõ, meg persze rá vártok, ami megint sokat segít a kusza gondolatokon.
Megértelek! Nálunk is volt ilyen helyzet. Babával én itthon, férjem melózik reggeétõl estig és hétvégente a házunkat építi reggeltõl estig. Megszoktam az egyedüllétet, így mindig eltoltam magamtól, amikor közeledett. Furcsa volt, mintha idegen lett volna. Beszéltünk róla, átbeszéltük elejétõl a végéig. Sikerült. Csak egy vacsi és egy ékszakai séta a városban, de úgy feldobta az egészet, hogy ebbõl táplálkozunk egy ideig, úgymond beosztjuk, mert nincs más, de szeretjük egymást, ki kell tartanunk. Persze ez egy olyan helyzet nálunk, aminek tudjuk, hogy elõbb-utóbb vége lesz, mert megépül a házunk, beköltözünk és boldogan élünk, együtt töltjük a hétvégéket. Lényeg, hogy meg kell beszélni, hogy muszáj egymásra idõt szakítani, mert észrevétlenül eltávolodtok egymástól!
Hát ha ezt így érzed .tényleg baj lesz nálatok......Nem látsz pénzt??Akkor miböléltek???Számlák, kaja?? Megértem, hogy nehéz egyedül kicsivel.E`n két kicsivel vagyok egyedül, míg a párom reggel 1/2 6 kor megy este 6-7 között jön...... E`n nem érzek úgy mint te.Persze egyedül érzem magam a gyerekekkel, pláne nekem semmi segítségem, mindenki messze lakik.szüleim 1000km re anyósomék 65 kmre.Ùj helyre költöztünk.A barátnöm is messze. Nekem egy szavam sem lehet.Mindenünk meg van ami kell, és még nekem is "kedveskedik" ami persze kölcsönös. :D
Én is úgy vagyok mint te. Egyedül egy kisgyerekkel otthon, és egyedül intézek mindent. A kapcsolatunk [email protected] Minden a gyerek körül forog. Én is olyan anya vagyok akinek már szinte nincs is saját élete.

Mit csináljak ha babam mikor már ideges csapkod, ha az ember segitene neki csapkod es tovabb nem akar vele foglalkozni? Maga akarja csinálni egyedül, ne szoljak bele. Kb ilyen érzesem van.9 hós

Legjobb válasz: Akkor ez a korral jár:( Az én lányom is 9hós és ugyanezt csinálja...de akkor megnyugodtam hogy nem õ az egyetlen aki igy viselkedik.. Mondjuk a helyzettõl függ, van hogy segitek neki van hogy hagyom hagy oldja meg magának.

Akkor ez a korral jár:( Az én lányom is 9hós és ugyanezt csinálja...de akkor megnyugodtam hogy nem õ az egyetlen aki igy viselkedik.. Mondjuk a helyzettõl függ, van hogy segitek neki van hogy hagyom hagy oldja meg magának.

Már 4 napja fáj a mellem 7főn megkellene neki jönni de ilyen hamar még nem szokott fájni. Néha olyan érzésem van mint ha megjött volna. Mikor jön máááár? ! -. -"

Legjobb válasz: Nekem is hétfõn kellene, de már két napja fáj a hasam, a mellem meg már elõtt egy héttel olyan szinten, hogy még aludni sem tudok. Ilyenkor én is alig várom, hogy megjöjjön:( és ez így megy minden hónapban.

Nekem is hétfõn kellene, de már két napja fáj a hasam, a mellem meg már elõtt egy héttel olyan szinten, hogy még aludni sem tudok. Ilyenkor én is alig várom, hogy megjöjjön:( és ez így megy minden hónapban.
A kérdező hozzászólása: az hogy olyan érzésem van mint ha megakarna jönni az normális?
sajna tök normális, nyugi
A kérdező hozzászólása: a stressz befolyásolhatja hogy mikor jön meg...pl ha én már 4 napja azon sztresszelek h megjön e már ak tényleg késhet tõle?

Nekem néha olyan érzésem van, hogy a gyerekem nem szeret, mért van ez?

Amikor apa haza jön akkor ámulás-bámulás,mosolygás stb...

Legjobb válasz: Te is tudod, hogy téged egész nap bámul, a mama viszont érdekes és ritka jelenség, apa is csak délutántól jön. Persze hogy örül a váltásnak:) de a kicsi szive csak a Tiéd, mert anya csak egy van, Te:)

Te is tudod, hogy téged egész nap bámul, a mama viszont érdekes és ritka jelenség, apa is csak délutántól jön. Persze hogy örül a váltásnak:) de a kicsi szive csak a Tiéd, mert anya csak egy van, Te:)
Mert te vagy vele egész nap, és az a megszokott - attól még szeret, söt te vagy az élete központja, ha baj van, akkor hozzád megy. (Ez olyasmi, mint hogy ha a párod otthon van, az természetes neked, de ha vendég jön, akkor azért te is máshogy viselkedsz - és nem azért mert a vendég fontosabb az életedben...)
Ja, a 13 hós kisfiam csak az apának integet csak neki dob és ad!!!! puszit. De azért tudom, hogy engem is szeret.:)
Én is tudom, hogy miért örül jobban az apjának és nagyon boldog vagyok, hogy szeretik egymást, de néha nagyon rosszul esik. olyankor hozzájukbújok :)
Én is pont igy érzek. Nálunk korábban szopinál még a lábát is nekitámasztotta a hasamnak, h ne merjek közeledni hozzá. Nagyon rossz érzés volt, de mára már kissé "megszelidült" és közelebb enged magához. Igazi kis vadóc! De ha apa jön, teli szájjal mosolyog, én meg akárhogy próbálkozom, kedveskedek, grimaszolok neki, semmi. Sõt, ha apára nevet és én is odamegyek, h én is kapjak egy mosolyt, van h rámnéz és hirtelen elkomolyodik, vagy félrehúzza a száját. Nem tudom miért van ez, de ha vki tudja irja meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!