Találatok a következő kifejezésre: Nekem nem érzésem (166 db)

4 nappal menzi előtt kimutatja a teszt ha babás vagyok? Már eléggé feszülnek és fájnak meg viszketnek a cicieim, és 1-2 ér is megjelent rajta. Nekem nem szokott fájni. Megjön érzésem is van. Stb.

Legjobb válasz: Teszteknél általában a csúszásnál mutatja ki a terhességet.Én is vettem mensi elött,de nem jelezte a két csíkot.Legyél kicsit türelmessebb (tudom nehéz ennek lenni)ha már csúszik akkor már reménykedhetsz a babavárásban.Megjön érzésed meg természetes nekem is ilyen volt :) 20hetes kismama

Teszteknél általában a csúszásnál mutatja ki a terhességet.Én is vettem mensi elött, de nem jelezte a két csíkot.Legyél kicsit türelmessebb (tudom nehéz ennek lenni)ha már csúszik akkor már reménykedhetsz a babavárásban.Megjön érzésed meg természetes nekem is ilyen volt :) 20hetes kismama

Miért jó érzés amikor jön az ondó? Mindenhol olvastam, hogy világ legjobb érzése stb, de nekem nem az. :S

Szóval olyan bizserget? érzés,ami nem rossz,de aztán egyre er?sebben érzem ami már egy picit kellemetlen,aztán amikor kijön akkor ugye megmerevedik a hímvessz?m ami nem rossz érzés,de nem is jó és ennyi.Nem azt mondom,hogy rossz érzés,de nem is mondanám rohadt jónak!S?t néha inkább kellemetlen..:S Vagy én csinálok valamit rosszul?/velem van a baj?

Legjobb válasz: pont múltkor volt egy pasas a tv-ben akinek ilyesmi volt a problémája de neki még rohadtul fájt is elment a dokihoz sztem tedd te is ezt

pont múltkor volt egy pasas a tv-ben akinek ilyesmi volt a problémája de neki még rohadtul fájt is elment a dokihoz sztem tedd te is ezt
ha így éled meg az orgazmust, akkor rossz hírem van:) sz.r életed lesz...... ez van......
hány éves vagy?
Szerintem is van valami bajod odalenn, ideje elmenni dokihoz.
az a világ legjobb érzése...ezt azért vitatnám. Nekem mondjuk életem elsõ ejtõernyõs ugrása volt a világ legjobb érzése. Eddig még senki és semmi sem tudta ezt felülmúlni!

Nekem nem olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hanem inkább szur, vagyis olyan mintha éreznem, hogy ott a petefészkem. lehet ez terhesség? ma kéne megjönnie.

Legjobb válasz: meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.

meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: nem kéne jönnie.remélem nem is jön.a melleim is olyan furcsán fájnak.
Szerintem is 50-50%. Várj egy pár napot és tesztelj, akkor már biztosabb az eredmény!

A barátom soha nem mondja hogy hiányzom neki. nem mutatja ki az érzéseit, vagy nem szeret? Vagy nem veszi komoyan a kapcsolatot?

Soha nem mondja hogy hiányzom neki, még akkor se ha 5napig nem találkozunk, mikor èn már akkor.is.megőrülök ha 2napig nem láthatom:( kb 3hónapja járunk. a "szeretleket" se szokta, csak akkor amikor az ágyban ölelgetjük egymást (19évesek vagyunk, szűzek mindketten).. szerintetek nem is szeret igazán, vagy csak nem mutatja ki?

Legjobb válasz: A pasik sokszor hülyék, és nemtudják megbecsülni amilyük van.(jelenesetbe rád értem:)DE a megoldás az lehetne ha leülnétek egy mozi vagy közös sütizés után megbeszélni a problémáitokat, mert az is lehet h nem nem szeret téged csak nehezen mutatja ki.Ha igazán szeret téged akkor megbízhatsz benne és nem kell félned h elmondd neki hogy mi bánt téged,és akkor majd veszi a lapot és változtatni fog. Ha pedig nem így történik akkor nagyon sok pasi van aki rád vár a nagyvilágban és add ki az útját.De egy beszélgetéssel nem veszthetsz semmit, max lesz egy jó kapcsolatod a barátoddal.Remélem segítettem neked.Nekem ez a módszer idáig bevált. 17/L

A pasik sokszor hülyék, és nemtudják megbecsülni amilyük van.(jelenesetbe rád értem:) DE a megoldás az lehetne ha leülnétek egy mozi vagy közös sütizés után megbeszélni a problémáitokat, mert az is lehet h nem nem szeret téged csak nehezen mutatja ki.Ha igazán szeret téged akkor megbízhatsz benne és nem kell félned h elmondd neki hogy mi bánt téged, és akkor majd veszi a lapot és változtatni fog. Ha pedig nem így történik akkor nagyon sok pasi van aki rád vár a nagyvilágban és add ki az útját.De egy beszélgetéssel nem veszthetsz semmit, max lesz egy jó kapcsolatod a barátoddal.Remélem segítettem neked.Nekem ez a módszer idáig bevált. 17/L
A kérdező hozzászólása: koszonom, sokat segitettel!:)
Nem fog tetszeni a válaszom, de ha egy pasi szerelmes, akkor nem így viselkedik. Most persze az ember bekábítja magát az ilyesmivel, hogy biztos csak félénk vagy nem meri kimutatni..stb, de a valóságban ha odavan érted a pasi, azt határozottan érezni fogod. Nyilván elvan veled a barátod, de hogy nem szerelmes, az tuti.
Nekem kb. 2 hét alatt lett látványos a változás: eltüntette az összes pattanást, és a kis sebeket is, bár nekem nem volt nagyon vészes a bõröm.

Csak nekem rossz érzés olyan pasival járni akit eddig mindenki kikosarazott? Nem mások véleménye miatt zavar, hanem az esik rosszul, hogy talán csak megalkuvás vagyok számára.

Megalázónak érzem magammal szemben, hogy olyannal járok akit eddig minden lány kikosarazott így talán csak azért van velem mert rajtam kívül senkinek sem kellett. Hogy legyen valaki. Nagyon rosszul esik ez a tudat, hogy esetleg csak beérte velem mert az "álomnő"-t nem kaphatta meg. És a mai napig róla álmodozik?! Nem tudom ezt feldolgozni. Hogy lehet ezt elfogadni, túllépni rajta? Nem mindegy, hogy Téged akarnak, vagy csak beérik Veled. De honnan lehet ezt tudni? :(

Legjobb válasz: És honnan veszed, hogy ha egy olyan sráccal jársz, akit eddig nem kosarazott ki mindenki, hogy az nem csak "ha ló nincs, jó a szamár is" elvbõl van veled? Honnan tudod, hogy ha egy nagymenõvel jársz, nem csak azért van veled, hogy párszor meghúzzon, aztán dobjon? Honnan tudod, ha egy szerencsésebb sráccal jársz, hogy annak pont te lennél a nagy Õ? Elvégre lehet, hogy neki sem te vagy élete szerelme, csak szimplán beéri veled. Ugyanígy semmi nem zárja ki, hogy mostani pasidnak tényleg te lennél a nagy szerelme. Egyébként én a srácot jobban sajnálom, hogy csak egy ilyen lány jutott neki, aki ennyire sem tudja értékelni. Aki szinte már szégyelli.

És honnan veszed, hogy ha egy olyan sráccal jársz, akit eddig nem kosarazott ki mindenki, hogy az nem csak "ha ló nincs, jó a szamár is" elvbõl van veled? Honnan tudod, hogy ha egy nagymenõvel jársz, nem csak azért van veled, hogy párszor meghúzzon, aztán dobjon? Honnan tudod, ha egy szerencsésebb sráccal jársz, hogy annak pont te lennél a nagy Õ? Elvégre lehet, hogy neki sem te vagy élete szerelme, csak szimplán beéri veled. Ugyanígy semmi nem zárja ki, hogy mostani pasidnak tényleg te lennél a nagy szerelme. Egyébként én a srácot jobban sajnálom, hogy csak egy ilyen lány jutott neki, aki ennyire sem tudja értékelni. Aki szinte már szégyelli.
Olyannal nem tudsz járni, akit nem kosaraztak ki, mert az már mással jár.
Sajnos a srác nem olyan szerencsés, mint hiszi magát jelenleg. A lány paranoiája miatt újra egyedól lesz, pedig biztos nagyon szereti õt. Ilyen módon siklanak ki életek az önértékelési zavaros lányok miatt.
Elsõkörben azt mondanám hülye vagy. Mivel nekem szintén soha senki sem mondott igent, magamból kiindulva téged imádnàlak a legjobban. Bármit megtennék, hogy beérd velem.
Szerintem is hülye vagy. Mi a rákért vagy egyáltalán vele??
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok vele mert megszerettem. Pont azért problémám a fenti mert félek, hogy ha jön még egy ilyen lány aki majd meglátja benne a szépet értékelni tudja, akkor engem elhagy az újért. Vagy az akirõl titkon álmodozott (talán még most is) egyszer beadja a derekát és akkor szintén elhagy. :( Én meg addigra már annyira bele leszek zúgva, hogy majd megint pórul járok.
Mindíg utáltam az irodalom órákat, de végre van haszna :-) Rólad totál Csehov: a Csinovnyik halála jut eszembe. Nem létezik a probléma, de addíg szórakozik míg létrehoz egyet, és megszívja.... 24f
"Azért vagyok vele mert megszerettem. Pont azért problémám a fenti mert félek, hogy ha jön még egy ilyen lány aki majd meglátja benne a szépet értékelni tudja, akkor engem elhagy az újért. Vagy az akirõl titkon álmodozott (talán még most is) egyszer beadja a derekát és akkor szintén elhagy. :( Én meg addigra már annyira bele leszek zúgva, hogy majd megint pórul járok." Hát ha olyan a srác mint én nem fog ott hagyni. Egy ilyen csodában nem hiszek aminek nõhöz van köze. Legutóbb 3 évet vártam egy lányra, igent mondott a randira, úgy éreztem én vagyok a legszerencsésebb ember a világon. Randi elõtt egy nappal közli, hogy legyünk csak barátok. Na én azóta nem hiszek ebben. Másik, ha véletlen egy nõ aki korábban kikosarazott és akarna valamit akkor is visszautasítanám ha az élete múlna rajta. Eleget csalódtam már a nõkben, hogy egy nõnek már csak egy esélye legyen nálam, meg tudjam értékelni azt az egyet, aki a hülyeségeim ellenére képes elfogadni.

Mit tegyek ha a fiu aki tetszik nekem egy evvel kisebb mint en. Viszont en halalosan szeretem! Nem tudom mit tegyek merjem elmondani neki az erzeseimet?

Legjobb válasz: Ha érzed, hogy te is tetszel neki akkor az az 1 év korkülönbség ne legyen választó ok! :)

Ha érzed, hogy te is tetszel neki akkor az az 1 év korkülönbség ne legyen választó ok! :)
Ez a fiú az oszt. társad?
A kérdező hozzászólása: nem osztalytarsam :/
A kérdező hozzászólása: raadasul nem tudom hogy tetszek e neki az igaz, hogy nagyon sokat beszelgetunk de ez meg akkor sem veheto keszpenznek...

Szerelmes vagyok egy lányba és szerintem ő is többet érez irántam mint barátság. De az a probléma h bevallottam neki az érzéseimet és erre azt mondta, h nem tudja mit érez. De nem szeretné elrontani a barátságunka. Ti mit tenétek? Mit gondoltok róla?

+ azt mondta jobb lányt érdemlek.

Legjobb válasz: Tipikus sablonszöveggel jött a lány. Ettõl gázabb formája nincs a visszautasításnak. Mondd meg annak a lánynak, hogy egyenesen beszéljen veled, mert neked õ kell(és nem érdekel a többi "jobb lány", és a kapcsolattól a barátság is csak jobbá válik. Szerintem jobb a szerelem, mint a barátság, feltéve, ha viszonzott.) Ha még így sem lép feléd, akkor hagyd. Majd talán felébred késõbb, és rájön, hogy nem kellett volna ennyiben hagynia a dolgot. 17/L

Tipikus sablonszöveggel jött a lány. Ettõl gázabb formája nincs a visszautasításnak. Mondd meg annak a lánynak, hogy egyenesen beszéljen veled, mert neked õ kell(és nem érdekel a többi "jobb lány", és a kapcsolattól a barátság is csak jobbá válik. Szerintem jobb a szerelem, mint a barátság, feltéve, ha viszonzott.) Ha még így sem lép feléd, akkor hagyd. Majd talán felébred késõbb, és rájön, hogy nem kellett volna ennyiben hagynia a dolgot. 17/L
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a "te jobbat érdemelsz" duma tipikus lerázás. Még ha tényleg így is lenne, ha valaki szerelmes, akkor ezt nem így látja.
Ez már friendzone.
döntsd el, hogy melyikõjük kell neked, szerintem a szülinapossal jobban jársz, mert az nem hezitált :P de ez a te döntésed, ez csak egy vélemény ;)
A kérdező hozzászólása: Sehogy, sajnos. Érzem , h még mindig közeledik, de márt nem tudom mit tegyek. Azóta voltam egy születésnapi bulin és a születésnapossal voltam egész éjjel, smároltunk is és nagyon jól éreztem magam vele. Azóta írunk, beszélünk de még nem érzem azt amit az elõzõnél éreztem. Még vele is beszélgetek azért.
6-os vagyok na mi volt?:) a csóktól amúgy nem kell fosni :D nekem szar volt, senkinek se tökéletes az elsõ, de szerintem nem az a lényeg hogy milyen a csók, hanem hogy csókolózol azzal a bizonyos lánnyal és ez rohadt jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: Most nemsokára fogok vele beszélni, õ is szeretne a kapcsolatunkról. Majd leírom , h mi volt. Smárolni még nem smároltam senkivel, ezért nagyon félek , h ha megcsókolnám és szar lennék akkor még annyira se érdekelném mint még elõtte.
16F ugyanilyen helyzetben vagyok, szó szerint ugyanezeket ezeket mondta amikor elõször elmondtam neki hogy szeretem, akkor járt valakivel, és szakítófélben voltak, akkor azt mondta, hogy "erõsen latolgat". azt mondta hogy nem akar velem járni mert túl fontos vagyok neki hogy elvesszen. mondtam neki hogy barátok nehezen maradnánk mert sokszor van olyan alkalom amikor le akarom smárolni(pl átölel, fogom a kezét stb.), de mivel barátja van ezért nem tettem.aztán szakítottak, és pár nappal utána elhívott magához filmezni, és mondta hogy anyja este jön haza, ebbõl én azt vágtam le hogy akar tõlem valamit. próbáltam átkarolni/hozzábújni de egy kis idõ után mindig odébbfeküdt. aztán mielõtt mentem haza kibökte hogy már jár valakivel, egy másik pasija van. aztán lekísért, leültem motoromra, õ meg mellém, beszélgettünk errõl hogy mi legyen a barátságunkkal ilyesmik, aztán átkarolt, én is õt. aztán úgy voltam vele hogy több mint fél éve szerelmes vagyok belé, meg akarom csókolni már jó ideje, más alkalmam úgysem lesz, barátja meg egy köcsög ezért leszarom, szóval ja, lesmároltam.és visszacsókolt :) ezután megkérdeztem hogy mit gondol rólam és azt mondta hogy adjak neki idõt, gondolkoznia kell. pár nap múlva rákerdeztem, hogy akkor hogy döntött és azt mondta hogy a pasijával akar maradni, és a legfõbb érv az volt, hogy én igaz hogy rendesebb vagyok mint a pasija de vele nagyon jó a szex. én még szûz vagyok szóval nem tudom és õ sem tudhatja milyen vagyok az ágyban, na mindegy. rájöttem hogy kicsit ribanc a csaj, hát ez van, tovább kell lépnem, viszont barátok már tuti nem leszünk. szerintem nyomulj rá, mostmár vesztenivalód nincs, mert barátok nem maradhattok ezután, legyél határozott és magabiztos, csókold meg mindenképp, ha kell többször is, és ne foss, hogy nem tudsz csókolózni, nekem is vele volt az elsõ csókom, fogalmam sem volt hogy hogyan kell csinálni, de jött magától :D és amúgy nagyon jó érzés :) remélem segítettem, majd ha akarod írd le üzenetbe, hogy mi történt, szívesen olvasom :D
Én is jártam így nem is egyszer. Borzasztó érzés. Pedig minden jel arra mutatott, hogy õ is szeretné. A helyzet: neked már nem jó barátként vele. Láthatóan õ nem akar a barátnõd lenni, ha belemenne, ímmel-ámmal tenné, és az nem lenne jó egyikõtöknek sem. Ami neked az egyetlen választás, ami nem fog sokáig fájni, az az, hogy esetleg még egyszer megpróbálod, aztán ha nem jön össze, hagyod a barátsággal együtt az egész lányt a fenébe. Esetleg pár hónap után közeledhetsz hozzá megint, ha még mindig jónak látod a lányt, de akkor már direkt azzal a céllal közeledj felé, hogy a barátnõd legyen, esélye se legyen félreértelmezni a szándékodat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, még átgondolom és majd lépek még egy utolsó utánit. Viszont barátság meg nem lehet mer ugye el kellene felejtenem meg miegymás és akkor nem is beszélhetnénk ami a barátság lételeme.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is a születésnapos lesz a befutó. :) Õ szeret, de én még nem érzem azt amit kellene, de majd idõvel :) A másikra meg nem várhatok örökké. Ha nem tud dönteni én nem fogom várni.

A pasim anális szexet akar, de nekem nem jó érzés, fáj is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy te nem szeretnéd. Ha normális a kapcsolatotok, akkor megérti, és belenyugszik.

Mondd meg neki, hogy te nem szeretnéd. Ha normális a kapcsolatotok, akkor megérti, és belenyugszik.
Mond meg neki hogy te nem akarod mert fáj, meg nem jó érzés. Ugyanazt mondd el amit ide leírtál.
vagy, ha továbbra is nagyon karaja, akkor kérdezd meg tõle, hogy ha te attól indnulnál be, hogy egy mûfarokkal megdugod az õ fenekét, abba mennyire lenne benne?
Aztan majd picit idosebben a kolosztomat is megszokod! ;) Az anuszod kakalasra valo, majd amikor erre sem lesz jo fogod igazan ertekelni...
több lehetõség van, egyrészt próbáld vele megbeszélni, hogy nem akarod, mert fáj - mondjuk ez a megoldás tuti nem fog mûködni :D, hiszen a pasi az pasi . másrészt megpróbálod rávezetni, hogy csinálja úgy, hogy ne fájjon neked, ez elég komplikált, de esélyesebb. vagymég amit kipróbálhatsz, hogy letérdelsz elötte, és könyörögsz neki, hogy ne csinálja veled többet :) :) ) , kiváncsi vagyok megcsinálnád-e, és hogy mit szólna hozzá. :) ))
Aprópopó! Most jut eszembe. Lehet a kanál is szex? Ez hülyeség kérem. Ellenben bizonyos körökben kanális szex is hódít. Illetve van egy újabb, a legújabb, a banális szex. Ez elõzõ egyébként szezonális. Leginkább.
Én asszitem, hogy annus fütyülésre is való. Van aki tud vele legalábbis. Mondjuk tény, hogy elég kellemetlen a vele való fütyülés mert társaságban feltûnõ. De ennyi. Nem kell ennek nagy feneket keríteni. Csumi, csõ
Csináljátok az ûrben.
Meg lehet szokni azt is gondolom. Kb. olyan lehet, mint a bicajozás. Amikor elõször csinálod még furcsa, aztán már rutinból nyomod és élvezed is akár.

Nekem nem jó érzés az ujjazás. Az baj?

Fájdalmas inkább én ettől nem izgulok fel

Legjobb válasz: nekem sem esik jól..

nekem sem esik jól..
Nem baj, akkor csinálj(atok) mást, ami jólesik.
Nekem se esik mindig jol!
Ha nem esik jól, nem kell csinálni, ennyi. Amúgy meg az is lehet, hogy csak a partnered csinálja rosszul. Az elsõ komolyabb barátom ilyen téren elég ügyetlen volt, fájt, nem esett jól amikor ezt csinálta. A mostani párom viszont nagyon jól csinálja, mostanában már sima nyalástól el sem tudok élvezni, csak ha ujjaz is mellé :) Szóval sok múlik a technikán.
Ha a szexet élvezed, akkor az ég világon semmi baj nincs. Egyszerûen az ujjazást kihagyjátok az elõjátékból, és rögtön a péniszét dugja be neked. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!