Találatok a következő kifejezésre: Nekem naon egy srác és semmi (2 db)

Nekem naon tetxik egy srác és semmi szerelem nincs cs én xeretem de ewel a sráccal jártam is de még mindig szeretem. H birnám az ujam koré csavarni?

Mert h én még mindig bejowok neki.

Legjobb válasz: Elõször is szerintem tanulj meg írni. Ez egy kis intelligenciát sugározna, ami vonzó lehet egyes embereknek. Egyébként pedig nem értem a kérdést. Azt írod, hogymég mindig szereted, aztán meg azt, hogy még mindig bejössz neki. Akkor hol a probléme?

Elõször is szerintem tanulj meg írni. Ez egy kis intelligenciát sugározna, ami vonzó lehet egyes embereknek. Egyébként pedig nem értem a kérdést. Azt írod, hogymég mindig szereted, aztán meg azt, hogy még mindig bejössz neki. Akkor hol a probléme?
Én az egyedi "írásstílus" miatt nem értem a kérdést...
Ismered a magyar abc-t?
Ezeket az x-eket nem értem. A ksz-t szokták így összevonni, de ez nincs az írásodban. És a w minek? Lehet csak felakartad dobni az írásképed, de felesleges. Valamit nem érdemes cirádázni. Ezzel csak nehezebb lesz az átláthatóság, és itt ez szempont lenne. A barátaidnak írjál így sms-t, ha nekik tetszik. Egy szintig talán jópofa, de, ha túlzásba viszik, szerintem olyan, mintha társaságban erõlködnél a szar viccekkel hátha bejön nekik.
Hát ez a stílus nagyon kellett, de akkor a válasz is ilyen lesz: H nmtm sztm lehet H õ xerizik téged, de H télleg te xerized hagyd ott.
Mennyi idõsek vagyotok? Mennyi ideig jártatok, mikor szakítottatok?

Nekem rosszul esik! Jelezem ezt felé, nem is az hogy kosarat adott hanem hogy egy sms-ben adta tudtomra? ! Na volt 1 srác randizgattunk, ismerkedtünk! Ma rám írt hogy mégsem akar semmit hagyjuk!

Nekem nem esett jól, s?t egyenesen gerinctelenségnek tartom ezt!

Legjobb válasz: Ha neked megér egy sms-t, amiben megírod neki, hogy gerinctelen dolog ilyet csinálni, akkor szerintem nincs akadálya, csak ne szitkozódj túl sokat, az égõ tud lenni. 1-2 tõmondat elég. Pl:" Gerinctelen dolog sms-ben ilyesmit intézni. További minden jót." ilyesmik.

Ha neked megér egy sms-t, amiben megírod neki, hogy gerinctelen dolog ilyet csinálni, akkor szerintem nincs akadálya, csak ne szitkozódj túl sokat, az égõ tud lenni. 1-2 tõmondat elég. Pl:" Gerinctelen dolog sms-ben ilyesmit intézni. További minden jót." ilyesmik.
[email protected] alak a srác, ennyi. Ápolgasd a lelked egy doboz csokifagyival és [email protected] bele, léteznek ilyenek is sajnos, szokj hozzá.
Ne mondj neki semmit, nem kaphatsz elégtételt. Felejtsd el, és ez van. Az SMS még mindig jobb mint a semmi.Ha letolod hülye helyzet lesz belõle.
Mi a kérdés?! Van ilyen, szokj hozzá..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!