Találatok a következő kifejezésre: Nekem naon egy srác és (6 db)

Nekem naon tetxik egy srác és semmi szerelem nincs cs én xeretem de ewel a sráccal jártam is de még mindig szeretem. H birnám az ujam koré csavarni?

Mert h én még mindig bejowok neki.

Legjobb válasz: Elõször is szerintem tanulj meg írni. Ez egy kis intelligenciát sugározna, ami vonzó lehet egyes embereknek. Egyébként pedig nem értem a kérdést. Azt írod, hogymég mindig szereted, aztán meg azt, hogy még mindig bejössz neki. Akkor hol a probléme?

Elõször is szerintem tanulj meg írni. Ez egy kis intelligenciát sugározna, ami vonzó lehet egyes embereknek. Egyébként pedig nem értem a kérdést. Azt írod, hogymég mindig szereted, aztán meg azt, hogy még mindig bejössz neki. Akkor hol a probléme?
Én az egyedi "írásstílus" miatt nem értem a kérdést...
Ismered a magyar abc-t?
Ezeket az x-eket nem értem. A ksz-t szokták így összevonni, de ez nincs az írásodban. És a w minek? Lehet csak felakartad dobni az írásképed, de felesleges. Valamit nem érdemes cirádázni. Ezzel csak nehezebb lesz az átláthatóság, és itt ez szempont lenne. A barátaidnak írjál így sms-t, ha nekik tetszik. Egy szintig talán jópofa, de, ha túlzásba viszik, szerintem olyan, mintha társaságban erõlködnél a szar viccekkel hátha bejön nekik.
Hát ez a stílus nagyon kellett, de akkor a válasz is ilyen lesz: H nmtm sztm lehet H õ xerizik téged, de H télleg te xerized hagyd ott.
Mennyi idõsek vagyotok? Mennyi ideig jártatok, mikor szakítottatok?
Egyszerû küldj neki meztelen fotókat és pitét az mindig beválik!!!!
Közös ismerõst fogj be kerítõnek, aki mindkettõtökkel jóban van.
hááát....ha se közös barát se találka egyenlõre...akkor írj neki facen....abba még nem halt bele senki!
NA mi van a híres nõi jelek és praktikák nem mûködnek. A meztelen képes ötlet baromság, mert ribancnak fog tartani, a közös ismerõs is az, mert nehogy már más oldja meg helyetted. Feltehetõleg nem kellesz neki. És mégis honnan veszed, hogy te is bejössz neki?
Hát ha te is tetszel neki akkor felhívtad már a figyelmét magadra...Viszont ha nem tudtok találkozni akkor semmi értelme az egésznek!
Jelold be fészbukon és rakj föl magadról seggbõl szájba szexelõs képeket... nincs az az ember aki erre ne figyelne fel

Az miért van, ha egy srác őszintén megmondja egy lánynak a véleményét annak pasizási szokásairól, akkor a lány egyből azzal vág issza, hogy: "Na mi van, összetörte valaki a kicsi szívecskédet és most éled ki magad nekem"?

Van ennél jobb érve a lányoknak? (Miközben véletlenül sem törték össze a srác szívét.)

Legjobb válasz: A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...

A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...
Egyáltalán mi köze van bárkinek is a másik pasizási, vagy csajozási szokásaihoz, hacsak nincs köztük valami?
Feltételezem azért mondod el az õszinte véleményed, ami gondolom rohadtul nem érdekli, mert tetszik neked a csaj, csak az nem hogy ri***banckodik össze-vissza... Mert gondolom nem az volt az õszinte véleményed, hogy túlságosan szende a csaj, és hogy igazán pasizhatna már (vagy ha igen akkor bu***zi vagy). Namármost tudod az ember ritkán szereti az okvetetlenkedõket... És az a tény hogy azt a mondatot az összetört szívrõl olyan jól megjegyezted, arra enged következtetni, hogy a szívedet pontosan ez a mondta törte össze. Nameg az hogy a csaj az összes dákót kipróbálja a biliárdasztalnál, csak épp a tiedet nem veszi észre. Szólj ha tévedek.
Újabb, személyt érintõ kritika, amire senki nem volt kíváncsi. Irritáló egy kölyök lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Csak szerinted vagyok az :) Mert nem bírod tartani a lépést velem. Én egy vezetõ vagyok Mami.
Mami? Komolyan?
Arroganciából esetleg. Másból kétlem.
Hát igen, elismerem, biztosan többet tettél le az asztalra, mint én, meg még vezetõ is vagy, ez teljesen jó. Na persze az már kissé illúzióromboló, hogy egy olyan vezetõ egyéniségnek mint neked, aki már annyi sokat letett az asztalra, csak annyit sikerül érvelnie a válaszomra hogy "buta vagy". Õszintén szólva ez egy mindent eldöntõ érv, ezzel nem lehet versenyre kelni. Ha Churchill ezt mondta volna Hitlernek, akkor tutira nem tör ki a második világháború. Csak sajnos õ nem volt olyan jó vezetõ mint te, aki annyi mindent le tett az asztalra, és nem tudta. És mindazonáltal, hogy annyira nagy király csávó vagy, nekem csak annyi vigaszom marad, hogy én meg szerzem a csajt aki nekem kell, és sosem mondta még egy csaj sem hogy legyünk csak barátok :D
A kérdező hozzászólása: Kölyök te vagy. Felnõtt vagyok és többet tettem le az asztalra mint te valaha fogsz.
nem jössz be neki
A kérdező hozzászólása: Buta vagy!
Ha ezzel most az itteni "minden lány felszínes ribiszke" üzenettel ellátott kérdésekre és az arra adott válaszokra célzol, akkor azért, mert a véleményed k*rvára alaptalan.
Én például szívesen fogadnék építõ jellegû kritikát. Azt viszont vedd számításba, hogy akik nem bírják, ha valaki esetleg hibát talál a lenyûgözõ személyiségükben, azok támadni fognak. Mint amikor egy középszerû rajzra közlöd, hogy középszerû, erre azt a választ kapod, hogy "kuss, te ilyet sem tudsz".
Szeretem az ilyen lányokat, mert egy perverz dög vagyok.
mert egy h**ülye p**icsa az illetõ, azért
A lányoknak a jogos kritika fáj a legjobban :D Érveket meg ne várj tõlük, ahhoz túl ostobák.

Mit csináljak? Van egy srác kissé b*** na mind1 de tetszem neki de nekem nem és nyomul de nem tudom lerázni

van egy srác kissé b*** na mind1 de tetszem neki de nekem nem és nyomul de nem tudom lerázni

Legjobb válasz: kissé mi?

kissé mi?
Kissé micsoda?
Csak egy kicsit akarja megbszni :-D. Nem nagyon :-D
búza, azt akarta oda írni.
A kérdező hozzászólása: bzi ti hülyék
Hülye az anyád p csája

Nekem rosszul esik! Jelezem ezt felé, nem is az hogy kosarat adott hanem hogy egy sms-ben adta tudtomra? ! Na volt 1 srác randizgattunk, ismerkedtünk! Ma rám írt hogy mégsem akar semmit hagyjuk!

Nekem nem esett jól, s?t egyenesen gerinctelenségnek tartom ezt!

Legjobb válasz: Ha neked megér egy sms-t, amiben megírod neki, hogy gerinctelen dolog ilyet csinálni, akkor szerintem nincs akadálya, csak ne szitkozódj túl sokat, az égõ tud lenni. 1-2 tõmondat elég. Pl:" Gerinctelen dolog sms-ben ilyesmit intézni. További minden jót." ilyesmik.

Ha neked megér egy sms-t, amiben megírod neki, hogy gerinctelen dolog ilyet csinálni, akkor szerintem nincs akadálya, csak ne szitkozódj túl sokat, az égõ tud lenni. 1-2 tõmondat elég. Pl:" Gerinctelen dolog sms-ben ilyesmit intézni. További minden jót." ilyesmik.
[email protected] alak a srác, ennyi. Ápolgasd a lelked egy doboz csokifagyival és [email protected] bele, léteznek ilyenek is sajnos, szokj hozzá.
Ne mondj neki semmit, nem kaphatsz elégtételt. Felejtsd el, és ez van. Az SMS még mindig jobb mint a semmi.Ha letolod hülye helyzet lesz belõle.
Mi a kérdés?! Van ilyen, szokj hozzá..

Na aról lene szó hogy én elgég félék srác vagyok és szeretnék magamnak egy barátnőt szerezni de nemtom hogyna fogjak hozá de hogy mit mondjak neki meghogy hogyan közeledjek hozá?

kérel lásatok le tanácsokkal. és ne röhöjetek ki

Legjobb válasz: #10 Nem érted? Pedig világos. Azt írja, hogy opsrfgseughzhsrvgrhj!? Egyértelmû. "Kedves" kérdezõ! Inkább próbáld meg az anyanyelveden: Vau. Vau-vau. Grrrrrr... Vaúúúúúú!

#10 Nem érted? Pedig világos. Azt írja, hogy opsrfgseughzhsrvgrhj!? Egyértelmû. "Kedves" kérdezõ! Inkább próbáld meg az anyanyelveden: Vau. Vau-vau. Grrrrrr... Vaúúúúúú!
minden szavad hibás hogy lehet így élni??? egyetlen helyes betût nem tudtál írni...
Ügess szépen fel a Taigetoszra és nézd meg, hogy ott van-e anyád! Lefelé meg a gyorsaság kedvéért jöhetsz szabadesésben. De, hogy valami jó is érjen ma: Én nem röhögtelek ki. Sírtam. Szánalmas, analfabéta abortum.
Mert [email protected] kis segg vagy. Az öngyilkosságon még nem gondolkodtál? :)
ezek szerint megtanított helyesen írni?:DDD
A kérdező hozzászólása: Értem a célzást na akkor ennyi elég is volt köszönõm a válaszokat :D :)
kérdezd meg tõle, hogy segítene-e nyelvtanozni, megtanulni helyesen írni... :)
En is azt gondolom, hogy kulfold vagy! Arra meg buknak a csajok (kiveve indiat, abbol a naciobol van eleg az orszagban). No para!
dujgiahrlklknmklvns krjbkl rfvls kj ksdg é kérgjék arwgjéfgmé aélgjé méa éjfégkn alrkngl és ezzel meg is van oldva a probléma
téged nem szabadott volna kiengedni az állatkertbõl, Csita, ember nem él ennyi ésszel.
azt magyarázd már meg hogy mi éne tuc ey noáis szt leir iMM??????
Mire ezt végig olvastam kifolyt a szemem..komolyan miért nem lehet normálisan írni? Amúgy a többiek a választ már fentebb megadták.
A kérdező hozzászólása: hát ez nem valamiszé hogy ijet irtok :( nekem soh semi nem sikerül ;(
4. válaszolóhoz még annyit tennék hozzá, hogy írj rendesen. Határozottan gáz, ha valakinek úgy akarsz tetszeni, hogy azt se tudja szegény illetõ, mit akarsz.
ez a hozzáállás nem jön be a csajoknak. Légy magabiztosabb, lazább. Alakíts a külsõdön is hogy jól érezd magad a bõrödben. El kell hinned magadról, hogy jó pasi vagy.
Azt azért nem, a köszönÕm-be még becsúszott egy hosszú Õ!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!