Találatok a következő kifejezésre: Nekem naon egy (137 db)

Holnap 32 éves a férjem mit vegyek neki? rendeltem egy tortát a gyerekek adnak egy egy tábla merci csokit na de én mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Nos, általában a feleség ismeri a sajat férjét, tudja, hogy minek örülne.... Hiába írom, hogy az enyém kívánság listáján egy MacBook Pro, egy fuggoagy es egy fast meny szerepel jelenleg, az téged nem fog kisegíteni, nem? Azt vegyél neki, amit szeret, aminek örülne.....

Nos, általában a feleség ismeri a sajat férjét, tudja, hogy minek örülne.... Hiába írom, hogy az enyém kívánság listáján egy MacBook Pro, egy fuggoagy es egy fast meny szerepel jelenleg, az téged nem fog kisegíteni, nem? Azt vegyél neki, amit szeret, aminek örülne.....
Nos, ez esetben legjobb, ha kötsz neki egy sálat. :)

A barátnőm és én több mint féléve vagyunk együtt. Õ neki van egy nagy vágya hogy egyszer 3-ba ő, én+még egy fiú egyszerre kényeztesük, na de nekem meg a szívem szakadna meg ha más is élvezkedne rajta. Mit csináljak?

Talán majd idő múlva egyszer bele mennék az ilyenbe de sok idő múlva.Én ezt mondtam neki,hogy majd de ő rajta látszott,hogy nem tetszik neki az ötlet.Mikor vele vagyok mindig kényeztetem,szóval nem hanyagolom ell és azt mondja hogy nagyon jó vagyok az ágyban.Õ erre még is vágyik én viszont tartozkodom tőle.

Legjobb válasz: Iszonyat önzõ a barátnõd szerintem... Mellesleg, ez persze csak az én véleményem, aki igazán szereti a párját, nem akarná olyan helyzetbe hozni, hogy végig kelljen néznie, ahogy egy másik pasi tömi. Ráadásul, ha szerelmes vagyok, nem vágyok más pasira, csak a páromra. Elég érdekes a szitu szerintem.

Iszonyat önzõ a barátnõd szerintem... Mellesleg, ez persze csak az én véleményem, aki igazán szereti a párját, nem akarná olyan helyzetbe hozni, hogy végig kelljen néznie, ahogy egy másik pasi tömi. Ráadásul, ha szerelmes vagyok, nem vágyok más pasira, csak a páromra. Elég érdekes a szitu szerintem.
én nem mennék bele semmiképpen, a szex 2 emberes játék, nem 3-4-5...
el kell fogadnia, hogy nem vagy benne. a szex két emberrõl, és azoknak vágyairól szól. ha az egyik fél nincs benne valamiben azt NEM SZABAD csinálni, mert borzalmas lesz.
Egyezz bele, ha van egy plusz lány is
Ugyan már, ez a nem szeret duma akkora blama... Aki elmúlt 15-16 éves az tudja, hogy az ilyen dolgok elõbb-utóbb minden kapcsolatban szóba kerülnek. Valószínûleg vagy még úgy érzi, hogy kevés pasival volt, vagy vágyik egy új élményre. Sokan ki akarják próbálni, sokan ki is próbálják, erre csak azt tudom mondani, hogy inkább te legyél ott, mint két idegen pasi. Adj idõt magadnak, fél év még irtó kevés idõ egy kapcsolatban, még egymást kéne felfedeznetek leginkább. Nem tudom hány évesek vagytok, de azért ilyen 30 körül majd téged is el fog kezdeni izgatni mindenféle dolog, ami eddig nem volt az életedben, ez így természetes. Majd meglátod.
pont ez az, hog fél éve vannak együtt, azért beszél itt mindenki a szerelemrõl, gondolom érted...a kérdésre adtunk választ..nincs off!
Nem. A szexben csak olyat szabad csinálni, amit mindkét fél akar. Ha az egyik nem akarja 100%-ban, akkor abból késõbb probléma lesz. Ne menj bele, ha te nem akarod!
"Aki elmúlt 15-16 éves az tudja, hogy az ilyen dolgok elõbb-utóbb minden kapcsolatban szóba kerülnek." Igen, de általában fél év után még dúl a szerelem, és csak egymásra vágynak a felek. Mint te írtad, ilyen vágyak általában késõbb, 30 körül, több éves kapcsolatban jönnek elõ.
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolatban élünk, de minden héten talizunk.Õ füvezett+alkalmi kapcsolatai voltak.Én kimentettem õt ebbõl, már nem drogozik és jó úton jár, lehet egykori éne még benne van, én imádom és egy biztos jövõt szeretnék neki biztositani, én vele képzelem ell az életemet, de néha ki akaszt.
Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy közben már volt is neki egy 3-as.
Nem szeret a párod sajnos, sajnállak téged úgy ahogy vagy! Ez elég szomorú, de a csajodat dobjad, nem érdemel meg téged, és nem is szerelmes beléd. Mindenképp dobjad, keressen nem komoly kapcsolatot ha már ennyire fszhiányos, ne egy komoly kapcsolatban vágyjon ilyesmire.
Én nagyon szeretem a barátom, és egyáltalán nem vágyok más pasira, csak rá. Õ se akar más lányt, ennek örülök, mert én is belehalnék ha néznem kéne ahogy õk.. Beszéljétek meg, ne csak rávágd hogy "nem", ha felhozza, mondd el neki, hogy miért nem akarod. Ha õt ez nagyon nem érdekli, és továbbra is nyaggat, akkor szerintem nem szeret igazán... Vannak akik szeretik egymást és mégis néha belemennek 3-asba, de náluk mindkét fél vevõ a dologra. Ha viszont valaki semmibe veszi azt, hogy mit akar a párja, és tudja, hogy nagyon megbántaná vele, mégis erõlteti, ott már 100% hogy nincs szerelem.
Az a csaj amelyik fél év után elõjön egy ilyennel, aztán hirtelen kibékül vele, hogy nem lehet, az hazudik. ÉN rohadtul nem bíznék meg benne a helyedben és az is biztos, hogy fele annyira se szeret, mint te õt. Alapból ha ilyen vágyai lennének már rég kivágtam volna. Mellesleg igaza volt valamelyik elõttem írónak, biztos hogy meg fogja tenni, csak nem veled és egy másik sráccal, hanem két másik sráccal.
Ez egy nagyon önzõ kérés tõle és nem fair. Most tényleg néznéd, ahogy másik pasié lesz ott elõtted, akit szeretsz? :S
megértelek, ez szokott a gond lenni, mert az érzelmek elõtörnek, persze nem szívesen látnád, hogy más dugja elõtted ill nyalja, sokan ezt úgy fogalmazzák ez olyan megcsalás, amit a másik enged és jelenlétében van mindenki más, egy biztos, ezek miatt láttam már nem egy kapcsolatot, sõt házasságokat tönkre menni, nem tudják feldolgozni az viszont érdekes, hogy csak 1/2 éve vagytok együtt? Te igazán szerelmes lehetsz bele, õt nem tudom ezt Nektek kell megbeszélni, nézd elmondod, hogy mi lesz utána a gond, ha így is vállalja, hogy nem biztos együtt maradtok, akkor tudod õ hogyan áll hozzá a kapcsolatotokhoz, bár ez csak az én véleményem én az ilyet kapcsolaton kívül tenném meg N
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én nem vágyok más csajra... Nem tudom fellfogni, hogy miért akarja ezt, igaz mostanság megbékélt vele de tényleg fura dolog ez, én mondom tutira nem tudnám elviselni, hogy más is dugja.Azt mondta, hogy majd utána ha akarom lánnyal is csinálhatnánk, de abba se lennék benne, egy kapcsolat 2 emberõl szól.
Már ez a 3-as dolog is új divat lett? Néha már ott tartok, hogy nem kell barátnõ, mert minegyik ugyanolyan lesz ... inkább elmegyek k*rvázni :D
Szerintem az a megoldás, hogy hívjatok el engem és én nagyon szánalmas, kínlódó arcot fogok vágni, így Téged nem zavar a másik fiú élvezkedés, másrészt az asszony is megkapja, amit szeretne, de ha akarod, megpróbálom rosszul csinálni, hátha elmegy tõle a kedve egy életre... Komolyra fordítva a szót, ha a csajod ilyen ribi, akkor vagy együtt élsz vele vagy otthagyod, mert egyszer meg fogja csinálni, csak nélküled, ha Te nem akarod...
Úr isten, ilyenen gondolkozni, szerintem senki sem változik meg egyik napról a másikra, vagy egyik hónapról a másikra, ha tényleg olyan hosszú az elõ élete akkor kell 1-2 év, amég elfelejti, másrészt ha a "vérében van" akkor csinálhatsz bármit is. Én az ilyet otthagynám, fõleg, hogy távkapcsolat... ki tudja kik dugják még fujj rossz rá gondolni... 2 fiú... fujj

Nekem van egy sicu kutyus most lesz 2 éves és most észrevettem hogy felfelé nézegett es néha ugy csinál mintha egy legyet akkarna bekapni na ez nem tart nála sokáig. Mi lehet ennek az Oka?

Nézegettem az epilepsziárol szolo dolgokat de nem paszol egyik se és megmondom öszintén , hogy eléggé nyugtalanit a dolog.nagyon örülnék ha valaki irna valami megnyugtatott.Üdvözlet Eva

Legjobb válasz: ne félj semmi baj biztos a szõre zavarja ,ha kell a szeme körül és a szájánál vágjátok le.nekünk is shi-tzu van.

ne félj semmi baj biztos a szõre zavarja , ha kell a szeme körül és a szájánál vágjátok le.nekünk is shi-tzu van.
vagy szellemet lát
A kérdező hozzászólása: Hasznosnak nem de humorosnak....lehetséges...
Bármi olyasmit tapasztalsz ami nyugtalanít, fordulj állatorvoshoz. Egy számítógépen keresztül sohasem elfogadható tanács az hogy nyugodj meg biztosan semmi baj! Még egy állatorvostól sem, nehogy egy laikustól! Minden diagnózis alapja a fizikai vizsgálat! Inkább menj fölöslegesen az orvoshoz!
szia nekünk is sicunk van lehet hogy a szöre zavarja és lhet hogy lát valami ételt maga elõttt vayg valami nekünk is szokta mikor eszünk és után azt csinálja és sztem teljesen normális


Nekem naon tetxik egy srác és semmi szerelem nincs cs én xeretem de ewel a sráccal jártam is de még mindig szeretem. H birnám az ujam koré csavarni?

Mert h én még mindig bejowok neki.

Legjobb válasz: Elõször is szerintem tanulj meg írni. Ez egy kis intelligenciát sugározna, ami vonzó lehet egyes embereknek. Egyébként pedig nem értem a kérdést. Azt írod, hogymég mindig szereted, aztán meg azt, hogy még mindig bejössz neki. Akkor hol a probléme?

Elõször is szerintem tanulj meg írni. Ez egy kis intelligenciát sugározna, ami vonzó lehet egyes embereknek. Egyébként pedig nem értem a kérdést. Azt írod, hogymég mindig szereted, aztán meg azt, hogy még mindig bejössz neki. Akkor hol a probléme?
Én az egyedi "írásstílus" miatt nem értem a kérdést...
Ismered a magyar abc-t?
Ezeket az x-eket nem értem. A ksz-t szokták így összevonni, de ez nincs az írásodban. És a w minek? Lehet csak felakartad dobni az írásképed, de felesleges. Valamit nem érdemes cirádázni. Ezzel csak nehezebb lesz az átláthatóság, és itt ez szempont lenne. A barátaidnak írjál így sms-t, ha nekik tetszik. Egy szintig talán jópofa, de, ha túlzásba viszik, szerintem olyan, mintha társaságban erõlködnél a szar viccekkel hátha bejön nekik.
Hát ez a stílus nagyon kellett, de akkor a válasz is ilyen lesz: H nmtm sztm lehet H õ xerizik téged, de H télleg te xerized hagyd ott.
Mennyi idõsek vagyotok? Mennyi ideig jártatok, mikor szakítottatok?

Ápolási segély miatt írok, hogy nagymamám 81 éves és már nem igazán tudja magát ellátni. Segítségre lenne szüksége, na most nekem van egy 4 órás bejelentett munkaviszonyom, ami jövőhéttől 6 órás lesz. Igényelhetek-e így mamámra ápolási segélyt?

Úgy hallottam, hogy 4 órás ápolást is lehet vállalni és akkor mellette lehet munkahelyem, ami mondjuk 4 vagy 6 órás. Aki tud segítsen mi lehet a megoldás hogy ápolásit kapjon, az kérem írjon.

Legjobb válasz: Én most igénylem. Csak 4 órát dolgozhatsz mellette. Nekem legalábbis ezt mondták.

Én most igénylem. Csak 4 órát dolgozhatsz mellette. Nekem legalábbis ezt mondták.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót, francba, ha tudom akkor hamarabb elintéztetem mielõtt áttesznek 6-ba és akkor nem derült volna ki, de ha még valaki tud esetleg segíteni azt megköszönném :)
A kérdező hozzászólása: És egyébként neked kellett vinni igazolást hogy dolgozol vagy magadtól beírtad a 4 órát és kész, mert mi van ha valaki nem tünteti fel hogy dolgozik vagy hogy éppen a 6 óra helyett 4-et ír be?

Mennyi a normális amit egy 12 hetes béby eszik, mert van hogy 120 ml eszik de van hogy úgy nézem a 140 ml se elég neki, na most azt tudni kell hogy az én kisfiam ha 200 ml lenne a cicimben azt is megenné, nem tudja mi az hogy elég? Jucus

Legjobb válasz: Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi õ is a 200-at, sõt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.

Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi õ is a 200-at, sõt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.
Bár mennyi lehet normális. Amennyit szopik, annyi a normális. NEm kell minden szopit mérni, fõleg nem egy 3 hónaposnál. Ha az összfejlõdése jó, akkor nem kell egyáltalán méricskélni, hanem igény szerint szoptatni, és rendben lesz. Egyébként ha eddig kizárólag szoptattad és rendben gyarapodott, akkor ezután is elég lesz neki.
bármennyi normális ha nõ a súlya és jókedvû baba, akkor akármennyit eszik neki az a jó. Én elsõ babámat mértem egy hónapi minden evés elõtt és után jól bestresszeltem tõle, a most 11 hetes csak akkor mérem ha a védõnõ kérdezi a súlyát. Kb átlagban 130 ml-t eszik, ezt is csak onnan tudom, hogy néha kap cumisüvegbõl anyatejet, és abból láttam.
3 hónapos körül van egy növekedési ugrás, ezekben a hetekben simán eszik többet a szokottnál, utána majd visszaáll.

Bejövök neki? naon tetszik egy srác azt hiszem én is neki de nemtom?

Van egy srác az osztályban aki bejön és nemtom én is tetszek-e neki?azzal szórakozik h a felesége vok és h van egy gyerekünk és a moziban az áramszünet alatt csináltuk.És egyszer üvegezésnél azt mondta velem bármit megcsinál-és azt a feladatot kapta h fögja meg hátulró a csíp?m és intha dugnánk úgy mozogjon:egyszer pedig megpuszilt !az évzáron pedig hirtelen megöelt.bejövök neki?

Legjobb válasz: nem

nem
Hány éves vagy?
Elõzõ vok. azért gondolom így mert még csak 12 évesek vagytok. Pár évvel idõsebbek esetében viszont egyet értenék az elõzõkkel, hogy csak arra kellesz neki, hogy.....
Szerintem elképzelhetõ, hogy bejössz neki..
Hat szerintem csak jacik veled amugy perverz disznonak nezem mintha csak le akarna fektetni en az ilyent le lonem
ha te nemtudod akkor mi honnan tudnánk?
Én is 12vok( nem sokára 13) Ha tetszik egy srác...elõszõrisjobban meg ismerem, és elkezdek vele hülyéskedni...ésmiután ilyen "romantikus" pillanat van megkérdezem, hogy bejövök-e neki(általában aztmondják, hogy igen) ha meg mégsem...elhülyéskedem, hogy csakkiváncsi voltam...ennyixD Elfelejtem..ha nem lesz semmi...(amírj privit...hátha jobban tudok segíteni msn-en vagy e-mailba)
ilyen parasztok vannak...de ha megakarod [email protected] magadat vle egy 1, 2év mulva nyugodtan
És akkor meghalsz! Ez nehéz ugy
A kérdező hozzászólása: hogy kérdezzem h bejövöke neki.mivan ha aztmondja h nem .ciki lenne.
Egy égi jel azt sugallja, hogy ezt talán tõle kellene megkérdezned.
Azt mi honnan tudjuk hogy bejössz e neki . kérdezd meg õt
ezen jót röhögtemxdxd ez mekkora egy fake ha meg nem az akk az a válaszom h sztam csak megdugni akar téged
Csak szórakozik veled
A kérdező hozzászólása: 12vok
De mi ez a duma, hogy 12 évesen csak arra kell neki? Hova fajul ez a világ, istenem :) Jóhogy nem már ovodába vagy bölcsödébe kezdik..
azt, hogy gyerekek vagytok
A kérdező hozzászólása: Most nem az a lényeg hanem az hogy azért járt barátnõmmel mert õ már rögtön a nyakába ugrott meg minden és az hogy nem velem beszélte meg a dolgokat hanem valaki mással...

Nekem van egy samsung mini-m és annak van úgye android és market, , na. Azt szeretném letölteni, első kérdés:fizetős-e? és ha már letöltötem akkor lehet alkalmazásokat letölteni, második kérdés: a, , Pou játék "-aza háziállat az fietős-e vagy nem?

Legjobb válasz: Mit is akarsz letölteni? Mert a Galaxy mini egy androidos telefon, egy androidos telefonon meg alapfelszereltség a Market (már Play áruház). A pou meg teljesen ingyenes.

Mit is akarsz letölteni? Mert a Galaxy mini egy androidos telefon, egy androidos telefonon meg alapfelszereltség a Market (már Play áruház). A pou meg teljesen ingyenes.
A kérdező hozzászólása: köszöntöm csak ennyit akartam tudni:)
LOL :D :D
úr isten :DDDD
Nagyon fogyatékos vagy, remélem tudod.
Csak felette, nehogy már veszíts rajta.. Ritkaság..
hát mivel még meg sem jelent ezért szerintem 2 milliót is kaphatsz érte... sõõõt még 6 ot is . amúgy ha 4s re gondoltál akkor 180
A kérdező hozzászólása: Jó amerikából hoztam most az ünnepekkor 160 k ért úgy hogy akkor ilyen 400.000ft-ért megveszi valaki
Egy iphone 6 csere nem érdekel ?:)
Nekem van egy Thaiföldrõl behozott iphone 7-em szívesen elcserélem veled :D téged jól átvertek komám...
Huuu de buta vagy.....nincs még iphone 5......csak 4s


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!