Találatok a következő kifejezésre: Nekem nagyon egy srác és nap (5 db)

A kérdező hozzászólása: köszi a segitségedet csak már másnál probákoztam rá nyomulni és nem sikerült!
A kérdező hozzászólása: meg az is a baj hogy van barátnõje és a srác 14 éves én meg 13 de amikor a barátaival ban akkor nem köszön szégyel vagy mi?
Akkor se javaslom, hogy a barátja akarj lenni. Van esélye annak, hogy a barátságból szerelem legyen, de elsõdlegesen nem ez a jellemzõ, sokkal inkább az, hogy a barátjának fog tekinteni, még ha szakít is a jelenlegi barátnõjével. Javasolt: -Megpróbálni kiszeretni belõle, hiszen foglalt. Nem javasolt, de megpróbálható: -Ha ez semmiképpen nem megy, megpróbálni viszonylag hamar értesülni arról, hogy szakítottak-e és akkor kihasználni az alkalmat Semmiképp: -Ne kavarj be a jelenlegi kapcsolatába. Ha szakítanak is, és össze is jöttök, egy idõ után úgyis megtudná. -G-
Ha van barátnõje és a haverjai elõtt nem foglalkozik veled, akkor esélytelen a dolog! Nézz más után.
Igyál egy sört!
asdf
ha az a baj h mindig rágondolsz akk ne gongolj rá. ennyi.
menyi idös vagy? atto lfügg menyi idös vagy
instázzál wowban, az segít. nekem a múltkor olyan loot esett hogy az na!
nagyon szivesen és sok sikert ;)
gyere hegyet mászni romániába
Mit tehetnél...semmit! Próbáld meg a szabadidõdet vele tölteni ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi a 3. válaszadónak! köszikösziköszi :)
Nem is tudom talán ugorj le egy hidról... ne légy butus kiscsaj ha ugy érzed h te is tetszel neki akkor jelezd neki ovatosan h bejön a srác ezzel majd bátoritod h kezdemlnyezzen ha pedig nem teszi tedd meg te!
A kérdező hozzászólása: 13 éves vok

Pár napja megismertem egy srácot, nagyon bejött nekem, és én is neki. Másnap be is jelölt facebookon, de nem ír rám, vajon ráírjak?

Egy barátom révén ismertem meg egy buliban, nagyon bejöttem neki állítólag, meg is beszéltük hogy esetleg találkozhatnánk, de részleteket nem fixáltunk. Más városban élünk, pár napot maradtam csak, mondtam is neki ezt. Vártam hogy esetleg majd rámír facebookon hogy találkozzunk, de nem csinált semmit azon kívül hogy bejelölt. (még rögtön aznap éjjel ahogy hazaért, vagy másnap reggel)Ismerősömnek mondott valami olyasmit is, hogy amúgy oda sem mert volna hozzám jönni, ha nem eg ytársaságban vagyunk. Lehet hogy hang rámírni? Én nagyon szívesen találkozgatnék vele, még ha komoly kapcsolatban nem is gondolkozom. Gáz lenne ha kezdeményeznék chaten valami kis kontaktot? Nem venné ki magát rosszul hogy így rányomulok? Különben azóta többen is mondták hogy nagyon bejövök neki.

Legjobb válasz: megint az a kib...tt facebook. Ha rajtam múlna, betiltanám, komolyan mondom. Lépjetek már ki a való világba, s hagyjátok a fenébe a virtuális ismerkedést! Én a 90-es években voltam "fiatal" és a mi idõnkben úgy mûködött, hogy tetszett neked valaki egy buliban, odamentél hozzá és felkérted táncolni. Általában a fiú lányt, de nem dõlt össze a világ, ha fordítva történt. Volt egy lány, aki nagyon oda volt értem, persze ezt késõbb tudtam meg, állandóan rinyált a barátnõjének, hogy meg szeretne engem ismerni. A barátnõje egyszer megunta, odajött hozzám, kézen fogott és odavezetett a lányhoz, hogy tessék itt van, ismerkedjetek meg:) És megismerkedtünk, és kapcsolat is lett belõle. Ja, és akkoriban nem volt mobiltelefon, internet és facebook. Mégis boldogok voltunk. Azok a boldog szép napok:)

megint az a kib...tt facebook. Ha rajtam múlna, betiltanám, komolyan mondom. Lépjetek már ki a való világba, s hagyjátok a fenébe a virtuális ismerkedést! Én a 90-es években voltam "fiatal" és a mi idõnkben úgy mûködött, hogy tetszett neked valaki egy buliban, odamentél hozzá és felkérted táncolni. Általában a fiú lányt, de nem dõlt össze a világ, ha fordítva történt. Volt egy lány, aki nagyon oda volt értem, persze ezt késõbb tudtam meg, állandóan rinyált a barátnõjének, hogy meg szeretne engem ismerni. A barátnõje egyszer megunta, odajött hozzám, kézen fogott és odavezetett a lányhoz, hogy tessék itt van, ismerkedjetek meg:) És megismerkedtünk, és kapcsolat is lett belõle. Ja, és akkoriban nem volt mobiltelefon, internet és facebook. Mégis boldogok voltunk. Azok a boldog szép napok:)
Ez egy említésre nem méltó kérdés...
A kérdező hozzászólása: :DDD hát igen, de ha messze lakinak egymástól az emberek akkor a facebook eléggé hasznos tud lenni
Kérdésedbõl (problémádból) kiindulva valahol 14-16 év között lehettek (de csak a "buli" miatt, egyébként inkább tûntök kisiskolásnak). Ezt, és a más várost figyelembe véve azt javaslom, ne írj rá. Nem mintha nyomulás lenne, csak éppen marha felesleges. Ha össze is jöttök, pár hét után már gyártanád itt a távkapcsis kérdéseket, nyafognál, mert gondolom egyikõtöknek sincs pénze állandóan utazgatni, az összeköltözés meg még egy távoli álom. Szóval ne, ne írj rá. Talán már õ is rájött erre, de ha csak fél megkímélheted pár hétnyi vergõdéstõl.
A kérdező hozzászólása: Dolgozok és jól keresek, van pénzem utazásra. Szerintem neki sem lenne akkora dráma.
A kérdező hozzászólása: Összeköltözés???? Atyaég. Az nem álom, hanem rémálom. Csak szórakozni szeretnék, jól érezni magam vele, nem arra vágyok hogy feleségül vegyen!
Akkor keress mást!
Elegem van az életbõl. Én nem akarok egy olyan világban létezni, ahol az, emberek monitorok mögé bújva élik a mindennapjaikat. Én nem egy virtuális szívet akarok esténként, hanem jó éjt, puszit. Nem integetõ smiley-t akarok, hanem búcsúölelést. Soha nem adnám fel az érintés örömét, egy sárga fejért cserébe. Hol marad az elsõ látásra szerelem? Elég szomorú, hogy a mai tündérmesék úgy kezdõdnek, hogy bejelölt facebookon. Ha tetszik, valaki szólítsd meg a valóságba és ne chaten írj neki. Ha valakivel idõt akarsz tölteni, akkor azt ne egy virtuális világba, tedd, hanem hívd el randizni. Mégis kik vagyunk mi, hogy profilképek alapján ítéljük meg az embereket? Ma már semmit sem kell kérdeznünk a másikról, mert mindent tudunk róla, anélkül, hogy megpróbálnánk valójában megismerni õt. Félek attól, hogy mosolygós vagy szomorú fejek alapján ítéljék meg a hangulatom. Ha akarsz valamit keress meg mert lehet, hogy a gép elõtt mind tökéletesek vagyunk, de az a baj ezzel az egésszel, hogy a photoshop csak a külsõre használ, de az intelligenciád nem lesz tõle magasabb.


Beszelj vele!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam vele ma is beszélgetni, de egyszavas válaszokkal lerázott... aztán már meg se nyitotta amit írtam :/
akkor hagyd, majd keres, ha akar
Pakolj össze és költözzetek el mexikóba és éljetek meg a chilis babon.
Tanulj meg teleportálni. Nekem egyszer majdnem összejött, csak kiderült, hogy részeg voltam és ezért maradt ki az utazás :DDD
Elõször mindenféleképpen képcserézzetek:)
kérj tõle képet..
Írd le privibe a nevét én elég rég óta vagy ok fenn itt gyk n és nagyon sokmindenkit ismerek és elmondom ha tudom hogy mien
#11- es, nem-ee?! Nem zavar, kiscsá.:)
Kérdezõ nem kell a tuti tipp? Ha rám írsz elárulom
Semmiképp se hagoztasd minden beszélgetésnél, hogy milyen messze laktok egymástól, 2. ha úgy van, lehív (bár elsõ randi mindenképp hozzád közelebb legyen) akkor szerintem tedd meg, hogy te is lemész hozzá, majd esetleg bemutatja a környéket... Igazából azokat írtam le, amik visszataszítottak egy csajban aki nem a szomszédfaluban lakott(elvárta, hogy mindig én menjek csak hozzá/felé)... Sok sikert! 18/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 1. Nos... nem írom le a nevét. Még véletlenül se. 2. Úgy gondolom egy tuti tippet itt is meg lehet osztani. Hátha valaki más is hasznát veszi. :)
#9-es én is kérek tippet :D lökjed :D
#10-es zavar, hogy nem az emberek közé tartozom? :D
#8-as te állat!:O)
Adok egy tuti tippet privátban.
megtudhatom, hogy kirõl van szó? :)
Mi az hogy messze? Egyik barátnõm 270 kilométerre lakik a barátjától, és köszönik, jól vannak, már 2 éve. Egyébként találkozzatok valahol félúton. De elõtte kérj képet legalább.
Mivel ide kiírtad lehet, hogy õ is látni fogja... erre nem gondoltál? Vagy ilyen hülye módon akarsz neki vallani?
A kérdező hozzászólása: na jó látom semmi értelmes lény nincs már fent
nekem is ugyanez a problémám...:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!