Találatok a következő kifejezésre: Nekem nagyon egy srác (300 db)

Engedd el
Reggel egyél valamit, menj be az iskolába, figyelj az órákon, barátkozz, haverkodj a barátnõiddel meg a többiekkel. Aztán ebédelj valamit és délután, ha pihentél tanulj, aztán sportolj valamit. Este is egyél, fürödj meg és mosd meg a fogad, nézd meg mi van a tv-ben és feküdj le aludni. Szerintem.
Nem tudom mit csináljál ugyanis nekem is ugyanez a bajom !! :/
Hát igazából nem tudsz mit tenni és nem is kéne szerintem de azt csinálsz amit akarsz:)

Tetszik nagyon egy srác a suliiban, de nem tudom, hogy tetszem e neki. Szerintetek tetszem neki? Bövebben lent

Nem beszélünk,de köszönünk egymàsnak meg szoktunk mosolyogni egymàsraa....de nem tudom hogy ez mit jelent.

Legjobb válasz: Hát ha õ nem kezdeményez, akkor vesd be bájaidat. Próbálj hosszabb szemkontaktust, hátha fogja az adást.

Hát ha õ nem kezdeményez, akkor vesd be bájaidat. Próbálj hosszabb szemkontaktust, hátha fogja az adást.
A kérdező hozzászólása: Oksiii köszii(:
Hát amit leírtál, az csak szimpla jómodor, mert ugye köszönni illik.Hogy mosolyogtok.... próbálkozni lehet, kezdeményezz társalgást, ha õ nem lép.

Van nála esélyem? Bejövök neki? Van egy srác aki nagyon tetszik, és volt hogy beszélőviszonyban voltam vele, de már nem ( már nincs közös témánk) többi lent

sokszor néz, mosolyog rám, próbálja magárahívni a figyelmemet, ha felmerül hogy van pasim zavarja és azt a srácot kritizálja folyton előttem. Viszont mindeközben csaja van. Most akkor mi van?

Legjobb válasz: Há honnan a fürtöslófütykösbõl tudjuk? Azért van a szád hogy megkérdezd. Nem kell félénknek lenni, ezzel õt hozod zavarba.

Há honnan a fürtöslófütykösbõl tudjuk? Azért van a szád hogy megkérdezd. Nem kell félénknek lenni, ezzel õt hozod zavarba.
A kérdező hozzászólása: Nem is volt csak terjesztették páran õ meg elhitte! De már lecsengett a dolog, tudja hogy nincs senkim. Ellentétben vele
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs fiúm!
De ha neked van fiúd és neki barátnõje, azonban te ilyesmiken gondolkozol akkor nem érzed úgy, hogy õ is hasonlóképpen vélekedik? Nyilván lenne nálad esélye, mert különben nem nagyon izgatná, hogy kivel mit csinálsz, sõt nem is keresné a társaságod, mert mi a fenének, ha nincs közös témátok... Beszélgess vele mindenfélérõl aztán majd lesz valahogy.
Menjél matchboxozni :D
A kérdező hozzászólása: 13, és nem szeretnék olyan válaszokat kapni hogy menjek babázni.
Hány éves vagy? :D
van csaja akkor nem sok esélyed van
A kérdező hozzászólása: Ááh, könnyû azt mondani! Fõleg hogy van csaja
WTF? Mar megbocsass, de ha valakivel nincs kozos temad akkor megis mi a manoert akarnal vele osszejonni? O.o


Van egy srác aki nagyon tetszik nekem, Még nyáron tudtára adtam h tetszik nekem és utana még nézett is párszor de ez aztan ez megszűnt. Mindig jön az egyuk csaj a másik után ês sosem én vagyok a következő.!?

Mit tegyek van esèlyem nála?

Legjobb válasz: Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.

Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Köszii ezt a tartalmas választ megfogadom!;)

A legjobb baratnom szerelmes egy sracba akinek nagyon bejovok es o is nekem, de viszont a srac legjobb baratjat egyszer kikosaraztam szoval elegge gaz a szitu (? ) 14/L

elvesziteni meg a baratnomet sem nagyon szeretnem :/

Legjobb válasz: 14 éves vagyok én is . Ismerõs a helyzet...:/ Beszéljétek meg,mondd el neki,hogy neked is bejön a srác és te is neki,de a barátnõd sokkal fontosabb! mármint a barátnõdnek:) hajrá

14 éves vagyok én is . Ismerõs a helyzet...:/ Beszéljétek meg, mondd el neki, hogy neked is bejön a srác és te is neki, de a barátnõd sokkal fontosabb! mármint a barátnõdnek:) hajrá

Van egy srác nagyon jóban voltunk, és egyszercsak többet gondoltam rá megtetszett, most is nagyön jóban vagyunk, próbálkozott is, de el akarom mondani neki hogy tetszik, facebookon hívjam ki beszélgetni és akkor mondjam el? Mit tegyek?

Lány vagyok!!!!

Legjobb válasz: "Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?

"Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 most leszek 15

Mit csináljak? Van egy srác aki nekem nagyon bejön. és lesz egy buli ahová meghívtak de én nem akartam egyedül menni ezért elhívtam a srácot. Hogy nem e akar elkísérni. A srác azt mondta elkísér. Csak nem gáz az hogy a csaj hívta el?

amúgy olyan furán érzem magamat mert hogy én hívtam el:(

Legjobb válasz: Ha elhivod aztan azt mondod neki, hogy ne gyere. Szerinted fog kezdeményezni? Amugy meg nincs ezzel semmi gáz, már elhívtad, mostmár csak el kell menni és jol kell,hogy érezzétek magatokat.

Ha elhivod aztan azt mondod neki, hogy ne gyere. Szerinted fog kezdeményezni? Amugy meg nincs ezzel semmi gáz, már elhívtad, mostmár csak el kell menni és jol kell, hogy érezzétek magatokat.
Elkísér, innentõl mindegy. De tényleg ne táncolj már vissza, mert akkor azt hiszi, végiggondoltad és rájöttél, hogy nincs kedved vele menni. Ebbõl meg elég negatív következtetéseket lehet levonni.
Mostmár ne lépj vissza. Akkor teljesen le fog mondani rólad. Érezzétek jól magatokat és ha már elkezdted kezdeményezz 22/f
A kérdező hozzászólása: hát akk nincs visszaút :D amúgy tiszta fura lett olyan hideg velem :S lehet nem is akar jönni és úgy félek ha visszamond.nagyon szeretnék vele talizni.. szerintetek hogyan közelítsek hozzá.meg msn miket beszélgessek vele hogy ne legyen ilyen?
ne msn-en beszélgess, hanem élõben... miért él mindenki az msnen? hülyét kapok komolyan:D:D
Fúú én Tök régimódi vagyok :DMert mindig én kezdeményezek pedig manapság a lányok szoktak ami szerintem eggy fura és nemjó dolog:) az a fiu dolga 17/F^.^

Randizni szeretne vagy sem? Elhívott egy srác (aki nekem nagyon bejön) éjszakai fürdőbe. Most ezt vehetem annak hogy randira hívott vagy csak szimplán elhívott ennyi és kész? ! Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy azért mert tetszel neki. Egy srác haverom pl hívott egy lányt most éjszakai fürdõbe, de nem azért mert neki tetszik hanem hogy a haverjának bemutassa.

Nem biztos hogy azért mert tetszel neki. Egy srác haverom pl hívott egy lányt most éjszakai fürdõbe, de nem azért mert neki tetszik hanem hogy a haverjának bemutassa.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 15 a srác pedig 16 éves :)

Van egy lány barátom nagyon tetszik neki egy srác de nem meri neki elmondani hogyan vegyem rá hogy beszélyen vele vagy esetleg hogy kellene neki közeledni a srác fel?

Legjobb válasz: Miért "kellene"? Ha a lánynak tetszik a fiú, és így van fordítva is, akkor majd közelednek egymás felé. Csak mondd el neki, hogy lehet, hogy elveszíti a fiút, mert talál magának másik lányt :) Ha így sem akarja akkor ne erõszakoskodj, ez van, nem fognak összejönni.

Miért "kellene"? Ha a lánynak tetszik a fiú, és így van fordítva is, akkor majd közelednek egymás felé. Csak mondd el neki, hogy lehet, hogy elveszíti a fiút, mert talál magának másik lányt :) Ha így sem akarja akkor ne erõszakoskodj, ez van, nem fognak összejönni.
A lényeg, hogy te ne beszély egyikkel se! Írni meg fõleg ne írj XD
A kérdező hozzászólása: hát szerintem se kéne.. a srácot nem is ismerem :D de ránézésre .... nah m1 ha a lány vele lenne boldog akkor ez van :D csak már kezd unalmassá válni hogy õ nem mer lépni mert találkozni nem találkoznak beszélni nem szoknak a srác nem tudhatja... vagy talán még is és ezért van ez a patt helyzet :) nah m1 köszönöm a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!