Találatok a következő kifejezésre: Nekem mindig lesz a fehérneműm (2 db)

Nekem mindig váladékos lesz a fehérneműm. Olyan gáz. Mit tegyek? És ha pont akkor lennék a barátommal mit gondolna rólam? Meg mostanában fehér folyásom van.

Legjobb válasz: mikor együtt vagytok, úgyis felizgulsz és benedvesedsz és jó nedves lesz a bugyid is, az meg normális és akkor olyan, mintha csak az lenne rajta.ne parázz ilyeneken:) ha nagyon erõs esetleg büdi, akkor nõdoki, de amúgy ez normális.

mikor együtt vagytok, úgyis felizgulsz és benedvesedsz és jó nedves lesz a bugyid is, az meg normális és akkor olyan, mintha csak az lenne rajta.ne parázz ilyeneken:) ha nagyon erõs esetleg büdi, akkor nõdoki, de amúgy ez normális.
Használj vékony tisztasági betétet.Észre sem veszed hogy ott van és száraz marad a fehérnemûd is.Én is ezt szoktam csinálni, fõleg mikor fehérfojásom van.Akkor nagyon szokott zavarni hogy nedves a fehérnemûm ilyenkor elõkapom a vékony betétet és meg van oldva a dolog :D
tisztasági betét...
A fehér folyás a menszesz elött szokott jelentkezni 1-1, 5 héttel, emiatt nem kell aggodni, bár gyakori az is, hogy máskor is elõjön, vagy folyamatosan...a tisztasági betét megoldás, lehet a fehérnemû bepiszkolódása ellen, de tulajdonképpen ugyanott vagy, mivel a betéte se a legtermészetesebb dolog mutgatni a barátodnak...az elsõ válaszolónak igaza van, a barátod azt fogja hinni, hogy csak felizgultál...
Szia! Én imádom szogolgatni abarátnõm nedves bugyijait, felizgat, Úgyhogy ne félj.
Hirdesd meg az EBAY-en a bugyidat, többszáz USD-t adnak majd érte.

Miért hiszek újra és újra ennek a nőnek? égen a menyasszonyom volt. Aztán hiteget hogy lesz valami aztán semmi. Mindig vetet magának fehérnemüt cipőt ruhát meghivatja magát kajálni és eltünik majd újra jelentkezik én meg hiszek neki.

Ma is át ert azt ígérte feljön és lesz valami. Nem lett semmi. De lehzott egy trófea kajálással, egy triumph fehérnemüszettel1 mellt.2 bugyi18ezer ezer 1 par cipővel 12990 1 ruhával 8990. Miert hiszeek neki mindig? Most úgy érzem ez volt az utolso de már sokszor volt így miért csinál bolondot belölem?

Legjobb válasz: Itt a kulcsmondat: "Én meg egy duci pali vagyok és ilyen jó nõk nem nagyon állnak szóba velem pedig a fizum nem rossz." Egy részt egy duci pali is lehet szerethetõ, jó humorú, igazi társ. Más részt: ilyen jó nõk.. Azaz jó genetikai adottságúak. De más érték? Hûség, tisztesség, egyenes gerinc? Nem ártana máshogy szemlélned a nõket, és nem csak a csábító külsõben gondolkozni. Ha ilyen szintre teszed a mércét, ne csodálkozz, ha így jársz. Harmadrészt: a fizum sem rossz.. Számítanak az anyagiak, hogyne számítanának. Aki mást mond, az hazudik. De nem a kapcsolat elején, és nem ebben a formában!! Ami számít az a stabil háttér, amire jobban mer az ember családot alapítani, és amiben számít, hogy ha a társaddal nem kell a mindennapi megélhetésen gyötrõdni, akkor az nem rombolja a kapcsolatot. De amíg te úgy vagy vele, hogy a pénzeddel fogsz hódítani, addig ne lepjen meg, hogy ilyen célközönséget találsz magadnak. Szedd össze magad, dobd a csajt, és gondolkozz el rajta, hogy a jó fizud helyett,milyen erényekkel és tulajdonságokkal tudnál meghódítani egy "belül" is jó nõt. Ha így maradsz, mindig lesz egy számító nõci, aki így lehúz. Bízz már magadban egy kicsit jobban.

Itt a kulcsmondat: "Én meg egy duci pali vagyok és ilyen jó nõk nem nagyon állnak szóba velem pedig a fizum nem rossz." Egy részt egy duci pali is lehet szerethetõ, jó humorú, igazi társ. Más részt: ilyen jó nõk.. Azaz jó genetikai adottságúak. De más érték? Hûség, tisztesség, egyenes gerinc? Nem ártana máshogy szemlélned a nõket, és nem csak a csábító külsõben gondolkozni. Ha ilyen szintre teszed a mércét, ne csodálkozz, ha így jársz. Harmadrészt: a fizum sem rossz.. Számítanak az anyagiak, hogyne számítanának. Aki mást mond, az hazudik. De nem a kapcsolat elején, és nem ebben a formában!! Ami számít az a stabil háttér, amire jobban mer az ember családot alapítani, és amiben számít, hogy ha a társaddal nem kell a mindennapi megélhetésen gyötrõdni, akkor az nem rombolja a kapcsolatot. De amíg te úgy vagy vele, hogy a pénzeddel fogsz hódítani, addig ne lepjen meg, hogy ilyen célközönséget találsz magadnak. Szedd össze magad, dobd a csajt, és gondolkozz el rajta, hogy a jó fizud helyett, milyen erényekkel és tulajdonságokkal tudnál meghódítani egy "belül" is jó nõt. Ha így maradsz, mindig lesz egy számító nõci, aki így lehúz. Bízz már magadban egy kicsit jobban.
Mert hagyod, meg is érdemled. Nekem nem akarsz bevásárolni? Kéne pár ruha, no meg a hûtõ sincs tele. Talán lesz valami. Adhatom a bankszámla számomat?
Remélem õszinte választ vársz, és nem sértõdsz meg. (Igazából nem ismerjük egymást valószínûleg, tehát pont nem érdekelne :D ) A válasz egyszerû. Mert ostoba vagy. Hogy ne menne mindig oda, ha megveszel neki egy csomó cuccot állandóan? De alapvetõen nem bír téged, ezért lép le, de gondolja: ha ki tud használni, miért ne tenné? Ha szereted, és találkozni szeretnél vele, egyszerûen nem veszel neki ilyen ökörségeket. Ha nem vagytok együtt oldja meg. Ha meg utána nem fog keresni, nem is éri meg az egészet. Keress normális nõt, aki nem azért keres fel, hogy állandóan lehúzzon.
Dicsekszel vagy panaszkodsz? Menj aludni...
Hány éves vagy? Ha jó fizud van, akkor felteszem, hogy van sütnivalód (mondjuk abból, ahogy a lány le tud húzni, ez nem derül ki. Sõt!) Már pedig ha van, akkor lépj már túl azon, hogy mi volt az iskolában és nem lesznek sikereid! A munkádban sikeres vagy? Ha igen, akkor hidd el, magánéletben is lehetsz szerencsés és sikeres. Csak fogadd meg, amiket korábban írtam (ne ilyen felszínes csajokat keress, ne hidd, hogy csak pénzzel lehet hódítani). Amit látok még, és nagyon rossz tulajdonság egy férfiban, hogy te magad is felszínes vagy. Csak a külsõségek érdekelnek, mint például a fehérnemûs látvány, a mit szól az eladó, milyen érzés egy ilyen csajjal megjelenni... Amíg ezekre vágysz, ne lepõdj meg, hogy ezeket kapod az élettõl.
A kérdező hozzászólása: 29, sikeres. De mit csináljak ha csak a jó csajok tetszenek. Sztem a legtöbb férfi ilyen csak lehet nem vallják be.miért van minden gazdag celebnek fiatal jó csaja? Pl vajna palácsik bár palácsik arca csúnya de valaki ek tetszhet vékony. Hajdu - sarka Hajdura hasonlitok arcra leginkabb csak neki nincs ilyen hasa.mégis bomba nõ a neje.
Néhány dolgot a figyelmedbe ajánlanék: 1. Nem a csaj hülyít, de hülyíted magad, õ csak kihasználja ezt. 2. Te mondod, hogy nem tetszenek a duci csajok. Akkor te miért várod el, hogy duci pasiként tettszél a vékony csajoknak? Nem igazságtalan ez kicsit? 3. Szép csaj aki ráadásul normális nem fog olyan felszínes pasival szóba állni mint te. A külsõd a legkisebb probléma hidd el nekem. De amíg azt mondod "pedig jó a fizum" és "minden pasi jó nõt akar csak nem ismeri" be, addig ne is számíts rá, hogy egy normális nõ leáll veled.
genetikailag kövér ember nincs...ez csak a lusta disznók kifogása
amilyen szánalmas vagy, megérdemled, hogy kihasználnak :) ilyen hozzáállással, ha te lennél az utolsó pasi a világon, még bottal se nyúlnék hozzád (és nem a külsõd miatt)...
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek róla de elborzadok egy padödö tipusu lánytól ha látom a metrón pl. Elég sok van. Érdekes azok mosolyognak rám
Lehetek a barátnõd? 75/C a melltartó méretem, megnézhetsz engem is ha bevásárolsz nekem:) ))) ...mert megérdemlem...na meg te is:) ))
Most miért csodálkozol? A k..-nak általában fizetni kell nem?
Ilyen gondolkodásmóddal pont ezt érdemled. Mit vártál tõlünk? Azt hogy majd sajnálkozunk és és szapuljuk a lányt? Csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát.
Miért nem veszed akkor el? Üzlet. Vajna-Palácsik: üzlet. Hajdú-Sarka: üzlet. Játsszatok nyílt lapokkal, megmondod, hogy megveszed kilóra, cserébe veled mutatkozik, neked (is) tetszeleg, stb. Ne küzdj ellene, ha ilyen gyenge alak vagy, fölösleges. Normális nõ veled se állna szóba, és nem elsõsorban a külsõd miatt, hanem mert semmi határozottság és jellem nem szorult beléd. Mint ahogy a lányban sincs semmi méltóság. Egymásnak lettetek teremtve. Bocsi a durvaságért, de hátha elgondolkozol.
1. Az említett nõ csak kihasznál téged, mint ahogy erre már te is rájöttél. Egyértelmû, hogy nem akar tõled se kalandot, se kapcsolatot, semmit az ég világon, kivéve egy dolgot. A pénztárcádat. Cserébe még annyit sem tesz meg neked, hogy (a vásárláson meg kajáláson kívül) elmenjen veled ide-oda. Ha úgy érzed neked ennyi elég az élettõl, hogy x alkalommal elvidd a gyönyörûséget és rákölts egy rakás pénzt, ha úgy érzed egy két lábon járó robot pénztárca vagy, akkor csináld tovább. Ha ennél többet akarsz, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot, akármilyne szép is. Nem lazítani kell rajta, hanem véglegesen megszüntetni mindent ezzel a lánnyal. 2. Addig, amíg számodra egyedül a külsõ dominál párválasztásnál, addig ne is várj csodát az élettõl. Ha te ilyen felszínesen választasz párt (legyen csinibaba, nagy mell, vékony derék, kerek popó), akkor a másik féltõl se várd, hogy õ ne felszínesen közelítsen hozzád (legyen vastag a pénztárca, fizessen amikor csak akarom, de aztán hagyjon békén). Ilyen egyszerû az élet. Ha te külsõ alapján választasz párt, akkor valószínûleg olyan nõket sodor az élet utadba, akik szintén egy felszínes tényezõ alapján választanak ki téged, jelen esetben a pénztárcád alapján. Azt kapsz, amit kérsz.
Te gyökér, ha ennyi pénzed van és duci vagy, akkor miért nem kezdesz el fogyózni? Ha gazdag lennék, minden nap fél kiló csirkemellett zabálnék zöldségekkel. Meg sonkát meg tojást. És még gyúrnék is... Édes istenem... pfff
A kérdező hozzászólása: Öcsém bezzeg apámraütött szikár a suliban kalacskepunek csufoltak
A kérdező hozzászólása: Genetikailag vagyok ilyen meg fehér bõrü szakdt is a bõr meg kötényhas...genetika. Mint anyám
Ha legközelebb megjelenik, mondd neki, hogy csóró vagy, tönkrementél, kirúgtak, le vagy égve, kajára is alig jut, vegyen már neked néhány alsónacit, meg egy pár cipõt! :)
A kérdező hozzászólása: De annyira gyönyörû lány. Fekete derékig érõ haj természetes sürü hosszu pilla zöld csodás szemek , igazi homokóra nagy cickó kerek popó extra vékony derék. Nem lehet ellenállni neki. Én meg egy duci pali vagyok és ilyen jó nõk nem nagyon állnak szóba velem pedig a fizum nem rossz. Amúgy azt már sokszor mondtam hogy épp nincs sok pénzem másra kell stb de tudja mennyit keresek és sose tudtam ellenállni neki. Néha pénzt is kér de azt ritkán.
Lúzer.
A kérdező hozzászólása: 75E a mellmérete. És Mes bugyit hord. Jól le is húzott most ezekkel de legalább megnézhettem benne a prõbafülkébe. És hát a látvány után csak nem mondhattam azt hogy nem veszem meg.. Meg még utána lekasztott mégegy bugyit hogy ez is jó lenne azt fel se próbálta és az eladók elött is cikimlett volna ha azt mondom nem. De miért bolondít mindig így meg??
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy rám mindig az olyan padödö szerü csajok hajtanak csak... Egy jó csajra meg rámosolygok fapofát vag vagy fintorog
A kérdező hozzászólása: És azért jó érzés egy ilyen jó csajjal mutatkozni ezt használja ki
Ügyes lyány! Te meg csak tejelj neki szépen. :)
TUDTAM hogy kövér!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudtad hogy kövér vagyok??
Édes Hapsikám! Az még nem jutott eszedbe, hogy le kéne fogynod? Akkor talán te is válogathatnál a csajok között.
Fogyj le, pattintsd le ezt a csajt, és a következõnek, csak akkor vegyél valamit, ha már kiérdemelte. De ha nem veszel semmit, utólag (szex után), akkor is mi van? Akkor te lennél végre a kihasználó fél.
járj edzõterembe! ott lefogyz és a bomba csajok is oda járnak ;)
Megmondom a pasinak, akivel megismerkedek, hogy a párkapcsolatunk során mindig az fizet, aki a másikat MEGHÍVJA valamire (mozi, bármilyen kaja, ital stb.) Egyébként ki-ki állja a saját szükségleteinek a költségét. Ilyen egyszerû. Én soha nem húztam le egy páromat sem, akár duci volt, akár nem. Nem is értem, hogy kerülhetsz ilyen helyzetbe, amirõl beszámolsz. Én saját magamnak veszem meg a fehérnemûimet, a kajámat, mindent. Az exem próbált "lehúzni", de jól "odavágtam neki", aztán ilyen nem fordulhatott elõ többé. Az más dolog, a mostani nõjét lehúzza, de csak azt lehet lehúzni, aki hagyja magát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!