Találatok a következő kifejezésre: Nekem mindig lesz a (235 db)

Ugy érzem mintha menne el a tejcsim, vagy ez normális? Most 11 hetes a babám és már nem mindig van ugy bedurranva mint volt, normális hogy ahogy ö nö ugy nekem kevesebb lesz a tejem?

Legjobb válasz: Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.

Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.
áááááá, nálam is uez a helyzet...nincs bedurranva és mégis elég. Jól írják elõttem: kereslet - kínálat beállt :)
30% hús, többi száraztáp, esetleg rizs, és répa.
Bocs akkor mini csivava* Rosszul olvastam a kérdést.:) )))
Elsõ válaszoló! Menj és pihenj egyet! :D Nincs itt yorkiról szó ;) Ettõl függetlenül mini csivava sincs. Áztasd be neki a száraztápot! Milyen fajtával próbálkoztál eddig?
Adj neki száraztápot. Ha ott hagyja, vedd el elõle, következõ etetéskor megkapja. Ha akkor is ott hagyja, így járt. Majd megeszi, ha megéhezik.
Bocsi. Vegyél*
Az enyém sem ette meg magában csak a tápot. A házikosztot meg egy az egyben kihányta. Aztán felesben kezdtünk el neki adni= a kaja fele konzerv, fele táp. De konzervbõl sem mindegyik jön be neki. Pedigre, stb. ilyesmi kizárva, messzirõl megszimatolja aztán ott is hagyja isten nevébe. Nekünk a Freshnapf-ban kapható Premier Best Meat vált be, de ez bármilyen ízesítésben jöhet neki, száraz táppal keverve meg aztán fõleg. Így talán nem annyira száraz neki.
Nincs olyan h mini yorki. Vegyék neki konzervet.

Igaz, hogy a Crysis 2-nek kisebb lesz a gépigénye, mint az 1-nek?

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=vi..

Legjobb válasz: Hát hogy igaz-e azt nem tudom, de ha sikerül nagyon jól optimalizálni, akkor esetleg lehetséges.

Hát hogy igaz-e azt nem tudom, de ha sikerül nagyon jól optimalizálni, akkor esetleg lehetséges.
Ha a hivatalos honlapon olvasod, csak akkor hidd el.
Én ezt hülyeségnek tartom, biztos hogy nagyobb lesz a gépigénye, hogy mennyivel azt majd megtudjuk elvileg okt. 15 assszem. Csak ne lepödjünk meg ha 9800gt vga-n az antianalisinget nem tudjuk felhuzni mert akadni fog mint a szar... Én szeretnék addigra egy 260-ast.
Hivatalos honlapon ez van ki írva !
Valószínû, hogy 3D-s játék, sokkal újabb, és kisebb lesz a gépigénye. Oké, hogy új motor megy alatta, de annyival biztos nem jobb, hogy kisebb legyen a gépigénye.

Egyetemre járó kismamák! Nekünk mennyi lesz a GYED? Ha mostantól lenne bejelentett munkahelyem (kevesebb, mint 180 nap), akkor hogy számolják ki a GYED összegét? Egyáltalán megéri?

Ugye a 180 napba beleszámít az egyetem, és akkor vmi átlagot számolnak? Megtaláltam az OEP honlapján a GYEDr?l szóló részt, de abból semmit sem lehet erre vonatkozólag kihámozni.

Legjobb válasz: Én fõsulis voltam, utána nem volt rendes munkám-csak megbizási szerzõdéses. De maradt a gyes, febr. államvizsgáztam- julius 30án született lányom. Nemtom, hogy nekem járt e vna...sehol nem tudtak egyértelmû választ adni...

Én fõsulis voltam, utána nem volt rendes munkám-csak megbizási szerzõdéses. De maradt a gyes, febr. államvizsgáztam- julius 30án született lányom. Nemtom, hogy nekem járt e vna...sehol nem tudtak egyértelmû választ adni...

A GTAV-nek ugyanaz lesz a motorja, mint a Max Payne 3-nak?

grand theft auto, max payne 3, motor, engine

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Igen, de lehet még felturbózzák jobban

Mit tegyek hogy minden jol menjen az elso szeretkezesemkor a baratnommel? Nekem ez lesz az elso alkalom.

Legjobb válasz: Hello Õ tudja, hogy neked ez lesz az elsõ? És neki? Õ még szüz vagy már nem az? Mert ha nem az és tudja, hogy neked ez lesz az elsõ, akkor oda fog figyelni rád, hogy minden a legjobb legyen. És csatlakozni tudok csak az elöttem Írokhoz: nyugalom, béke, lágy, gyenge fények, illatos gyertya vagy füstölõ, halk kellemes zene és semmi gond nem lesz. Sok sikert :D

Hello Õ tudja, hogy neked ez lesz az elsõ? És neki? Õ még szüz vagy már nem az? Mert ha nem az és tudja, hogy neked ez lesz az elsõ, akkor oda fog figyelni rád, hogy minden a legjobb legyen. És csatlakozni tudok csak az elöttem Írokhoz: nyugalom, béke, lágy, gyenge fények, illatos gyertya vagy füstölõ, halk kellemes zene és semmi gond nem lesz. Sok sikert :D
Csak maradj nyugodt és ne kapkodj. És beszéljetek meg mindent, ne feszengj. Akkor semmi baj nem lesz. Ja és nyugodt légkör legyen, ne zavarjon meg senki és semmi.
Igen. A legfõbb dolog, hogy biztosak legyetek abban, hogy senki és semmi nem zavarhat meg titeket. A szeretetkezés meg jó lesz, ha nem izgulod el magad. Jönni fog minden magától. És figyeljetek egymásra! :)

Igaz az, hogy a pasik akármennyire is szerelmesek mindig lesz egy csaj aki sokkal jobban bejön majd nekik, mint a barátnőjük?

Mert mindig azt mondják,hogy nekik a barátn?jük a legszebb,hiszen ha nem úgy lenne nem járnának velük..de én ezt nem úgy vettem észre.. ez csak amolyan pasiszöveg,hogy nyugtassák a csajt?

Legjobb válasz: Na ácsi! Ez azért emberenként változó. Ha barátnõm lesz vagy van , az biztos olyan lány aki kielégít minden téren és külsõleg és belsõleg is megfelel. Akkor nem lesz olyan lány aki sokkal jobban bejön, biztos megnézem mert nem vagyok vak , és mert pasi vagyok azért. De ha van barátnõm akkor nem azért van hogy mások után koslassak. Nem kell a pasikat átlagosítani nem minden pasi egyforma. Ezt jó lenne ha betökélnék végre a nõk is!!! Minden ember az alapján szokott ítélkezni és általánosítani, amit õ megélt , illetve átélt, ha neked csak csalódásaid voltak akkor nyílván nincsenek túl jó véleményeid a pasikról. De akinek szép kapcsolatai voltak és nem dúrván váltak el annak szintén más a véleménye.

Na ácsi! Ez azért emberenként változó. Ha barátnõm lesz vagy van , az biztos olyan lány aki kielégít minden téren és külsõleg és belsõleg is megfelel. Akkor nem lesz olyan lány aki sokkal jobban bejön, biztos megnézem mert nem vagyok vak , és mert pasi vagyok azért. De ha van barátnõm akkor nem azért van hogy mások után koslassak. Nem kell a pasikat átlagosítani nem minden pasi egyforma. Ezt jó lenne ha betökélnék végre a nõk is!!! Minden ember az alapján szokott ítélkezni és általánosítani, amit õ megélt , illetve átélt, ha neked csak csalódásaid voltak akkor nyílván nincsenek túl jó véleményeid a pasikról. De akinek szép kapcsolatai voltak és nem dúrván váltak el annak szintén más a véleménye.
22:09 Fordítva: [email protected] feláll, ész megáll.
kísértés mindíg van!Van akit vonz az új! a kérdés, hogy mennyire szereti egy férfi a Nõt!
Én csaj vagyok, de szerintem ez attól is függ, hogy milyen csajokkal találkozik a pasi! Nekem egy 7 éves kapcsolatomat tette tönkre egy r*banc, aki KLASSZISOKKAL ALATTAM VAN!!! (tudom, mindenhez 2 ember kell) Szerintem tényleg úgy van a pasiknál, hogy ÉSZ MEGÁLL, F*SZ FELÁLL!!! SAJNOS!!!:( 28/L
Nem.
Szerintem sincs ez feltétlen így. Lány vagyok és voltak pocsék kapcsolataim, de a mostani barátomon egyáltalán nem érzem azt, hogy szívesebben lenne mással, sõt 100%ig el tudja velem hitetni, hogy én vagyok számára az abszolút tökéletes. Most ha arra gondolsz, hogy ilyen megcsinált celebek jobban bejönnek nekik, azon nem kell problémázni, neki az a dolga h tökéletes teste legyen, viszont attól még egy pasi számára lehet hogy a barátnõje az ideális. Am ha magamból indulok ki, objektíven lehet h egy szõke kékszemû szálkásan izmos pasi "jobban néz ki" mint a barátom, de mit számít? Belsõleg tuti silányabb, és ki akar folyton azon aggódni, hogy mikor talál magának egy új tökéletes párt?

3 hónapja vagyok együtt a a barátommal, nagyon szeretem őt és minden rendben van, szeretnék vele együtt lenni, de nekem ez lesz az első. Mi lesz, ha valamit elrontok vagy nem lesz jó? Emiatt minden megváltozik majd?

Legjobb válasz: hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj

hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj
Szia!Megértem aggodalmadat!Nyugi!Én összejöttem a pasimmal, 8 hónap után szeretkeztünk elõször, egymásnak elsõk voltunk, s mai napig együtt vagyunk, 2, 5 éve.Az elsõ is szuper, de késõbb még jobb, mert kiismeritek egymás testét, ujdonságokat próbáltok ki...stb. Én is ideges voltam, de minden jól alakult.Ha már ott tartasz akkor csak úgy rohannak egymás után a dolgok, s tök szuper!:) 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességemet
folyt:szóval 18 évesen veszítettem el.Most 21 vagyok, párom meg 24éves.Mindkettõnknek szupi volt az elsõ is, s még mai napig is az!Szóval nyugi!Ha szeret akkor 1 kis baki miatt nem fog elhagyni.megpróbáljátok legközelebb.Beszélgessetek el hogy ki miként szeretné...Sok sikert!Üdv
Nem egy színházi elõadásra készülsz! Itt nem lehet hibázni! Mond meg neki, ha még nem tudja, hogy te még szûz vagy! Biztos nem egy pornószínészi teljesítményt vár tõled! Jobban odafigyel majd rád és akkor nem kell paráznod!
nem ronthatsz el semmit és nem változik meg semmi, hacsak nem lesz emiatt szorosabb a kapcsolatotok, a lényeg hogy beszéljétek meg, akkor figyelmes lesz és vigyázni fog rád, nehogy rossz legyen neked, használjatok síkosítót mert az megkönnyíti a behatolást és persze védekezzetek!
Amíg bármilyen jellegü kétség van benned szüzességed elvesztése miatt, addig ne tedd meg. Csak akkor vágj bele, ha feltétlen hiszel abban, hogy itt az ideje, alkalma. BAjt nem tudsz okozni, ettõl ne félj. Mindenkinek el kell kezdenie valahol!!! Ha igazán szeret a párod, nem fog elhagyni, bármi is lesz. Ha meg elhagy, akkor te többet érdemelsz annál, és örülj neki, hogy elõbb, mint késõbb lett vége. Beszélgessetek sokat, beszéljétek meg ki mit szeretne, hogyan és meglátod, nem lesz baj!!
Nem hiszem hogy bármi is megváltozna kivéve ha csak kiakar használni. De egyébként nem hiszem hogy meg kellene változnia . Ha szeret, akkor akkor is fog szeretni ha valamit elrontasz. Emiatt nem haragudhat meg ha tényleg szeret. De egyébként szerintem nem lehet a szexben semmit elrontani, ha összhangban vagytok egymással akkor nem lesz semmi gond. Csak figyeljetek egymásra és élvezzétek amit csináltok.Ne legyél ideges nem tudod elrontani. Maximum megbeszéled vele hogy mi jó neki és mi nem.
ha szereted es o is szeret, persze, hogy minden megvaltozik: sokkal szorosabb lesz a kotelek koztetek (tapasztalat)

Ha beáll a kereslet-kinálat egyensúly, de egyszer pl csak 60-at, máskor meg 140-et eszik a baba, akkor mindig lesz elég tej neki?

ha kevesebbet evett,akkor fejjem le?vagy mindig van elég tej a mellben-és annyit eszik ebből,amennyi kell neki?ha kevesebbet eszik a szokásosnál-akkor legközelebb nem csak ugyanannyi termelődik benne?

Legjobb válasz: A tej legnagyobb része szopi közben termelõdik, nem két szopi között. Egy igény szerint szoptatott babának mindig van elég teje, ha átmenetileg meg is borul valami miatt az egyensúly, és kevesebb lenne, mint amennyi épp elég lenne neki, akkor sûrûbben fogja kérni, egészen addig, míg újra több nem lesz. Kisebb ingadozások beleférnek simán. Nem tudom mennyi idõs a babád, de a szopinkénti mérést semmiképp nem javasolnám, mert nagyon félrevezetõ lehet. Legsûrûbben naponta egyszer ugyanabban az idõben mérd, de még jobb, ha hetente méred. Az újszülött baba minimum hízása heti 100-150g, havi szinten minimum 450g. Ennek persze lehet többszöröse is, a babák nagyon eltérõen fejlõdnek, a lényeg, hogy napi 4-6 pisis pelus meglegyen, ha emellé a babád nem nagyon sírós, kiegyensúlyozott, akkor biztosan elég neki a tej.

A tej legnagyobb része szopi közben termelõdik, nem két szopi között. Egy igény szerint szoptatott babának mindig van elég teje, ha átmenetileg meg is borul valami miatt az egyensúly, és kevesebb lenne, mint amennyi épp elég lenne neki, akkor sûrûbben fogja kérni, egészen addig, míg újra több nem lesz. Kisebb ingadozások beleférnek simán. Nem tudom mennyi idõs a babád, de a szopinkénti mérést semmiképp nem javasolnám, mert nagyon félrevezetõ lehet. Legsûrûbben naponta egyszer ugyanabban az idõben mérd, de még jobb, ha hetente méred. Az újszülött baba minimum hízása heti 100-150g, havi szinten minimum 450g. Ennek persze lehet többszöröse is, a babák nagyon eltérõen fejlõdnek, a lényeg, hogy napi 4-6 pisis pelus meglegyen, ha emellé a babád nem nagyon sírós, kiegyensúlyozott, akkor biztosan elég neki a tej.
A kérdező hozzászólása: köszi 2hónapos-nem sirós, pelus rendben, -és 3és fél -4óránként szoptatok, akkor jó ez igy?
Ha ennyi idõnként kéri, akkor jó! Arra figyelj, hogy ha esetleg változtatna sûrûbbre, akkor alkalmazkodj hozzá, mert az ember hajlamos "bebetonozódni" egy rendszerre, pedig a babák néha változtatnak... :)
A kérdező hozzászólása: köszi a fejlõdési ugrásoknál mindig hamarabb kel éjszaka is..

Méhszájsebet milyen citológia eredménnyel műtenek, égetnek, fagyasztanak? Nekem még citológia sem volt, és remélem ha lesz, hogy jó lesz az eredménye, de minden áldott nap vérzek miatta. Ha jó lesz a citológia, akkor nem csinálnak velem semmit?

Legjobb válasz: Nekem is ez miatt volt p3-as az eredményem,a doki írt ki hüvelykúpot ,utána végeztem itthon egy hüvelyregeneráló kúrát és már p2 lett az eredmény. Fél év múlva kell mennem megint..általában kettõ p3-nál (vagy annál rosszabb )eredménynél mûtenek ,de vannak türelmesebb orvosok is,azt inkább orvosa válogatja.

Nekem is ez miatt volt p3-as az eredményem, a doki írt ki hüvelykúpot , utána végeztem itthon egy hüvelyregeneráló kúrát és már p2 lett az eredmény. Fél év múlva kell mennem megint..általában kettõ p3-nál (vagy annál rosszabb )eredménynél mûtenek , de vannak türelmesebb orvosok is, azt inkább orvosa válogatja.
Nekem pont azt mondta a dokim, hogy méhszájsebet csak jó eredménnyel szabad fagyasztani, legalábbis nekem ez volt a feltétele a fagyasztásomnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!