Találatok a következő kifejezésre: Nekem mindig fehér (59 db)

Hogy érted? Nálam minden tökéletes.
Nálam továbbra is olyan, mint régen. Nem állítottál el valamit a monitoron? Más oldalnál is ez van, vagy csak itt? Tuti nem az oldal hibája, nálam jó.
Ha nem tudod, hogy a számítógépész az informatikus, akkor szerintem inkább ne szólj bele, mert butaságokat beszélsz. :) Mit fal a vírus? :D
[email protected] a neted. nekemis ilyen volt.rakd újra a géped.
Attól, hogy rossz a nete, a színek nem vesznek el. Az újratelepítésnek pedig semmi köze a net minõségéhez. Húzd ki a monitort és dugd vissza (a PC-t kapcsold ki és áramtalanítsd közben!) Hátha. (1. és 2. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Egyébként ma bekapcsoltam és semmi baja nem volt, olyan az oldal mint régen...:)
Ráadásul ha vírus is okozza, újratelepítéstõl nem tûnik el. Vírust kell irtani.
dehogyisnem hiszen a vírus falja az egészet. nekemis olyan számittógépész mondta vagy ki a rák az.
A kérdező hozzászólása: Hát nem olyan mint régen. Régen zöld volt a kérdés alapja a többi meg kék, de most csak fekete-fehér! :S
Néha nekem is szétesik az oldal, ilyet még az iwiw szokott csinálni. Szerintem néha hiba van ezzel a két oldallal, talán a túlterheltség miatt.

Hogyan kell végezni a hüvelyöblítést? Ez fájdalmas vagy inkább kellemetlen? És folyás az mindig van, vagy csak nekem, mert nekem minden egyes áldott nap van és fehér, ugye ez nem baj?

Legjobb válasz: Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma. A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony csõ ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítõ folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: www.dolhay.hu

Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma. A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony csõ ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítõ folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: http://www.dolhay.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de vanegy kis szaga is, a bugyimon meg valamikor sárga foltot hagy.És öblítést intimzuhany nélkül nem lehet végezni?
használj tisztasági betétet.egyénenként változó hogy van e folyás, sok e, meg ilyenek. ha zavar menj el orvoshoz, nem tudom hány éves vagy, de lehet hogy valami más van a háttérben - gyulladás, fertõzés ilyesmi. intimzuhanyt lehet vásárolni patikában drogériában, hipermarketben. de nem szabad sûrûn használni, mert tönkreteheti a hüvely természetes baktériumflóráját, és akkor még könnyebben kapsz el betegségeket. én ezt használtam: http://www.hazipatika.com/store/product?pid=510 üdv
Én teljesen az elõzõ válaszadóhoz csatlakoznék. Nekem is így volt, sok volt a folyásom. Kell hogy legyen, általábana legtöbb mikor peteérésed van, kb ciklus közepe, de az nem normális ha minden áldott nap annyi a folyásod hogy kell tisztasági betét minden nap. Ezzel mentem elõször nõdokihoz, vettek kenetet és bizony valami gomba volt, s én is meg a párom is kapott gyógyszert, mert hogy oda-vissza adhattuk egymásnak. S segített. Pedig addig nem éltem még túl sok nemi életet, oka annak elkezdése is lehetett...
A kérdező hozzászólása: Hajlamos vagyok a hüvelygombára, de most nem érzek égõ, viszketõ érzést , és nem akarok dokihoz menni, mert mindig ugyanazt írja fel és már unom.Most akkor nem keel rendesen , mert mindig van folyásom, vagy nem hat rám?
A barátnõm is szenvedettõl. Õ volt dokinál, de semmit nem talált nála. Együtt kell élnie vele. :(
Hát akkor másik doki
Nálam is hasonló a helyzet, lehet hogy tényleg gombád van.Én canestent használok, az szokott mûködni, de nekem is újra elõ szokott jönni.én is voltam vele dokinál, de ugyan azt mondta mindig, és hiába adott hüvelytabit, nemigazán vált be.

Hamarosan szeretnénk egy Labradort, nekem mind a négy színű tetszik (fekete, csokoládé, sárga, fehér), de nektek melyik színű jön be jobban?

Legjobb válasz: nekem a csoki és a sárga de csak 3 szín van a fehér az csak a sárga világosabb árnyalata

nekem a csoki és a sárga de csak 3 szín van a fehér az csak a sárga világosabb árnyalata
Fehér labrador nem létezik.
Csokoládé
csokiii....nekem is olyan van :)
Nekem a fehér tetszik.
A 2 szülönek a egészségügyi szûréseirõl kérd ki a szülök papírjait. Föleg a diszplázia szürésre gondolok és kérdezz rá az epilpsziára is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki valaszat, most voltunk a tenyesztonel es egy vilagos sargat valasztottunk(én hivom csak fehernek).Kulfoldon elunk es itt nem szaporitottak szet ezt a fajtat, kevesebb tenyeszto is van, de folyamatosan frissitett vervonallal.Goldennel is szemeztunk, de a gyerkocnek a Labi tetszett nagyon.Megegyszer koszonet, es jo kutyazast mindenkinek! :)
Kedves utolsó! Ez itthon az szaporitott goldenekre ugyanugy igaz. Nagyon sok köztük is az agresszív példány, több mint a labradorok közt. Mindkét fajtára igaz, hogy nem szabad a 10-20 ezer forintos szaporitott egyedeket megvenni. 2 db SÁRGA labi gazdája :D
inkább golden retrievert vegyél! egyes labradorok nem normálisak! gyerekre, kutyára rátámadhat, ha úgy van kedve! ezt tapasztalatból mondom, nem kis kutyás múltal! egyszer pl. egy vakvezetõ labrador támadt rá az egyik kutyánkra, pedig szuka volt a labi, a miénk pedig kan. tehát még nemi ellentét se volt közöttük! tehát inkább goldent mint labradort!
A labradornak három alapszíne van: Fekete, Csokoládébarna, Sárga. Az eredeti labrador szín a fekete, és utánna jelent meg a sárga, és a csokibarna. A sárga szín a legelterjedtebb, de idõnként látni feketét, és barnát is. Még érdemes tudni hogy a labik nagyon könnyen taníthatóak, és ha valami rosszat csinálnak akkor a gyönyörû barna szemeikkel mindent jóvá tudnak tenni. :-)
Csoki vagy fekete.
Fekete.
Fekete és sárga.
csoki vagy fehér
A kérdező hozzászólása: A diszplaziat megkerdeztem, es van a szuresrol papirja mindegyik kolyoknek, de az epilepszia nem jutott az eszembe, meg is fogom kerdezni.Koszonom.
Inkább fekete színüt vegyél, és így meg nyugodhadsz.
Osztálytársamnak fehér SE Xperia X8-a van és nem b*zizzuk le.
Komolyan ezt nekünk kell tudni, hogy neked melyik tetszik jobban? Kinek ez, kinek az...
A feketétõl nincs is szebb! :D a fehér koszos lesz... látszódnak rajta a karcok... feketét vegyél! :)
nekem is minden telóból a fehér tetszik, ha ezért b*ziznak, akkor..hát le se írom :D

A pasim farka mindig piros pettyes az aktus után, miért lehet? Nekem bõ fehér folyásom van ott lent, lehet amiatt? Gumi nélkül mindig piros pettyes neki, óvszerben semmi gond.

Legjobb válasz: Ha közvetlenül szex után, akkor vagy erõs a kémhatása a váladékodnak, vagy pedig õ hiperérzékeny rá, és ezért kiüt rajta... Ha egy-két nappal késõbb, akkor meg fertõzésgyanú, érdemes elmenni dokihoz!

Ha közvetlenül szex után, akkor vagy erõs a kémhatása a váladékodnak, vagy pedig õ hiperérzékeny rá, és ezért kiüt rajta... Ha egy-két nappal késõbb, akkor meg fertõzésgyanú, érdemes elmenni dokihoz!
talán gombás fertõzés, menjetek dokihoz
Kislány! Irány a doki és vidd a pasidat is! :) D.gni azt tudtok, de erre sincs eszetek?? Sok fehér folyás = betegség. Pöttyök = elkapta töled, mindkettötöket kezelni kell!

Ha megyek a védő nőhöz mindig kell vinni vizeletet! Nekem mindig pozitív (fehérje)! De azt mondja nincs benne baci. Másnak van ilyen? Nekem a terhességem óta minndig pozitív!

Legjobb válasz: szerintem gombás fertõzésed van, orvos mit mond erre? mert egy egyszerû hüvelykúp+krém 5 nap alatt megoldja

szerintem gombás fertõzésed van, orvos mit mond erre? mert egy egyszerû hüvelykúp+krém 5 nap alatt megoldja
A kérdező hozzászólása: Értem amit mondasz, (mondotok)és egyébként magán orvosom van, akinek elég rendesen fizetek minden egyes alkalommal!Mindig megkérdem ezt tõle, és mindig csak azt mondja:Ne aggódjon rengeteg kismamának van, és ez a babára nem veszélyes!!!
Okés, ez jó, de érted mit mondok? A vizesedés úgymond természetes, ahogyan a kissé emelkedett vérnyomás is. Mi alapján fogja az orvos kizárni a toxémiát? Magán orvosod van? Nem idegesíteni akarlak ám, csak épp ma olvastam egy cikket, hogy bizony nagyon oda kell figyelni, mert sok orvos rutinból rámondja: minden rendben van. És persze az esetek nagyrészében igaza is van. :)
Nekem egy kereszt fehérjém lett, de azonnal küldtek a laborba és kaptam gyógyszert is, úgyhogy szeritnem sem kéne ezt annyiban hagyni...
A kérdező hozzászólása: 26+3napos terhes vagyok!A vérnyomásom tökéletes, és nem is vizesedem!50kg kezdtem a terhességet és most 56vagyok!
Nem értek egyet se a védõnõvel, se az orvossal. Most még nem, de késõbbiekben a fehérje a vizeletben a toxémia egyik jele lehet. Emellé a magas vérnyomás és a vizesedés. Ha kettõ megvan ezekbõl, erõs a gyanú a toxémiára. Majd akkor is legyintenek, hogy ugyan, ez csak a pisi átka, és majd nem vesznek észre egy terhességi toxémiát? Ilyenkor agybajt kapok. Most még természetesen nincs ilyesmirõl szó, és ahogy látom sok kismaminak van ilyesmi, de tán ki kéne kezelni vagy valami. Szerintem. Hány hetes vagy most?
A kérdező hozzászólása: Akkor az nekem a fogamtól lehet!1.5Hhónapja ki húztak egyet, mert teljesen be volt gyulladva és most meg megint van egy amit gyökér kezelni fognak a jövö7en mert ismét be van gyulladva!!!!
1. asszem a fehérje gyulladást jelent, nekem azt is mondták h fogínygyulladástól is lehet a fehérje magas, de nekem végül gomba volt....és nekem is mondták h ez nem veszélyes
A kérdező hozzászólása: húh hát ez megnyugtató akkor hogy nem vagyok ezzel egyedül!!(bocsika, de így legalább nem félek tõle...
2. vagyok. A pisim nekem is tökéletes újabban, nincs benne semmi baci már! Fehérje mégis van.
Nekem is mindig pozitív a fehérje. AZt mondta a védõnõ, hogy amíg csak ernnyire zöldül be a tesztcsík, addig nincs gond. Egyébként sokszor voltam felfázva már a terhesség alatt, (2-szer), és gombám is volt 3-szor... :S Úgyhogy lehet, hogy amiatt van, de a védõnõ ezt nem mondta, szerinte a kismamáknál ekkora "tesztcsíkzöldülés" normális. :) 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát nekem azt mondta erre az orvosom, hogy ez nem jelent bajt a picire nézve!!Mert minden leletem jó, a vizeletemben pedig nincsenek bacik!!Ezért kérdeztem itt erre rá, hogy valaki másnak van e hasonló!
a fogadra viszont figyelj oda, mert koraszülést eredményezhet.....nem ijesztgetlek, csak én se gondoltam volna, h egy kis fogprobléma összefügg ezzel.....manapság eléggé kell kilincselni a fogorvosoknál, h fogadjanak (magán is) én szóltam h nem, nem ér rá három hét múlva....most szeretnék menni, babura hivatkoztam

10 éves a mosógépem, és ugyan mos, de minden fehér szürke lesz, és a foltokat semmivel nem tudom kimosni a gépben, csak ha kézzel állok neki. Dobjam ki a mosógépem?

Persze akkor minden fehér is lesz. Próbáltam már vízk?oldással (20%-os ecet) szinte mindeféle mosóporral, Vanish adalékkal és másokkal. Egyszer?en nem mos tisztára. Nem tudom, mit tehetnék,van valakinek valami jó ötlete?

Legjobb válasz: Attól lesz szürke a ruha, mert még mindig vízköves a mosógéped. És szerintem egy 10 éves vízkõlerakódást nem is nagyon lehet leszedni. Esetleg próbálj Calgont, ha azt még nem próbáltad. Anyósoméknak is ezt csinálja a mosógépük, de õt nem érdekli :-S Hiába magyarázom, hogy nem ártana újat venni, nem hat. Lehet, hogy neked is ez lenne a legjobb megoldás.

Attól lesz szürke a ruha, mert még mindig vízköves a mosógéped. És szerintem egy 10 éves vízkõlerakódást nem is nagyon lehet leszedni. Esetleg próbálj Calgont, ha azt még nem próbáltad. Anyósoméknak is ezt csinálja a mosógépük, de õt nem érdekli :-S Hiába magyarázom, hogy nem ártana újat venni, nem hat. Lehet, hogy neked is ez lenne a legjobb megoldás.
Anyukám mosógépe is ezt csinálta. Aztán - most már minden-mindegy alapon - átmostuk 2 liter 20%-os ecettel fõzõprogramon, utána belenyomtunk egy üveg Express vízkõoldót. Ráindítottuk megint a fõzõprogramot aztán hagytuk, hogy éjszaka ázzon. Ne tudd meg, reggelre mi jött ki belõle. :) A mosószer- és öblítõadagolót is kimostuk kék Cif-el (kellett hozzá egy hajlékony üvegmosókefe, hogy mindenhol kipucoljuk). Jó nagy meló volt. :) ... de most legalább megint szépen mos.
Ecet+fõzõmosás az hülyeség :-) Az ecet 9a-95 C¤-on lebomlik. Vegyél 3 liter express vízkõoldót, öntsd bele és hagyd egy kicsit ázni (2-3 órát) utána nyomass be egy fõzõmosást, majd állitsd meg amikor már a dobot teleengedte vízzel. Hagyd úgy egy éjszakát, majd reggel kapcsold be kifõzi és tiszta lesz :-)

Barátommal elõször lettünk volna együtt, minden jól ment az elején, de amikor kézzel izgatni kezdtem farkát, megláttam, hogy lepedékes neki nagyon, fehér trutyi volt rajta. Ti mit tettetek volna?

Megundorodtam tõle teljesen, a napokban szakítottam is vele.

Legjobb válasz: sõt még meg is mosolyogja smile jellel a dolgot, miközben full szégyellnie kellett volna magát. Az ember nem tudhatja kibe botlik bele, csak tényleg akkor amikor levetkõzik a másik. mert kívülrõl ilyen dolgot nem képzeltem volna róla

A kérdező hozzászólása: sõt még meg is mosolyogja smile jellel a dolgot, miközben full szégyellnie kellett volna magát. Az ember nem tudhatja kibe botlik bele, csak tényleg akkor amikor levetkõzik a másik. mert kívülrõl ilyen dolgot nem képzeltem volna róla
9 lehet hogy a pasija is úgyanolyan tudatlan és azt se tudta mi jön ki belõle
Nem lehet hogy csak elõnedv?? Amúgy most elég ciki lehet neki, hogy ezért még szakítottál is vele. Szerintem meg lehet beszélni normálisan is, vagy elõtte fürödjetek le.
Én is gondoltam rá, hogy lehetett az sperma, de akkor a csávója nem kezdett volna el magyarázkodni, hogy szappan volt így megy úgy.
Egyáltalán nem biztos kérdezõ, hogy igénytelenség miatt volt az ott. ELõttem jól írják a dolgot, nem csak "túró" lehet az.
6 ha igénytelen lett volna akkor az látszott volna rajta alapból és nem kezd el járni vele.... tudatlan kislányok miért szexelnek? nem a fiúnak kell szégyelnie magát hanem a lánynak, hogy ilyen tudatlan.
De büdös is volt a pecse? Ezért lehetett túrús? Amúgy meglehet, kevered a smegmát azzal, ha valakinek elkezdik izgatni a farkát és esetleg kicsit nedves is marad, mondjuk vicelés után van, akkor a verés hatására kicsit kicsapódik a cucc és fehéres színe lesz. Nem g ecirõl beszélek. Remélem érted. Vagy igénytelen disznó volt?
te nagyon hülye vagy :D izgattad neki és mivel ez volt nektek az elsõ arra nem gondoltál, hogy ennyitõl elment? te jóég ennyi erõvel sose lesz pasid mert mindegyiknek az a lényege szexnél, hogy elmenjen viszont szegény nem tehet róla, hogy elõszõr ilyen hamar elment
Nálunk a túrót a hûtõben szokás tartani... ezek szerint a csávó szereti magával vinni a randira. :D Bunkóság volt, hogy kidobtad. Miért nem csináltál inkább belõle kõrözöttet?
kifogtál egy igénytelen tahót jól tetted remélem a köv egy normális lesz, mert még a végén elmegy a kedved a szextõl és az nagy kár lenne
Ha tényleg túrós volt, akkor ez irtó gáz és megértem, hogy dobtad.
A kérdező hozzászólása: nem sperma volt, azért annyira nem vagy tudatlan. Olyan volt , mintha valóban szappannal bekenném, és a darabkák ott maradnak és megszáradnak vagy amikor pár napig a sperma rajta száradhat. külsõre nem volt gond. tuti nem élvezett el, azért a spermát meg tudom különböztetni ettõl.

Már 10 napja késik a menstruációm! Nekem mindig előbb szokott megjönni kb. a 21-22. napon, s most ez már a 32. nap. Folyamatosan vannak görcseim és fehér folyásom is volt. Nem értem miért nem jön meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.

Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm.
Valószínûleg valami gennyes gyulladás. Mióta van ott?
A kérdező hozzászólása: Ma vettem észre elõször. Nagyon sok galyat rágott most, lehet, hogy felsértette.
Lehet, hogy tényleg felsértette a gallyakkal. Viszont lehet, hogy nem ártana megnézetni az állatorvossal. Mekkora a nagy kinövés, 1 cm? Mert ha netán nõ ez a terület, akkor akár akadályozhatja az evésben is a kutyádat, vagy elfertõzõdhet, azt meg jobb megelõzni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!