Találatok a következő kifejezésre: Nekem meg lassan 1 hónapja (3 db)

Nekem meg már lassan 1 hónapja fájnak a melleim. Volt közben menstruációm is. Ez mitől lehet?

Legútoljára ?pr.18-án volt meg.

Legjobb válasz: De jó nekem is akkor volt meg utoljára! Nektek mikor kéne megjönnie?

De jó nekem is akkor volt meg utoljára! Nektek mikor kéne megjönnie?
Akármi lehet.Sztem ha nagyon aggódsz nézesd meg magad a dokival.Nekem minden mensi elõtt, alatt fájtak a melleim, akkor is amikor csak ugy kimaradt.
Nekem meg 17-én volt meg, és mi is babát szeretnénk. :) Tesztelhetsz, de lehet más oka is a fájdalomnak. Azért szorítok.
Ez hihetetlen , nekem is április 18-án jött meg utoljára, és május 17-ére nem várom a következõt. Mi is babát szeretnénk, nekem is fájnak a cicijeim, de nekem azért, mert mostanában volt peteérésem. 2 hónapja hagytam abba az antibébi szedését, és ugye megjött múlt hónapban, remélem májusban kihagyja:) Drukkolok nektek is, hogy Baba legyen!
Csatlakozom hozzátok! :) Nekem 17-én volt utoljára és május 14-re nem várom! Én is két hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, vagyis ez a harmadik hónapom! :) Kiváncsi vagyok kinek hogy alakul majd! Írhatnátok ide, ha tudtok már valamit! :) Mindnekinek nagyon szorítok! :) )
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat.Legutoljára, amikor fájtak a melleim, a lányommal voltam terhes, de most ugye közben volt a menzi. Ezért nem merek még tesztelni.Drukkolok mindenkinek, hogy ne legyen kollektív menzink jövõ héten...
Nekem is akkor volt meg... vettél tesztet?

Barátnőm Mercilon-t szed egy hónapja most van a szünet és nem jött meg neki már lassan 1 hét telt el, miért lehet ez?

Olvastam olyat hogy lehet valakinek egyszer se jön meg miközben szedi.

Legjobb válasz: Egyszer kétszer kimaradhat. De olyat még nem hallottam, hogy egyszer se jönne meg míg a tabit szedi. Amúgy rendszeresen beszedte a tabikat? Csináljon tesztet, hogy a terhesség kizárható legyen. Ha az negatív akkor forduljatok a nõgyógyászhoz. Ilyenkor kivizsgálja majd.

Egyszer kétszer kimaradhat. De olyat még nem hallottam, hogy egyszer se jönne meg míg a tabit szedi. Amúgy rendszeresen beszedte a tabikat? Csináljon tesztet, hogy a terhesség kizárható legyen. Ha az negatív akkor forduljatok a nõgyógyászhoz. Ilyenkor kivizsgálja majd.
lehet, hogy teherbe b*sztad
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak a tetves k*rva anyját b*szta teherbe a kutya. :)

1 év és 7 hónapja vagyok vele együtt és már lassan 8 hónapja van közöttünk szexuális aktus és még egyszer sem tudtam neki orgazmust okozni?

Én akárhányszor megkérdezem töle mi a baj velem van e baj vagy valami és az a válasz rá h nem veled van a baj hanem nem tettszem magamnak ez volt kb fél éve utána megbeszéltük a dolgokat és azótasincs láthatobb jele azt h öt ki elégiteném havi 1 2 alkalommal élvezi de nem bír elélvezni csak kizárolag kicskloban és ez engem nagyon zavar és lassan elkezdem magamat okolni és a szerszámomat léccives aki tapasztalt ebben az írjon én csak 18 éves vagyok és tapasztalatlan mit tegyek?

Legjobb válasz: en parom se tud huvelyi orgazmust elerni soha nem is volt neki senkivel, csak csikloval tud elelvezni, van sok ilyen no 21/F parom.: 22//L

en parom se tud huvelyi orgazmust elerni soha nem is volt neki senkivel, csak csikloval tud elelvezni, van sok ilyen no 21/F parom.: 22//L
Én elérem neked
Jól izgasd fel, és ha nagyon kíván tuti elélvez. Sztem nagyon rágorcsoltok a dologra! Már idegesen kezditek az egészet.Ez nem errol szól. Ha beindulunk a párommal, szinte azonnal el tudnék élvezni, ahogy hozzám ér! Rá kell gerjedni a dolgokra!
tanulj meg írásjeleket is használni-
Nem tudom, honnan az a tévhit, hogy ha egy nõ nem tud elélvezni ott a pasi a hibás!!! Általában nem így van! Egy nõnek meg kell tanulnia a saját testét, meg kell tanulnia, hogy mi jó neki... Ha a barátnõdnek még soha nem volt hüvelyi orgazmusa, ne görcsöljetek ezen, évekbe telik amíg eléritek! A nõnek is meg kell érnie rá... Maszturbáljon, és fedezze fel saját magát, de ne a hüvelyi orgazmus legyen az önkielégítésének a célja, csupán keresse azt mi a jó érzés neki... Sok gyakorlás után sikerülni fog.. Nekem konkrétan 6 évembe telt... Ha viszont volt már hüvelyi orgazmusa csak veled nem megy akkor ott az a probléma, hogy nem tud megfelelõen ellazulni, szorong valami miatt. Ezt úgy tudnátok kezelni, hogy állandó jelleggel biztosítod a barátnõdet arról, hogy csak õ kell neked, csak õ tetszik neked, és gyönyörû és így tökéletes ahogy van... És más nõrõl soha ne mondj neki olyan pozitív vélemény ami neki a hiányossága... Ezt úgy értem, hogyha mondjuk picit lóg a cicije, te meg megjegyeznéd más nõrõl hogy, milyen szép feszes.. Ezzel már károkat okozol neki ami szex alatt fog elõjönni benne... Nem kell konkrétan erre a cicis dologra érteni.. Bármi amivel a kedvesed nincs megelégedve önmagán, máson viszont te észreveszed és megjegyzed az már bántani fogja... Sajnos mi nõk szex közben nem tudjuk kikapcsolni az agyunkat és önzõen csak az élvezetre gondolni... Ezer millió dolog jár a fejünkben(pl: ebben a pózban épp látja, hogy egy picit nagyobb a pocim, vagy mit tudom én...) Szóval az a lényeg hogy biztosítsd a barátnõdet arról hogy õ GYÖNYÖRÛ!!!! És ne idegeskedj azon, hogy nincs orgazmusa, majd lesz! Lehet hogy évek kellenek hozzá! Türelem! Nem te csinálsz valamit rosszul! Nyugi! Ülj le vele és beszélgessetek errõl amit íram hogy egyedül megy-e neki ha nem akkor mi a teendõ stb... Nyugi egyszer majd sikerülni fog! addig viszont sok sok türelem mindkettõtök részérõl!!!
"nem bír elélvezni csak kizárolag kicskloban" Ebbõl én azt szûröm le, hogy csiklói orgazmusa van. Akkor mégis mi a bajod?
A kérdező hozzászólása: Az a bajom hogy én meg szeretnék mindent neki adni szexuálisan h nekerese azt más férfiban és ha meg tudnám neki adni akkor én is mekönnyebülnék mert neki én vagyok az elsö
Ez okés, de értsd meg, hogy a hüvelyi orgazmust nem minden nõ tudja átélni, hiába hozza le neki a barátja a csillagokat az égrõl, akkor sem. Aki mégis, az sem biztos, hogy mindjárt, lehet el kell érnie egy bizonyos életkort, mintegy megérnie rá. Ha ezt "erõlteted", azzal neki sem okozol jót, mert benne is csalódás lesz és frusztráció, amiért nem képes erre. Õ is úgy érzi, elárulom, hogy Õ nem tudja NEKED megadni, hogy el tudd vinni hüvelyi úton. Szóval, a hüvelyi orgazmus nem lehet elvárás, egyikõtöknek sem. Nekem a négy éves kapcsolatomban a pasim egyszer tudott úgy orgazmust okozni, hogy nem én voltam az irányító, hanem õ. Ez is a harmadik évben történt és ettõl függetlenül még jó vele, és nem keresem más férfiban a nagy durrt. :) Szóval mi lenne, ha egyszerûen elvárások nélkül csak jól éreznétek magatokat, és megpróbálnátok csak simán egy csomó örömet nyújtani egymásnak? ;) Pláne hisz még fiatalok vagytok, tanuljatok együtt, aztán lehet idõvel - talán sok idõvel - megérik majd ez is, de ha nem, az sem feltétlenül katasztrófa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!