Találatok a következő kifejezésre: Nekem meg lassan 1 (12 db)

Barátnőm Mercilon-t szed egy hónapja most van a szünet és nem jött meg neki már lassan 1 hét telt el, miért lehet ez?

Olvastam olyat hogy lehet valakinek egyszer se jön meg miközben szedi.

Legjobb válasz: Egyszer kétszer kimaradhat. De olyat még nem hallottam, hogy egyszer se jönne meg míg a tabit szedi. Amúgy rendszeresen beszedte a tabikat? Csináljon tesztet, hogy a terhesség kizárható legyen. Ha az negatív akkor forduljatok a nõgyógyászhoz. Ilyenkor kivizsgálja majd.

Egyszer kétszer kimaradhat. De olyat még nem hallottam, hogy egyszer se jönne meg míg a tabit szedi. Amúgy rendszeresen beszedte a tabikat? Csináljon tesztet, hogy a terhesség kizárható legyen. Ha az negatív akkor forduljatok a nõgyógyászhoz. Ilyenkor kivizsgálja majd.
lehet, hogy teherbe b*sztad
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak a tetves k*rva anyját b*szta teherbe a kutya. :)

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2

Tisztelt doktor úr! Pco szindrómám van már lassan 8 vagy 9 éve. Már lassan 1 éve nem jött meg a menstruációm. Mióta megszületett a fiam 6 és fél hónapos volt, mikor abbahagyta a szopást. Nem volt már elég neki a tejem. A doki dufaston tablettát írt ki 2×2 reggel és este, 5 napig kellett szednem. Már elmúlt pár napja, de még most sem jött meg, nem tudom miért. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez alapján úgy tűnik, hogy nem volt elegendő a kezelés, ezért kontrollvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Már lassan 1 éve élünk szexuális életet a barátnőmmel de még nagyon sokszor előfordul, hogy ha be akarom tenni nagyon fáj neki. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nekem is fájt nagyon, és szerintem azért, mert túl nagy volt a barátom nemi szerve. Plusz még az is hozzájárult, hogy nem voltam szerelmes belé.

Nekem is fájt nagyon, és szerintem azért, mert túl nagy volt a barátom nemi szerve. Plusz még az is hozzájárult, hogy nem voltam szerelmes belé.
nem annyira nedvesedik át...?
Akkor összegezve azt is elmondhatjuk, hogy még h*lye ribi is voltál xd.
A kérdező hozzászólása: és ha szex elõtt sokat ujjazom az segíthet? mert azt mondja ugy fáj neki mint ha elvesztené a szüzességét
Lehetséges, hogy túl vastag a péniszed.
Nem jön be neki a nagy farok csak a kicsi.-))
A kérdező hozzászólása: de átnedvesedik meg nyálazom is meg néha síkositót is használunk de ugyan az a helyzet
Hát lehet hogy nem nedvesedik be rendesen, vagy ha szûk még mindig, akkor használjatok síkosítót.
Hörgõhurutja van.
Elõtte tágítsd ki fokozatosan. Ujjazd 1, 2 aztán 3 ujjal... 20f

Milyen tejpépet adjak a lassan 1 éves babámnak vacsira, nálatok mi jött be? Hogy készitsek neki tejber izst tápszerrel? Tejet még nem kap, a doki mondta hogy várjak még vele!

Legjobb válasz: nekünk semmilyn izesitett tejpépet nem fogad el a Kicsim,csak a rizses tejpépet.valószinû,mert ez nem túlizesített,szimpla vaníliás:-)15hós Kisfiú

nekünk semmilyn izesitett tejpépet nem fogad el a Kicsim, csak a rizses tejpépet.valószinû, mert ez nem túlizesített, szimpla vaníliás:-)15hós Kisfiú
Mi kipróbáltunk ezer félét, de egyet fogad el a kisfiam a NESTLÉ Rizses tejpép-et:-)ezt viszont imádja:-)
Nekünk, és jónéhány barátnõm babája a Stracciatellás tejpépet szereti. Én imádom!
Szia! Én is próbáltam már Hipp-est, többfélét is, DM-est, de eddig csak a Nestlé sztacsist ette meg. :) 11 hónapos
Én 6-kor vacsorát adok neki, azt, amit ebédre is evett, fõtt ételt, és fél 8 körül kapja meg a tejet, amihez szoktatva lett, és már nincs baj vele. 8-kor fürcsi, majd fél 9-kor alvás van.
szerintem a Milupa a legkobb. a Nestlé szörnyen rossz, azt ne vegyél!

Nekem meg már lassan 1 hónapja fájnak a melleim. Volt közben menstruációm is. Ez mitől lehet?

Legútoljára ?pr.18-án volt meg.

Legjobb válasz: De jó nekem is akkor volt meg utoljára! Nektek mikor kéne megjönnie?

De jó nekem is akkor volt meg utoljára! Nektek mikor kéne megjönnie?
Akármi lehet.Sztem ha nagyon aggódsz nézesd meg magad a dokival.Nekem minden mensi elõtt, alatt fájtak a melleim, akkor is amikor csak ugy kimaradt.
Nekem meg 17-én volt meg, és mi is babát szeretnénk. :) Tesztelhetsz, de lehet más oka is a fájdalomnak. Azért szorítok.
Ez hihetetlen , nekem is április 18-án jött meg utoljára, és május 17-ére nem várom a következõt. Mi is babát szeretnénk, nekem is fájnak a cicijeim, de nekem azért, mert mostanában volt peteérésem. 2 hónapja hagytam abba az antibébi szedését, és ugye megjött múlt hónapban, remélem májusban kihagyja:) Drukkolok nektek is, hogy Baba legyen!
Csatlakozom hozzátok! :) Nekem 17-én volt utoljára és május 14-re nem várom! Én is két hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, vagyis ez a harmadik hónapom! :) Kiváncsi vagyok kinek hogy alakul majd! Írhatnátok ide, ha tudtok már valamit! :) Mindnekinek nagyon szorítok! :) )
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat.Legutoljára, amikor fájtak a melleim, a lányommal voltam terhes, de most ugye közben volt a menzi. Ezért nem merek még tesztelni.Drukkolok mindenkinek, hogy ne legyen kollektív menzink jövõ héten...
Nekem is akkor volt meg... vettél tesztet?

Kislányom lassan 7 hónapos, 2 hete köhög, már beszedett 1 üveg antibiótikumot, kapott köptetőt-már ezeket abba hagytuk, de még mindig szakad fel neki, orvosnál 1 hete voltunk, akkor azt mondta szedje be amiket írt-beszedte Mért nem javul?

Légyszi adjatok tanácsot mit adjak neki??

Legjobb válasz: Stodalt próbáld meg. Kérdezd meg a gyógyszertárba hogy lehet már neki adni.Ez homeos köptetõ, és nagyon jó. Kisfiam nagyon csúnyán köhögött 1 héten keresztül. Dokinénink ezt adta, már elsõ napon javult a helyzet. Most szedi 3. napja és már szinte nem is köhög.

Stodalt próbáld meg. Kérdezd meg a gyógyszertárba hogy lehet már neki adni.Ez homeos köptetõ, és nagyon jó. Kisfiam nagyon csúnyán köhögött 1 héten keresztül. Dokinénink ezt adta, már elsõ napon javult a helyzet. Most szedi 3. napja és már szinte nem is köhög.
bocsi, illetve ez köhögés csilapító

1 év és 7 hónapja vagyok vele együtt és már lassan 8 hónapja van közöttünk szexuális aktus és még egyszer sem tudtam neki orgazmust okozni?

Én akárhányszor megkérdezem töle mi a baj velem van e baj vagy valami és az a válasz rá h nem veled van a baj hanem nem tettszem magamnak ez volt kb fél éve utána megbeszéltük a dolgokat és azótasincs láthatobb jele azt h öt ki elégiteném havi 1 2 alkalommal élvezi de nem bír elélvezni csak kizárolag kicskloban és ez engem nagyon zavar és lassan elkezdem magamat okolni és a szerszámomat léccives aki tapasztalt ebben az írjon én csak 18 éves vagyok és tapasztalatlan mit tegyek?

Legjobb válasz: en parom se tud huvelyi orgazmust elerni soha nem is volt neki senkivel, csak csikloval tud elelvezni, van sok ilyen no 21/F parom.: 22//L

en parom se tud huvelyi orgazmust elerni soha nem is volt neki senkivel, csak csikloval tud elelvezni, van sok ilyen no 21/F parom.: 22//L
Én elérem neked
Jól izgasd fel, és ha nagyon kíván tuti elélvez. Sztem nagyon rágorcsoltok a dologra! Már idegesen kezditek az egészet.Ez nem errol szól. Ha beindulunk a párommal, szinte azonnal el tudnék élvezni, ahogy hozzám ér! Rá kell gerjedni a dolgokra!
tanulj meg írásjeleket is használni-
Nem tudom, honnan az a tévhit, hogy ha egy nõ nem tud elélvezni ott a pasi a hibás!!! Általában nem így van! Egy nõnek meg kell tanulnia a saját testét, meg kell tanulnia, hogy mi jó neki... Ha a barátnõdnek még soha nem volt hüvelyi orgazmusa, ne görcsöljetek ezen, évekbe telik amíg eléritek! A nõnek is meg kell érnie rá... Maszturbáljon, és fedezze fel saját magát, de ne a hüvelyi orgazmus legyen az önkielégítésének a célja, csupán keresse azt mi a jó érzés neki... Sok gyakorlás után sikerülni fog.. Nekem konkrétan 6 évembe telt... Ha viszont volt már hüvelyi orgazmusa csak veled nem megy akkor ott az a probléma, hogy nem tud megfelelõen ellazulni, szorong valami miatt. Ezt úgy tudnátok kezelni, hogy állandó jelleggel biztosítod a barátnõdet arról, hogy csak õ kell neked, csak õ tetszik neked, és gyönyörû és így tökéletes ahogy van... És más nõrõl soha ne mondj neki olyan pozitív vélemény ami neki a hiányossága... Ezt úgy értem, hogyha mondjuk picit lóg a cicije, te meg megjegyeznéd más nõrõl hogy, milyen szép feszes.. Ezzel már károkat okozol neki ami szex alatt fog elõjönni benne... Nem kell konkrétan erre a cicis dologra érteni.. Bármi amivel a kedvesed nincs megelégedve önmagán, máson viszont te észreveszed és megjegyzed az már bántani fogja... Sajnos mi nõk szex közben nem tudjuk kikapcsolni az agyunkat és önzõen csak az élvezetre gondolni... Ezer millió dolog jár a fejünkben(pl: ebben a pózban épp látja, hogy egy picit nagyobb a pocim, vagy mit tudom én...) Szóval az a lényeg hogy biztosítsd a barátnõdet arról hogy õ GYÖNYÖRÛ!!!! És ne idegeskedj azon, hogy nincs orgazmusa, majd lesz! Lehet hogy évek kellenek hozzá! Türelem! Nem te csinálsz valamit rosszul! Nyugi! Ülj le vele és beszélgessetek errõl amit íram hogy egyedül megy-e neki ha nem akkor mi a teendõ stb... Nyugi egyszer majd sikerülni fog! addig viszont sok sok türelem mindkettõtök részérõl!!!
"nem bír elélvezni csak kizárolag kicskloban" Ebbõl én azt szûröm le, hogy csiklói orgazmusa van. Akkor mégis mi a bajod?
A kérdező hozzászólása: Az a bajom hogy én meg szeretnék mindent neki adni szexuálisan h nekerese azt más férfiban és ha meg tudnám neki adni akkor én is mekönnyebülnék mert neki én vagyok az elsö
Ez okés, de értsd meg, hogy a hüvelyi orgazmust nem minden nõ tudja átélni, hiába hozza le neki a barátja a csillagokat az égrõl, akkor sem. Aki mégis, az sem biztos, hogy mindjárt, lehet el kell érnie egy bizonyos életkort, mintegy megérnie rá. Ha ezt "erõlteted", azzal neki sem okozol jót, mert benne is csalódás lesz és frusztráció, amiért nem képes erre. Õ is úgy érzi, elárulom, hogy Õ nem tudja NEKED megadni, hogy el tudd vinni hüvelyi úton. Szóval, a hüvelyi orgazmus nem lehet elvárás, egyikõtöknek sem. Nekem a négy éves kapcsolatomban a pasim egyszer tudott úgy orgazmust okozni, hogy nem én voltam az irányító, hanem õ. Ez is a harmadik évben történt és ettõl függetlenül még jó vele, és nem keresem más férfiban a nagy durrt. :) Szóval mi lenne, ha egyszerûen elvárások nélkül csak jól éreznétek magatokat, és megpróbálnátok csak simán egy csomó örömet nyújtani egymásnak? ;) Pláne hisz még fiatalok vagytok, tanuljatok együtt, aztán lehet idõvel - talán sok idõvel - megérik majd ez is, de ha nem, az sem feltétlenül katasztrófa.

Nem tudnátok nekem abban segíteni hogy lassan már 1 éve Sony Ericsson xperia x8 telefonom van és még mindig Market nem Play áruház. Hogyan tudom frissiteni hogy átváltozon? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Gyári rommal sehogy. A google play alkalmazás tudtommal csak 2.3 romtól jelenik meg. Keress rá gugliban a GingerDX 2.3.7 fõzött romra. Tökéletes step by step leírások vannak, hogyan kell feltenni. Nem csak a play miatt éri meg, onnantól tudsz kártyára telepíteni és lesz dual touch nagyításod is. Minden szempontból jobb.

Gyári rommal sehogy. A google play alkalmazás tudtommal csak 2.3 romtól jelenik meg. Keress rá gugliban a GingerDX 2.3.7 fõzött romra. Tökéletes step by step leírások vannak, hogyan kell feltenni. Nem csak a play miatt éri meg, onnantól tudsz kártyára telepíteni és lesz dual touch nagyításod is. Minden szempontból jobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!