Találatok a következő kifejezésre: Nekem meg -napom (840 db)

Nekem a 3. napon jött meg az elsõ levél után és késõbb is így maradt. Most már nem szedem.
nekem vagy a 3. nap este vagy a 4. nap reggel.
Nekem a 2. nap már megjött.Most már 5 hónap után minden hónapban ugyan azon a napon jön meg. :) Nagyon jó :) ♥
ÉN is ilyen tablettát szedek.Nekem is a 2. napon jött meg
A kérdező hozzászólása: Nekem a negyedik napon jött meg végül! :) Köszönöm a válaszokat! :)
második nap este (este szedtem be a gyógyszert) vagy 3. nap reggel.

Az biztos, hogy nem káros ha nem jön meg a menzesz a 21. nap követő 7 napban? Nekem még nem jött meg a 7 napból letelt már 3? Barna folyás csak megfázástól lehet vagy még valami mástól is?

Legjobb válasz: Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.

Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.
A 7 napban kell megjönnie, nem azt jelenti, hogy abbahagyod a levéllel, és másnaptól 7 napig vérzel! A szünet 3.-4. napján jön meg álltalában, de az sem baj, ha csak a 6. napon! Csak az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön, és úgysem fog elmúlni addig, amí el kell kezdened szedni a köv. levéllel!
A kérdező hozzászólása: Ma van a 4. napom a 7.-bõl és ma megjött, de csak pecsét szerû.Azt írták, hogy lehet csak pár csepp vér lesz, de az sem káros ha nem lesz semmi.Most akkor ennyi elég ez a "pecsét" szerû?Parás vagyok!!!:(
Énis ilyen cipõbe vagyok. sõt szarabba. ma kellene megjönnie ma van az 5. nap ilyenkor jön meg. de nagyon megfáztam mandula gyulladásom lett. de félek h nemfog megjönni a szünetbe a megfázás miatt.

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Segíts! Ma lesz egy nagyon jó buli és mindenkínek megígértem h megyek de, nekem meg ma van a Harmadik napja menzeszem. Tehát nem a leggyengébb. nem lehet ezt valahogy befolyásolni? értelmes válaszokat lécii L/15

Legjobb válasz: Tampon+rendes betét. Nekem is megvan elsõ nap ráadásul de tegnap elmentem bulizni, és nem zavart egyáltalán mert tudtam elõtte cseréltem ki nem ázhatok át, és a tamponnal kombinálva kettõs védelemben vagyok így nem is izgultam semmi miatt. Bár én szerencsés vagyok nekem az elsõ nap is elég gyenge.

Tampon+rendes betét. Nekem is megvan elsõ nap ráadásul de tegnap elmentem bulizni, és nem zavart egyáltalán mert tudtam elõtte cseréltem ki nem ázhatok át, és a tamponnal kombinálva kettõs védelemben vagyok így nem is izgultam semmi miatt. Bár én szerencsés vagyok nekem az elsõ nap is elég gyenge.
A kérdező hozzászólása: de még nem próbáltam tampont eddig..:/ de amúgy nagyon köszi a választ:)
Ha még nem próbáltad, akkor ne most állj neki, szerintem. Rakj be erõs betétet, sötét nadrágot vegyél fel, biztos, ami biztos, hogy ne legyél feszélyezve. Vigyél magaddal plusz betétet, alkalom adtán ki tudod cserélni, gondolom lesz wc:) Ha nincsenek görcseid, szerintem simán menj el.
A kérdező hozzászólása: görcseim nincsenek de nem is szokott leni.:) wc meg lesz:)
A menzesz az nem betegseg. Ugyanugy elheted eleted, mint a ho masik 25 napjaban. betet = csere, es kesz.
ob mini az a legjobb, énis azzal kedtem;)

Május 27-én betölti a kislányom a 2. évet. Tehát május 28-tól már gyest kapok. Ez hogy zajlik? Akkor 27-e után elutalják nekem még a gyedet és arra a pár napra meg kiszámolják, hogy mennyi gyes jár?

Legjobb válasz: Ha már megigényelted a gyest, akkor június elején megkapod a 27 napra járó gyedet plusz a 4 napra járó gyest. Ha még nem igényelted a gyest, akkor majd júliusban kapod meg a júniusi gyest és ezt a 4 napot.

Ha már megigényelted a gyest, akkor június elején megkapod a 27 napra járó gyedet plusz a 4 napra járó gyest. Ha még nem igényelted a gyest, akkor majd júliusban kapod meg a júniusi gyest és ezt a 4 napot.
A kérdező hozzászólása: Már megigényeltem a gyest 1 hete. Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor hogy utalják?
Ha elintézõdik addig, akkor igen 27-ig Gyed-et, az utánra már Gyes-t számolnak.Egyszerre küldik....(persze, ha elintézõdik)

A 24 ill.25 napon barnáztam. Nekem 32 napra szokott megjönni. De ebban a hónapban szedtem a barátcserjét és lehet hogy ez előrébb hozta. Bízhatok még babóban? Mi ez a barnázás?

Legjobb válasz: lehetett beágyazódás nekem is volt de sajna nekem meg is jött ma szóval nem tudom megmondani h beágyazódásos barnázás volt vagy sem mert nem teszteltem most meg már úgy is késõ

lehetett beágyazódás nekem is volt de sajna nekem meg is jött ma szóval nem tudom megmondani h beágyazódásos barnázás volt vagy sem mert nem teszteltem most meg már úgy is késõ
Beágyazódás vagy hormonális zavar is okozhatja. Nálam is pont ez a szitu. Én sem tudom eldönteni, hogy melyik lehet de tartok tõle hogy nincs baba ebben a hónapban sem. :-( Következõ hónaptól elkezdem inni a cickafark-palástfû teát, hátha segít.

A clostytól kinek mennyit késett a menstruációja? És volt olyan, hogy késett (nekem még soha egy napot sem késett) és utána megjött, de teljesen máshogy, és babás lett?

3 napot késett a menstruációm, ez volt az els? clostys hónapom. Most tegnap megjött, de nem igazán vérzek, a mennyisége is nagyon kevés, inkább ilyen nagyon sötét, mintha barnáznék, csak sokkal sötétebb, és s?r?bb. Ma szintén ugyanez, csak még talán kevesebb. A h?mérsékletem 3 tizedet visszaesett csütörtökön és 3 napig 36.7 volt. Ma reggel 37-re emelkedett. Szerintetek ennek van valami jelent?sége?

Legjobb válasz: Szia! Mikor én 2.hónapja szedtem a Clostit,akkor 26 nap helyett 29-re jött meg a mensim,pedig sosem késett elõtte. nálam is inkább barnázás volt,sûrû,szinte (bocsi,másképp nem tudom leírni)szóval folyni is alig akart,annyira sûtû és sötét volt. Én elmentem vele akkor az ügyeletes nõgyógy-ra,miért is ne uis. karácsonykor volt mindez. megnéztek uh-on,reménykedtem,hátha baba. Nálam sajnos nem az volt,hanem a Closti egyik mellékhatásaként elvékonyodott a méhnyálkahártya,ami ez miatt csúszott pár napot,és a vérzés intenzítása is ez miatt csökkent . most 3 hónap Closti szünet után ma kezdtem újra szedni,hát kíváncsi leszek...ja a hõm a Closti alatt nekem is elég fent volt. Minden jót kívánok és mielõbbi babásodást! üdv.

Szia! Mikor én 2.hónapja szedtem a Clostit, akkor 26 nap helyett 29-re jött meg a mensim, pedig sosem késett elõtte. nálam is inkább barnázás volt, sûrû, szinte (bocsi, másképp nem tudom leírni)szóval folyni is alig akart, annyira sûtû és sötét volt. Én elmentem vele akkor az ügyeletes nõgyógy-ra, miért is ne uis. karácsonykor volt mindez. megnéztek uh-on, reménykedtem, hátha baba. Nálam sajnos nem az volt, hanem a Closti egyik mellékhatásaként elvékonyodott a méhnyálkahártya, ami ez miatt csúszott pár napot, és a vérzés intenzítása is ez miatt csökkent . most 3 hónap Closti szünet után ma kezdtem újra szedni, hát kíváncsi leszek...ja a hõm a Closti alatt nekem is elég fent volt. Minden jót kívánok és mielõbbi babásodást! üdv.
Szia.Nekem ez a második clostis hónapom, az elsõ után pont 28 napra jött meg, most nem várom 23 ára, vannak eltérõ tüneteim:fáj a hasam, fáj a mellem és a mellbimbómhoz jobb nem hozzáérni, hol hányingerem van máskor meg elvesznék éhen, sûrû tesáp. folyásom is van.Persze ez mind lehet a mensi jele is, több mint egy év után jó lenne már babásnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gyanakodtam, hogy ez a gyógyszer miatt van, bár kaptam hozzá mastodynon cseppeket is. Mi már majdnem 2 éve próbálkozunk, úgyhogy jó lenne ha történne valami. Szorítok Nektek is, hogy mihamarabb babázhassatok.
Nekem is ez volt az elsõ Clostis hónapom és 4 napot késett a menzim, éppen beleéltem magam hogy most sikerûlt és reggelre megjött. A vérzésem nekem normális. Most kezdem a 2. kúrát, de neked a Mastodynon cseppet miért kell szedned? A doki mondta? Csak mert én is gondolkodom hogy valamivel még rá kellene segítenem.
A kérdező hozzászólása: A mastodynon csepp egy homeopátiás szer, ami a méhnyálkahártyát erõsíti, és meddõségi problémákra is használható. Nekem a clostyval együtt írta fel az orvos, van olyan patika, ahol kiadják recept nélkül is. Érdekes! Nagyon bízom a 2. hónapban.
Nem gond! Elõfordult már nekem is, hogy nem jött meg 7 nap alatt.
Persze, hogy van ilyen. elsõre nekem is kb 5-6 nap után jött meg. Van ilyen, fõleg, ha most kezdted el. Mindenesetre 7 nap után, a 8. napon akkoris kezd el szedni a következõ levelet.
A kérdező hozzászólása: oké elkezdem! de ha nem jön meg a 7dik napon se akor a 8-dikon elis kezdem szedni! hát remélem nem nagyobb a gond :s
NEKEM IS EZVOLT ADTAK EGY GYÓGYSZER VALAMI N-NEL KEZDÖDIK ANEVE, ÉS ATTOL MEGJÖTT MÉG AZNAP MIKOR BEVETTEM, IGY JÖTT RENDBE, DE LEHET MAGÁTOL IS ELMÚLIK
A kérdező hozzászólása: 18/F vagyok
nem... sok csaj direkt csinálja ezt nem tette túl magát rajtad csak direkt irogat ki ilyeneket hidd el tudom én is ezt csinálom taktika kidobott a srác és még boldogabbnak tûntem elõtte msnre is kitettem szmájlitól kezdve midnenféle boldog üziket :S
A kérdező hozzászólása: De már nincs is fent nekem msnen...csak egy ismerõsömet kérdeztem h van e kint neki vmi v nem...vagy attól is még ugyanez van?
Ki szakított? Ha te, akkor õ tuti, hogy csak megjátsza ezt.Igazat adok az elöttem szólónak.Ez taktika.Én is azt mutattam, hogy milyen jól megvagyok, mennyi barátom van, állandóan szórakozok, holott otthon gubbasztottam és éjszakákat átsírtam, de nem lett volna annyi pénz a földön, hogy ezt bevalljam.
A kérdező hozzászólása: am õ dobott engem...
Akkor valószínûleg nem nagyon bánkódik :S
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam:S Hát ilyen az élet:(
Elég paraszt dolog ilyet mûvelni, ráadásul még manipulatív is.
A kérdező hozzászólása: Õ már csak ilyen:S Sosem volt egy "könnyû eset" az utóbbi idõben meg mégjobban inkább a nehéz esetek közé tartozik sokmindenben:S:( Mások szerint is...

24 hetes kismama vagyok, szerdán kihúzták a bal alsó 6-os fogamat. Aki járt hasonló helyzetben, mit szedett/szedhetett fájdalomcsillapítóként? (mivel hogy nekem még így két nap után is nagyon fáj, sőt egyre jobban fáj)

Legjobb válasz: Szia!Én is jártam már így sajnos.Kihúzták a fogam decemberben,és annyira begyulladt,hogy pár nap múlva vissza kellett mennem.És megint két fogat ki kellett húzni.Nekem a doki a Panadolt mondta ha nagyon fájna.De sokszor az sem segített,meg jegeztem.Szerintem próbáld meg a Panadolt.Inkább,mert nem jó a babának sem ha a fájdalomtól szenvedsz.Remélem tudtam segíteni.Boldog babavárást!

Szia!Én is jártam már így sajnos.Kihúzták a fogam decemberben, és annyira begyulladt, hogy pár nap múlva vissza kellett mennem.És megint két fogat ki kellett húzni.Nekem a doki a Panadolt mondta ha nagyon fájna.De sokszor az sem segített, meg jegeztem.Szerintem próbáld meg a Panadolt.Inkább, mert nem jó a babának sem ha a fájdalomtól szenvedsz.Remélem tudtam segíteni.Boldog babavárást!
Megint én vagyok.Paracetamol tablettát vehetsz be.Remélem nemsokára a fájás is elmúlik.
Szia! Nekem hétfõn húztak. Én Cataflam-ot vettem be, 2x. Annak van gyulladáscsökkentõ hatása is. Corsodyl szájöblögetõt is használok, ami fertõtlenít és segíti a gyógyulást. Ja igen, és jegeld. Jobbulást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Itthon volt Paramax rapid 500 mg (paracetamol hatóanyagú tabletta) és abból bevettem mert már nem bírtam, de arra rá is volt írva hogy terhesség alatt is alkalmazható. De ezt nem szeretném sokáig szedni mert talán nem is a legalkalmasabb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!