Találatok a következő kifejezésre: Nekem mar napja kesik a mensim, (4 db)

Mikor érdemes tesztet csinálni? Nekem már 3 napot késik a mensim?

Legjobb válasz: Én 5 nap késés után teszteltem,pozítivat! Drukkolok!:) 16 hetes kismami

Én 5 nap késés után teszteltem, pozítivat! Drukkolok!:) 16 hetes kismami
Szia! Én akkor a mensi esedékessége elõtt egy nappal csináltam tesztet és pozitív lett. Ha nem bírod ki, csináld meg nyugodtan, legalább megnyugszol :-)
Én is nyugtalan voltam, mensi elõtt 2 nappal teszteltem, pozitív lett!!! Szerintem próbáld meg, fõként ha tüneteket is érzel, mert azt nem írtad.
Én mensi napján teszteltem és + lett!!Tesztelj!!!
Igen, kimutatná! Irány a patika és tesztelj! :)
11 nap késés szerintem jó jel:) Máskor is késett már?
A kérdező hozzászólása: Nagy az esely a picire?
A kérdező hozzászólása: Nagyon orulnek, ugy szeretnek mar egy kis jovevenyt.Sokat probalkoztunk mar.Gondolom ti is igy vagytok ezzel.
Szerintem baba vagyis nagyon valószínû. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Holnap megyek dokihoz.Amugy mit gondoltok?
Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj! Az mutatja a legbiztosabb eredményt!
Igen, a jelek utalhatnak arra is! Egyetértek az elõttem szólókkal, irány a patika:) Szorítok!!!
Igen, a teszt kimutatja, akar mar most delutani vizeletbol is:) Szaladj gyorsan csinallj egyet, es ird meg a valaszt. Drkkolok nagyon. 22hetes kismama
NAGYON bíztató amit írtál, szerintem tuti baba!!! Tesztelj és írj hogy mi volt! Gratulálok!!!! :DDD
Én 5 nap késés után teszteltem és pozítv lett. Várj még egy picit és csinálj újat! Drukkolok!:Ö
Szia! Nekem csak a mensi elmaradásának napjától számolva 10-ik napon lett pozitív a teszt.
Szia! Nekem viszonylag hamar kimutatta, de tesztektõl is függ. Szerintem ha nem jön meg próbáld egy hét múlva.Három nap nem sok idõ, de terhes is lehetsz.
Nekem félidõtõl szurkált, néha görcsölt a hasam, hol az egyik petefészkem fájt, hol a másik.Aztán 3 nap késés után teszteltem és halvány 2.csíkom lett:) Utána ersebb.szóval várj kicsit.Ha ott van a baba, nem megy sehova már:)


Mi van ilyenkor baba vagy hormonzavar. Enyhén magas prolaktinszínt, 1529 a mensim késik már 10 napot. Mitől van? Akinek hasonló problémája van írja meg nekem most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Szia!Én ugy tudom ez a prolaktin szint nem csak enyhén magas hanem nagyon magas.Nekem is 1387 és a doki azt mondta,hogy ez triplája a megengedettnek és kaptam bromocriptint rá.Elvileg ha magas a prolaktin szint legtöbb esetbe nincs peteérés.Lehetséges,hogy nálad más a helyzet.kérdezz rá a dokinál.Neked a ciklus hányadik napján nézték?

Szia!Én ugy tudom ez a prolaktin szint nem csak enyhén magas hanem nagyon magas.Nekem is 1387 és a doki azt mondta, hogy ez triplája a megengedettnek és kaptam bromocriptint rá.Elvileg ha magas a prolaktin szint legtöbb esetbe nincs peteérés.Lehetséges, hogy nálad más a helyzet.kérdezz rá a dokinál.Neked a ciklus hányadik napján nézték?
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtál. Én is a bromo-t szdtem a mai napig mivel görcsös fejfájást kaptam tõle úgyhogy nem szabad tovább szednem. Csináltam tesztet is negatív lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!