Találatok a következő kifejezésre: Nekem mar napja (595 db)

Az ovulációs tesztem 4. napja pozitív. Ha a tesztcsík sötétebb, ez jelent pozitívat, ugye? Nekem már napok óta így mutatja. Mikor érdemes "akciózni"?

Legjobb válasz: Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!

Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Ja, és természetesen gratulálok Neked :) )
nekem mindig pozitivat jelzett, barmikor teszteltem ovuteszttel, aztan kiderült, hogy a hormonjaim nincsenek rendben, es ezert nem is volt peteeresem, ill. tüszörepedesem. Remelem, nalad minden ok e teren
Szia! Igen, akkor pozitív. Akciózni pozitív teszt esetén kell. Ha nem egyértelmû a teszt, érdemes 2 naponta. (mi is így tettünk) Nekem is több napig pozitív volt. Azt hittem nem jók a tesztek, (vagy elrontottam valamit)de kiderült, hogy baba van a dologban. ilyenkor az LH szint sokáig nem esik le.
Nekem volt ällandoan pozitiv, pedig nem is volt peteeresem a pcos miatt. Sajnos a hormonertekeim tevesztettek meg a tesztet. De kaptam Clostit a pco miatt, es azota csak egyszer mutatta egy honapban :-) ugyhogy teljesen megnyugodtam, most van peteeresem, remelem baba. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Mi is próbálkozunk egyfolytában, a hasam is fájdogál, meg szurkál, csak azt nem értettem, hogy miért napokig pozitív. Nagyon szeretném, ha összejönne...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én is reménykedtem a babában, ezért csináltam terhes tesztet is, de az negatív lett. Egyikõtök írta, hogy neki is folyamatosan poz.volt, és kiderült, hogy hormonális gondok vannak - na ettõl tartok én is, ezért is kérdeztem, hogy normális-e, hogy napokig pozitív. Ma is csinálok egyet, ha az is poz., akkor gyanús :) Köszönöm a válaszokat!!

Ha valaki terhes a hőnek mindenképpen 37 fölött kell lennie? Csak azért mert nekem már napok óta 37, 0! Nem tudom ez jó vagy sem?

Vagy esetleg valami olyan oldal ahol ez után utána lehet olvasni!?

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?

Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem http://www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem számolom igazán, csak a hõmet mérem minden reggel felkelés elõtt hüvelyben! De kb. 25 napon!

2 hónapos kislányom már egy hete napi 2* tud csak kakálni és közben nagyon sokot pukizik és ez fáj neki. Már mindent kipróbáltam a kamilla teát adtam neki és a saját étkezésemre is oda figyeltem, de semmi változás. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A napi 1 kaki is teljesen rendben lenne ám! Ne izgulj! Egyébként, ha fáj neki a pocija és sok a puki, azaz gázos, akkor leíron neked a nálam jól bevált italunkat, amit egy Belga gyerekorvos ajánlott nekem. Egy kis edénybe reggel felforralsz 1L vizet + 1 nagy (v.2kisebb) babérlevelet. Langyosra/ihatóra hûtöd és cumisüvegenként 1 max. 2 mokkacukorral ízesítve 2 evés között a picinak kínálod. Minnél többet fog abbõl a szélhajtós édeskés italból inni, annál gyorsabban elmúlnak majd a hasgörcsei. A cukor-fog "hiedelem" miatt ne aggódj, nem ezzel fogod a picurt ezentúl táplálni, tehát pár napi babérleveles kúrától nem lesz a kis fogának SEMMI baja. Ezt csak azért mondom, mert ezzel szoktak jönni a riadt anyukák.:)

A napi 1 kaki is teljesen rendben lenne ám! Ne izgulj! Egyébként, ha fáj neki a pocija és sok a puki, azaz gázos, akkor leíron neked a nálam jól bevált italunkat, amit egy Belga gyerekorvos ajánlott nekem. Egy kis edénybe reggel felforralsz 1L vizet + 1 nagy (v.2kisebb) babérlevelet. Langyosra/ihatóra hûtöd és cumisüvegenként 1 max. 2 mokkacukorral ízesítve 2 evés között a picinak kínálod. Minnél többet fog abbõl a szélhajtós édeskés italból inni, annál gyorsabban elmúlnak majd a hasgörcsei. A cukor-fog "hiedelem" miatt ne aggódj, nem ezzel fogod a picurt ezentúl táplálni, tehát pár napi babérleveles kúrától nem lesz a kis fogának SEMMI baja. Ezt csak azért mondom, mert ezzel szoktak jönni a riadt anyukák.:)
Mi erre kaptunk gyógyszertári (papaverines) görcsoldót. Az segített néha.

11 hónapos a babám, és úgy érzem, hogy nagyon fel van puffadva a hasa és néha fáj is neki. Már pár napja beteg volt, azóta így van. A doktornő szerint adjak neki Infacolt. Más is járt így nagyobb babával? Mi segített?

Legjobb válasz: szia mi husvétkor voltunk pont igy 3 napig lázas volt és nem is kakilt,hát rossz volt mert inni em akart,de fecskendövel adtam neki a teát aztán kakilt mert almát reszeltem neki meg nagyon cukros (olyan szirup )jellegü pár kortyos teátol már egy böl volt széklete és a puffadás is lement,de adtam neki egy nap infakolt is emlékszem.1 éves baba anyuja

szia mi husvétkor voltunk pont igy 3 napig lázas volt és nem is kakilt, hát rossz volt mert inni em akart, de fecskendövel adtam neki a teát aztán kakilt mert almát reszeltem neki meg nagyon cukros (olyan szirup )jellegü pár kortyos teátol már egy böl volt széklete és a puffadás is lement, de adtam neki egy nap infakolt is emlékszem.1 éves baba anyuja

December 10 volt missed abortuszom, a 10. héten halt el az embrió, és a mai napon már megjött a menstruációm. Normális ez? A doki azt mondta kb: 5- 6 hét mire megjön. Nekem 25. napra .

Legjobb válasz: Szia! Nekem október 27-én volt egy ilyen mûtétem, sajnos. :( A mûtét után nekem a 24. napon jött meg elõször. Ez nem gond. Nekem is 5-6 hetet mondott a doki, de ez csak egy átlag. Azóta nekem volt egy második menstruációm is, ami 29. napra jött meg. Nyugodj meg minden oké. Sok sikert a jövõben! :)

Szia! Nekem október 27-én volt egy ilyen mûtétem, sajnos. :( A mûtét után nekem a 24. napon jött meg elõször. Ez nem gond. Nekem is 5-6 hetet mondott a doki, de ez csak egy átlag. Azóta nekem volt egy második menstruációm is, ami 29. napra jött meg. Nyugodj meg minden oké. Sok sikert a jövõben! :)
Nem gond. Hidd el sokkal rosszabb, mikor várod-várod és a 7. hét elsõ napján jön meg az elsõ. Borzasztó volt várni és várni. A dokim is azt mondta, hogy a legoptimálisabb, ha a rendes ciklus szerint jön meg, azaz úgy mint Neked.
Nekem is volt ilyen próblémám 3 éve, 12 hetes voltam.Akkor nekem a mûtéttõl számitva 4 hétre jött meg.Azt monda a doki az jó.azóta van egy28 hónapos kislányom.Kítartás.

Chamomillából 5 golyó per nap, vagy per egy adag? 3 hósan adhatom már a babának? Sokat nyűglődik, nyála folyik, kezét eszi. Most akkor amig ki nem nől a foga-kb 5 honap-addig adjam neki minden nap vagy csak ha fáj neki?

Legjobb válasz: Nem napi adag, hanem egyszeri. 3X lehet adni, vagy igény szerint. De talán még korai, annak idején én is utánaérdeklõdtem. Csak akkor add neki, ha fájdalmai vannak, ha csak nyálzik, eszi a kezét, akkor még ne. Inkább adj neki rágókát, vagy bármit, amit rághat. Lányom is lassan 7 hós, de még nincs foga..

Nem napi adag, hanem egyszeri. 3X lehet adni, vagy igény szerint. De talán még korai, annak idején én is utánaérdeklõdtem. Csak akkor add neki, ha fájdalmai vannak, ha csak nyálzik, eszi a kezét, akkor még ne. Inkább adj neki rágókát, vagy bármit, amit rághat. Lányom is lassan 7 hós, de még nincs foga..

A tüszőrepedést megelőzi pár nappal a folyás és a hasszurka? Nekem már 4 napja van folyásom és hasszurkám, de ma nem volt csak folyás. Lehetett ma a tüszőrepedés?

Ma vagyok a 12.napon és clostit szedek. A 8. nap óta tapasztalom ezeket. A cicim is érzékenyebb pár napja.

Legjobb válasz: Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább,mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.

Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább, mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.
Ha méred a hõmérsékletedet, akkor abból is láthatod, mikor volt a tüszõrepedés. Abból utólag tudod. Megugrik 0, 2-0, 4 fokkal az ébredési hõd. Pl ha tüszõrepedés elõtt 36, 3-36, 4 között váltakozik, akkor tüszõrepedés után 36, 6-36, 8 körül lesz, és fenn is marad a menstruációig ebben a tartományban. ciklus.hu oldalon ha vezeted, szépen nyomonkövethetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A hõmet nem mérem, de nekem fehéres krémesebb állagú a folyásom. Ma csak néha éreztem a jobb petefészkemet, amolyan nyomást, de az elmúlt napokban egyfolytában fájt. Remélem hogy akkor most van pé-m, azaz tüszõrepedésem. Ma is voltunk együtt és két napja is. Remélem sikerül...

Kinek mennyi ideig tartott terhessége elején a hasfájás /menstruációs jellegû/? Nekem már 2-3 hete fájdogál, most vagyok 6 hetes. Nem folyamatos, néha egyáltalán nem fáj, de van hogy nap végére már kicsit erõsödik.

Legjobb válasz: én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.

én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt olvastam, hogy természetes, de azért kicsit mindig aggódok.
Azt mondják a 2-3. hónapig normális, úgyhogy szerintem ne aggódj.
Nyugi, ez teljesen normális! Majd azért is fogsz aggódni, hogy miért múlt el:-)) Nekem kb. 14-15. hétig tartott, de lehet 17. Hidd el semmi baj, 5, 5 hónapos lányka lett:-)
A 20. hétig mindennapos volt, de én végig nagyon sokat görcsöltem, keményedtem. Nem volt gond, nyílni csak a 35. héten kezdtem.

Csak nekem fáj a fejem? :S Elméletileg nincs front de nekem már kb.3 napja fáj :S

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül......nekem is fáj már 2 napja.

Nem vagy egyedül......nekem is fáj már 2 napja.
Én is teljesen ugyan így vagyok ezzel. : /
A kérdező hozzászólása: akkor jó..vagyis nem jó..de legalább nem vagyok ezzel egyedül..jobbulást nektek :)
Elég folyadékot iszol? Nekem attól szokott fájni, ha nem iszom eleget. Ilyen melegben észrevétlenül is sok vizet lehet veszíteni.

18hós kisfiam nagyon hisztis semmi nem jó neki egész nap nyavalyog. úgy érzem mindent megteszek de vhogy mégsem megy semmi. Mit kezdjek vele? Nem birom már!

Legjobb válasz: Nekem csak most délután kezdi de már eddig eddig .... úgy nyivákol mint egy rendõrségi sziréna.. a fejem szétpukkan. játszani nem akar nekem ma a konyha van soron - minden nap másik helységet takaritok- és feszt nyig. bocs az offért de tuti az idõjárás mivel gondolom este héttõl megint égzengés lesz . áááááá

Nekem csak most délután kezdi de már eddig eddig .... úgy nyivákol mint egy rendõrségi sziréna.. a fejem szétpukkan. játszani nem akar nekem ma a konyha van soron - minden nap másik helységet takaritok- és feszt nyig. bocs az offért de tuti az idõjárás mivel gondolom este héttõl megint égzengés lesz . áááááá
nálunk ez megy már egy hónapja.neki nem a napjai hisztisek, hanem ez egy korszaka.több módszer vált be nekem amiket kombinálok nála, de az abszolút lekötés ami csendet hoz.a folyamatos játszás, olvasás, séta, biciklizés, ilyenkor más dolgok hátrébb szorulnak, de legalább nem hallgatom egész nap a nyüszítést.neki egyébként 4 foga jön egyszerre, igy értem mitõl szenved, de néha nekem is elszakad a cérna, ilyenkor hangosabban szolok, hogy most már hagyd abba!!!csend is van utána, pontosan tudja, hogy mikor mit csinál, kicsik nem hülyék.
Szia! Nekem most múlt két éves a kisfiam és nála most kezdõdött az "erõfitogtatás".Nagyon próbálgatja a a határait és rettenet fárasztó mindig türelmesnek lenni.Hiába kötöm le mindig valamivel, ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor nem tágít...Én pedig nem vagyok hajlandó engedni neki, úgyhogy sokszor cipeltem már haza inenn-onnan az ölembe ordítva.Olyankor ha ahazaértünk magára hagyom és nem szólok hozzá amíg le nem nyugszik, csak távolról figyelem. Hozzáteszem ez rengeteg front is - ami mostanában kering- is nagyban befolyásolja a kicsik viselkedését.Na meg persze az enyémet is.Sokszor én is tiszta hülye vagyok :) ) Türelem, türelem, türelem...mondom én akinél mostanában elszakadt párszor a cérna :) Kitartást, majd túlleszünk rajta! 17 hkm
2, vagyok.tudom szélsõséges a helyzet, és nem is alkalmazható, de most volt nagyon beteg a fiam.és 40 fokos lázban 2 mm-re kinyitott szemmel, sírva simogattam izzadt fejét, hogy inkább hisztizzen ezerszer.viszont igaz még friss az élmény, de 100* türelmesebb vagyok, pedig ugyanúgy hisztis a drága.el fog múlni, túl leszünk ezen is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen rám is hat a front!De egyszerûen úgy érzem elvesztettem az irányítást!Ha nem veszem fel mikor hisztizik akkor a rokonság egybõl beszól, h inkább ilyen legyen mint beteg meg nem rossz csak eleven ettõl falra tudnék mászni!persze ne legyen beteg soha hisz az enyém és imádom csak van egy tûréshatár nemde!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!