Találatok a következő kifejezésre: Nekem ma pém (4 db)

Nekem ma van pém. Dolgoztunk is a kis pocaklakón. Közben azonban figyelem a Jónás naptárat is. 28 naposak a ciklusaim. A jónás naptár a 25-dik azaz a jövő hét végére teszi a kritikus időt. Tényleg igaz lehet ez?

Vagy rosszul számoltam ki? Nem vagyok ebben biztos(mármint a számolásban).Érdemes megpróbálni a jöv? hetet?

Legjobb válasz: Én azt mondom, ha babát szeretnétek, minden másnap bújjatok össze. Jobb módszer bárminél! :-)

Én azt mondom, ha babát szeretnétek, minden másnap bújjatok össze. Jobb módszer bárminél! :-)
nekem pontosan kijott, hogy mikor van ovulaciom... Szerintem van benne valami

Elvileg hétfőn kellett lennie pém-nek, vasárnap voltunk együtt, ma délután viszont bordós pecsételésem van. Ettől még van esély a babára?

Legjobb válasz: Szia! Esélyed mindig van, úgyhogy ne add fel! Várdd meg a következõ mensit, ha akkor sem jön meg, akkor kezdhetsz örülni! Szorítok neked! :)

Szia! Esélyed mindig van, úgyhogy ne add fel! Várdd meg a következõ mensit, ha akkor sem jön meg, akkor kezdhetsz örülni! Szorítok neked! :)
Nem lehet, hogy ma van pé-ed??? akkor is lehet pecsételés! Mibõl gondolod, hogy hétfõn volt? Mert ha csak vmi kalkulátor írta, akkor az tévedhet... A hasszurkára adj, meg az ovutesztre, és a nyálkára!
A kérdező hozzászólása: PG53 jelezte a hétfõt, vasárnap is meg ma is buborék és páfrány is volt.Meg kalkulátor szerint is így kell lennie.A héten egyedül vagyok, ha ma van, nincs esélyem..?És mitõl volt a pecsét?
a beágyazódástól elvileg

Szeretném a tanácsotokat kérni, nekem menses után van pém, ez bizonyitott, 11 nappal vagyok utána, tegnap este iszonyatosan görcsöltem, ma meg reggel elég rosszul éreztem magam, szédülés, fejfájás, mell viszketés. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nézd nagyon hosszú még mensiig az idõ,ezekbõl a tünetekbõl semmire nem lehet következtetni. Lehet nem ezt akarod olvasni,de amiket leírtál tünetek,nálam mindíg mensi elött jöttek. Most,hogy kisbabát várok,semmi tünetem nem volt. Ha meg is fogantál,az még be sem ágyazódott,nincs terhes hormon termelés,így tüneteid sem lehetnek. Ne agyalj ezen,majd február 8-án:) Azért megy a drukk!

Nézd nagyon hosszú még mensiig az idõ, ezekbõl a tünetekbõl semmire nem lehet következtetni. Lehet nem ezt akarod olvasni, de amiket leírtál tünetek, nálam mindíg mensi elött jöttek. Most, hogy kisbabát várok, semmi tünetem nem volt. Ha meg is fogantál, az még be sem ágyazódott, nincs terhes hormon termelés, így tüneteid sem lehetnek. Ne agyalj ezen, majd február 8-án:) Azért megy a drukk!
Mikorra nem várod? Hány naposak a ciklusaid?
Ez nem kóros. A ciklus 11. napja teljesen normális, fõleg, ha rövid ciklusaid vannak. Tényleg, hány naposak?
Ja, írtad is. Bocs. :-)
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim, tehát február nyolcadikára nem várom.Tudom ebbõl még bármi lehet, de valahogy furán érzem magam.

Nekem már sosem lesz babám? Szerdán lett volna inszemem de ma voltam uhn és kiderült hogy stimulációval nincs pém a jobb oldali petevezetékben van egy 12mm tüsző a 12. napon. Hogy lehet ez?

4 hónapja minden hónapban uhnak középid?ben és 3-4 tüsz?m szokott lenni , most szedtem a closty meg a fostimojn injekciót és egy tüsz?m sem lett.

Legjobb válasz: Nyugodj meg a remény hal meg utoljára csak bízz!

Nyugodj meg a remény hal meg utoljára csak bízz!
Szia. Picit hasonló cipõben járok. Clostit szedek, már túl vagyok egy 3 hónapos kúra, majd szünet, s most megint Clostit szedek. Inszemináció elõtt állok, volt korábban, hogy 3 érett tüszõm is volt, most pedig a Closti ellenére is csupán egyetlen egy volt a múlt alkalommal, ráadásul a 13.napon is csak 15 mm volt:( Most szerdán megyek megint uh-ra, 10 cn. és megint inszem elõtt, már alig merek hinni benne, hogy nekem is sikerülhet:( ráadásul nekem eddig a jobb oldaliban volt mindig több szép, most pedig a mûtött balban érnek ilyen picinykék...nem értem én sem, ahhoz képest, hogy azt mondták, csak a jobb oldalim mûködik. Hidd el tudom mit érzel, szorítok Neked, hátha abból a 12 mm-bõl még lesz érett a peteérésig!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszod de hiába lesz érett petém a péig akkor is a lezárt oldalamon van és nem tudok onnan teherbe esni én mondtam a dokinak hogy várjunk egy hónapot mert igy mûtét után a rossz oldalon fog érni a tüszõ hogy megpiszkáltak odabent és hogy felborították az eddig jól mûködö szervezetemet de nem hallgatott rám kidobtam az ablakon 60.000 ftot a sok utazás gyógyszer injekció stbre pedig eddig mindig a bal oldalon értek a szép tökéletes tüszõim de most csak ilyen csitvák vannak a rossz oldalon pedig mindig 18-20mm szokott lenni a bal oldalon remélem a köv. hónapra visszaáll a szervezetem , jah és nem mellékes hogy a mûtét miatt 23 napra menstruáltam de még akkor sem hitt nekem a doki hogy várjunk itt van az eredménye , bocsánatot kért hogy nem hitt nekem de már sokra megyek vele. Neked is nagyon drukk.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!