Találatok a következő kifejezésre: Nekem ma hatodik napja (2 db)

Ma lett volna a hatodik napja a babomnak hogy nem kakilt, de aztan csak sikerult neki magatol, de eleg keveset?

hagyjam?vagy csinaljak valamit (glicerines kup)hogy jojjon ki minden belole?vagy lehet csak ennyit kellett kakilnia 6 nap utan.anyatejes.3.5 hos

Legjobb válasz: Az, hogy ennyit kakilt, csak azt jelenti, hogy nagyon jól feldolgozta a tejcit. Miután ma kakilt (bármennyit is) ebbõl látható, hogy nincs bélelzáródása. Ez nagyon jó, semmit nem kell tenned.

Az, hogy ennyit kakilt, csak azt jelenti, hogy nagyon jól feldolgozta a tejcit. Miután ma kakilt (bármennyit is) ebbõl látható, hogy nincs bélelzáródása. Ez nagyon jó, semmit nem kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Eddig 5 naponta vagy lazmero vagy glic.kup de most vartam 6 napig es tessek magatol is sikerult.Akkor ezekszerint nem kell tobbet semmit tenem vele mert kepes magatol is kakilni?
szerintem nem kell semmi, magától is képes, és nem tesz jót a kis végbelének, ha állandóan ingerelve van valamivel. Jól teszed, hogy vársz.
"A ritka székletürítést székrekedésnek tekintik, ezért különféle hashajtó módszereket alkalmaznak. Cukros kamillateát itatnak a babával, lázmérõt dugnak a popsijába, glicerinkúpot dugdosnak bele, mézzel etetik, beöntést adnak neki, és így tovább. Egyik szörnyûbb, mint a másik. Ne folyamodjunk ilyesmihez! A székletürítés természetes folyamat, amelybe nem szabad lépten-nyomon saját elképzeléseink alapján beleavatkozni, mert ezzel helytelen szokásokat alakíthatunk ki. Mindaddig, amíg nem mutatkoznak a babán kóros folyamat tünetei, ne figyeljük állandóan és görcsösen, mikor termeli tele a nadrágját. Csak szoptatott babánál nincs abban semmi rendkívüli, ha csak nyolc-tíz naponta kakil. Az anyatej rendkívül kevés salakanyagot tartalmaz, ezért nem csoda, ha csak ritkán gyûlik össze egy adagra való széklet." -Ezt a Szoptatásért Egyesület honlapjáról másoltam ki neked
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszokat.

Nekem ma van hatodik napja hogy kesik a menzeszem! Csinaltam terhesssegi tesztet Szerdan, es tegnapis! De mindketto negativ lett! Clearblue tesztet vettem digitalisat! Muthet szombaton volt eggy kicsit rozsaszin folyasom! Most mivan velem?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes! simán . van akinek a tesztcsak hetek múlva mutatja ki. a terhesség alatt az elsõ elmaradt mensi helyett jelentkezhet rózsaszín folyás. nem kell drága tesztet venni, jo a legolcsobb is mert ugyanaz a funkcioja talán az ONE STEP (pl.rossmann) kicsit érzékenyebb. Ha a jövõ héten sem jön meg jelentkezz be a okihoz , már bõven meg fogja tudni nézni, ha a teszt még nem mutatja.

Lehetsz terhes! simán . van akinek a tesztcsak hetek múlva mutatja ki. a terhesség alatt az elsõ elmaradt mensi helyett jelentkezhet rózsaszín folyás. nem kell drága tesztet venni, jo a legolcsobb is mert ugyanaz a funkcioja talán az ONE STEP (pl.rossmann) kicsit érzékenyebb. Ha a jövõ héten sem jön meg jelentkezz be a okihoz , már bõven meg fogja tudni nézni, ha a teszt még nem mutatja.
Nekem mikor elmaradt a mensi a 6.napon teszteltem, nagyon hallovány csikocska volt.Kevés rozsaszin folyásom nekem is volt akkor mikor megkellett volna jönnie.És ott volt a kisbébi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!