Találatok a következő kifejezésre: Nekem még jött sperma (3 db)

Nekem még nem jött sperma maszturbációnál a péniszemből. Mitől van ez?

Legjobb válasz: E`n még ilyenröl nem hallottam.Hány éves vagy???

E`n még ilyenröl nem hallottam.Hány éves vagy???
Egyrészt... ha nincs orgazmusod, csak kellemes vele babrálni, akkor érthetõ. Ha orgazmusod is van, akkor úgy nevezik, hogy injakuláció (vagyis az ejakulátum nélküli orgazmus) ami a nemileg éretlen kisfiúknál figyelhetõ meg a 3. életévtõl. Ez esetben még nem termeli a tested azokat amibõl az ejakulátum áll. Mibõl áll az ejakulátum? Ebbõl a legcsekélyebb rész a spermiumok (3-5%), a mellékhere váladéka (5-10%), 20-30% dülmirigy (Prosztata), és legnagyobb rész (60%) az ondóhólyag váladéka.
12-14 éves kor körül jelenik meg a sperma orgazmuskor. Ha még e kor elõtt-vagy alatt álsz, akkor semmi gond, majd megjelenik:-)
hát sztem marha béna vagy! Verd ki egyszer rendesen neki, oszt jó van
Én 12 vok és még nem jött sperma belõle !!!

Ha kiverem neki, és azt mondja, hogy most (tehát elmegy, de a sperma még nem jött ki), akkor utána még folytassam a kézimunkát, vagy már magátóül kijön a sperma?

Legjobb válasz: Az isten szerelmére, abba ne hagyd!! xD Olyan, mintha mikor téged nyalnak, te már majdnem ottvagy, esetleg már el is indult, erre abbahagyják. Ááááá....a legrosszabb, amit csinálhatsz....

Az isten szerelmére, abba ne hagyd!! xD Olyan, mintha mikor téged nyalnak, te már majdnem ottvagy, esetleg már el is indult, erre abbahagyják. Ááááá....a legrosszabb, amit csinálhatsz....
Szerintem ha ilyeneket kérdezel, akkor inkább még ne verd ki neki...
kicsit szivni kell a végét és a hasára köpni.. Imádni fogja!!
Mondjuk ezt miért is nem tõle kérdezed meg? :D
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem, h majd ha eljön az idõ, akkor tudja, mm.... de amint látom, nem nagyon akaróódzanak válaszolni, pedig ez az oldal erre van. hogy kérdezzünk.
Folytasd! Ne hagyd abba. :-D
Ha gumival csinálja akkor semmiképp.
a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, ha nem így lenne, meglenne a 100%-os védekezési megoldás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!