Találatok a következő kifejezésre: Nekem még jött (465 db)

Csak nekem nem jött meg idáig a decemberi diákhitel összege? Az oldalon is az van kiírva, hogy folyósítás 2012.12.14.

Legjobb válasz: Nekem sem jött meg. Bár én nem is igényeltem. Nyilván senkinek nem jött meg, aki nem igényelte, tehát nem csak neked nem jött meg.

Nekem sem jött meg. Bár én nem is igényeltem. Nyilván senkinek nem jött meg, aki nem igényelte, tehát nem csak neked nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nemhogy segíteni nem tudtál, de még vicces sem voltál... :/
De akkor miért nem azt kérdezed, amire kíváncsi vagy? A kérdésed az volt, hogy "csak nekem..."? Én erre válaszoltam. Ha másra vagy kíváncsi, azt kérdezd, amit tudni akarsz! Ez egyébként az oldal szabályzatában is világosan le van írva!!!
A kérdező hozzászólása: Ha minden áron beleakarsz kötni a kérdésembe, akkor igen igazad van, nem emeltem ki hogy csak nekem, aki felvette a diákhitelt, csak nekem nem jött meg idáig a pénz? Persze csak azoktól kérdezem, akik ugyanúgy felvették a diákhitelt mint én, és nem ezelõtt 15 éve, hanem a 2012/2013 tanév elsõ felében. Bár ha jobban belegondolsz, az átlagemberek, akik nem azon gondolkodnak hogyan kössenek bele mindenbe, vagy hogyan legyenek "viccesek", szerintem értik ezt anélkül is, hogy ki kellene hangsúlyoznom az apróbb részleteket. De persze lehet hogy nincs igazam... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Akkor valószínûleg másnak sem jött meg még a pénz. Ha holnap munkanap van, lehet azért...
Nekem még mindig nem jött meg. Talán holnap?
Még ma se jött :/

Segitene nekem valaki? mult honap elejen lefekudtem a ferjemmel es nem vedekeztunk es be vettem egy esemeny utani tablatat es ra 10 napra meg is jott rendesen 5 napig tartott ugy kizarhato a terhesseg ha meg jott rendesen?

a problemam csak az hogy ebben a honapban eldontottuk vegleg hogy babat szeretnenk es nem vedekeztunk nem vettem be semmilyen tabletat es szedulok es faj a mellem nagyon februar 8ra nem varrom....az lenne meg a kerdesem hogy ha esetleg terhes vagyok vajon az akkor tortent amikor be szedtem az esemeny utanit....szoval akkori aktus soran....vagy utana amiutan el hataroztuk hogy babat szeretnenk?

Legjobb válasz: Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap,nem lehet,hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap, nem lehet, hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Ma már van családi? Nekem még nem jött meg. Pedig már kellet volna utalni nem?

Legjobb válasz: Nekem se jött meg... Gondolom azért, mert péntek még csak az elõzõ hónap volt, gondolom ma utaltak, és holnapra lesz a számlánkon.

Nekem se jött meg... Gondolom azért, mert péntek még csak az elõzõ hónap volt, gondolom ma utaltak, és holnapra lesz a számlánkon.
Ma utaltak, holnap lesz rajta. Minden hónap elsõ MUNKAnapján utalnak és a másodikon lesz rajta!
Minden hónap második munkanapján kapom meg.Holnap már lesz.mivel elseje szombatra esett, ma utalja az államkincstár és holnap kapjuk meg.
A kérdező hozzászólása: oké köszi.azt hittem ma.

Szoptatás befejezése után, mennyi idővel utána jött meg a menstruációtok először? (Nekem nem jött meg szoptatás alatt! )

Már több, mint 1.5 hónap eltelt, de még mindig nem jött meg. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia :) Normális dolog, hogy szoptatás alatt elmarad a menses. Én kifejezetten élveztem, hogy nem kell bajlódni vele. (Épp elég a picibabaával:)) Van, akinek megvannak a napjai ezalatt is - hát, neki nem oly kellemes. Elmaradhat azonban a menses azért is - szoptatás alatti idõrõl beszélünk még -, mert a mama úgy tudja, hogy ezalatt nem eshet teherbe, s bizony mégis megfogan az új kis jövevény :) Nos, ha nem ez a válasz a kérdésedre, azaz nem vársz megint babát, akkor a régi kerékvágásba való visszaállás eltarthat több hónapig is. Ne aggódj, a természet rendje nem feledkezett meg rólad sem ! :)

Szia :) Normális dolog, hogy szoptatás alatt elmarad a menses. Én kifejezetten élveztem, hogy nem kell bajlódni vele. (Épp elég a picibabaával:) ) Van, akinek megvannak a napjai ezalatt is - hát, neki nem oly kellemes. Elmaradhat azonban a menses azért is - szoptatás alatti idõrõl beszélünk még -, mert a mama úgy tudja, hogy ezalatt nem eshet teherbe, s bizony mégis megfogan az új kis jövevény :) Nos, ha nem ez a válasz a kérdésedre, azaz nem vársz megint babát, akkor a régi kerékvágásba való visszaállás eltarthat több hónapig is. Ne aggódj, a természet rendje nem feledkezett meg rólad sem ! :)
Nem gond! Elõfordult már nekem is, hogy nem jött meg 7 nap alatt.
Persze, hogy van ilyen. elsõre nekem is kb 5-6 nap után jött meg. Van ilyen, fõleg, ha most kezdted el. Mindenesetre 7 nap után, a 8. napon akkoris kezd el szedni a következõ levelet.
A kérdező hozzászólása: oké elkezdem! de ha nem jön meg a 7dik napon se akor a 8-dikon elis kezdem szedni! hát remélem nem nagyobb a gond :s
NEKEM IS EZVOLT ADTAK EGY GYÓGYSZER VALAMI N-NEL KEZDÖDIK ANEVE, ÉS ATTOL MEGJÖTT MÉG AZNAP MIKOR BEVETTEM, IGY JÖTT RENDBE, DE LEHET MAGÁTOL IS ELMÚLIK

Mitől lehet, hogy a barátnőmnek 2hete jött meg utána 4nap után el múlt és ma megint meg jött neki?

Legjobb válasz: hát ha még 2-3 éve van meg neki csak akkor szerintem ez 'normális'

hát ha még 2-3 éve van meg neki csak akkor szerintem ez 'normális'
A kérdező hozzászólása: és ha már több mint 2-3éve van meg neki??
Szed fogamzásgátlót? Ha megint elõfordul rendellenes vérzés, irány az orvos.
A kérdező hozzászólása: nem szed fogamzásgátlót..viszont él nemi életet..óvszerrel védekeznek

Aki mára nem várta, mi újság veletek? Nekem még nem jött meg, semmit nem is érzek! A tesztem viszont negatív.

Legjobb válasz: Szia Én is mára nem várom.Nekem sem jött még meg.Pár napja fájdogált a hasam.A mellem oldat fájdogál egy kicsit ha megnyomom.A hõm ma leesett 3 tizedet, szóval sajna lehet megint ugrott egy hónap!:(Tesztet még nem csináltam, mert nagyon félek a negatívtól, gondoltam kibírom valahogy hétvégéig, ha addig nem jön meg talán már tényleg babó lesz belõle.

Szia Én is mára nem várom.Nekem sem jött még meg.Pár napja fájdogált a hasam.A mellem oldat fájdogál egy kicsit ha megnyomom.A hõm ma leesett 3 tizedet, szóval sajna lehet megint ugrott egy hónap!:(Tesztet még nem csináltam, mert nagyon félek a negatívtól, gondoltam kibírom valahogy hétvégéig, ha addig nem jön meg talán már tényleg babó lesz belõle.
Nem akarlak elszomorítani.Nekem 3 gyerekem van, és elég sok tesztet vettem már idáig.Amelyik nap kellett volna meg jönnie aznap is csináltam már egy párat, mert nekünk is nehezen jött össze a 2.és amikor a teszt negatív volt akkor nem volt baba.
gratulálok a válaszoló anyukának de nem feltétlen van igaza!ugyanis én is csináltam vagy 6 db tesztet amikor ugyanis nem mutatta ki pedig én éreztem minden tünetem megvolt!sajnos spontán elment de volt !tehát ennyit a tesztekröl, minden jót
A kérdező hozzászólása: felvilágosítást is kérek ha lehet, kösz (nem szexrõl hanem a menzeszemrõl ha megjön).
14-15 éves korodig egyáltalán nem vagy lekésve semmirõl, nagyon változó hogy kinek mikor jön meg elõször. Nem tudom, milyen felvilágosítást szeretnél, ha konkrét kérdésed van, azt tedd fel, majd válaszol valaki. Bár szerintem jobb lenne, ha ezt a családban tudnád megbeszélni valakivel, de ha nem megy, kérdezz nyugodtan. 15/L
Bátran kérdezd meg anyukád, õ válaszol bármire. :) Nekem 12 évesen jött meg elõször, de van egy barátnõm, aki 15 éves, és még mindig nincs meg neki. Ne aggódj, ezzel nem vagy lemaradva a mostohatestvéred mögött, nem kor kérdése, hogy mikor jön meg. Sõõõt, addig örülj, amíg nincs meg, ugyanis rendesen ki tud cseszni az emberrel, fõleg, mikor épp kirándulni, vagy strandolni készül. Ha anyudat nem szeretnéd megkérdezni efféle dolgokról, szólj, és (ahogy az elõzõ válaszoló is írta) szívesen válaszolok/válaszolunk. 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi :) hát mit mondjak.... nem annyira szeretnék efféle dolgokról anyummal beszélni.... csak akkor ha megjött, amíg nem addig nem is nagyon akarok.... inkább veletek beszélek errõl :) egyébként nem tudtok valami módszert a menzesz elõrehozása/idézésére? már rákerestem de a boros meg a citromos módszer az nem azoknak szól akiknek már megjött?
Így van, az csak azoknak való, és csak pár nappal hozhatja elõre, ha egyáltalán tényleg segít. Amit te szeretnél, arra szerintem semmilyen módszer nincs, mert azt majd a hormonjaid hozzák, ha úgy tartja kedvük. Ez teljesen kiszámíthatatlan, de bõven van még idõd. Ne akard siettetni, fogod még eleget átkozni, ha majd meglesz, mert tényleg okoz néha kellemetlenséget (nem akarok rádijeszteni, nem olyan rossz dolog ez, csak néha rosszul jön ki). Élvezd, hogy nincs még, ne görcsölj ezen, légy jóban a testeddel, akármeddig húzza is még a dolgot, mert úgy lesz könnyebb majd akkor is, amikor végül megjön. Van valami oka annak, hogy így szeretnéd már, hogy legyen? Elsõ voltam.
Így van. Annyit még hozzátennék, hogy általában(!) a mellnövekedés megkezdésétõl 2-3 év, és megjön. Persze ez sem igaz minden esetben, lásd a 15 éves barátnõm esetét, akinek már elég szép méretei vannak, még sincs menzesze. Elõtte 1 jó darabig van egyfajta "fehér folyás", amit lehet, hogy már te is tapasztaltál. Erre a sima tisztasági betét a megoldás. (A mindennapira gondolok, nem azt, amit akkor használunk, ha megvan.) Mielõtt megjön, elõtte pár nappal görcsölhet a hasad, de akad olyan ember is (például én), aki semmit nem érez elõtte. Második vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek minden helpet. Igen van okom, hogy megjöjjön... ahogy mondtam vikinek hamarabb jött meg mégis fiatalabb.... és a másodiknak üzenem: nekem is elég formás cicim van (de persze koromohoz képest megfelelõ)

1 éve szoptatok és még mindig nem jött meg. Ez normális? Ha valaki 3 évig szoptat 3 évig nem jön neki meg?

Legjobb válasz: Én 3éve és 2hónapja szoptatok,kb másfél év után jött meg elõször. :-)

Én 3éve és 2hónapja szoptatok, kb másfél év után jött meg elõször. :-)
Igen, normális. És igen, még az is lehet, hogyha valaki 3 évig szoptat, akkor 3 évig nem jön meg neki. De van, akinek pár hónap után megjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már kezdtem félni. De így megnyugodtam :)
én 18 hónap után választottam el, és rá 1, 5 hónapra jött meg elõször!
Egy éve és 2 napja szoptatok, de még nem jött meg nekem sem. (éjjel is szopik többször a babám)
3 éve 2 hónapja szoptatok folyamatosan, és nekem az elsõ szülés után 9 hónappalmegjött! De a szopi folytatódott némi átfedéssel a két gyerek alatt!:) most 9 hós a kicsi, de még semmi!
Nekem 13 hós volt a kisfiam mikor elõször megjött. Már azt hittem sosem jön meg, a környezetemben már mindenki menstruált csak én nem. Viszont nálam úgy jött meg, elkezdtem csökkenteni a cicizések számát. 1 évesen még 4-5 alkalommal is cicizett, tépte a ruhám. Most, hogy megjött végre kevés a tejem, sokat szenvedtem a tej mennyisége miatt. Majd ha nálad is kevesebb ingert kap a cici meg fog jönni a mestruációd is.

Terhes vagyok? Úgy vettem észre, hogy nekem még nem igazán állt be a menstruációm, mert októberbe még a hónap végén jött meg, januárba meg már a hónap elején.

Most 2án kellett vna megjönnie(elvileg), de nem jött meg!Van ,hogy s?r?n megyek pisilni, meg mintha lelkileg érezném, hogy terhes vagyok! Lehet érezni? Ti mit éreztetek? Még milyen jelek voltak?

Legjobb válasz: Lelkileg érzed? Bebeszéled magadnak... Én elõször is mellfeszülést éreztem, aztán jött az émelygés, azt követte a kimaradt mensi, majd a pozi teszt és a NAGY ÖRÖM :)) De pl. ha nemrég estél teherbe, akkor még a mellfeszülés és társai váratnak magukra pár napig. Ha ideges vagy, csinálj tesztet. 5Hkm

Lelkileg érzed? Bebeszéled magadnak... Én elõször is mellfeszülést éreztem, aztán jött az émelygés, azt követte a kimaradt mensi, majd a pozi teszt és a NAGY ÖRÖM :) ) De pl. ha nemrég estél teherbe, akkor még a mellfeszülés és társai váratnak magukra pár napig. Ha ideges vagy, csinálj tesztet. 5Hkm
Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz! :) Akkor már többet fogsz tudni.
A kérdező hozzászólása: Mert jobb anélkül :) Gyógyszert meg nem szeretnék szedni. Nem siránkozok, én csak kérdeztem valamit :-) Ha jön, akkor jön.. :-) Ennyi.. Kérdezni meg lehet szerintem..
Hát ha az elején nem védekeztek, akkor biztosan babát szeretnél. Mást nem tudok elképzelni. Ha nem, akkor miért nem az elején húztok gumit?
A kérdező hozzászólása: Az elején nem mindig védekezünk, és az elõváladéktól is teherbe lehet esni, bár tudom, h kb. öt százalék az esélye.
Ugyan, 19 évesen nyilván biztonságosan védekeztetek. Akkor meg nincs min izgulnod.
Elsõ vagyok: Nálam pl. fáradékonyság abszolút nem volt. Talán annyi, hogy nem bírok már este 11-ig fenn lenni, hanem fél 10, 10 környékén alszom el, reggel talán picit nehezebben megy a felkelés, de napközben nem vagyok és nem is voltam bágyadt.
Fokozott fáradékonyság és álmosság, már a 28. nap környékén. Sosem alszom napközben, akkoriban muszáj volt. Egyébként tényleg valahogy más a hangulata az embernek, biztosan a hormonok miatt, erre meg ki hogy reagál. Valahogy máshogy éreztem magam, úgy, ahogy még addig sosem. Mellfeszülést nem éreztem, de a barátnõm viszont már nagyon hamar.
Elsõ vagyok: 18 évesen én szinte minden hónapban bebeszéltem magamnak, hogy "Úristen, most biztos terhes vagyok" :D Pedig fog.gátlót is szedtem :D Úgyhogy nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: Hát, olvastam, hogy sokan megérzik, meg mondták is. :) Jövõhéten csinálok tesztet, ha nem jön meg addig. De amúgy én is úgy vagyok vele, hogy csak lehet, hogy bemesélem magamnak.. de majd kiderül.. :) Köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: Ma vettem, reggel tesztelek :) Ha addigra nem jön meg.. majd megírom, hogy mi lett :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!