Találatok a következő kifejezésre: Nekem már használ a (71 db)

még próbáld meg a barackot szilvával együtt, aztán orvos
Lefekvés elõtt egy kanál lekvárt. Amúgy meg menjetek orvoshoz, ha ez nem változik.

Ki használta már a Bayer új termékét a Foresto nyakörvet? Én 4. hete használom, eddig egy kullancs sem volt benne. Nekem rövid szőrű a kutyusom egyébként. Kíváncsi lennék, hogy van-e, akinek pont ellenkezdő tapasztalata lenne vagy pozitív?

Legjobb válasz: Mi is használjuk már több mint egy hónapja van a kutyusomon(Havanese de 2cm a szõre a testén) és eddig nekünk is nagyon jó!!!Orulok hogy szagtalan és víz álló is!

Mi is használjuk már több mint egy hónapja van a kutyusomon(Havanese de 2cm a szõre a testén) és eddig nekünk is nagyon jó!!!Orulok hogy szagtalan és víz álló is!
Nekem kb. 2 hét alatt lett látványos a változás: eltüntette az összes pattanást, és a kis sebeket is, bár nekem nem volt nagyon vészes a bõröm.

A föld területem mellett lakó férfinek 6 éve megengedtem, hogy használja a földemet ingyen és bérmentve. Már 2 éve könyörgök neki, hogy ne használja mert én akarom hasznosítani. Fenyeget, ha ráteszem a lábam a földre nagy bajom lesz. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha kötöttetek valamilyen írásos megegyezést akkor azt kell átnézned hogy mit kötöttél. Ha nem történt semmi ilyesmi csak szóbeli megállapodás (és tényleg tiéd a föld) akkor szerintem nyugodtan használd. Szerintem semmi bajod nem lehet belõle. De ha biztosra akarsz menni kérdezz meg egy jogászt/ ügyvédet.

Ha kötöttetek valamilyen írásos megegyezést akkor azt kell átnézned hogy mit kötöttél. Ha nem történt semmi ilyesmi csak szóbeli megállapodás (és tényleg tiéd a föld) akkor szerintem nyugodtan használd. Szerintem semmi bajod nem lehet belõle. De ha biztosra akarsz menni kérdezz meg egy jogászt/ ügyvédet.
Szerzodesetek van? Ha nincs, akkor odamesz es korbekerited, ledozerolod, lebetonozod, beulteted- o meg szaladhat feljelenteni ha akar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Semmi féle írásos megállapodásunk nincs, csak szóbeli! Szóbeli a visszavonásom is, de értetlen a fazon, ráadásul fenyeget is! Na erre én 2013. júniusában kimérettem hivatalosan földmérõvel a területemet, kértem, hogy ezek után ne használja, de elvetette ugyan úgy mint eddig 6 éven keresztül ingyen és bérmentve használta. Erre én ügyvédet fogadtam, de az ügyvéd eddig még érdemben nem intézkedett, mert eddig még nem is jelzett nekem, hogy mi van az ügyemben pedig hivatalosan megbíztam! Tehát a saját birtokomat védem, ha akar a birtok háborító jelentsen fel, terrorizáljon ha ez jó neki? Akkor jó, mert fákat szeretnék ültetni, persze hivatalos formában.
Barátnõmnek így sikerült két hónap alatt!
Milyen injekciós kúrára gondolsz? Tegnap szúrtam az utolsót és ma repesztettem. Mit kaptál?

Lehet hülye kérdés de ha sikositot használunk az befolyásolja a teherbe esést? Lehet e miatt nem jön a baba? Mert nekem már minden variácio megfordult a fejemben mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Igen lehet! Pl: a durex síkosítóra rá van írva hogy ha gyereket szeretnél és ezt használod beszélj elõtte az orvosoddal. Azt hiszem lassítja a spermák mozgását!

Igen lehet! Pl: a durex síkosítóra rá van írva hogy ha gyereket szeretnél és ezt használod beszélj elõtte az orvosoddal. Azt hiszem lassítja a spermák mozgását!
hacsak nincs benne spermaölõ anyag, akkor nem befolyásolja, mert a sperma ugyanúgy eljut a petesejthez. Hallottam olyat, hogy ha szex után a nõ fekve, fenekét felemelve marad pár percig, akkor könnyebb a megtermékenyülés (ugye a fizika törvényei :P) próbáljátok ki ha eddig még nem próbáltátok.
Durexet használunk évek óta. 3 tervezett gyerekünk van, mindegyik elsõre összejött. Nem hiszem, hogy ezen múlna...
De, ha a Kérdezõ párjának egy fokkal kevésbé mozgékonyak a spermái, lehet, hogy pont a Durex adja fel nekik az utolsó kenetet. Persze az is lehet, hogy enélkül sem menne, és az is, hogy nem is a spermiumokkal van a baj. De abból nem érdemes kiindulni, hogy egy olyan síkosító, amin ezzel kapcsolatos figyelmeztetés van, tuti biztos, hogy nem akadályozza a teherbeesést. De érdemes lenne kivizsgáltatnotok magatokat orvossal is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat

Van valami jó megoldás (hitel, kölcsön, bármi), amivel viszonylag gyorsan jutnánk pénzhez, hogy tudjunk használt lakást vásárolni? Júniusban szültem, akkor nekem még jár a szocpol és hasonlók vagy már nem?

Legjobb válasz: Akkor járt volna még a szocpol, ha júni. 30-ig el is intézed az igénylést, meg az összes többi papírt hozzá. Július 1-tõl már nem lehet igényelni. Természetesen hitelt még lehet felvenni. Elég sok mindennek meg kell felelni hozzá és kell saját tõke is. Elég keveset írtál, erre konkrétabb választ nem lehet írni...

Akkor járt volna még a szocpol, ha júni. 30-ig el is intézed az igénylést, meg az összes többi papírt hozzá. Július 1-tõl már nem lehet igényelni. Természetesen hitelt még lehet felvenni. Elég sok mindennek meg kell felelni hozzá és kell saját tõke is. Elég keveset írtál, erre konkrétabb választ nem lehet írni...
használt lakásra amúgy sincsen szocpol
VOLT szocpol használt lakásra, mégpedig annak a fele, ami az új lakásra járt. De azt csak meglévõ gyerekre lehetett megkapni, megelõlegezõ nem volt. De ez már mindegy, mert már újra sem adnak.

Van felesleges műanyag orsótok? A macskám csak azzal játszik és már vagy 20-at eltüntetett, elhasznált. Neki kéne. Használt, törött is jó. Nos?

Legjobb válasz: Ez aranyos, de sajnos nekem nincs. Az enyém a mûanyag flakonok kupakjával szeret játszani, a Tiéd nem?

Ez aranyos, de sajnos nekem nincs. Az enyém a mûanyag flakonok kupakjával szeret játszani, a Tiéd nem?
A kérdező hozzászólása: Ááá, az én cicám csakis az orsót szereti. :-)

Nekem már nem használ a 90 napos, már 2szer végigcsináltam. Arra gondoltam, hogy nem vacsizok és ebédelek, hanem reggelzek és ebédelek ugyanugy mint az eredeti recept szerint. Estére meg csak gyümi. Beválhat?

Legjobb válasz: Minden ember különbözik, tehát a szervezetük sem ugyanolyan. Azt javaslom, próbálkozz másfajta diétákkal, szerintem elõbb-utóbb meg fogod találni a számodra legideálisabbat.

Minden ember különbözik, tehát a szervezetük sem ugyanolyan. Azt javaslom, próbálkozz másfajta diétákkal, szerintem elõbb-utóbb meg fogod találni a számodra legideálisabbat.
Hagyd afenébe. Örülj, hogy csak ennyi bajod lett tõle, hogy nem használt. Most nem írom le újból, de keress rá a régi kérdéseknél, hogy kinek hogy vált be, meg milyen károkat okozott. Ott megtalálod, hogy hogy kell normálisan fogyni.
Ittal eleget? Nagyon igaza van az elottem ironak!!!!!!
ne a kaját vond meg hanem a mozgásra pakolj rá.
Nekem sem vált be, de azok az ismerõseim akik így fogytak, már újra gurulnak. Lehet szidni a Norbit, de nekem az update jött be. 95 kg voltam, most 67. nem vagyok fanatikus, szoktam lazítani a kajában, de aztán pár nap update1 menü, és leadom. persze mozogni sem árt. Én Rékával tornázom.

3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Már több volt pasim is mondta h nem tudok normális smárolni és elvileg nem használom a nyelvem. És múltkor a mostani barátom is felhozta h én előtte csókolóztam e valakivel, mert nem nagyon megy nekem? !

Nem tudom miért van ez, pedig én úgy érzem h tudok, és használom is a nyelvem de ezek szerint nem igazán. Lehet h azért mert alapból jobban szeretek ajkakkal csókolózni és nem nyelvesen :S de akkor is úgy érzem h használom a nyelvem. Mit?l van ez? Mert amúgy meg hatalmas nyelvem van köze lehet hozzá? Hogy nem jön be nekik és ugyanazt mondják mindannyian? :S

Legjobb válasz: nem tudom miért van ez. akkor próbáld meg úgy ahogy õ csinálja. én sem gondolom magamról, hogy jól csókolok. hagyom, hogy a barátom irányítson. lehet, hogy butaság, de nekem így jó. õ jobban csókol.

nem tudom miért van ez. akkor próbáld meg úgy ahogy õ csinálja. én sem gondolom magamról, hogy jól csókolok. hagyom, hogy a barátom irányítson. lehet, hogy butaság, de nekem így jó. õ jobban csókol.
énsem szeretek annyira nyelvesen csókolózni. légy erõszakosabb a nyelveddel, nemúgy értem h dugd le a torkán, hanem pl feszítsd be jobban, ettõl hegyesebb és keményebb lesz, így hátha érzni majd h hazsnálod a nyelved
A kérdező hozzászólása: Hát de õ írányít..:S de h elvileg én nem csinálok semmit. Köszii a tanácsokat^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!