Találatok a következő kifejezésre: Nekem már használ (93 db)

Nekem kb. 2 hét alatt lett látványos a változás: eltüntette az összes pattanást, és a kis sebeket is, bár nekem nem volt nagyon vészes a bõröm.

Lehet hülye kérdés de ha sikositot használunk az befolyásolja a teherbe esést? Lehet e miatt nem jön a baba? Mert nekem már minden variácio megfordult a fejemben mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Igen lehet! Pl: a durex síkosítóra rá van írva hogy ha gyereket szeretnél és ezt használod beszélj elõtte az orvosoddal. Azt hiszem lassítja a spermák mozgását!

Igen lehet! Pl: a durex síkosítóra rá van írva hogy ha gyereket szeretnél és ezt használod beszélj elõtte az orvosoddal. Azt hiszem lassítja a spermák mozgását!
hacsak nincs benne spermaölõ anyag, akkor nem befolyásolja, mert a sperma ugyanúgy eljut a petesejthez. Hallottam olyat, hogy ha szex után a nõ fekve, fenekét felemelve marad pár percig, akkor könnyebb a megtermékenyülés (ugye a fizika törvényei :P) próbáljátok ki ha eddig még nem próbáltátok.
Durexet használunk évek óta. 3 tervezett gyerekünk van, mindegyik elsõre összejött. Nem hiszem, hogy ezen múlna...
De, ha a Kérdezõ párjának egy fokkal kevésbé mozgékonyak a spermái, lehet, hogy pont a Durex adja fel nekik az utolsó kenetet. Persze az is lehet, hogy enélkül sem menne, és az is, hogy nem is a spermiumokkal van a baj. De abból nem érdemes kiindulni, hogy egy olyan síkosító, amin ezzel kapcsolatos figyelmeztetés van, tuti biztos, hogy nem akadályozza a teherbeesést. De érdemes lenne kivizsgáltatnotok magatokat orvossal is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
Barátnõmnek így sikerült két hónap alatt!
Milyen injekciós kúrára gondolsz? Tegnap szúrtam az utolsót és ma repesztettem. Mit kaptál?

Nekem már nem használ a 90 napos, már 2szer végigcsináltam. Arra gondoltam, hogy nem vacsizok és ebédelek, hanem reggelzek és ebédelek ugyanugy mint az eredeti recept szerint. Estére meg csak gyümi. Beválhat?

Legjobb válasz: Minden ember különbözik, tehát a szervezetük sem ugyanolyan. Azt javaslom, próbálkozz másfajta diétákkal, szerintem elõbb-utóbb meg fogod találni a számodra legideálisabbat.

Minden ember különbözik, tehát a szervezetük sem ugyanolyan. Azt javaslom, próbálkozz másfajta diétákkal, szerintem elõbb-utóbb meg fogod találni a számodra legideálisabbat.
Hagyd afenébe. Örülj, hogy csak ennyi bajod lett tõle, hogy nem használt. Most nem írom le újból, de keress rá a régi kérdéseknél, hogy kinek hogy vált be, meg milyen károkat okozott. Ott megtalálod, hogy hogy kell normálisan fogyni.
Ittal eleget? Nagyon igaza van az elottem ironak!!!!!!
ne a kaját vond meg hanem a mozgásra pakolj rá.
Nekem sem vált be, de azok az ismerõseim akik így fogytak, már újra gurulnak. Lehet szidni a Norbit, de nekem az update jött be. 95 kg voltam, most 67. nem vagyok fanatikus, szoktam lazítani a kajában, de aztán pár nap update1 menü, és leadom. persze mozogni sem árt. Én Rékával tornázom.

Crinone gélt aki már használt, segítene nekem?

Petesejtleszívásom volt ma, és elfelejtettem megkérdezni a dokit, hogy már ma is kell használnom, vagy csak holnaptól??? Nálatok hogy volt ez? És reggel vagy este használtátok?

Legjobb válasz: Reggel kell használni, úgy hogy kezd el ma. Amúgy nekem csak beültetés utáni naptól kellett, leszívás után csak duphasont. Tök jó, mert nem kell vele feküdni.

Reggel kell használni, úgy hogy kezd el ma. Amúgy nekem csak beültetés utáni naptól kellett, leszívás után csak duphasont. Tök jó, mert nem kell vele feküdni.
Ahova én járok a leszívás napjától kell adni. Hisz ez segít rá plusszban, hogy a beültetés napjára szép legyen a méhnyálkahártya.

Van felesleges műanyag orsótok? A macskám csak azzal játszik és már vagy 20-at eltüntetett, elhasznált. Neki kéne. Használt, törött is jó. Nos?

Legjobb válasz: Ez aranyos, de sajnos nekem nincs. Az enyém a mûanyag flakonok kupakjával szeret játszani, a Tiéd nem?

Ez aranyos, de sajnos nekem nincs. Az enyém a mûanyag flakonok kupakjával szeret játszani, a Tiéd nem?
A kérdező hozzászólása: Ááá, az én cicám csakis az orsót szereti. :-)

Olvastam itt 2 kérdést a belső visszapillantóról, hogy van aki nem használja és van aki igen. Nos, nekem már évek óta leesett a belső és egyátalán nem zavar, de megbüntethet a rendőr érte, ha nincs fenn?

Elvileg a bal oldali kötelez? és kell még egy vagy jobb oldalra, vagy pedig belülre, de az utóbbi kett?t én döntöm el, hogy melyiket akarom használni, ha jól tudom.

Legjobb válasz: a belsõ valszeg nem kötelezõ,legalábbis nem sok szerepe van egy pl ilyen autón : http://s17.postimage.org/jxbj6vk9n/teherauto.jpg

a belsõ valszeg nem kötelezõ, legalábbis nem sok szerepe van egy pl ilyen autón : http://s17.postimage.org/jxbj6vk9n/teherauto.jpg
Nem fogok senkit leszólni, de szerintem nem árt ha van. Most ahogy tanulgatok vezetni, immáron jogsival, észre sem veszem és egyre több mindenre figyelek, többek között a belsõ tükörre is. Szvsz a vezetés arról is szól, hogy a körülöttünk zajló "eseményekkel" tisztában legyünk. Pl, ha belefékezel egy sárga lámpába honnan tudod, hogy aki mögötted jön, mennyire van a fenekedben?
Igen, 2 kell és az egyik a bal oldali. Ha pl csak belsõ és bal oldali van, teszel egy kabátot a kalaptartóra, amivel akadályozod a kilátást, megbüntetnek, de vannak országok, ahol a belsõ tükör kötelezõ, ha külföldre mész, érdemes tájékozódni.
A kérdező hozzászólása: Tökéletesen lehet látni a külsõbõl is, de engem most ez nem érdekel, csak az, ami a jogszabályban is van!
Jól tudod, két tükör a kötelezõ, és a jobb oldalit lehet a belsõvel kiváltani!

Megvennétek olyan parfümöt, amit már használt valaki, de rájött, hogy nem tetszik neki az illata?

Gondolok itt olyanra, hogy egy üveg parfüm a háromnegyedéig van és mondjuk így nem 10000 forintért, hanem 3000-ért juthatnátok hozzá..

Legjobb válasz: Ha jobb áron jutok hozzá és tetszik az illat, miért ne? Turiban is vásárolok, ez meg még ezerszer személytelenebb, mint egy ruhadarab, hiszen amit én megkapok, azt még nem "viselte" az illetõ semmilyen formában.

Ha jobb áron jutok hozzá és tetszik az illat, miért ne? Turiban is vásárolok, ez meg még ezerszer személytelenebb, mint egy ruhadarab, hiszen amit én megkapok, azt még nem "viselte" az illetõ semmilyen formában.
Meg, simán.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam, hogy a név számít, azt hittem az illat és ha jó illata van, akkor lehet keletje ennek is, de ezek szerint nincs, na éppen az ilyen reakciók miatt nem mertem feltenni sehová a parfümöt..
Próbáld meg, veszteni valód nincs. NLC-re ne tedd fel, mert ott nincs keletje a celebparfümöknek.
A kérdező hozzászólása: Halle Berry Halle.. Mert, ahányszor belépek a fürdõszobába ezt az illatot érzem, hiába tartom a fürdõszobaszekrény legmélyebb polcán, érzem magamon is reggel ébredéskor, este lefekvéskor, nem bírok megszabadulni tõle..
*illat
Kísértõ illet??:D Miért kísért Téged?:) Milyen parfümrõl lenne szó?
A kérdező hozzászólása: Sehol nem kínálja senki, én szeretnék megszabadulni egy kísértõ illattól, de nem mertem felrakni sehova, mert nem tudtam el lehet e adni egyáltalán így parfümöt, azért tettem fel a kérdést..
Én már több ilyet vettem. Az NLC fórumon kínálja valaki vagy a Vaterán?
persze
Nem gondoltam, hogy a név számít, azt hittem az illat és ha jó illata van, akkor lehet keletje ennek is, de ezek szerint nincs, na éppen az ilyen reakciók miatt nem mertem feltenni sehová a parfümöt.. Nézd, ezen nem kéne megsértõdnöd. Vannak nagy parfümb*zik, gyûjtõk, akik nem foglalkoznak celebillatokkal. Nálunk nem az a szempont, hogy de hát annak is jó illata van. Igen, jó illata van annak, akinek mindegy, mit használ, õk fújják magukra a förmedvény Pink Sugárt és társait. Egyszerûen arról van szó, hogy az ilyen celeb meg avonos parfümök nem vehetik fel a versenyt egy francia tervezõi vagy egy niche illattal, ami a kifinomultságot, stílust illeti. Ezeknek a parfümöknek nincs lelkük, a celeb egyszerûen csak a nevét adta az illathoz (olyan is hallottam már, hogy pl. Madonna ki nem állhatja a saját "parfümjét, egyszer se viselte), amit futószalagon kevertek ki.

Kért már valakitől olyat a barátja, hogy adjon neki egy, , használt" bugyit?

Legjobb válasz: igen tõlem. Bele kakiltam és úgy adtam a barátomnak, nagyon örült. De a bugyit sajnos a mai napig nem kaptam vissza. 75/F

igen tõlem. Bele kakiltam és úgy adtam a barátomnak, nagyon örült. De a bugyit sajnos a mai napig nem kaptam vissza. 75/F
he ? lol barátodnak üzenném: ne a bugyival recskázzon ha kanos, mikor ott van a bugyi gazdája is :D 19F
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs barátom, ezt egy ismerõsöm mondta nekem, hogy kért tõle a barátja használt bugyit.
nem
kért tõlem, és én is kértem tõle :)
Tõlem nem kértek , csak tünetnek el a szennyesbõl.
Kértek is .De a tesóim haverjai kértek már a tesóimtól is.Az öcsém mondta mert kerestem a bugyijaimat mindenhol, így rajtuk is , és bevallották hogy néha el osztogatják a hülye haverjaiknak. 14L
A kérdező hozzászólása: Szóval a te bugyijaidat osztogatta tesód? Nem akadtál ki?
A szívatás károsabb, viszont sokat olvastam/hallottam arról, h az oxy reload nem szedi le a feketét...
A kérdező hozzászólása: Komolyan? És nincs ötleted/ötletetek mivel szedhetném le??
sajnos nem. :( esetleg még megpróbálhatnád a loreal effasort és vízzel kevered össze vagy egy oxyval, de akkor már károsítod a hajad és vízzel nem tudom, h leszed-e egyáltalán. nem akarok hülyeséget mondani, mert nem vagyok fodrász, én csak a körülöttem levõ emberek tapasztalatait írom le. :) vagy bemehetsz egy fodrászkellékesbe és megkérdezed, h mi a helyzet. :) nem tudok jobbat sajnos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!