Találatok a következő kifejezésre: Nekem már egy (2551 db)

Elkezdtem hozzátáplálást. Mikor lehet teljesen kiváltani a 10 órai etetést? Amikor már annyit eszik h nem kell neki utána a tápszer? Vagy egyszerűen ne adjak neki már egy idő után.

És ha 10 kor már csak gyümit eszik, melyik étkezéskor adjam neki az újjabb kaját?

Legjobb válasz: szerintem,ha eleg neki amit adsz tizoraira azt ugyis tudni fogod mert akkor mar ugysem fogja kerni a tapszert.en szoptattam es aztmondta az orvos,hogy fokozatosan hadjam el a szoptatast ha elkezdem hozzatataplalni,marmint ha tizoraira adtam neki mast akkor mar ne szoptassam meg csak kovetkezo etetesnel.igy volt:reggelire tejecske,tizoraira valami fincsi hami amit lehetett neki,ebedre tejecske,uzsira megint valami konnyu,es vacsira megint tejecske.aztan ahogy nott ez a folyamat megfordult es a foetkezesre nem tejecske volt hanem amit mar megehetett es tizoraira meg uzsira maradt a tej.remelem tudtam segiteni.

szerintem, ha eleg neki amit adsz tizoraira azt ugyis tudni fogod mert akkor mar ugysem fogja kerni a tapszert.en szoptattam es aztmondta az orvos, hogy fokozatosan hadjam el a szoptatast ha elkezdem hozzatataplalni, marmint ha tizoraira adtam neki mast akkor mar ne szoptassam meg csak kovetkezo etetesnel.igy volt:reggelire tejecske, tizoraira valami fincsi hami amit lehetett neki, ebedre tejecske, uzsira megint valami konnyu, es vacsira megint tejecske.aztan ahogy nott ez a folyamat megfordult es a foetkezesre nem tejecske volt hanem amit mar megehetett es tizoraira meg uzsira maradt a tej.remelem tudtam segiteni.
Az én gyerekeim is tápszeres volt, mindkettõ.A hozzátáplálást én a déli étkezésekkel kezdtem és nem a tizóraival vagy uzsonnával.De persze mindenki másképp csinálja ezt is, mint annyi minden mást.A védõnõnk mondta annak idején, hogy az ebéddel érdemes kezdeni-ugye ami a fõ étkezés méghozzá úgy, hogy elõszõr pár kanállal kóstóltatsz, aztán utána megissza a baba a tápszert.Minden nap egyre több kanállal kell adni és a végén már a tápszer elmarad.Persze fokozatosan kell, ahogy a baba elfogadja.Úgyhogy nálunk elõszõr az ebéd lett kiváltva, aztán utána az uzsi, majd tizórai és 1 éves kor után pedig a reggeli és vacsi is, mert 1 éves korig reggelire ill. vacsorára tápszert ivott a kislányom meg a fiam is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
szia! 4 hósan gyümivel kezdtem a hozzátáplálást, egy hónap alatt sikerült kiváltani a tízórait. Gyümölcsöt evett keksszel. Utána az uzsonnát váltottam ki fõzivel, mert úgy tanultam, hogy kiváltáskor nem ajánlott két szilárd étkezés egymás után, hiszen a baba fõ tápláléka a tej. Ekkor evett a köv. sorrendben: tápszer-gyümi-tápszer-fõzi-tápszer. Mikor az uzsit is kiváltottuk (2 hét volt), pihentünk kicsit, majd 3 nap alatt rászoktattam, hogy ebédre és nem uzsira kapja a fõzit. Ekkor kezdtem neki vacsira bevezetni a rizspépet, tejpépet+tápszert, mert már nem volt elég neki vacsira a tápszer magában. Ekkor evett: tápszer-gyümi-fõzi-tápszer-tejpép+tápszer. Késõbb a tejpépet lecseréltem tejbegrízre, az uzsonnát pedig valami tejes kajára (túró, joghurt, puding)

Van egy lány nagyon tetszik nekem már egy ideje de nem merem megmondani neki szerintetek meg mondjam? Az én korom: 12 (tudom még kis pisis vagyok de akkor is tetszik xD) az õ kora is 12

Legjobb válasz: Igaz, hogy fiatal vagy (én se vagyok sokkal idõsebb), de próbálj meg beszélni vele, ha úgy veszed észre hogy tetszik neki közeledj hozzá finomabban, nézz mélyen a szemébe és mosolyogj! Ha jobban megismerted és úgy veszed észre, hogy jól elvagytok, mondd meg neki!

Igaz, hogy fiatal vagy (én se vagyok sokkal idõsebb), de próbálj meg beszélni vele, ha úgy veszed észre hogy tetszik neki közeledj hozzá finomabban, nézz mélyen a szemébe és mosolyogj! Ha jobban megismerted és úgy veszed észre, hogy jól elvagytok, mondd meg neki!
#1-nek üzenem h csak a 'Szexualítás' témakörnél van a 18+ -os korhatár ;) -.-
elsõ...nem akarok szólni a százalékod miatt de...
Kamu.
Ide nem irhatsz 18 ev alatt te kis poets.
mond meg neki és utána szoptasd le a wc-be utána menj vissza minecraftozni!
Menny Lol-ozni...ne itt butulj -.-"
Ne mondd meg neki így egyenesen, ha nem vagy biztos abban, hogy õ is így érez! Szerintem hívd meg egy sütire vagy fagyira (bár ez így novemberben nem túl aktuális :-D), ha osztálytársak vagytok pl ajánld fel, hogy lemásolja rólad a házit, ha nem csinálta meg, dugj a táskájába túrórudit, amikor nem látja, legyél vele udvariasabb, mint másokkal, pl engedd elõre az ajtóban, esetleg levelezzetek órán, stb... Nagyon sok lehetõség van ;-) Sok szerencsét! 13/l

Igaz hogy AMD processzorral nem lehet Hackintosht üzemelni? Illetve abban az esetben ha AMD-vel nem oké, elég neki már egy I3as Intel? És az útolsó kérdésem, melyikkel járok jobban intel esetében egy I3-al vagy egy i5el?

g

Legjobb válasz: AMD-re is fel lehet tenni egy agyon buherált OS X-et. De az már nem is OS X lényegében, és nem is mindig sikerül. Jelenleg a Snow Leopard-ból van AMD buherált telepítõ. Lion még nincs. i3 és i5 is támogatott, mindkettõvel jól jársz. Illetve attól függ szükséged van-e 4 magra, vagy elég a 2 magos processzor is.

AMD-re is fel lehet tenni egy agyon buherált OS X-et. De az már nem is OS X lényegében, és nem is mindig sikerül. Jelenleg a Snow Leopard-ból van AMD buherált telepítõ. Lion még nincs. i3 és i5 is támogatott, mindkettõvel jól jársz. Illetve attól függ szükséged van-e 4 magra, vagy elég a 2 magos processzor is.


Ne üvöltözz álmodban, hogy "Géza vágd belém!" vagy csukd be az ablakot...
Én a helyedbe megkímélném magamtól! Nagyon hüly e vagy! Küldd el boltba vagy ajánld neki valamelyik barinõdet!
Én is megálmodtam egyszer, utána egy nap kétszer is láttam a buszos, még aznap este írt, rengeteget beszélgettünk. Mindez február elején történt, és azóta is együtt vagyunk. Egy próbát szerintem megér, bár nem tudom hány éves vagy, de sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Én 16, õ21
A kérdező hozzászólása: A legjobb barátnõm unokatesója, és kiskorunkban sokat voltunk egymás szülinapján, meg ilyesmi:)

Mért nem kell neki már egy hete a főzelék?

Fiam 11 hónapos, kb. 1 hete nem akarja megenni a főzeléket sem a gyümit. Egész nap csak tápszert inna.Néha nagy nehezen megeszi a főzit, de azt is csak, akkor haa teljesen pürésítem. Lehet a foga? Mostanában állandóan a szájában van a keze. Már van 6 foga, de nem látom sehol, hogy jönnének fogacskák.

Legjobb válasz: 9 hónapos kisfiam is ezt csinálja. Neki még csak 2 foga van, útban még kettõ. Remélem nem tart sokáig ez a böjt. Annyi hogy õ nem tápszert eszik, gyümölcs és szopi a mindene.

9 hónapos kisfiam is ezt csinálja. Neki még csak 2 foga van, útban még kettõ. Remélem nem tart sokáig ez a böjt. Annyi hogy õ nem tápszert eszik, gyümölcs és szopi a mindene.
foga lehet, illetve elég meleg van mostanában, ez megviseli õket.Gondolj bele mi, felnõttek is válogatósabbak vagyunk nagy melegben...na jó, legalábbis én:) Lehet inkább szomjas, erre rájön a fogzás, a tápszer meg nyugtatja.
hátul az õrlõ/rágófogakat is megnézted? lányomnak 4.5.6.7. fogai az õrlõk voltak és a 4.5.-nél én sem értettem h miért turkál a szájában hiszen elöl semmi sincs kidagadva, fehéredve.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Látod ez eszembe se jutott... Pedig könnyen elõfordulhat, mert eléggé hátul nyulkál mindig a szájában.. Köszönöm mindenkinek a válaszát!
vannak bajok
A legtöbb lány ilyen... vagyis azok akik normális párt keresnek..és sokszor csalódtak...
Hagyd õket békén
Kiborítóak ezek a kérdések....
igaza van az elsõnek :D
Emberek! Teljesen normális igénye van a srácnak! Csak azt nem veszi figyelembe, hogy a szeretethiányos, magányos lányok különösen gonoszak, elégetetlenek, bosszúéhesek (nõi logika). Tehát marhaságot csinál, hogy kifejezetten rájuk bukik a kedves kérdezõ. (Ez meg valahol érthetõ FÉRFI ÉRZELEM, és elfelejti alkalmazni az amúgy jól mûködõ férfi logikát; esetleg kellõ élettapasztalat híján van.)
A hatos válaszolónak igaza van.
Félénk, visszahúzódó, de ez látszik az illetõ szemében!!! Ilyen vagyok én is.:/ 18/L

Hogyan jöjjek össze egy csajjal aki nekem már egy fél éve tetszik, de eddig csak annyit beszéltünk h facebookon a képéhez annyit írtam oda h szép vagy meg like-olgattam a képeit bejegyzéseit?

Ja és lehet h én is bejövök neki mert már sokszor megnézte az üzen?falamat. Amm ? 14 én 16 éves vagyok és egy városben lakunk. Egyébként egy nagyon okos, szép, értelmes, inteligens, bulizós csaj. Él?ben csak úgy tudnánk találkozni ha facebookon ráírok de ezt eggyáltalán milyen indokkal tegyem, hogy szólítsam meg facen?

Legjobb válasz: A lájkolgatás meg jaj de szép vagy nem minõsül beszélgetésnek

A lájkolgatás meg jaj de szép vagy nem minõsül beszélgetésnek
Ez most ugye csak egy vicc akar lenni?
esetleg figyeld milyen eseményt igazol vissza, és arról kérdezheted. még jobb esetben találkozhattok is ott. de bármit amit belájkol (könyv, film stb)témát adhat , , jaj dejó te is nézed ezt a sorozatot/ mennyire tetszett" stb. legyél kreatív, ez csak a szájbertér és pötyögnöd kell
A kérdező hozzászólása: nem baz ez nem egy vicc akar lenni te gyökér, utolsónak pedig köszönöm a válaszát.
Ez viszont már tényleg egy vicc, hogy te hívsz mást gyökérnek egy ilyen kérdés után ugye? "beszéltünk"--->lájkoltam a bejegyzéseit, hozzászóltam a képeihez
A kérdező hozzászólása: Hallod nem épp õ kezdte úgy h ez most ugye csak vicc elmondom h ide az emberek nem oltani jönnek egymást hanem segíteni vagy ha arra van szükségük akk segítséget kérni. De amm te ugyan az a degenerált vagy akinek beszoltam elõször.
hulyeseget beszeltek emberek.nyugodtan irj ra a csajszira, legyel olyan, mint amikor nem vele beszelsz (termeszetes) es hivdd el valahova..nem penzdobalasra gondolok..egy fagyi pl, vagy csak setalni. a neten nem jo baratot / baratnot keresni.ott senki nem olyan, mint elobe.nameg nem latod, nem hallod...stb.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ sokat segítettél vele THANKS :)

Üdv mindenki! Egy film címének a megtalálásához kellene segítség ami nekem már egy pár éve nem sikerül?

Szerintem elsőnek olyan 2000-2001 tájékán láthattam ez a filmet és azóta nem de valamiért mindíg eszembe van így több mint 10 év távlatában is. Amire emlékszem ha minden igaz egy Simon nevű gyerek a főszereplő aki ha nem is törpe de nagyon kicsi, még valami olyasmi kép rémlik hogy iskolai előadáson ő babát játszott és amikor az ágyába feküd és behalyolt az a lány aki teszett neki, azt hiszem megfogta a mellét. Ami még fontos lehet úgy végződik hogy az iskolabusz elsüllyed talán egy folyóban és ha jól emlékszem meghal. Nagyon sokat jelentene ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=O28n9i0l-Fg Sztem erre gondolsz itt a trailer :)

http://www.youtube.com/watch?v=O28n9i0l-Fg Sztem erre gondolsz itt a trailer :)
A kérdező hozzászólása: Igen ez az, elsem tudod képzelni mennyire örülök a segítségednek. Hálás köszönet!
Igazán nincs mit :)
Hát én még senkit nem hallottam dicsekedni, hogy Brendonos cucca van.
A kérdező hozzászólása: Nem a dicsekedésre gondoltam, hanem pl.a hírdetésekre.Hogy odabiggyesztik hogy "Brendonos"
:/ szerintem az olcsóbb X márkájú dolog is lehet ugyanolyan jól mûködõ mint a drága nagy márkájúak!
Nem tudom milyen hirdetésekre gondolsz, nekem nem szúrják a szemem, nem is találkozok vele. Használt dolgokra gondolsz? Egyébként szerintem azért emeli ki egy hirdetésben, aki kiemeli, hogy tudd, hogy egy megbízható minõségû terméket árul, mert ez így van. Elég sok minden vettem már ott (egyébként hozzáteszem, hogy sokmindenben olcsóbb, mint egy hipermarket, akciónál meg pláne, pl bébiétel, de pl mosószert is vettem már ott nagyon olcsón) és a minõség kifogástalan, mert szûrik a termékeket, márkákat. Emiatt valóban lehet hogy sok minden drága, mert az adott márka drága, de meg lehet találni az olcsóbb alternatívát is szerintem. Szóval nem azért drága, mert brendonos, hanem mert a márka, amit a brendon árul, az drága....és garantáltan jó minõségû...
Marmint a Brendon marka vagy a Brendonban arult markak? Mert a brendon nem olyan draga, es persze, hogy van sokkal jobb. En a brendonban szoktam vasarolni, mindenfele markat, nem a brendonos a legjobb. Pl. etetoszeket is ott vettunk, de peg perego prima pappat. Es sorolhatnam. En nem vettem eszre, hogy olyan divat lenne ez.

Mit lehet olyankor csinalni, ha valaki tertozik nekunk mar egy idelye penzel, es nem akarja vissza adni mert azt mondja hogy o nem is kert tollem?

hogyan kerjem igy vissza az illetotol,ha letegadja hogy penzt kapott tollem kolcson?

Legjobb válasz: elsõ: A kérdezõ szemmel láthatólag hadilábon áll a magyar nyelvvel is. Így egész biztos, hogy nem írtak róla semmit. Ilyenkor pedig volt nincs, búcsút lehet inteni a pénznek.

elsõ: A kérdezõ szemmel láthatólag hadilábon áll a magyar nyelvvel is. Így egész biztos, hogy nem írtak róla semmit. Ilyenkor pedig volt nincs, búcsút lehet inteni a pénznek.
Felmutatod a papírt, amit írtatok róla. Ha ilyet nem írtatok, akkor bizony nehezen bizonyítod be, hogy adtál neki kölcsön. Talán tanúkkal próbálkozz.
Hat papir nelkul semmit nem tehetsz. Keress fel par behajto ceget, igaz papir nelkul nem nagyont van jogalapjuk behajtani nekik sem. Viszont ha hajlando valamelyik meg egyezni veled a osszegy egy jelentos reszert lelki terrorban reszesithetik a tartozot. A legtobb embert hamar ra lehet birni a fizetesre, este a haza elott megvarja par ketajtos szekreny, hogy szeretnek megbeszelni veled a torlesztes reszleteit, be csengetnek az osszes szomszedjahoz, hogy xyz-t keresik a rendezetlen tartozas miatt, torvenyes keretek kozott ki lehet akasztani a legtobb embert:)
Jogilag sajnos semmit, hiszen nem tudod bizonyítani sem papírral, sem tanúval, sem valamilyen fénykép-, vagy videófelvétellel. Ilyet soha nem szabad csinálni! Van egy magyar mondás, valahogy így szól: Üzletben nincsen szerelem...
A kérdező hozzászólása: 300.000ft rolamibol mar megadott 110.000 es azt mondja hogy csak 110.00ft al tartozik es hogy mi hazudunk mert nem 300.000ft volt csak azt nem tudom megerteni hogy lehet valaki ilyen szemet?
legálisan nincs esélyed, max ha hangfelvételt készítesz vele titokban ahol elköpi, hogy tudja, h mennyivel tartozik. nem tudom erre mik a szabályok Romániában, viszont hosszú évekig tartó pereskedés lenne belõle az is biztos, nem tuti, hogy megéri. Mekkora összegrõl van szó?
Mivel se papír, se tanuk nincsenek ezért ez volt nektek a tanulópénz. Többet ne adjatok neki kölcsön (és javaslom, másnak sem max. lepapírozva).
A kérdező hozzászólása: a kerdezo igaz hogy hadi labbal all a magyar nyelvel, mert romaniaban ellek es tudom hogy nem helyes az irasom, de ettol fuggetlenul szerintem ki lehet olvasni sajnalom ha ezt masokat zavar
A kérdező hozzászólása: semmi tanu nincsen sajnos, en a ferjemmel adtunk egy egynevezett baratnak kolcson mert azt mondta hogy 2-3 honap alatt vissza adja, de mindez meg tavaly julisban volt, egy reszet mar megadta es most amikor kertuk toole a tobbi reszet azt hazudta hogy neki nem adtunbk annyi penzt amennyit mondunk, hogy csak mi teleltuk ki! ha esetleg felmegyek a rendorsegre tanuk nelkul hogyen adtam neki penzt kolcson, ugy hogy nem fognak csinalni semmit, mert hat nem tudom bebizonyitani hogy x osszeget adtam neki nem?
Megverni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!