Találatok a következő kifejezésre: Nekem már 5 napja olyan (4 db)

Nekem már kb 5 napja olyan gyengén nyilallik alul a hasam tegnap szédültem. Talán kicsit fáradtabb vagyok mint szoktam lenni. Mensinek 11-én kell megjönnie. Lehet ez a baba jele?

Legjobb válasz: Ebbõl elég nehéz megállapítani. Mind a kettõnek lehet a jele. Fáradtság lehet az idõjárástól is. De szurkolok,hogy baba legyen.

Ebbõl elég nehéz megállapítani. Mind a kettõnek lehet a jele. Fáradtság lehet az idõjárástól is. De szurkolok, hogy baba legyen.
hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: miért?
Nem gond! Elõfordult már nekem is, hogy nem jött meg 7 nap alatt.
Persze, hogy van ilyen. elsõre nekem is kb 5-6 nap után jött meg. Van ilyen, fõleg, ha most kezdted el. Mindenesetre 7 nap után, a 8. napon akkoris kezd el szedni a következõ levelet.
A kérdező hozzászólása: oké elkezdem! de ha nem jön meg a 7dik napon se akor a 8-dikon elis kezdem szedni! hát remélem nem nagyobb a gond :s
NEKEM IS EZVOLT ADTAK EGY GYÓGYSZER VALAMI N-NEL KEZDÖDIK ANEVE, ÉS ATTOL MEGJÖTT MÉG AZNAP MIKOR BEVETTEM, IGY JÖTT RENDBE, DE LEHET MAGÁTOL IS ELMÚLIK
Igen, én, de nem zavar, legalább kevesebb ideig tart. Mondjuk régóta szedem, lehet hogy azért.
Szia! Persze, ez természetes. Én mindig össze-vissza jöttem meg. Elkezdtem szedni, beállt úgy, hogy az utolsó tabletta utáni 4. napon jött meg, precízen mindig. Egy-két eltérés volt, amikor stresszes idõszakom volt. Már nem szedem, most 2-3 napot késik, csúszik mindig. És kitart egy egész hétig és erõs. Szokatlan így visszatérni erre.. 22/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!