Találatok a következő kifejezésre: Nekem már 5 napja (69 db)

Ebayen vettem egy cuccot. Idáig mindig küldték a feedbacket nekem is max 2 napot vártam. Azonban 1 eladó már 5 napja nem jelzett vissza rólam. Később fog majd, vagy nem is muszáj az eladónak?

Legjobb válasz: Egyrészt nem muszáj, másrészt az a megszokott, hogy az eladó csak akkor készít feedbacket, ha már a vevõ megtette és elégedett. Te eddig pont olyanokba futottál bele, akik nagy forgalmat bonyolítanak és nem törõdnek a rendelés sorsával. Szóval ha magánszemélyektõl vásárolnál, akkor tapasztalnád amit mondtam.

Egyrészt nem muszáj, másrészt az a megszokott, hogy az eladó csak akkor készít feedbacket, ha már a vevõ megtette és elégedett. Te eddig pont olyanokba futottál bele, akik nagy forgalmat bonyolítanak és nem törõdnek a rendelés sorsával. Szóval ha magánszemélyektõl vásárolnál, akkor tapasztalnád amit mondtam.
en, mint elado, mindig azutan hagyok feedbacket a vasarloimrol, ha fizettek, onnatol mar nem valtozik semmi, mert vagy megkapjak a cuccot vagy nem, de az en velemenyem roluk valtozni nem fog, fizetnek idoben, kapnak + ertekelest es ennyi de amugy jol irta elozo, nem kotelezo senki senkinek feedbacket hagyni en mar vagy 3 eladotol nem kaptam (mint vasarlo) de ezek mind ilyen tizenhuszonezer nagysagrendben adtak mar el dolgokat, gondolom elfelejtettek, de engem nem kulonosebben erdekel

Csak nekem nem megy följebb a Honfoglaló Hűség Pontom, vagy másnak se? Már 5 napja 81-en áll.

Legjobb válasz: A honfoglaló hûségpont azt jelenti hogy az elmúlt 100 napban hánszor léptél be a honfira. Elemezgesd a fõoldalon a hhp táblázatoz.

A honfoglaló hûségpont azt jelenti hogy az elmúlt 100 napban hánszor léptél be a honfira. Elemezgesd a fõoldalon a hhp táblázatoz.
nincs az hülyén megcsinálva ha nem léptem be 1-jén de 5-én igen akkor 1 pontom van ha 100 nap múlva megint belépek 1 pontmo lesz imét
Ma már volt ilyen kérdés. Nekem se megy feljebb.
Én még ha minden nap be is lépek akkor se megy fel sõt még néha le is megy. Elég hülyén csinálták meg.

Nekem sose szokott fájni így a mellem. A mellbimbóm nagy és fáj, már 5 napja és állandóan szédelgek. A tesz eredménye negatív lett, de napközbe csináltam. És abszolút nem kívánom a páromat. Lehetek még terhes?

Holnap kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Szia. Sztem nagyon korán teszteltél,lehetsz babás igen,de várj még egy hetet legalább a következõ tesztig,mivel a nõk többségének a kimaradás elõtt,napján és utána 2-3 nappal még nega a teszt. Sok sikert!

Szia. Sztem nagyon korán teszteltél, lehetsz babás igen, de várj még egy hetet legalább a következõ tesztig, mivel a nõk többségének a kimaradás elõtt, napján és utána 2-3 nappal még nega a teszt. Sok sikert!
Én 2 tesztet csináltam negatív lett, jöttek a terhesség jelei hányás, szédülés, aluszékonyság! Majd elmentem a dokihoz 7 hetes terhes voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.Jól jöttek a válaszok.

Ha, a barátnőm, bogyózik meg még óvszerezünk is és neki már 5-6 napja nem jött meg, akkor baba probléma van, vagy csak a teste "viccelődik" vele?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))

Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))
Ez õrület, mi az ördögnek szed gyógyszert, ha gumival is védekeztek?! És mégis hogyan lenne terhes, hiszen mindkettõ majdnem 100% védelmet nyújt. Külön-külön is.
A kérdező hozzászólása: nem azért szedi mert h fogamzásgátló hanem valami másra kapja és még ezt is csinálja...
Csináljon egy tesztet és megnyugszik mindenki. De kötve hinném, h terhes. Nem tudom mióta szedi, de nekem is volt hasonló gondom a kezdeti idõkben, én a bõröm miatt szedtem a Diane-t. Kicsit összezavarta a hormonjaim, mást kaptam helyette. Na, szóval irány a doki :)
Kizárt. A teszt csak 2 hét múlva.
Aktustól számítva 2 hét.
Na jó, de attól, hogy másra szedi, még fogamzásgátló...

Kisfiam Bromhovaxont (immunrendszer erosito) szed mar 5 napja, most elkezdett folyni az orra. Adhatnek nekei nurofent? Egyaltalan szabad gyogyszereket szedni ez a gyogyszer melle? egy agodo anyuka

Legjobb válasz: szerintem adhat neki Nurofent, csak figyeljen az idõre ha az immunerõsítõt reggel adta be, a nurofent adja délben, abból csak nem lehet baj ;)

szerintem adhat neki Nurofent, csak figyeljen az idõre ha az immunerõsítõt reggel adta be, a nurofent adja délben, abból csak nem lehet baj ;)

Volt már LEEP műtéted? Tapasztalat gyógyulás terén? Vérzés volt? Mennyi ideig? Nekem műtét után 1, 5 hétre megjött, ez azóta tart. Ennek már 21 napja, ma 4 hete volt a műtét.

Legjobb válasz: Nekem 2 hete volt. A mûtét napján volt egy enyhe vérzés és pici görcs. Utána kezdetben inkább vízszínû folyás, ami szép lassan halvány sárgásra váltott. kb. 1,5 hét múlva volt 2 nap, hogy 1-2 csepp vér volt és most még mindig van enyhe sárgás folyás, de napról napra kevesebb. Igaz betartom amit a dokim mondott és nem emelek, nem ugrándozom, próbálok kíméletesen mozogni, nem futok stb. Szerintem ami nálad van, az nem teljesen normális.

Nekem 2 hete volt. A mûtét napján volt egy enyhe vérzés és pici görcs. Utána kezdetben inkább vízszínû folyás, ami szép lassan halvány sárgásra váltott. kb. 1, 5 hét múlva volt 2 nap, hogy 1-2 csepp vér volt és most még mindig van enyhe sárgás folyás, de napról napra kevesebb. Igaz betartom amit a dokim mondott és nem emelek, nem ugrándozom, próbálok kíméletesen mozogni, nem futok stb. Szerintem ami nálad van, az nem teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi a választ.Igen, sajna sztem se normális, mûtét után 1 hétig nekem is vizes vér volt, majd utána megjött, ami sztem már elmúlt, de folyamatosan vérzek, annyira, h tampont kell használnom :(
4 hétig semmit sem szabadna a hüvelybe tenni, tehát tampont sem. Mindenképp lásson orvos.
A kérdező hozzászólása: Pihentettem magam, nem élek nemi életet már lassan 5 hete, tampont 2 hét után használtam, a dokim azt mondta, h akkor már használhatok tampont.Még mindig vérzek, de már nem annyira. :(

Milyen az ételallergia? Melyik testrészen jön ki és milyen? Kislányomnak a nyaka tiszta pötty és piros is pár napja. Én a nyálra gondoltam mert ömlik neki 7, 5 hós, de tegnap már a kezén is jöttek ki pöttyök. Esetleg ez lehet a melegtől is?

Szegénykémet úgy sajnálom olyan rücskös a kis b?re!

Legjobb válasz: Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon,természetesen csak akkor miko már lehet (sõt),inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia,de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!

Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon, természetesen csak akkor miko már lehet (sõt), inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia, de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!
Vidd el orvoshoz, vagy patikába, adnak rá krémet. Nekem is baba korom óta ilyen a karom szinte egész nyáron, vagy ha túl van fûtve a lakás. (És ha elviszed krémért, egyúttal meg is kérdezheted az ételallergiát.)
Nagy valószínûséggel ez melegkiütés lesz, nem ételallergia. Én Nivea hintõport vettem kisfiamnak, azzal bekenem a kis testét este fürdés után. Abban van bõrnyugtató hatóanyag.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Ma sikerült elérnem az orvost ugy hogy nem sokára megyünk hozzá.Majd írok, hogy mik ezek a pöttyök.
A kérdező hozzászólása: Melegkiütés + a nyakánál még rásegített a nyálzás és ez okozta a pirosságot és a pöttyöket!!!Kaptunk valami gyógyszertári kenceficét és ma 3x kentem.Már a 2.kenés után sokkal szebb volt a kislányom bõre.
Ha már átbökte az ínyt, akkor nem fáj. 4-5 hét alatt nõ ki teljesen egy fog.

A barátnőm első szex után már 4. napja vérzik.4. napon meg elég sokat. Ez természetes? Azt mondja hogy szerinte megjött mert pénteken történt a dolog. és rá 5 napra kellett volna neki megjönni. Akkor hogy megjöhetett hamarabb és azért vérzik még?

Legjobb válasz: Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.

Hát azért ezt igy elég nehéz megmondani. Elvileg lehet, hogy éppen megjött neki. A menstruációs vérzés és a szüzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés között azért van némi különbség. A menstruációs vérzés kicsit más jellegû, megfogalmazni elég nehéz, talán a sûrûbb a megfelelõ kifejezés rá. A szûzesség elvesztésekor jelentkezõ vérzés olyan mintha sebbõl vérezne, hiszen tulajdonképpen ez az is.És az nem tarthat több napig.
Azért egy elsõ szexuális együttlét stresszel is jár. Szerintem a nagy izgalomtól csak hamarabb megjött a menzesze.
A kérdező hozzászólása: de már 5.napja tart.. normális ez?
A menstruáció normális esetben 1-5 napig tart.
Rizst, és burgonyát adhatsz neki. Rizsnyák lenne a legjobb.
sajnos ez ilyen ha adtál neki hasfogót :( a vírusnak ki kell jönni, ezért nem is szabadna ilyenkor smectát adni mert csak lassítja a betegséget... :( legközelebb ha lázzal jön a hasmenés akkor ne adj neki hasfogót. addig is diéta, amit az elsõ válaszoló is írt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!