Találatok a következő kifejezésre: Nekem már 5 (376 db)

Sosem tudtam, hogy csak nekem van-e, két vérzés között, fehér váladék. Azt tudom hogy az elején ez az "előfutár", de nekem már 5 éve jött meg először, és azóta ilyen mindig van közte. Ez a normális? Vagy van valami oka?

Legjobb válasz: Nekem is van. Az ovuláció körül még több is lesz pár napig, ilyen tojás fehérje állagú aztán a ciklus második felében lecsökken, gyakorlatilag nincs is.

Nekem is van. Az ovuláció körül még több is lesz pár napig, ilyen tojás fehérje állagú aztán a ciklus második felében lecsökken, gyakorlatilag nincs is.
igen, a peteérés jele. Ilynekor a legtöbb nõnek nyúlós átlátszó, fehéres váladék van. A nyulosség miatt szokták is ugy hivni hogy tojásfehérje állagú folyás. Nekem pl a mensi elött is van pár nappal, de nem mindig. Az is normális ha egyzser van egyszer nincs. nem mindig egyformák a ciklusok, hormon szintek.
A kérdező hozzászólása: de nekem mindig van, mindennap... állandóan kell kis betétet használnom és nemértem hogy azok a lányok akik minden nap ilyen cérnatangában járnak, azok hogy oldják ezt meg?!
Szinte minden nõnek van napi szinten folyása. Kinek több kinek kevesebb. Ha mêg tini vagy a mennyiség csökkenhet idõvel. Anno nekem is több volt ma már nem kell tisztasági sem mert nem jön annyi! Amíg nem csip, viszket vagy nem nagyön büdös, nem sárgás zöld addig nincs gond! Ez a hüvelyed termrészetes tisztulása!
Egészen a klimaxig lehet naponta fehérfolyásod. Ez tisztítja és védi a hüvelyed a fertõzésektõl. Az állaga változhat attól függõen, hogy éppen hol tart a ciklusod.
Igen, ez teljesen normális.
Az a helyzet, hogy van akinek nagyon picit van csak, a másiknak meg olyan erõs mint pl. neked. Teljesen normális ez.

Ha, a barátnőm, bogyózik meg még óvszerezünk is és neki már 5-6 napja nem jött meg, akkor baba probléma van, vagy csak a teste "viccelődik" vele?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))

Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))
Ez õrület, mi az ördögnek szed gyógyszert, ha gumival is védekeztek?! És mégis hogyan lenne terhes, hiszen mindkettõ majdnem 100% védelmet nyújt. Külön-külön is.
A kérdező hozzászólása: nem azért szedi mert h fogamzásgátló hanem valami másra kapja és még ezt is csinálja...
Csináljon egy tesztet és megnyugszik mindenki. De kötve hinném, h terhes. Nem tudom mióta szedi, de nekem is volt hasonló gondom a kezdeti idõkben, én a bõröm miatt szedtem a Diane-t. Kicsit összezavarta a hormonjaim, mást kaptam helyette. Na, szóval irány a doki :)
Kizárt. A teszt csak 2 hét múlva.
Aktustól számítva 2 hét.
Na jó, de attól, hogy másra szedi, még fogamzásgátló...

4, 5 hónapos babámnak tejpépet írt fel a doktornő! Adhatom neki már holnaptól? Mennyi ml-vel kezdjek?

Legjobb válasz: persze, nyugodtan add neki. én elsõre 2 kanálnyi adagot csináltam meg/ teljes adaghoz 5 kanállal kellett tenni, Milupa HA-t eszünk/. nálunk nagyon sok idõ volt, mire a teljes adagot megette, mert nem volt arról híres, hogy ész nélkül tömje magába a kaját:-) Ha nagyon ízlik neki, akkor csinálhatsz még egy két kanalas adagot. Ha esetleg nem ízlik neki, próbáld meg valamilyen gyümölccsel vagy gyümilével keverni, amit már kóstoltatok, ha kóstoltatsz már vele!

persze, nyugodtan add neki. én elsõre 2 kanálnyi adagot csináltam meg/ teljes adaghoz 5 kanállal kellett tenni, Milupa HA-t eszünk/. nálunk nagyon sok idõ volt, mire a teljes adagot megette, mert nem volt arról híres, hogy ész nélkül tömje magába a kaját:-) Ha nagyon ízlik neki, akkor csinálhatsz még egy két kanalas adagot. Ha esetleg nem ízlik neki, próbáld meg valamilyen gyümölccsel vagy gyümilével keverni, amit már kóstoltatok, ha kóstoltatsz már vele!

Ki mikor kezdett el húst adni a babájának? Bébi papikba már 5 hónapos kortól van, viszont nekem azt mondta a védőnő hogy 6. hónap után? 3, 5 hónapos kora óta hozzátáplálunk!

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a védõnõ, hogy hozzátáplálás megkezdése után 1 hónappal már mehet a hús. Így a lányom 5 hónapos kora óta kapja.

Nekem azt mondta a védõnõ, hogy hozzátáplálás megkezdése után 1 hónappal már mehet a hús. Így a lányom 5 hónapos kora óta kapja.
Kisfiam 5 hónapos korától kapta, 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.
4 hónaposan kezdtük, azt mondta a védõnõ, 6 hónaposan vezessem be a glutént, 7 hónaposan a húst.
4 hónaposan kezdtük, 6 hónaposan vezettem be a husit.

12 éves lány vagyok és mg nem jött meg a menstruációm. Az osztályból már 5 lánynak megjött csak nekem nem. És ha meg is fog jönni nem tudom hogy mondjam el anyának. Már meg kellett volna jönnie nem?

Legjobb válasz: ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz

ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz
ne aggódj! :) nem jó dolog, ne várd ennyire :) ) nekem 13 évesen jött meg (anyukámnak is egyébként, kérdezz rá hogy anyukádnak mikor). Egyszerûen megmondtam anyunak hogy megjött. Õ örült neki, én nem nagyon:D 16 éves korodig bármikor megjöhet, addig nem kell orvoshoz menned:) 16/L
Nem verseny ez a rohadt mensi fogjátok már fel, majd mikor kb. felfordultok a görcsöktöl, akkor tegyétek össze a két kezetek, bár még ne jött volna meg. Úgy várjátok komolyan, mint valami isteni csodát, hát nem ettõl lesztek nagylányok, annyit jelent csak, hogy biológiailag képesek vagytok már teherbe esni. Ennyit és nem többet. Amúgy meg szar napokon át görcsölni és majd egy hétig a vérzéssel kínlódni. De nyugodtan várd, tényleg...
Semmi gond, az a lényeg, hogy 16 éves korodig megjöjjön. Ne várd ennyire, nincs benne semmi szerethetõ :) Ez nem verseny, nem kell mások szervezetéhez hasonlítanod a sajátodat.
Nincsen semmi bajod, ez teljesen normális. Majd ha 16 éves korodig nem jön meg akkor van baj. 1 max 2 éven belül te is menstruálni fogsz. Kérdezd meg anyukádat neki mikor volt az elsõ, kb neked is akörül fog.
Egyáltalán nem kell még megjönnie. Anyukád pedig nõ, õ is menstruál, tudja mi az, emiatt nem kell elõtte zavarban lenned!
Semmi gond. Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Õk sem értékesebbek semmivel azért, mert menstruálnak, és Te sem vagy kevésbé jó és értékes, mert még nem menstruálsz! Egyébként 16 éves korodig nem is kell aggódnod! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Ne törõdj a sok okostojással aki oktat most, mert bizony a te korodban õket is megette a fene, hogy mikor lesz már "nagylány", csak most már elfelejtették azt. Semmi gond sincs egyébbként, 16-17 éves korodig teljesen normális, bármikor is jön meg.
Nekem is késõbb jött meg mint a többi lánynak. Utolsók között voltam és a "barátaim" piszkáltak miatta. Aztán egyszer sétáltam és fájt a hasam majd itthon wc közben vettem észre, hogy megjött. Mondtam itthon még elõtte hogy nagyon fáj a hasam és csak simán kinyögtem hogy megjött. Eléggé utálom ezt a témát és nemszeretek ilyenekrõl beszélgetni. Magamban én is váram hogy megjöjjön hiszen rosszul esett és aggódtam. Viszont ha megfog jönni neked is és esetleg te is a görcsölõs fajta leszel akkor viszont rossz lesz mert nem kellemes érzés. Úgyhogy azért mert neked még nem jött meg nem kell, hogy izgulj még van idõd mert ez változó. Van akinek 10 éves korban de van akinek csak 16 évesen jön meg elõször. Ha viszont ez után se akkor elkell menni orvoshoz. 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mennyi ideig mehet az inhalátor a 4.5 éves gyerekemnek? Most alszik már, amugy kruppos és nem akarom, hogy éjjel rectodel keljen neki. Már reked volt, és már hallani az ugatos köhögését is. Utoljára tavaly november volt neki, azt hittem kinötte.

Legjobb válasz: a hidegpárásító egész éjjel mehet! A kórházban is nyitva van az ablak, ahol alszanak a kruppos gyerekek, legalábbis nálunk nyitva volt,mikor elõször mentünk.. azóta hála nem kellett. Inhalátor? Azt csak ébren lehet nem?! Hogy inhalál álmában? De lehet félreértettem a kérdést? Ha nagyon ugatós a köhögése lehet nem ússzátok meg kúp nélkül.. de nem az a lényeg, hogy ne adjál neki kúpot, hanem hogy ne fulladjon!

a hidegpárásító egész éjjel mehet! A kórházban is nyitva van az ablak, ahol alszanak a kruppos gyerekek, legalábbis nálunk nyitva volt, mikor elõször mentünk.. azóta hála nem kellett. Inhalátor? Azt csak ébren lehet nem?! Hogy inhalál álmában? De lehet félreértettem a kérdést? Ha nagyon ugatós a köhögése lehet nem ússzátok meg kúp nélkül.. de nem az a lényeg, hogy ne adjál neki kúpot, hanem hogy ne fulladjon!
A kérdező hozzászólása: Már kellett neki kúp, a vezetéke hosszú az inhalátornak, az ágy leesésgátlója és a párnája tartotta tartályát.Pont a szája és orra közzé irányítottam sós levegõt.Fognom sem kellett.

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Milyen az ételallergia? Melyik testrészen jön ki és milyen? Kislányomnak a nyaka tiszta pötty és piros is pár napja. Én a nyálra gondoltam mert ömlik neki 7, 5 hós, de tegnap már a kezén is jöttek ki pöttyök. Esetleg ez lehet a melegtől is?

Szegénykémet úgy sajnálom olyan rücskös a kis b?re!

Legjobb válasz: Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon,természetesen csak akkor miko már lehet (sõt),inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia,de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!

Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon, természetesen csak akkor miko már lehet (sõt), inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia, de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!
Vidd el orvoshoz, vagy patikába, adnak rá krémet. Nekem is baba korom óta ilyen a karom szinte egész nyáron, vagy ha túl van fûtve a lakás. (És ha elviszed krémért, egyúttal meg is kérdezheted az ételallergiát.)
Nagy valószínûséggel ez melegkiütés lesz, nem ételallergia. Én Nivea hintõport vettem kisfiamnak, azzal bekenem a kis testét este fürdés után. Abban van bõrnyugtató hatóanyag.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Ma sikerült elérnem az orvost ugy hogy nem sokára megyünk hozzá.Majd írok, hogy mik ezek a pöttyök.
A kérdező hozzászólása: Melegkiütés + a nyakánál még rásegített a nyálzás és ez okozta a pirosságot és a pöttyöket!!!Kaptunk valami gyógyszertári kenceficét és ma 3x kentem.Már a 2.kenés után sokkal szebb volt a kislányom bõre.

A szomszéd ház ablakában (srác lakik ott egyedül) még mindig kint van a haloween dekoráció, pedig már 5 hónapja volt haloween. Már engem zavar ez, mit tegyek? Szóljak neki?

A szomszéd srác még tavaly október legvégén tette ki a haloween dekorációt az ablakába, és azóta ott van. Már március van, és már engem zavar az, hogy ilyenkor még ott van. Eddig mindenki aki jött hozzánk ugyanúgy szóvá tette ezt. Szerintem azért van még ott, mert pasiból van, és nem figyel semmire, és / vagy megszokta, hogy ott van. Hogyan szóljak neki, hogy már messze elmúlt a haloween, és már régen el kellett volna tenni a dekorációt?

Legjobb válasz: Menj át és szólj neki hogy szedje le ha megsértõdik õ baja! :) Am. nekünk szomszédunknak meg még kinn van a karácsonyfájuk az se jobb! :D

Menj át és szólj neki hogy szedje le ha megsértõdik õ baja! :) Am. nekünk szomszédunknak meg még kinn van a karácsonyfájuk az se jobb! :D
2. vagyok. Esetleg viccesen odaszólnék neki, hogy "Kint hagyod decemberig?" :D
Nem mindegy az neked? Nekünk tavaly áprilistól a nyuszi van a bejárati ajtón, amig nem csúnya, ott is marad, mert kétoldalú ragasztóval tette fel a gyerek, és ha leszednénk, csúnya lenne a helye.
szerintem, ha már egy srác lakik ott egyedül, akkor menj át hozzá, kínálkozz fel neki, és miután megdugott, szedd le a díszeket mielõtt eljösz.
tehát..átmész hozzá.. keményen megkúr az ablak mellett és te addig tépd le a dekorációt, és mondhatod azt h nagyon felizgultal véletlen volt...szerintem már nem tenné vissza..
Szerintem diszkréten célozz rá. Amúgy USA-ban laksz?
NE NÉZZ ODA!? :DDDDDD
nem mindegy az neked?semmiközöd hozzá. :D
A mi szomszédunknál még mindig ég a karácsonyi világítás éjszakánként. Csak mosolygok rajta. Szerintem te is csak ennyit tegyél. Majd, ha õt zavarja leveszi, ha nem zavarja, akkor meg téged se zavarjon.
Én nem szólnék, végül is semmi közöm hozzá. Nekünk is kint van az egyik lakónál a karácsonyi villogó ablakdísz, be is kapcsolja minden este... nincs jogom beleszólni, mit csinál a lakásában, amig az a tevékenység engem nem zavar fizikailag.
Én mondjuk lehet elküldeném melegebb éghajlatra azt, aki átjön hogy "figyu szedd már le mert engem zavar". Nem tetszik ne nézz oda.

Bnőmmel már 5 éve együtt vunk és már egyre nehezebben tom felizgatni! Mit tegyek hogy újra olyan gyönyöröket éljen át velem mint mikor megismerkedtünk? Szeretem és nekem csak az számít hogy neki jó legyen és boldoggá tegyem

Legjobb válasz: Nálunk a kihagyás segített. Kihagytunk 1-2 hetet vagy hónapot is talán és egy teljesen ismeretlen helyen ismét egymásnak estünk és azóta is szuper! Imádok szeretkezni! 24/N

Nálunk a kihagyás segített. Kihagytunk 1-2 hetet vagy hónapot is talán és egy teljesen ismeretlen helyen ismét egymásnak estünk és azóta is szuper! Imádok szeretkezni! 24/N
Próbáljatok ki új dolgokat, helyeket ;)
Lepd meg anállal
Extrem helyek kis jatekszerek szerezz be vibrit par erdekes penis gyurut stb stb tobb 1000 kutyu van en 1 honapja 1 este igy csin( csajszi fel jott 2 napja ismertuk 1 mast jo ez mas de a kovetkezteteseket vedd les es probaldki , el mentunk furdeni sok hab gyertya zene pezsgo csokok erintesek kis izgatas, majd be a szobaba lampa el gyertya szek a szoba kozepere ki bilincseltem csaj meg votl lepodve majd szemet is be kotottem zene kicsit fel es akk kezdodott ajacma csokok erintesek van 2 tollam is amivel lehet huzni a no agyat es nagyon fel izgattam ugy mond mikor le vettem a bilincset rolla nekem rontott mind valami ki ehezett vad ) probald ki nem faj az ossz cucc 35 euronal tobbbe :) 24 F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!