Találatok a következő kifejezésre: Nekem kell az óvszert a barátomra (2 db)

Nekem kell felhúznom az óvszert a barátomra vagy ő húzza fel elöttem vagy már rajta van?

Legjobb válasz: Ez igazából megszokás kérdése, vagy õ húzza fel, vagy Te neki, de szerintem a pasik örülnek ha a lány teszi meg nekik ;)

Ez igazából megszokás kérdése, vagy õ húzza fel, vagy Te neki, de szerintem a pasik örülnek ha a lány teszi meg nekik ;)
Nem lesz rajta, õ fogja felhúzni magának, ne aggódj. Ha kéri hogy te húzd fel, mondd meg neki hogy nem tudod, mutassa meg, így legközelebb már te is tudod. Csak lazíts, ne görcsölj, minden oké lesz.
Nálunk mindig én húzom fel, igazából nem kell tõle félni, a legtöbbhöz van haszálati utasítás is ;) Ha valakinek nincsenek méteres körmei, vagy nem élesek a körmök, attól sem kell félni hogy felsérti vele. Igazából annyi a lényeg, hogy van egy "feltekerési irány", amire nem olyan nehéz rájönni ha ránézel :) Utána már csak összefogod a végét, ráhelyezet és elkezded óvatosan lerolnizni, a lényeg hogy ne legyen levegõs. Szûzen is megoldható feladat, tapasztalatból mondom :D
Én ritkán húzom fel neki, mert én is ettõl félek, na meghogy megsértem a körmömmel. Ezért én mindig leosonok hozzá, kényeztetem, amíg õ kibontja és felhúzza.
nálunk barátom helyezi fel
Hát ez a helyzettõl is függ szerintem, a nagy hévben nálunk ez általában úgy mûködik, hogy barátom miközben csókolózunk és egymáson fekszünk észrevétlenül kibontja valahogy, elkezdi felhúzni, én meg segítek... csak úgy az érzés kedvéért:)
A kérdező hozzászólása: Értem de én még nem csináltam iylet és ha szarul teszem fel?? de sztem a barátom fogja mert tisztában van vele hogy szûz vagyok!
Nálunk is a párom húzza fel.De régebben volt olyan, akinek én húztam fel, még eleinte, aztán utána már õ maga.
És ne használjatok gumit, mert szar.
Õ fogja, dde gyorsnak kell lennie, ha lelankad, akkor legközelebb úgy próbáljátok, hogy fogod közbe a farkát :)
Jobb, ha rá bízod, fõleg, ha neked ez lesz a legelsõ alkalom. Aztán késõbb megkérheted, hogy tanítson meg. Mondjuk én (is) mindig a pasira bízom. Szerintem nyugodtan beszéld meg vele elõre, ha már így felkészültök az alkalomra :)
A kérdező hozzászólása: Igen okos akkora egy sz*r választ ne használjunk gumit akkor mit elmondod??? nem fook gyógyszert szedni nem vok hülye!!!
én is gyógyszert szedek...akkor hülye lennék? idióta -.- amúgy amíg mi is gumit használtunk, mindig õ húzta fel...én is féltem, hogy esetleg levegõs marad, vagy felsértem...de ez nem olyan lényeges, egy fiú, jobb esetben, tudja, mi a dolga :)

1 hétmulva nállamfog aludni a barátom akivel már 2éve eggyüt vagyok és szerintem nem csak alvás lessz ott hanem szex is még szűz vagyok és bagyon izgulok mert nemtudom, hogy az óvszert neki kell vagy nekem felhuzni?

17 éves lány

Legjobb válasz: Az elsõ kettõ bunkó. :D Az húzza fel aki akarja. Ha te húzod fel neki, az úgy sokkal izgatóbb neki is, és talán neked is. De arra figyelj hogy óvatosa és lassan húzd, nehogy elszakadjon.

Az elsõ kettõ bunkó. :D Az húzza fel aki akarja. Ha te húzod fel neki, az úgy sokkal izgatóbb neki is, és talán neked is. De arra figyelj hogy óvatosa és lassan húzd, nehogy elszakadjon.
Ha õ tapasztalt akkor hagy csinálja õ és nem lesz baj legyél nyugodt! 18/L
Két év után korai? 17 éves én is 17 évesen vesztetem el és én 2 hónapja jártan a barátommal! És azóta sem volt semmi gond ha ésszel csinálják!
furán írsz az biztos!ezt mért nem tudod megbeszélni vele? miért idegenektõl kérsz tanácsot?
A másodiknál a pont. :DDDD Szerintem húzzátok fel együtt és vegyetek egy helyesírási szótárat.
És ha nemcsak alvás lenne, hanem nyelvtan korrepetálás is? Lehet többre mennél vele, mint a szexeléssel.
Egyszerre húzzátok fel. És végig arra gondolj hogy bármikor elszakadhat, és az életednek annyi. Hatalmas felelõsség van rajtad.
Nincs ilyen, hogy kinek "kell felhúzni! Ezen ne izgulj, majd kialakul. Próbálj meg laza lenni, mert az egyikõtöknek sem jó ha ideges vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!