Találatok a következő kifejezésre: Nekem kell az óvszert a (8 db)

Nekem kell felhúznom az óvszert a barátomra vagy ő húzza fel elöttem vagy már rajta van?

Legjobb válasz: Ez igazából megszokás kérdése, vagy õ húzza fel, vagy Te neki, de szerintem a pasik örülnek ha a lány teszi meg nekik ;)

Ez igazából megszokás kérdése, vagy õ húzza fel, vagy Te neki, de szerintem a pasik örülnek ha a lány teszi meg nekik ;)
Nem lesz rajta, õ fogja felhúzni magának, ne aggódj. Ha kéri hogy te húzd fel, mondd meg neki hogy nem tudod, mutassa meg, így legközelebb már te is tudod. Csak lazíts, ne görcsölj, minden oké lesz.
Nálunk mindig én húzom fel, igazából nem kell tõle félni, a legtöbbhöz van haszálati utasítás is ;) Ha valakinek nincsenek méteres körmei, vagy nem élesek a körmök, attól sem kell félni hogy felsérti vele. Igazából annyi a lényeg, hogy van egy "feltekerési irány", amire nem olyan nehéz rájönni ha ránézel :) Utána már csak összefogod a végét, ráhelyezet és elkezded óvatosan lerolnizni, a lényeg hogy ne legyen levegõs. Szûzen is megoldható feladat, tapasztalatból mondom :D
Én ritkán húzom fel neki, mert én is ettõl félek, na meghogy megsértem a körmömmel. Ezért én mindig leosonok hozzá, kényeztetem, amíg õ kibontja és felhúzza.
nálunk barátom helyezi fel
Hát ez a helyzettõl is függ szerintem, a nagy hévben nálunk ez általában úgy mûködik, hogy barátom miközben csókolózunk és egymáson fekszünk észrevétlenül kibontja valahogy, elkezdi felhúzni, én meg segítek... csak úgy az érzés kedvéért:)
A kérdező hozzászólása: Értem de én még nem csináltam iylet és ha szarul teszem fel?? de sztem a barátom fogja mert tisztában van vele hogy szûz vagyok!
Nálunk is a párom húzza fel.De régebben volt olyan, akinek én húztam fel, még eleinte, aztán utána már õ maga.
És ne használjatok gumit, mert szar.
Õ fogja, dde gyorsnak kell lennie, ha lelankad, akkor legközelebb úgy próbáljátok, hogy fogod közbe a farkát :)
Jobb, ha rá bízod, fõleg, ha neked ez lesz a legelsõ alkalom. Aztán késõbb megkérheted, hogy tanítson meg. Mondjuk én (is) mindig a pasira bízom. Szerintem nyugodtan beszéld meg vele elõre, ha már így felkészültök az alkalomra :)
A kérdező hozzászólása: Igen okos akkora egy sz*r választ ne használjunk gumit akkor mit elmondod??? nem fook gyógyszert szedni nem vok hülye!!!
én is gyógyszert szedek...akkor hülye lennék? idióta -.- amúgy amíg mi is gumit használtunk, mindig õ húzta fel...én is féltem, hogy esetleg levegõs marad, vagy felsértem...de ez nem olyan lényeges, egy fiú, jobb esetben, tudja, mi a dolga :)

Mennyi helyet kell hagyni a spermának az óvszerben? Vagy egyáltalán kell neki helyet hagyni?

A múlt héten volt nekem az els? alkalom és amikor elélveztem az óvszer lentebb csúszott és ezért kérdem h mennyi helyet kell a spermának hagyni ha kell ...

Legjobb válasz: Az óvszer hegyében van egy kis bugyor. Az pont arra való, hogy oda menjen az anyag. Azon kívül extra helyet nem kell hagyni.

Az óvszer hegyében van egy kis bugyor. Az pont arra való, hogy oda menjen az anyag. Azon kívül extra helyet nem kell hagyni.
helyet? hogy érted:D az óvszert a lehetõ leglégmentesebben kell felrakni, nem kell levegõt hagyni a spermának, mert könynen kiszakadhat a gumi, nyugi nem fog szétdurranni attól a pár ml spermától...:D
figyelj a végén van egy kis spermazsák azt összenyomod hogy ne legyen benne levegõ vagy legalábbis minél kevesebb ráteszed a kukidra és legörgeted ennyi nem kell túlbonyolítani
Van egy kis bütyök rész a végén az épp annak a helye, de azt is úgy kell felrakni, hogy ne legyen benne levegõ. Egyébként nem fog kiszakadni attól a kevéske spermától. Én a végén mindig felszoktam fújni hogy megnézzem nem e lyukas, és elég sokáig fellehet fújni. Jah és én durexet használok:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat .
Minden csomagban van TÁJÉKOZTATÓ!! Minden ilyen kérdésre VÁLASZT ad!!!
Sz.opasd magad.Kiköpi, leméritek az anyja konyhai mérõedényében és utána meg tudod mérni mennyi helyet kell hagyni.

1 hétmulva nállamfog aludni a barátom akivel már 2éve eggyüt vagyok és szerintem nem csak alvás lessz ott hanem szex is még szűz vagyok és bagyon izgulok mert nemtudom, hogy az óvszert neki kell vagy nekem felhuzni?

17 éves lány

Legjobb válasz: Az elsõ kettõ bunkó. :D Az húzza fel aki akarja. Ha te húzod fel neki, az úgy sokkal izgatóbb neki is, és talán neked is. De arra figyelj hogy óvatosa és lassan húzd, nehogy elszakadjon.

Az elsõ kettõ bunkó. :D Az húzza fel aki akarja. Ha te húzod fel neki, az úgy sokkal izgatóbb neki is, és talán neked is. De arra figyelj hogy óvatosa és lassan húzd, nehogy elszakadjon.
Ha õ tapasztalt akkor hagy csinálja õ és nem lesz baj legyél nyugodt! 18/L
Két év után korai? 17 éves én is 17 évesen vesztetem el és én 2 hónapja jártan a barátommal! És azóta sem volt semmi gond ha ésszel csinálják!
furán írsz az biztos!ezt mért nem tudod megbeszélni vele? miért idegenektõl kérsz tanácsot?
A másodiknál a pont. :DDDD Szerintem húzzátok fel együtt és vegyetek egy helyesírási szótárat.
És ha nemcsak alvás lenne, hanem nyelvtan korrepetálás is? Lehet többre mennél vele, mint a szexeléssel.
Egyszerre húzzátok fel. És végig arra gondolj hogy bármikor elszakadhat, és az életednek annyi. Hatalmas felelõsség van rajtad.
Nincs ilyen, hogy kinek "kell felhúzni! Ezen ne izgulj, majd kialakul. Próbálj meg laza lenni, mert az egyikõtöknek sem jó ha ideges vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Rosszul helyezi fel az óvszert, de nem tudom, hogy szóljak neki, teljesen őszinték vagyunk egymással, se mégsem mondhatom neki hogy: "Hé, mit csinálsz, nem úgy kell azt...". Hogyan vezessem rá erre a -szerintem- óriási problémára?

Én nem szívesen helyezném fel neki mert 3 ujjam nem rég volt eltörve egy konyhai baleset miatt még nehezen mozognak nem hiszem, hogy menne... Esetleg valami tipp?

Legjobb válasz: De hogy lehet azt nem jól felhúzni? Csak én nem értem?:S -Reaper-23/F

De hogy lehet azt nem jól felhúzni? Csak én nem értem?:S -Reaper-23/F
Ez egy értelmes válasz. Erõltesd meg magad, és hajrá. A célozgatásokból általában egy pasi se ért (:
Miért él szexuális életet, ha nem tud rendesen védekezni. Miért kockáztatod a teherbeesést azért, mert nem mersz szólni neki? Mutasd meg neki, nem fog megsértõdni.
hát én kikérem magamnak a pasik de legalább a magam nevében... akikkel nem beszélnek normálisan, azok fogyik is maradnak, szóval mondd meg neki hogy te másképp tudod
Basszus te nem vag normális. Inkább így szeretkezel vele, mintsem hogy megmondod neki? És mégis miért kell ehhez trükközni? Egyszerûen mondd el és kész... :/ O)))
A kérdező hozzászólása: semmi értelmes válasz?
MINDIG HASZNÁLJ GUMIT, HA A LÁNY NEM SZED FOGAMZÁSGÁTLÓT!!! EZT AZ ÖSSZES TUDATLAN, DE SZEXHEZ MÁR ELÉG ÉRETT EGYÉN FOGADJA MEG!!
Ha nem szeretnétek gyereket, akkor kellesz a gumi, rögtön az elejétõl fogva.
KELL óvszer, ha nem akarsz gyerektartást fizetni sok éven át.
Muszáj óvszer...
mi vezetett téged arra a logikára, hogy az elsõnél nem lehet terhes a lány? -.-··
retardált vagy, menj aludniz való neked
nyugodtan mehet óvszer nélkül, nem lesz terhes sohasem, bízz bennem
ez kamu, mert azt írtad õ szûz, Te nem? szóval ne is menjünk tovább N
Kedved kérdezõ! Kérlek, mondd meg, min alapult az a gondolatod, hogy ha elsõ alkalommal hatol be egy pénisz a hüvelybe, akkor a nem jöhet létre a terhesség? Vajon milyen mechanizmus akadályozza ezt meg?
Ezek szerint még te is szûz vagy, ha ezt nem tudod...
esküszöm, hogy nem értem az embereket. biológiát minden iskolában oktatnak, de ha véletlenül nem oktatnák, szerintem a mai világban az ilyen kérdés nem kellene hogy gondot okozzon! orvostanhallgatóként szörnyû az ilyen postokat olvasni, hogy a XXI. századi generáció ennyire "buta". Attól függetlenül hogy szûz, még ugyanugy van peteérése ami le is válik és le is jut a petefészekbe, mint egy 25 éves nem szûz lánynak, a te spermád szintén termékeny ha szûz vagy, ha nem!
Ha ennyire nem értetek még hozzá, akkor ne akarjátok még "kipróbálni"...

Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom írt fel nekem Gyno-Pevaryl, Tinidazol-Pol, Pimafucort gyógyszereket. Az lenne a kérdésem, hogy ezek mellett kell-e kiegészítő védekezés (pl óvszer), mert amúgy fogamzásgátlót szedek és az egyiknél olvastam, hogy a fogamzásgá

Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom írt fel nekem Gyno-Pevaryl, Tinidazol-Pol, Pimafucort gyógyszereket. Az lenne a kérdésem, hogy ezek mellett kell-e kiegészítő védekezés (pl óvszer), mert amúgy fogamzásgátlót szedek és az egyiknél olvastam, hogy a fogamzásgátlót gyengítheti. Elfelejtettem megkérdezni az orvosomtól. Előre is nagyon köszönöm a válaszát! Joli (21)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben szájon át szed antibiotikumot, akkor valóban célszerű más módon is védekezni – legalábbis a kezelés ideje alatt.Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben szájon át szed antibiotikumot, akkor valóban célszerű más módon is védekezni – legalábbis a kezelés ideje alatt.Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom írt fel nekem Gyno-Pevaryl, Tinidazol-Pol, Pimafucort gyógyszereket. Az lenne a kérdésem, hogy ezek mellett kell-e kiegészítő védekezés (pl óvszer), mert amúgy fogamzásgátlót szedek és az egyiknél olvastam, hogy a fogamzásgá

Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom írt fel nekem Gyno-Pevaryl, Tinidazol-Pol, Pimafucort gyógyszereket. Az lenne a kérdésem, hogy ezek mellett kell-e kiegészítő védekezés (pl óvszer), mert amúgy fogamzásgátlót szedek és az egyiknél olvastam, hogy a fogamzásgátlót gyengítheti. Elfelejtettem megkérdezni az orvosomtól. Előre is nagyon köszönöm a válaszát! Joli (21)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben szájon át szed antibiotikumot, akkor valóban célszerű más módon is védekezni – legalábbis a kezelés ideje alatt.Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben szájon át szed antibiotikumot, akkor valóban célszerű más módon is védekezni – legalábbis a kezelés ideje alatt.Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A boltban hány éves kortól adnak ki az embernek óvszert, ha azt szeretne venni? Megkérdezik mondjuk egy tinitől, hogy minek kell neki, vagy faggatják, esetleg rosszallóan nézik, megszólják?

Amúgy nekem nem kell... nem akarok még nemi életet élni, csak szóba került, és érdekel, hogy mi a helyzet.

Legjobb válasz: Nincs korhatár, és nem jellemzõ, hogy belekötnek az emberbe. Én drogériában szeretem venni (dm, Rossmann), mert nem a pénztárnál van, hanem külön részlegen, így nem a sorbanállók szeme láttára kell nézegetnem õket, illetve az eladók is fiatalok legtöbbször. Egyébként egy normális felnõttnek inkább az a felfogása a dolog láttán, hogy legalább van annyi eszed, hogy védekezel.

Nincs korhatár, és nem jellemzõ, hogy belekötnek az emberbe. Én drogériában szeretem venni (dm, Rossmann), mert nem a pénztárnál van, hanem külön részlegen, így nem a sorbanállók szeme láttára kell nézegetnem õket, illetve az eladók is fiatalok legtöbbször. Egyébként egy normális felnõttnek inkább az a felfogása a dolog láttán, hogy legalább van annyi eszed, hogy védekezel.
Abszolút semmi közük nincs hozzá. 2 évesen is vehetsz.Nem dohánytermék vagy alkohol. Ha dumálnak kérd el a panaszkönyvet.
Az óvszer nincs korhatárhoz kötve. Jól is néznénk ki, 18 év alatt nem védekezhetnének a fiatalok vagy mi? Mert aki szexelni akar, az úgyis fog. Az meg kit érdekel, mit gondolnak? :D
Bárkinek kiadják. Ha megkérdezné, minek kell, mondnám, hogy találja ki...
miért kérdeznék meg tõle, hogy minek neki az óvszer? ez aranyos volt:DDD amúgy nem kötnek bele, odaadják, kifizeted és elmész:D
Nem korhatáros termék.. Akár egy 5 ávesnek is kiadhatják (ki kell adni)
az sem baj ha neked kell:) én 16 évesen (pár hete) simán bementem a rossmanba, levettem a polcról, szó nélkül fizettem és távoztam:D
nem értem miért kérdezné meg az eladó a vásárlótól h. minek kell az óvszer?xD szerintem egyértelmû: D
Minek kell az óvszer , istenem... :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld mancs :3
ez olyan: akk. megkérdezheti hogy: -minek veszel kenyeret? -mire kell a zokni? nem kérdezi meg senki örünek hogy vásáról valaki
Hidd el, én már láttam olyat, hogy a 15 éveseknek alkoholt kiadnak
:D ki az a hülye, aki megkérdezi, hogy mire kell a koton? na vajon mire? hogy a fejemre húzzam :D nem korhatárhoz kötött a forgalmazása, így az elsõs gyereknek is odaadják. oda kell, hogy adják.
A legjobb barátnõm egyszer fogadott arra h vesz egy csomag kotont, bement, levette a polcról, persze mindenki csak nézte, aztán ha hiszitek ha nem a pénztáros megkérdezte h minden az neki(14éves, de 12nek látszik kb)és aztán mondta semmi köze hozzá.. 13L
Utolsó: és a barátnõdnek igaza is van, még ha csak fogadásból is vette. 1) A pénztárosnak mocskosul nincs köze hozzá, hogy ki, miért vesz óvszert. 2) A véleményét meg egészen nyugodtan tartsa meg magának, jó eséllyel ugyanis az egyszeri vásárlót egyáltalán nem érdekli.
Nyugi, szerintem az eladónak ez olyan, mintha eladna egy csomag rágót:) Amúgy amikor én elõször vettem, én is tiszta zavarban volt csomó másik termék alá rejtettem, amire nem is volt szükségem:D Sõt még néha most is zavarban vagyok...pedig már 25 éves vagyok..még szerencse, hogy nem kell vennem (kisbabát várok ugyanis:D)amúgy ha lány vagy, akkor a terhességi teszt vétele sem lesz egyszerû feladat:D:D:D;)
Óvszerállatkák ... ááhhww *-* :) ♥

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!