Találatok a következő kifejezésre: Nekem kell az (3065 db)

Az automatikus frissítés hogyan működik? Neki kell telepíteni a frissítéseket vagy nekem kell az oldalra fel menni?

Az automatikus frissítés nem csinált semmit csak jelezte lent a pajzs felkiáltó jeles volt. Felmentem az oldalra és ott telepítettem. ( igaz ez el?tt amikor kikapcsoltam végzett frissítéseket de azt a 20-at nekem kellett telepíteni) Ez így jól van?

Legjobb válasz: Ha automatikusra van beállítva akkor magától letölti és telepíti.D A Start>Minden programban a Windows Update-rõl is telepíthetsz kézileg

Ha automatikusra van beállítva akkor magától letölti és telepíti.D A Start>Minden programban a Windows Update-rõl is telepíthetsz kézileg
Igen, az automatikus jelzõ itt arra utal, hogy automatikus. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, de nekem nem csinálja meg:S
A Vezérlõpultban található az Automatikus Frissítés ikonja, ahol beállíthatod az általad legjobbnak ítélt módszert. Itt 4 dolgot tudsz választani: Ki tudod kapcsolni; be tudod állítani, hogy értesítsen ha megjelenik frissítés, de ne csináljon semmit; beállíthatod, hogy töltse le az újdonságokat, de ne telepítse; vagy teljesen automatikusan töltse le és telepítse azokat. Neked a letöltés és telepítés oldja meg a problémádat. A kikapcsolást multik használják, akik nem a Microsoft ütemében frissítenek, hanem erre külön (System Management Server) szerverük van, és csak a tesztelt dolgokat telepíttetik a felhasználókkal. Az értesítés lassú analóg modemes kapcsolatnál jó, mert ezt a letöltés teljesen megbénítaná annak sebessége miatt, az értesítés és letöltés pedig szervereknél ajánlott, mert néhány frissítés újraindítást kér telepítés után, ez pedig nem mindegy mikor történik egy kiszolgálónál.
Rendszergazdai oldal, Vezérlõpult, Automatikus frissitések. Itt kell beállítani, hogyan akarod. A legjobb, ha mindent rábízol. Ne kísérletezz a Microsoft letöltõközponttal ha csak találgatod, mi kellene.
Ha megjelent a kis sárga pajzs a Tálcán, akkor kattints rá, megnyilik egy Ablak, ott láthatod, ahogy letölti, inicializálja és telepiti. Esetleg újrainditást kér.
A Windows Update-t akkor néztem meg, amikor nem jött Automatikus frissités. Megpróbáltam kézzel, de kiírt egy hibakódot. Ennek érdemes utánanézni, mit jelent, nekem tûzfalat jelölt akadályként. Késõbb kiderült, hogy boot vírus lapult a gépen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! nekem engedte kézzel és meg is csináltam mindet. Nem tudom miért nem csinálja saját maga:( Egyenlõre minden frissítés kész.
Nézd meg az IE-vel (7, 8 is jó), nyisd meg a Windows Update-t és kattints rá a Frissitésre. Ha pirossal jelez, akkor valami olyan fertõzés van a gépeden, ami megakadályozza az Automatikus frissitést. Én is jártam már így. Ha eredeti a Windows, az az oka. Hibaszámra keress rá. 08000987eft (valami iylesmi volt nálam).

Nagyon folyik az előtejem éjjel alvás közben és még messze a szülés! Nem lesz ez így gond a babának? Benne lesz még így a tejben az ami neki kell az elején? Nagyon el vagyok keseredve hogy nem lesz meg minden neki ami kellene. Félidős vagyok

Legjobb válasz: szia! Gondolj azokra a babákra akiknek az anyukája még szoptatja a tesót,mikor õk megszületnek,õk sem kapnak elõtejet,rögtön belecsöppennek a jóba!Kellemetlen ez igaz,de ha így marad és a baba is ügyesen szopizik,azonnal gyarapodik majd,kimarad az életetekbõl sok fáradtságos tejcsiholás és görcsölés h vajon lesz-e tejem,besárgul-e,elég-e a tejem stb.A melled készen áll a táplálásra,ez nagyon jó dolog! Éjjel tegyél be ilyen szoptatós betétet egy lazább melltartódba,ha zavar.El ne keseredj ilyenen!:)

szia! Gondolj azokra a babákra akiknek az anyukája még szoptatja a tesót, mikor õk megszületnek, õk sem kapnak elõtejet, rögtön belecsöppennek a jóba!Kellemetlen ez igaz, de ha így marad és a baba is ügyesen szopizik, azonnal gyarapodik majd, kimarad az életetekbõl sok fáradtságos tejcsiholás és görcsölés h vajon lesz-e tejem, besárgul-e, elég-e a tejem stb.A melled készen áll a táplálásra, ez nagyon jó dolog! Éjjel tegyél be ilyen szoptatós betétet egy lazább melltartódba, ha zavar.El ne keseredj ilyenen!:)
Nehogy! Nekem is úgy folyik, mint csapból a víz.. fõleg este/éjjel, de napközbenben is szivárog rendesen, kb. a 18.héttõl. Már egyre csak több, bár néha tényleg nagyon zavaró tud lenni, de örülök neki, mert ez számomra azt jelenti, hogy (remélhetõleg) lesz bõségesen. Azt olvastam valahol, hogy akiknek így csordogál az elõtej, azoknak gyengébbek a mellbimbó záróizmai. Boldog babavárást Neked!:) 31 hkm
Én most vagyok kb 7 hetes terhes, elsõ gyermekem 1, 5 éves. 1 éves kora óta nem kéri a cicim, és még mindig van pár cseppnyi tejem. Amikor vele voltam terhes, nekem félidõtõl folydogált valami víz szerû ragadós lötty a mellembõl. Fél éves koráig csak szoptattam. Ne izgulj, a tested tudja, hogy mikor szûnik meg a terhességed, és akkor jön az igazi elõtej. De egyébként ez jó jel, elõrevetíti, hogy nagy valószínûséggel lesz tejed.:)
A kérdező hozzászólása: köszi a megnyugtatásokat, rendesek vagytok! :)

Miért van az aki nekem kell az le**arja a fejemet és maradok a barát kategóriába?

már nem egy lánynál volt hogy be próbálkoztam meg minden de nem jött össze.

Legjobb válasz: Hát látod,velem is ez volt 3 lánynál is. Most viszont taktikát váltottam,és most is van 1 lány aki nagyon bejön nekem,most direkt úgy teszek mintha nem érdekelne,és láss csodát,egyre komolyabban érdeklõdik irántam,csak irtó nehéz megállni,h ne legyek kedves vele.:$

Hát látod, velem is ez volt 3 lánynál is. Most viszont taktikát váltottam, és most is van 1 lány aki nagyon bejön nekem, most direkt úgy teszek mintha nem érdekelne, és láss csodát, egyre komolyabban érdeklõdik irántam, csak irtó nehéz megállni, h ne legyek kedves vele.:$
A kérdező hozzászólása: jó neked:)
Ugyanez velem is, és én is a , , leszarom" kategóriába raktam a csajt. Én biztos nem fogok futni egy nõ után sem.
Elég nevetséges, és szomorú, hogy ilyen világot élünk, hogy meg kell játszani, hogy nem érdekel a lány, ha komolyabb kapcsolatot szeretnénk vele...:/
Velem is ez volt, pedig lány vagyok és mondták már néhányan, hogy szép vagyok. Sajnos nem alakul ki néha, a fene tudja miért. 21/N


10 éve nem olyan akkuk vannak már...

Hol találok internetes játékokat, ami algoritmusokra épül 8-9 éveseknek? Neki kell az algoritmust megadni (comenius logo)

Olyanra gondolok mint a comenius logo tekn?ce, vagy amikor egy formát kell leírnia egy algoritmussal, esetleg összekötni pontokat. Sok jó játékot találtam, de mind nagyobbaknak való. az egyszer volt. hu-n pedig olyan találtam, amin nem kell kitalálni algoritmust.

Albérletben lakok, a kéményadót nekem kell fizetni? Szemétdíjat is nekem kell fizetni? . Most kiköltözöm, de erre a hónapra is kérnek mindennap 1000 Ft-ot. Jogos ez, szerintem adót sem fizetnek az albérlők után.

Legjobb válasz: A lakó fizet minden féle, rezsit az ingatlanra. Pl kéményadót annak kell fizetni aki használ kéményt. Neked viszont kell kémény a fütéshez. A szemtet is te termeled ezért azt is neked kell fizetni.

A lakó fizet minden féle, rezsit az ingatlanra. Pl kéményadót annak kell fizetni aki használ kéményt. Neked viszont kell kémény a fütéshez. A szemtet is te termeled ezért azt is neked kell fizetni.
Szerintem a kéményadó és az ingatlan adó a birtokhoz tartozik, vagyis azt adóztatják, hogy egyáltalán valakinek a tulajdonában van. Vagyis én bérlõként biztosan nem vállalnám fel.
A rezsi az költség, az adó, tehát a kéményadó is, az adó, mely utóbbi leginkább a tulajdonhoz, és nem ahhoz kapcsolódik, hogy használom-e rendszeresen vagy nem. A bérlõ a bérleti díjban a tulajdon-használatot fizeti meg, azzal együtt a tulajdon (ingatlan) szerves részét képzõ kémény használatát is megfizeti + a rezsit = az általa elhasznált víz, gáz, villany árát. Én biztosan nem fizetnék a tulajnak külön kéménydíjat, övé az ingatlan, és az övé is marad!
Szerintem meg nincs kéményadó, hanem "kéményseprõ-ipari közszolgáltatási díj" létezik, ami elméletileg egy szolgáltatás és nem adó!
Én is úgy tudom, ahogy az utolsó válaszoló írta.
Szemétdíjat is nekem kell fizetni? Mindjárt behalok :DDDDDD Hát ilyen helyre soha nem mennék :) )) Menjél a hajléktalan szállóra ott van , hogy nem kell fizetned , sõt még õk adnak ételt , MEG INGYENES SZEMÉTSZÁLLÍTÁST , meleg vizet, meg talán kapsz havi 22800 ft segííííjt . Még hogy pénzt kérnek egy szállodában is mire fel ? :DDDDD

Igaz hogy ha az Avonnál tanácsadó nő leszek, akkor az első csomagot nekem kell fizetnem? Vagy ez most hogy van?

Legjobb válasz: Én nemrég hagytam abba az avonozást,és igaz,hogy én külföldön élek,de szerintem mindenütt ugyanúgy van. Neked elõször csak a katalógusokat kell kifizetned,amibõl rendelnek tõled.Aztán leküldöd a rendelést,és amikor megjönnek az avon postával a dolgok,akkor szólsz a megrendelõidnek,és õk kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzbõl ami "befolyik" a kliensenktõl,mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem,vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki,mint amennyi pénzt kapsz a kliensektõl). Remélem érthetõ lett:)

Én nemrég hagytam abba az avonozást, és igaz, hogy én külföldön élek, de szerintem mindenütt ugyanúgy van. Neked elõször csak a katalógusokat kell kifizetned, amibõl rendelnek tõled.Aztán leküldöd a rendelést, és amikor megjönnek az avon postával a dolgok, akkor szólsz a megrendelõidnek, és õk kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzbõl ami "befolyik" a kliensenktõl, mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem, vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki, mint amennyi pénzt kapsz a kliensektõl). Remélem érthetõ lett:)
Leadod a megrendelést. aztán késõbb jönn a csekk amit befizetsz, de persze a cuccok árát elkéred azoktól akik rendeltek. Álltalában attól függ a százalék engedmény hogy milyen jól teljesítesz. Tehát ha elég sokan rendelnek tõled akkor mondjuk 15-30% kedvezményed is van. Tehát ha 20000 ért rendelnek tõled a 15% a tied belõle. Remélem énis érthetõ voltam.
Szia, ha még érdekel a dolog akkor nyugodtan írj, de egyébként mindig az árengedménnyel csökkentett árat kell kifizetni, az avonos regisztráció semmilyen plusz költséggel nem jár, érdemes csinálni, veszíteni nem lehet rajta Zsuzsi [email protected]

Miért nincs normális barátom? 22éves csaj vagyok, elég jól nézek ki, és mégse. Aki nekem kell, annak én nem kellek, akinek én, az meg nekem nem.

Legjobb válasz: Nekem is van egy olyan csaj ismerõsöm aki válogatós. Eddig nem sok barátja volt pedig sok mindenkinek bejön,nekem is:P de nem próbálkozok nála mert olyanokat utasít el akik jobbak nálam. Ha valaki bulizós akkor az beképzelt, ha túl izmos az se jó, ha vékony az se... Pedig találhatna magának minden újára egy fiú a hibái ellenére is(szülei szerint lusta és csoda ha kell így vkinek, pedig nekem kellene:P). Add kicsit lejjebb a léccet különben a saját dolgodat nehezíted meg.

akkor maradj egyedül. a kérdésedre a választ már meg is válaszoltad
Nekem is van egy olyan csaj ismerõsöm aki válogatós. Eddig nem sok barátja volt pedig sok mindenkinek bejön, nekem is:P de nem próbálkozok nála mert olyanokat utasít el akik jobbak nálam. Ha valaki bulizós akkor az beképzelt, ha túl izmos az se jó, ha vékony az se... Pedig találhatna magának minden újára egy fiú a hibái ellenére is(szülei szerint lusta és csoda ha kell így vkinek, pedig nekem kellene:P). Add kicsit lejjebb a léccet különben a saját dolgodat nehezíted meg.
A megfelelõ idõben és megfelelõ helyen rád talál a szerelem, visszavonhatatlanul. ne görvcsölj rá a témára, ha az igazi lesz, vele összefutsz, azt rögtön érzed, megkérdõjelezhetetlenül. Én is 22vagyok amúgy :) L! tartsd nyitva a szemed...ott lesz Õ!
Hát szerintem nem nézehetsz ki valami jól :D Mert akik jól néznek ki minden pasinak kell szinte... Nem mindenki tervez rövid távra.
a kinézet csak egy dolog. Tudod a szõke buta libák... Csak egy példa volt. Ugyhogy a külsõre szerintem kár is ennyire alapozni. Az úgyis változik. Ha ennyire meg akarod válogatni a artenreidet, persze, hogy nem lesz olyan, aki mindne elvárásodnak meg fog felelni. HA meg mégis, akkor mennyi az esélye, hogy épp szabad, és láne, hogy neki is bejössz? Nem érdemes túlzásba vinni. 24/F
Ha valaki nem tetszik arról nem tehetsz, de én úgy érzem sokat képzelsz magadról és irreális elvárásaid vannak. 21F
Talán mert túl egoista, vagy beképzelt vagy.
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Én nem akarok magamból semmit sem feladni.Talán egyszer valakiért megteszem újra, de az még idõ.7 hónapja nincs kapcsolatom, és elvagyok.Nem olyan hû de jó, lehetett vna barátom ez idõ alatt, de nem kellett.Mert nem illettünk össze/másra gondoltam stb.
a te hét hónapodat verem az én 17-emmel! :) 25/f
bocs, én értek mindent, de ez a sok "nem kell, õ nem kell, ez nem kell, az nem kell" gondolatok ki kényszeritenek belõlem egy mondást, mégha nõ is vagy: válogatós? Akkor fiam, menj ki a legelõre. Mert válogatós fsznak a kutya valagában a helye
Ha ennyire elvagy egyedül, akkor minek stresszelsz annyira? Mi hiányzik annyira? Az, hogy legyen egy pasi aki törõdik veled, normális, el lehet vele lenni, vagy a szex? Nekem sincs régóta senkim, de nem vagyok válogatós, szerencsére Mo.-n rengeteg a jó csaj, így nem kell annyira válogatni a külsõ alapján.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, hogy tényleg inkább maradok egyedül.És iigen, válogatós vagyok, és az is leszek.
Akkor így jártál.Innentõl nincs értelme a kérdésednek.
A kérdező hozzászólása: Hát ha egyszer nem szeretem az illetõt!Igen, elég magasan van, de csak olyan van, aki nekem nem jó?
majd amikor 35 leszel, és mindenkinek gömbölyödik a pocakja körülötted, meg boldog lesz egy férjecskével, majd jusson ez eszedbe :D
jah. hát a gond hogy a szerelem errõl szól..azért nem is hiszek benne, csak kompromiszum az egész, és a végére úgyis elveszik egy részed..ha találsz olyat aki elfogad gratulálok..de ne számíts a csodára, én még nem láttam olyan kapcsolatot ahol valaki nem adott volna fel valamit...és itt most nem azt mondom hogy add fel magad, csak azt hogy az ember ilyen, és szívás de ez van..lehetsz szingli is...soha nem értettem miért jobb az ha valakivel mindig meg kell beszéld mit csinálsz és mikor és meddig..nahmindegy..de ha te erre vágysz hát rajta, csak ne csodálkozz a kompromiszum dolgon.. persze megint mondom, nem kell feladnod magad, lehet h lesz valaki aki úgy fogad el ahogy...akkor szerencsés vagy (állítólag XD)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, h lenne olyan.Én itt arra gondoltam, hogy ne akarjon megváltoztatni, a maga képére formálni.Mert eddig csak ilyen volt.És elviseltem.De ezt már nem akarom.
Ilyen férfi pedig elég sok van. "fogadjon el feltétel nélkül" Az az érzésem itt van a gond, van egy tulajdonságod amit egyik barátod sem bírt elviselni, de nem vagy hajlandó változtatni. Javíts ki ha tévedek, mivel nem ismerlek csa ktippelni tudok. 21F
A kérdező hozzászólása: ja, és persze nem azt mondom, hogy nem számít egyáltalán a külsõ, de eddig nálam általában úgy volt, hogy akivel 1ütt voltam nem a legjobb pasi volt a földön.Mégis megfogott valami. És szoktam híradót is nézni, van fogalmam a világról.És nem vagyok csúnya, sajnálom.Ha valaki jól néz ki, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy buta.
A kérdező hozzászólása: A külsõ megfog, a belsõ megtart.Szerintem.És nem töltök órákat a tükör elõtt, bármilyen meglepõ.És igen, lehet, hogy undokoskodó vagyok, és azért nincs jelenleg barátom. Utolsó elõtti: én nem várok nagy dolgokat, csak azt, hogy ne legyen buta, vicces, kicsit vagány, de ne bunkó, fogadjon el feltétel nélkül, legyen figyelmes.
"Elég jól nézek ki és mégse"... Kedves kérdezõ, én ezeken a szavakon erõsen elgondolkodnék a helyedben, és a tükör elõtt eltöltött órákat mûvelõdésre fordítanám, pl néznék híradót stb., hogy legyen valami fogalmam a világról. Ne haragudj, nem akarok általánosítani, de ez a kijelentésed eléggé árulkodó volt. Egyébként meg ne a külsõddel akarj hódítani(elsõsorban), hanem a személyiségeddel. 19/F
a belsõben mi számít pl, ha a kinézet nem? :) 25/F
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék egyedül maradni.Csak egy normális kapcsolatra vágyom végre, a sok rossz után!!
A kérdező hozzászólása: De jó, nagyrészt megkaptam, h beképzelt [email protected] vagyok!:S Nem mondtam, hogy csodás vagyok, annyit, h elég jól nézek ki. Nem teszem annyira nagyon magasra a lécet, és nálam nem kinézetfüggõ a dolog.Akik nekem kellenek azoknál soha egy dekát nem számít a kinézet.Ha pedig olyan nagy dolog elvárni, h szellemileg egy szinten legyünk kb, és hogy foglalkozzon velem, és fogadjon el úgy, amilyen vagyok, akk sajnálom.Inkább maradok egyedül, de nem kötök kompromisszumokat csak azért, h legyen valakim.
Van kedved ismerkedni? Szerintem egy fél órás beszélgetés után kiderül, hogy érdemes-e folytatni... Ha te is így gondolod, írj egy privit. :) 25/f

Ha diakszovetkezet kereteben vegzek vendeglatoi munkat az a munkaltatonak miert jo? Nekem kell adoznom a fizetesem utan ilyen feltetelek mellett?

Legjobb válasz: azért jobb neki mert kevesebb járulékokat kell fizetni egy diák után, neked pedig csak szja-t kell adóznod amit azonnal le is vonnak és csak egy nyilatkozatot kell majd tenned aztán kész

azért jobb neki mert kevesebb járulékokat kell fizetni egy diák után, neked pedig csak szja-t kell adóznod amit azonnal le is vonnak és csak egy nyilatkozatot kell majd tenned aztán kész
A kérdező hozzászólása: Koszonom:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!