Találatok a következő kifejezésre: Nekem kedden el (11 db)

A nőgyógyász írt fel nekem kombinált kúpot, mert van valami fertőzésem. Ezt 10 napig használnom kell, de nekem kedden meg fog jönni a menstruálcióm. és ha meglesz a bajom, akkor is használjam, vagy el se kezdjem addig?

Legjobb válasz: ne kezdd el addig! semmi értelme h 4et beszedsz, és megjön. Az más lenne, ha mondjuk a 9.szemnél jönne meg. Várd meg szerintem, és utána szedd be folyamatosan!

ne kezdd el addig! semmi értelme h 4et beszedsz, és megjön. Az más lenne, ha mondjuk a 9.szemnél jönne meg. Várd meg szerintem, és utána szedd be folyamatosan!
addig else kezd sztem. de nézd meg a betegtájékoztatót, abba lelesz írva h menzeszkor szabad e használni vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat:) :)

Nekem kedden múlt el a menzeszem és pénteken kezdtem el szedni a belarát az nem baj?

Ez az els? gyógyszerem.

Legjobb válasz: Hát de baj! El kellett volna olvasnod a betegtájékoztatót, amiben le van írva, hogy hogy is kéne elkezdeni szedni a tabit! Így minimum egy hónapig szerintem használj kiegészítõ védekezést a szexnél, a biztonság kedvéért!

Hát de baj! El kellett volna olvasnod a betegtájékoztatót, amiben le van írva, hogy hogy is kéne elkezdeni szedni a tabit! Így minimum egy hónapig szerintem használj kiegészítõ védekezést a szexnél, a biztonság kedvéért!
Ez van a tájékoztatójában: Ha elõzõleg (az utolsó havi ciklusban) nem szedett semmiféle hormonális fogamzásgátlót: Ha menstruáció kezdete több mint 5 nappal korábban volt, akkor várja meg a következõ menstruációt és csak akkor kezdje el a Belara szedését. Nem kellett volna elkezdened, hisz már a ciklusos 8.-9. napján voltál! Várnod kellett volna a köv. mensidig!! De minek van a betegtájékoztató?!
Baj egyáltalán nincs, csak annyi, hogy védekezz óvszerrel addig, amíg el nem kezdes szedni a következõ levelet. TEhát most óvszer, tabi , tabi elfogy-menis, és kezd el a következõ levelet, akkor már védve leszel. De a tájékoztatót olvasd el, sok más hasznos és fontos tudnivaló van benne, tartsd be és figyelj rá!
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta, hogy nyugodtan elkezdhetem szedni.
Elkezdeni elkezdheted, csak nem vagy védett!!! Legközelebb az orra alá dugnám a betegtájékoztatót!! Én egyébként inkább a betegtájékoztatóra hallgatok!

15 éves fiú vagyok s van egy csaj aki nagyon bejön s sztem ő is kedvel. Mondjátok má meg hogy mit mondjak neki? Az is gáz hogy őt a szülei nem engedik el sehova. Hát még ha az egy fiú.

Legjobb válasz: Kedveskedj neki, barátkozzatok. Dícsérd meg bátran,biztos örül majd neki...... de kérlek ird le, h mik a körülmények, suliból ismered vagy honnan, hol szoktatok találkozni? Így majd könnyebben tudok tanácsot adni......

Kedveskedj neki, barátkozzatok. Dícsérd meg bátran, biztos örül majd neki...... de kérlek ird le, h mik a körülmények, suliból ismered vagy honnan, hol szoktatok találkozni? Így majd könnyebben tudok tanácsot adni......
Hívd meg pájtába csajágaröcsögén s akkor mondjad má meg hogy mivolt -.- 1-megtanulsz beszélni 2-megtanulsz írni 3-megtanulod elolvasni amit leírtál 4-mondd meg neki hogy "sztem én kedvelek tégedet s akkor gyere velem má valahova" micsoda primitív emberek vannak...
Bocs, de milyen viszonyba "ismerted meg"? Kicsodad? Oszt tarsad? Evfolyam tarsad? Kollega nod? Beosztottad?

Nemvagyok valami nagy futóbajnok, de a tesitanárom 1500m-t futtat velem, és nemhiszi el nekem, hogy nembírom. Kedden pedig versenyre megyek. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne menj el a versenyre. Én se bírtam sose még ennyit se lefutni, pedig nem vagyok kövér vagy ilyesmi. Egyszerûen nem vagyok rá képes...

Ne menj el a versenyre. Én se bírtam sose még ennyit se lefutni, pedig nem vagyok kövér vagy ilyesmi. Egyszerûen nem vagyok rá képes...
ha lefuttatja veled az X m-t akkor bírod...igazából mindenki bírja csak az agyunk beszéli be hogy nem a testünk bírná......ne add fel és már bírni fogod
ha tényleg nem megy akkor ne menj akármit kitudsz találni .. ide oda kell menned ha nemhiszi el akkor se menj.. bár 1500m az nagyon gyerektáv én 12-13kilométereket szoktam futni meg 45-50perceket
Én ha futni kellett mindig végigsétáltam barátnõmmel... Versenyre meg ne is menj ha nem bírod.
En egyetlen mukodo dolgot tudtam anno erre: szepen elajultam. Akkor lattam szep fehernek a tesitanarom. :P
mi edzésen 6km futkározunk :D HA nem bírod ne menny el vagy akkor úgy fusd meg ahogy neked jó nem kell rögtön az elején sprintelni egy tempóba lefutod és kész biztos nem te leszel az utolsó
Tényleg ne menj el... Ezek a tesitanárok :@ nekem is mindig ilyen kegyetlen tesitanáraim voltak...
1500 méter az semmi. Minden egészséges embernek le kell tudnia futni úgy tíz éves kor felett :) Járj el úszni, szedj fel egy kis állóképességet, vigyázz az egészségedre.
Apum 6és fél km-t fut minden este azaz 6500m-t
1500 méter az semmi. Minden egészséges embernek le kell tudnia futni úgy tíz éves kor felett :) Jaja, én 1600 métert is le tudok futni (fõleg cooperen) 400 m egy kör. Ki az aki 1500 nál kevesebbet nem bír futni? Még nálam is gyengébb? Olyan nincs... Én 175 cm vagyok és 67 kg...
Biztos meglátta a helyesírásodat... Ettõl én is elfutnék!
Nagyon úgy tûnik, ha még személyesen el se szeretne köszönni. Én mindenképp szeretnék találkozni utazás elõtt azzal akit kedvelek.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok a helyesírásért, de 250 karakterbõl kellett kihoznom! :|
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy ha elmegyek hozzá, akkor szakít velem! :( Facen mondtam neki, hogy mondja meg, ha nem akar tõlem semmit, de nem akar dobni! Nem értem, hogy mi a baja!
Szerintem nem akar járni veled .. :S személyesen akarja közölni, ezért nem mondta meg facen. :/
"Keden taliztam egy lányal, jó volt! " Neked.
Érdekes, hogy a káromkodás belefér a karaktereidbe, de a normális írás már nem. Remélem, messze elfut tõled az a lány, mert ekkora suttyó parasztot senki sem "érdemel".
Köcsög az összes csaj!
Túl nagy nem, de nyilván megkérdezi, hogy mi történt a szûzhártyáddal.
a szûzhártyád sok okból kiszakadhat. sport, tampon használat stb. nyugodtan mondd hogy nem volt még nemi kapcsolatod, sok lánynak nincs meg már a szûzhártyája pedig még csak nem is pettingelt.
Amúgy a kérdés rendszerint nem erre irányul, hanem, hogy élsz-e rendszeres (vagy rendszertelen) nemi életet.
Miét hazudnál?
Tulajdonképpen miért is mennél nõgyógyászhoz most? Van valami gondod?
Mond meg neki az igazat.hidd el nem te leszel az elsõ akitõl ezt hallja.Nem fog hülyének se nézni.Egy orvos akkor tud legtöbbet segiteni ha õszinte vagy vele.
Ha azt mondod, hogy már éltél, akkor lehet, hogy venne kenetet, rábeszélne fogamzásgátlóra, stb. Ha azt mondanád, hogy nem, akkor nem tenné elõzõeket.
A kérdező hozzászólása: de volt már aktusom :)
A szüzesség elvesztése tulajdonképpen azt jelenti, hogy lefeküdtél valakivel. Az ujjazás valahol nem ide tartozik, mert fizikálisan lehet, hogy ettõl szakadt át a szûzhártyád (honnan tudod?? lehet, hogy már elõtte sérült..), de a hagyományos értelmében véve még szûznek tekintenélek. Egyébként amiatt kérdezi meg, hogy élsz-e szexuális életet, mert egyrészt akkor finomabban vizsgál, másrészt azt hiszem, csak akkor végez méhnyakrákszûrést, ha már élsz, mert aki szûz, annak általában P0 az eredménye. Legalábbis nekem így magyarázta a doki, amikor elõször mentem.
A kérdező hozzászólása: a szûzhártyám ujjazásnál szakadt ki :)
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, csak érdekelt, mert ugye 1 még nemis rendszeres meg nemis rendszertelen
A kérdező hozzászólása: nincs, csak tablettát szeretnék elkezdeni szedni :D
és ha csak simán beszélnél vele és rávennéd valahogy?
Ha egyedül akar lenni most, tartsd tiszteletben a kérését. Ha akar, akkor úgyis megtalál majd. Ha azt mondja, idõ kell neki, várd meg. Most gondolj bele, nagyon meg akar szerezni magának egy pasi téged, ezért valamilyen hókuszpókusszal rábír, hogy járj vele. Te hogy éreznéd mégis magad, miután akaratod ellenére belekényszerítenek egy kapcsolatba? Gondolj erre, mennyire lenne ez tisztességes a másik féllel szemben?
Az ilyen hülyeségek nem hatnak.Egyszer csináltam egy hasonló dolgot, abban aztán volt minden, vissza akartam kapni a pasit.És amire még véletlenül se számítottam, mindeközben megismertem a neten valakit, és szerelmes lettem...:D És azt mondom hál isten hogy így történt.Ha valakiknek együtt kell lenni, azok együtt lesznek, akik meg nem, azt meg nem kell erõltetni, mert nem hiába alakul úgy minden, ahogy alakul.
Persze, voodozd meg és szúrj egy tüt a seggébe... ekkora hülyeséget.
Volt itt nemrég Gyakorin egy hibbant kiscsaj, aki menstruációs vért akart a pasijával itatni, hogy "magához kösse". Konzultáljatok. :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos a beszéden már túl vagyunk. Az volt a válasz, hogy nem akar bántani és azért is nem keres, mert nekem az rossz lenne, ha csak AZÉRT találkoznánk. Hát ebben is van valami, de így is nagyon rossz :( Persze, igazad van, Második, biztos önzõ is vagyok egy kicsit, csak nagyon szeretném...
A kérdező hozzászólása: hát ez bárcsak így menne... :(
Hát ez az, pucéran is látott mégsem kellesz neki, ezen semmilyen varázslat nem segít!! Keress magadnak olyan embert aki viszonozza az érzéseidet, és inkább arra próbálj meg koncentrálni, hogy egy számodra megfelelõ párt keress. Hidd el, bármiféle hókuszpókusz, vagy vonzás(amiben hiszek és tapasztaltam is) csak ideig óráig fog segíteni, szerelmet, vonzalmat senkire nem tudsz rá kényszeríteni ha nem akarja.
Ha szexi ruhában látok egy csajt, én is jobban beindulok, mint ha csak ruha nélkül lenne.
Hát ez az, hogy a pucérság az nem vonzó. Megszokottá válik. Nem véletlenül javasolja sok éves párkapcsolat után völgybe került pároknak, hogy próbálják ki sexy ruhákban. Mert új esztétikai élményt lát ugyanabban az emberben és az felhívja a kedvét. Kérdezd meg a bizalmas barátaitól, csak úgy tapogatózva hogy milyen típusú ruhákat kedvel pl fekete, latex, csipke, nylon, selyem stb. És utána már tudod mi a dolgod.
A kérdező hozzászólása: Hát a jó hogy vagy az életemben sms-bõl arra következtetek, hogy csak szeret valamelyest, vagy nem?! szexi gönc... már pucéran is látott...
A legjobb módszer, hogy elmész a sex shopba és egy sexis göncöt veszel, az hidd el megváltoztatja a gondolatait :D
A Vodu nem jó, de ha ragaszkodsz valami mágikus módszerhez, nézz körül itt: http://bosziplaza.com/szerelmi-kotes/
Ismerõs a szitu, én is voltam ilyen helyzetben. A nõ mindig többet akart. Ha együtt voltunk, utána mindig azon izgultam, nehogy azzal jöjjön, hogy terhes. Nem ajánlom senkinek!
Ha ott a megfelelõ ember, hidd el hipp-hopp elfelejted ezt a pasit! Írd össze milyen a számodra ideális férfi, minden apró részlet is fontos lehet, álmodozz errõl az emberrõl és hidd el hogy rád fog találni. :)

Nekem annyi lenne a gondom, hogy kedden voltam nődokinál mert panaszom volt. Irt fel kúpot, amit el is keztem használni, de ma meg kellett volna jönnie de nem jött meg! A kúptól késhet?

Holnap megyek vissza a nődokihoz tenyésztés eredménye miatt. Mondjam hogy nem jött meg? mindíg hónap elején jött meg eddig mert a gyógyszer beállította, de előtte is rendszeres volt a mensiom, bár most leáltam a gyógyszerrel. szerintetek?

Nagyon piros a gyerek szeme, mit tehetnék hogy jobb legyen neki? Csak kedden jutunk el dokihoz, gyógyszertárban vény nélkül nem adtak szemcseppet.

3 éves, köhög, most nem lázas, az orra nem folyik, de a szeme...nagyon piros és dagadt, mintha sírt volna, pedig nem. Nurofenünk van itthon, ambroxolt kapott.

Legjobb válasz: ez nem játék! Ügyeletre kéne vinni! Szemcseppet nem adnak ki recept nélkül, fõleg gyereknek valót nem.

ez nem játék! Ügyeletre kéne vinni! Szemcseppet nem adnak ki recept nélkül, fõleg gyereknek valót nem.
Én ugyan már elmúltam 3, több mint 30 évvel, de kimentem az ügyeletre, amikor bevörösödött a szemem. 1 hónapig kaptam antibiotikumos szemcseppet, hetente másfélét, mert nem múlt a pirosság sõt, még fájdalom is társult hozzá. Aztán kiderült, hogy tulajdonképpen mandulagyulladásom volt, ami szépen ráhúzódott a szememre és már közel voltam a tüdõgyulladáshoz is. Véletlenül derült ki az egész, semmi más tünetem nem volt csak a szemem...
Ez tényleg jó ötlet, vidd el az ügyeletre, ott biztos írnak fel valamit a szemére is.
Hát én egy gyerek szemével nem itt kérdezõsködnék, hanem sietnék vele az ügyeletre....
Ügyelet mindenképpen! Az Ambroxol köptetõ, az max a torkára jó (bár nálunk semmit sem ért). A szemére muszáj valamit iratni, mert nem tudhatod, hogy mi baja van. Lehet kötõhártya gyulladása is, ami fertõzõ. És lehet más is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!