Találatok a következő kifejezésre: Nekem kedden a (76 db)

Egy 3 fõs régi baráti társaság negyedik tagja lettem. A "banda vezére" engem kedvel a leginkább és ezért nem kedvel a másik két srác. Nemsokára szülinapja van. Szerinted vegyek neki vmit?

Nem lesz kellemetlen, ha látják, hogy én adok neki ajándékot? Hogy kezeljem azt, hogy kedveljen a másik két srác is?

Legjobb válasz: Hány éves vagy?Mert ez függ azért az életkortól is. Elõször is,szerintem beszélgess velük,légy közvetlen,add önmagad.Ez azért beszokott jönni.

Hány éves vagy?Mert ez függ azért az életkortól is. Elõször is, szerintem beszélgess velük, légy közvetlen, add önmagad.Ez azért beszokott jönni.
Szerintem nyugodtan vedd meg neki a whiskyt, jó ötlet :) A többiekkel ne foglalkozz, majd megbékélnek. Én is belekerültem egy 4-fõs társaságba, így 5-en lettünk. Szerencsére engem mindenki befogadott, pedig lányok. Szóval azért ne általánosíts... :D
szerintem ha tényleg jóba vagytok nyugodtan vegyél neki vmit mert nem a többiek véleménye számit lehet ök 10 év mulva sehol nem leszek de ti ketten még barátok maradtok
A kérdező hozzászólása: ez egy jó ötlet. :-) életrevaló!
A kérdező hozzászólása: értem mire gondolsz, de értsd te is. El kell fogadni, van olyan, hogy ha többen vannak egy társaságban, akkor vannak vezetõ és követõ emberek. Nem azt jelenti, hogy nem egyénrangúak. Nem vitaoldal ez, én nem kívánok vitatkozni, ha a kérdésre nem tudsz választ adni, köszönöm az eddigi észrevételeid, a további hasonló kommenteszükségem szükségem
pasik szerintem nem olyanok, hogy abból hogy te wishkey-t veszel neki azt szûri le hogy õt jobban kedveled... örülni fog neki biztos... pláne ha az a kedvence... de ha nem vagy annyira eleresztve anyagilag akkor hidd el egy bornak is ugyanúgy fog örülni... (mondjuk én lány vagyok és nem tudom hogy pasik ilyenben hogy gondolkodnak :) ) amúgy még az jutott eszembe hogy mi lenne ha a másik 2 sráccal megbeszélnél valami közös ajándékot... lehet közelebb kerülnél hozzájuk... végül is ez lenne a fõ cél nem?
dehogy van... ja de, a maffiánál igen, az egy olyan felépítésû szervezet, amiben te gondolkozol. Mondjuk az nem baráti társaság.
A kérdező hozzászólása: nem fogok hasonló stílusban válaszolni neked, kedves utolsó válaszoló. A kifejezés idézõjelben volt, ha nem tudtad eddig, azokat a szavakat, amelyek ilyen micsodákban látsz nem kell szó szerint venned. Gondolom te is tudod, hogy baráti körökben mindig van valaki, aki egyfajta vezetõ szerepet tölt be, a rangidõs.., stb... Nem értem, hogyha normális és mást meg nem bántó választ nem tudsz adni, akkor miért írsz ilyeneket...
Ezt a baromságot, bandavezér...? Felnõtt emberek hogy gondolkozhatnak ilyen gyerekesen? Homárok vagytok vagy mi ez? A Legyek Ura 2?
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! Egy üveg jófelé whiskyre gondoltam. Az még belefér? Valahogy a tudtára akarom adni, hogy mint barátot szeretem és jobb barátként tekintek rá, mint a többiekre.
ha emiatt megutálnak az õket minõsíti... nyugodtan vegyél ha szeretnél.. de ne túl nagy ajándékot... elég egy üveg bor, vagy ilyesmi... a barátodnak biztos jól esne hogy gondoltál rá... a többiekkel meg ne foglalkozz :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az nem tetszik nekik, hogy a Marci esetleg mással jobb viszonyba kerül. Féltékenyek? Az a csajokra jellemzõ... Próbálok velük is kedves lenni, de nem vevõk rá.. Persze akkor igen, ha ott van Marci is... Ha veszek neki ajándékot, megutálnak még jobban?
Lehet a korod miatt nem bír az a két srác, de ez csak egy felvetés.Viszont ha normális vagy, közvetlen és még humorod is van, akkor csak megbarátkoznak veled.
A kérdező hozzászólása: én 20 vagyok, a többiek 22- 23 évesek. Az egyik srác ki is mutatja - persze ha nem látja a Marci- ("bandavezér") hogy nem igazán kedvel.
Elsõ válaszoló vagyok. Szerintem nyugodtan vegyél neki valami ajándékot.A whiskey is jó ötlet, de valószínûleg a bornak is örülne.A másik kettõvel pedig ne foglalkozz, a lényeg az, hogy te gondoltál arra a barátodra. ;)

3 hetesek múltak Kedden a kiscicáink. Ma délután nagyon nyafogtak. A mami kajás tálja felé szimatoltak. Arra gondolok, hogy a mama teje már nem elég nekik. Az orvos szerint darált húsit próbáljak meg adni a piciknek. Ti mit adnátok a piciknek?

Mondott valami tápot is, aminek a neve nem jutott eszébe. Már születésük előtt lefoglalták őket. Gyakori kérdésekre nemrég tettem is fel róluk képeket. Jelenleg is szopiznak, le sem másznak a mamiról. :) Nagyon szép, szőrgombóc kiscicák. Jól tápláltak. Eddig jó volt biztosan a mami teje. Kis tündérek.

Legjobb válasz: Nekem az állatorvos azt mondta,mikor kezdett kevés lenni nekik az anyjuk teje,hogy vegyek a gyógyszertárban babatápszert.4-5 hetesen már megpróbálhatsz valamilyen nedves eledelt(konzerv,alutasakos)adni nekik.Tápot szerintem ne adj nekik 8-10 hetes korukig.

Nekem az állatorvos azt mondta, mikor kezdett kevés lenni nekik az anyjuk teje, hogy vegyek a gyógyszertárban babatápszert.4-5 hetesen már megpróbálhatsz valamilyen nedves eledelt(konzerv, alutasakos)adni nekik.Tápot szerintem ne adj nekik 8-10 hetes korukig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod! Megpróbálom a tápszert.
Vegyél alutasakos kaját az nagyon puha és megtudják majd enni:)
Én konzervet adtam nekik, nagyon szerették, bemajszolták az egészet. Nagyon aranyosak voltak, körbeállták a tányért és ott csámcsogtak rajta. Persze több került a szõrükre, mint a szájukba, szóval utána a maminak volt ám dolga, hogy letisztítsa õket. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Vettem alutasakos kölyök cica eledelt, de meg sem kóstolták. Hogy tudnám õket kajához szoktatni? Kis tündérek, nem nagyon törõdtek a kajával. Mentek vissza a helyükre egybõl.
Nyomkodd szét egy villával a darabokat, hátha úgy megeszik.

Ugy megtudok tanulni 14tételt, hogy csak 10-6tanulok? Kedden vizsga! Nekem elég a 2-s is.

Sajnos most anyagilag jobban megéri nekem, ha éjszaki dolgozok, ezért este hattal vagyok éjjel 2ig. 3ra hazaérek reggel 9-ig alszok. Ezért tudok csak 10kor nekiállni. Azért elég a kettes mert ez az utolsó vizsgám. Tehát napi 8óra tanulás és 4nap elég 14tételre?

Legjobb válasz: Több is mint elég. Ennyi idõ alatt simán meg lehet tanulni akár ötösre is.

Több is mint elég. Ennyi idõ alatt simán meg lehet tanulni akár ötösre is.
igen elég szerintem. Próbálj friss levegõn tanulni, hogy frissebb legyél
Szia, bõven elég, ha abban az idõben tényleg tanulsz..
egy nap alatt megtanulod kettesre :D

Állítólag tetszem neki, kedvel de állandóan kritizál, ez a kettő hogy fér össze?

Egy hónapja ismerekdtem meg egy fiúval állítása szerint tetszem neki többször is kritálzálta a küls?met.

Legjobb válasz: szerintem menekülj tõle,mert késöbb még jobban meg fog alázni.

szerintem menekülj tõle, mert késöbb még jobban meg fog alázni.
Egy hülye idióta vagy ha vele maradsz!
kifogtál(majdnem) egy hycomat pesszimista tshávót, szal beláthatod te is, hogy ebbõl nem lesz sokminden. Milyen dolog már ócsárolni egy nõt, pláne ha még tetszik is!! Kerüld az ilyen alakokat, jobbat érdemelsz! F
azzal a lendülettel vágnám szájba amilyennel a répát kapálom odaki a kertbe. babinéni/78
nyugodtan lehet adni!!
Persze, odaadhatod. Bõven eláll addig.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szia! Nekem azt mondták, hogy a tejcsit egy 24 óráig lehet sima hûtõben tárolni. Szóval nyugodtan tegyél úgy!
Én váróban is szoptattam már, sõt az utcán padon is és étteremben is, persze diszkréten. Sehol sem néztek furcsán ránk, ez természetes.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm

Ha valaki nem kedvel engem és tudja a mobil számomat akkor be tud regisztrálni engem valami emelt dijas hivásra vagy bármilyen emelt dijas szolgáltatásra hogy én nekem elvegye a pénzem?

Legjobb válasz: Attól h a számod ott lesz, a pénzed nem tudják levenni. Azaz átlag tudással senki. Max híni fog pár barom ember. ha meg neked fura számról jön hívás ne fogadd sms re se kell válaszolnod.

Attól h a számod ott lesz, a pénzed nem tudják levenni. Azaz átlag tudással senki. Max híni fog pár barom ember. ha meg neked fura számról jön hívás ne fogadd sms re se kell válaszolnod.
Nyugodj meg, NEM tud beregisztrálni! Elméletileg egy hackernek esetleg sikerülhetne, de nagyon bonyolult! Ahogy irták, ne fogadj ismeretlen külföldi számról hivásokat, de ez se mindennapi eset!
A kérdező hozzászólása: Értem, megnyugodtam, köszi a válaszokat!
arra vigyázz inkább, hogy olyannak ne add a kezébe a telód akire gyanakszol ilyen szempontból, mert a saját mobilrol elég egy smst küldeni

A nőgyógyász írt fel nekem kombinált kúpot, mert van valami fertőzésem. Ezt 10 napig használnom kell, de nekem kedden meg fog jönni a menstruálcióm. és ha meglesz a bajom, akkor is használjam, vagy el se kezdjem addig?

Legjobb válasz: ne kezdd el addig! semmi értelme h 4et beszedsz, és megjön. Az más lenne, ha mondjuk a 9.szemnél jönne meg. Várd meg szerintem, és utána szedd be folyamatosan!

ne kezdd el addig! semmi értelme h 4et beszedsz, és megjön. Az más lenne, ha mondjuk a 9.szemnél jönne meg. Várd meg szerintem, és utána szedd be folyamatosan!
addig else kezd sztem. de nézd meg a betegtájékoztatót, abba lelesz írva h menzeszkor szabad e használni vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat:) :)

Valaki megtudja nekem mondani, hogy lesz-e kedden a cinema citybe Szegeden a Végzet ereklyéi c. film?

Mert egyik helyen azt írja h igen a másikon meg h csak 29.étől játszák.

Legjobb válasz: lesz: 20.30-kor (www.cinemacity.hu)

lesz: 20.30-kor (www.cinemacity.hu)
Itt a keddi mûsor: http://www.cinemacity.hu/szeged Lesz.

Nekem kedden beindítják a szülést, zárt, de ellazult a méhszájam és a babám is fent van még. Mire számíthatok?

Mosolygok, de aggódom. Igazából diabéteszt állapítottak meg nálam, persze tökéletesek a cukorértékeim, normális a babamérete is, még picike is, de nem szabad állítólag tovább várni diabosoknál. Köszönöm :)

Legjobb válasz: Valószinü elöbb bekötik az oxitocint, azt tudod igy a csuklódba kanüllel csöpögtetik. Elvileg ez meginditja a szülést. Ha nem folyik el magzatviz magától, akkor burokrepesztés, amitõl egyáltalán nem kell tartani, semmit nem fogsz érezni. És ha elfolyt a viz, nagy valószinüséggel beindulnak a féjésok, ha kapsz gerinctáji érzéstelenitést, akkor jobb. Gondolj arra, mennyi nõ szült már a világon, neked ne menne?:) remélem tudtam segiteni, mindent bele. Zsuzsi

Valószinü elöbb bekötik az oxitocint, azt tudod igy a csuklódba kanüllel csöpögtetik. Elvileg ez meginditja a szülést. Ha nem folyik el magzatviz magától, akkor burokrepesztés, amitõl egyáltalán nem kell tartani, semmit nem fogsz érezni. És ha elfolyt a viz, nagy valószinüséggel beindulnak a féjésok, ha kapsz gerinctáji érzéstelenitést, akkor jobb. Gondolj arra, mennyi nõ szült már a világon, neked ne menne?:) remélem tudtam segiteni, mindent bele. Zsuzsi
A kérdező hozzászólása: és azt is köszönöm, hogy átszerkesztették a kérdésem... a lényeget még lehagyták, amit én írtam, hogy vasárnapra vagyok kiírva, 20.-ára. Kérdezném, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, kinek hogy indították be és mennyi ideig tartott így a vajúdás és a szülés? Fájdalmasabb-e? Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszi Zsuzsi, egy tündér vagy!
Szia! Ez is alkati tényezõkön múlik. Ha jól reagálsz az oxitocinra akkor nem lesz rosszabb mint egyébként lenne. Valószínûlegelõzõ nap prosztagradulin tablettát vagy zselét fognak felhelyezni a méhszájhoz. Ha szerencséd van akkor már ettõl beindul a szülés és nem lesz szükség oxitocinra. A lényeg az hogy minden fájásnál gondolj arra közelebb kerültem általa ahhoz a pillanathoz amikor a kezembe vehetem a babámat. Így könnyebb. Gondolni fogok Rád. Biztos ügyesek lesztek! Szép szülést kívánok! Zsuzsa
szia. Edina vagyok. megismertem a kérdésed és nem bírtam ki, hogy nem írjak ide :) puszi.
A kérdező hozzászólása: Sziaaa, épp most vagyok itt én is :) Igen, én vagyok, és várom azok tanácsait, tapasztalatait, akik túl vannak rajta :) millió puszi neked, és szorííííííts!!!
Szia! Én februárban szültem, elsõ szülés volt, és megindították úgy, ahogyan azt az elõttem válaszoló leírta. D.u. 2-kor, amikor megindította, azt mondta a doki, hogy este 8-ig megszületik a baba, de 4 órakor már megvolt. Gyorsan zajlott minden. Igaz, nekem már kétujjnyira kitágult a méhszájam elõtte. Így gyorsan jöttek a fájások, nem fáradtam ki a hosszú vajúdásban, és szerintem ezért is volt könnyebb megszülni a bébit. Neked is ilyen gyors, problémamentes szülést kívánok!
Attól függ..: Hány kg vagy? a diéta és a fogyókúra nem ugyan az, de nem kötekedésként írtam.
A kérdező hozzászólása: 56 kg vagyok .... es hat tudom..dietazok mert semmit nem vonok el magamtol csak egeszsegesebben eszek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!