Találatok a következő kifejezésre: Nekem küldtek emailt (9 db)

Küldtek nekem egy emailt, de nem tudok rá válaszolni! Mit lehet ilyenkor csinálni?

Állandóan visszadobja a freemail.

Legjobb válasz: Ez a levelezõ a legrosszabb, még a citromail is felülmulja. Ne magyart /hu áégzõdésût/ használj. Nagyon tudom ajánlani, hogy térj át a gmal levelezõ rendszerre. Ma ez a legjobb. Jobboldalt, alul megteheted: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Yf_fRON..

Ez a levelezõ a legrosszabb, még a citromail is felülmulja. Ne magyart /hu áégzõdésût/ használj. Nagyon tudom ajánlani, hogy térj át a gmal levelezõ rendszerre. Ma ez a legjobb. Jobboldalt, alul megteheted: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Yf_fRON..

Nekem küldtek egy emailt a kviz part-tól és azt írja, hogy Punci Munci néven vagyok megszólítva. Ez miért van?

igy szolit meg és ez nekem nemtetszik tudja valaki hogy mi ez?mert én semilyen kviz re nementem rá.

Legjobb válasz: Valaki a te mailoddal regelet.

Valaki a te mailoddal regelet.
Lehet, hogy spammer. Ne válaszolj rá.
Biztos összekevertek valakivel, náluk biztos ez a hivatalos megszólítás.
http://raynair.com/ Itt keress rá.De szerintem csak telefonálni fogsz tudni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megnézem és megpróbálom. :)
Szerintem jobb ha felhivod oket. Mar ha lehet, mert eleg elerhetetlen egy tarsasag. Ha nem sikerul beszelni veluk, a repuloteret hivd kerdezd meg az elerhetoseget a Ryanairnek. Majd ird meg mit sikerult intezned. Amugy mikor repulsz?

Ha küldök smst egyik ismerõdömnek iphoneról iphonera miért jelzi neki úgy mintha az email címemrõl küldtem volna!?

Közbe az sms közé teszi be az üzenetet!

Legjobb válasz: Sms-ként kapja meg de nem a nevem látszik neki hanem az email címem.

A kérdező hozzászólása: Sms-ként kapja meg de nem a nevem látszik neki hanem az email címem.
Mert iMessage-ként küldte el, ez pedig az Apple ingyenes szövegküldõ rendszere iOS-ek és Macek között. Mentse el az email címet ugyanahhoz a kontakthoz, ahol a számod van. +tipp: ha iMessage-ben küldi az üzenetet, a szöveg és küldés gomb kékre vált. Ekkor ingyenes. Ha zöld, akkor sima sms-t küld. Persze iMessage-hez szükség van netkapcsolatra.

Akinek a kórházi csomagban nem volt HIPP -es kupon, és írt nekik emailt, annak mennyi időn belül küldték ki a kupont?

Legjobb válasz: Kereken 4 munkanap. Csütörtökön írtam nekik és tegnap kaptam meg.

Kereken 4 munkanap. Csütörtökön írtam nekik és tegnap kaptam meg.
Bocsi az off-ért, de milyen HIPP-es kupon??? Mire jo az? Nekem sem volt... Mégegyszer bocsi a kérdésért.

Tesómnak nem lehet Sfgame s9 -en megerősíteni az email címét. Freemailje van, de megváltoztattam neki egyszer Gmailre is arra sem küldte el. Mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: Velem is volt ilyen mindegyiket megprobáltam és a citromail volt a legjobb mert arra egybõl visszajött probáljátok ki

Velem is volt ilyen mindegyiket megprobáltam és a citromail volt a legjobb mert arra egybõl visszajött probáljátok ki

Jelentkeztem Socialblade partnernek és egy ilyen emailt küldtek nekem akkor mi a teendó? (a levél lent)

Hi there, I’ve sent you an invitation to the RPM Network. You’ll find it sent to the email address associated with your YouTube account. Look for an email from [email protected] and click the link contained within. If you have successfully accepted the invitation you should see "RPMNetworks" in your YouTube account status (found in YouTube Dashboard > Channel Settings). IMPORTANT—Once RPMNetworks is listed in your account status, send an email to [email protected] with the subject line "Accepted - [INSERT YOUR CHANNEL NAME HERE]". It’s extremely important that you notify us when this step is complete, so we can enable advertisements on your content! For more detailed instructions and screenshots, please refer to the FAQ on RPM's blog:

Legjobb válasz: Sikerült a partnerséged. Már csak össze kell kapcsolnod a RPM céggel. https://www.youtube.com/dashboard

Sikerült a partnerséged. Már csak össze kell kapcsolnod a RPM céggel. https://www.youtube.com/dashboard
A kérdező hozzászólása: megcsináltam. és most akkor még kell valamit csinálnom?
megadni nekik az utaláshoz a paypal számlaszámot és a lakcímet. +sok Youtubeos extrát használnod!:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

Ha regisztráltam egy warez oldalra, és körlevelet (kéretlen emailt) küldtek nekem egy oldalt reklámozva, anélkül hogy beleegyeztem volna tehetek feljelentést?

Mire számíthat a warez oldal tulajdonosa, és a reklámozott oldal tulajdonosa? (Egyébként a reklámozott oldal azóta megsz?nt/törölték) Lenyomozható hogy ki üzemeltette?

Legjobb válasz: XDDDDDD úristen :D

XDDDDDD úristen :D
Jézus Krisztus! Csakhogy ne értsek egyet az elsõvel :P
LOL XD XD XD Warez szolgáltatást igénybe venni alapból illegal, ha meg még az adataidat is megadtad... na kész. XD
feljelentheted, de akkor magadat is, és üljetek együtt az oldal üzemeltetõjével! EZ ÍGY KORREKT!!!
Elsõ-vel értek egyet:)
Szerintem is Úristen. Kérdezõt le kéne csukni.
te MAGYAR. alapvetõen te bûnözöl de a magad szemében a szálkát se, a másikéban meg... hu de szánalmas ez, valaki törölje!
Nyilván a kérdezõnek is lehet igaza! Szerintem tedd azt, hogy kéred az adataid megsemmisítését, a reg törlését, és ha késõbb ebben valami problémád származik, akkor pereskedj, ha esetleg mégsem semmisítették volna meg az adataid. De leginkább nem fognak vele visszaélni, te is hagyd õket békén, nehogy azt hidd, hogy a te feladatod "rendet" teremteni a neten, és feljelenteni mindent ami illegális.
De valószínûleg a spammernek hozzájárulása van az usertõl... Ugyanis amikor regisztrált, akkor elfogadta a felhasználási feltételeket, az pedig TUTI, hogy tartalmazza azt, hogy használhatják az adataid.
Nem, a warez szolgáltatás igénybe vétele tudtommal Magyarországon nem illegális, mert saját célra lehet letölteni, csak jogvédett anyagok megosztása az, ami tiltott, vagyis a warez üzemeltetõje követ el jogsértést, de a warezt igénybe vevõ letöltõ, ha csak letölt, akkor nem. míg a torrent sokkal aggályosabb, mert letöltésnél már általában megindul a megosztás is a többi letöltõvel, tehát megosztás is történik, ami illegális. de javítsatok ki, ha tévedek.
más szóval megszoptad. egyébként kib*szott szélmalomharc ilyennel szembeszállni, ez csak egy a sok ezer oldal közül, ráadásul annyira talán nem is illegális, fõleg ha te magad fogadtad el a feltételeket :)
Inkább torrentezz, jobban jársz ! ;-)
Warez oldalra regisztrálni, nem illegális. Miért is lenne az? Bizonyos megkötésekkel jogvédett anyag letöltése sem ütközik törvénybe. Kéretlen spammelni viszont igen! Nemzeti hírközlési hatóság az illetékes. Spamwiki viszont hatékonyabb: http://hu.spam.wikia.com/
A kérdező hozzászólása: http://tv.pcworld.hu/video/szelmalomharc-jogvedok-es-a-warez Itt találtam egy egész jó videót a warez-dolgokról.
A kérdező hozzászólása: Abszolút nem vicces a dolog. Én nem tudtam hogy ez illegális oldal, és hogy lényegében "bûnözök". Azt hiszem kicsit körül kell néztem a netes jogi ügyekben, meg sok minden másban is.
Jóvan na, azért ne ijesztgesd már :D
Már hívtam a netrendészetet. A kérdezõt lenyomozzák.
Az egy dolog hogy törlöd magad... attól még egy backup-pal elmenthetik akármikor a reglistát. Pl. Most... vagy most...
A kérdező hozzászólása: http://ewse.hu/ Ez az oldal címe...Ha ez igaz akkor azonnal törlöm magam .. Jesszus köszönöm a válaszokat :O
A kérdező hozzászólása: Mivel az adataimat begyûjtötték, és nem járultam hozzá a reklám üzenetekhez. Így bármikor visszaélhetnek más adatokkal is, akár a nevemmel.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért ilyen flegma mindenki ez egy teljesen komoly ügy.. Eléggé laikus vagyok ilyen netes jogi témákban már az is baj ha kérdezek??? Valaki igazán írhatna egy normális választ..
Utolsónak igaza van. Ncore-nál is ugyanez volt. Bár az oldal üzemeltetõje nem köteles tudni a serverén futó dolgokról. Szóval igazából a feltöltõ a ludas az egészbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!