Találatok a következő kifejezésre: Nekem két késik (9 db)

Nekem két napja késik és tegnap volt egy kis barnázásom. Tegnap csináltam tesztet és negativ lett! Fél éve hagytam abba a gyógyszert azután mindig megjött rendesen. Terhes lehettek vagy valamilyen más problémám van?

Semmilyen terhességi tünetem nincsen!

Legjobb válasz: nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!

nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!
A kérdező hozzászólása: Igen már nagyon szeretnénk babát! Válaszodat köszönöm!!!
50% esélyed van a terhességre. Lehet babát vársz, de az is lehet, hogy meg fog jönni, csak késik egy kicsit. Várnod kell!
Szia!Babás lehetsz, mert koraterhességnél elõfordulhat egy kis barnázás(én az elsõnél rendesen mensiztem).A tesztre ne hallgass, nem hiába szoktam leírni ide, akiknek ilyen kérdéseik vannak, hogy várjatok a teszttel, mert lehet hogy babásak vagytok, de még túl korai, és nega lesz a teszt.Én is az elõttem íróhoz csatizom, várj 5-6 napot, ha akkor is nega, és nem is jött meg, irány adoki, mert más is lehet(ciszta például).Sok sikert, és mielõbbi poz.tesztet.Egy öreg róka

A barátnőmmel két napja vesztettük el a szüzességünket. Neki 2 napja késik a menstruációja. Az első szex után mindig késik, vagy lehetséges, hogy terhes?

Legjobb válasz: Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra,ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.

Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra, ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.
vájál, lehet én nem rtem...deeee ha lefeküdt valakivel, akkor az nem azt jeleni, hogy egybõl meg kell hogy jöjjön neki, csak ha rendesen akkor kellett volna neki megjönnie...
Azt nem írtad, h védekeztetek-e, de remélem igen.Mert akkor nem lehet semmi baj.
Szia! Ha 2 napja volt és 2 napja késik az azt jelenti hogy most kellett volna megjönnie vagyis a ciklusod 28. vagy valahanyadik napján szexeltetek. A lányok a 14 nap környékén a leg termékenyebbek, ha jól tudom, vagyis elvileg az egész hónapban összesen egy hét van amikor teherbe lehet esni. A menstruáció közeli napok a leg alkalmatlanabbak erre, mivel ilyenkor a petesejt vagy még nem, vagy már nem alkalmas a megtermékenyülésre. Ha nem használtatok óvszert, és nem szedsz fogamzásgátlót, akkor egy esemény utáni tabletta nem ártana. Sajnos, minden lehetséges.
Elég kicsi rá az esély, hogy 2 nappal a menstruáció elõtt valaki teherbe essen. De ha védekeztetek, akkor nem kell parázni.
szia!ha védekeztetek semmi ok az aggodalomra. de a menstruáció elõtti napokban is teherbe lehet esni!van rá egy élõ példa a 3 éves lányom:)
sszia vegyél egy tesztet az eldönt mindent..
Nekem nem késett az elsõ szex után.De nyugi, ez mindenkinek más, mint az is, hogy valaki vérzik mikor elveszti, van aki nem, van aki pár nappal utána vérzik kicsit.Ha védekeztetek, akkor semmi ok az aggodalomra, ha nem védekeztetek, akkor védekezzetek, mert kulonben idegeskedhettek majd mindig, ha késik neki!

Valaki segítsen nekem. A nõstény cicámat 2 napja ivartalanították és most délelõtt a seb alatt agy fél ökölnyi púp lett hirtelen. A cica két napja nem tudja elvégezni a dolgát. Valaki járt már így? Csak késõn fogad az állatorvos és ideges vagyok!

Legjobb válasz: Nekem nemrég ivartalanították, ugyanúgy nõstény cica. Felszívódó varrattal varrták össze, és utána nekem is egy púp keletkezett a sebe körül. De nem ökölnyi púp, hanem olyan kisebb. Kérdeztem a dokit, azt mondta normális a púp, mert a felszívódó varrat miatt van. Most már kb 3 hét elteltével nincs neki. Neked milyennel varrták, ezért kérdezem? Pisilni se tud a cica???

Nekem nemrég ivartalanították, ugyanúgy nõstény cica. Felszívódó varrattal varrták össze, és utána nekem is egy púp keletkezett a sebe körül. De nem ökölnyi púp, hanem olyan kisebb. Kérdeztem a dokit, azt mondta normális a púp, mert a felszívódó varrat miatt van. Most már kb 3 hét elteltével nincs neki. Neked milyennel varrták, ezért kérdezem? Pisilni se tud a cica???

A baratnommel pettingeltunk, es ugy tortent az egesz, hogy eloszor en elegitettem ki ot, utanna o engem. Ez igy tobbszor is elofordult. Kb 4szer. Mar ket es fel honapja kesik neki, lehet hogy terhes?

Legjobb válasz: Ha csak petting volt és nem történt aktus is, akkor nem valószinû, hogy terhes. Mindenképp vegyél neki egy terhességi tesztet ( drogériában vagy gyógyszertárban), de az eredménytõl függetlenül keresetek fel egy nõgyógyászt is. Hány évesek vagytok?

Ha csak petting volt és nem történt aktus is, akkor nem valószinû, hogy terhes. Mindenképp vegyél neki egy terhességi tesztet ( drogériában vagy gyógyszertárban), de az eredménytõl függetlenül keresetek fel egy nõgyógyászt is. Hány évesek vagytok?
Szerintem több, mint lehet. Menjen el orvoshoz, vagy vegyen egy terhességi tesztet is kiderül. Nem is tudom mire vár még...
2, 5 hónap késés után nagyon valószínû, hgoy terhes. ÉS ha az akkor 10 hetes (most ez durva, de abortuszt csak a 12. hétig csinálnak). De, persze, ha akarjátok a babát, akkro várhat még, de én inkább csinálnék egy tesztet.
igen!én mondom terhes lett és te apuka lettél!!!!!! örülsz?????

Mennyit esett a hőtök a nemvárt napján? Nekem ma egy tizedet leesett. Akkor már tuti, hogy meg fog jönni? Két napja késik, tegnapi 25-ös teszt negatív lett.

Legjobb válasz: Szerintem az egy tized az semmi, még bármi lehet. Addig jó, amíg nem jön meg! Szerintem néhány nap múlva újra csinálj tesztet! Én tegnapra nem vártam és még ma sem jött meg (pedig sose szokott késni), de sajnos van megjön érzésem meg néha-néha pici pecsétem is van wc papíron, így félek, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. :( A hõm az eddig fent van, a melleimet is érzem még, tehát még nem múlt el a mellfájdalom se. Én holnap reggel tesztelek, ha addig netán nem jönne meg, bár szerintem akármelyik pillanatban megjöhet és el sem jutok odáig...:(

Szerintem az egy tized az semmi, még bármi lehet. Addig jó, amíg nem jön meg! Szerintem néhány nap múlva újra csinálj tesztet! Én tegnapra nem vártam és még ma sem jött meg (pedig sose szokott késni), de sajnos van megjön érzésem meg néha-néha pici pecsétem is van wc papíron, így félek, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. :( A hõm az eddig fent van, a melleimet is érzem még, tehát még nem múlt el a mellfájdalom se. Én holnap reggel tesztelek, ha addig netán nem jönne meg, bár szerintem akármelyik pillanatban megjöhet és el sem jutok odáig...:(

Egy fiú udvarolt még korábban, visszautasítottam, de rájöttem hogy nagyon szeretem. Meg is akartam neki mondani, de két hete van barátnője. Nagyon gyötrődök miatta, mit tegyek, még nem késő elmondani? 21L

Legjobb válasz: Ez a hajó már elment. Próbáld meg elfelejteni, és legközelebb elõbb gondolkodj! Nem lehet, hogy csak azért "szereted" mert elérhetetlen lett?

Ez a hajó már elment. Próbáld meg elfelejteni, és legközelebb elõbb gondolkodj! Nem lehet, hogy csak azért "szereted" mert elérhetetlen lett?
Semmit se tegyél. Õ lehet, hogy most boldog, és ha igazán szereted, akkor nem akarod tönkretenni a boldogságát. Várhatsz rá, de szerintem inkább próbálj túllépni rajta, és keress mást.
ebbõl az esetbõl már csak tanulni tudsz!
Szerintem meg nem szereted, csak szar, hogy talált mást és nem neked teper. Hagyd békén.
Ha tényleg szereted, akkor még most mondd el neki, mert most még nem lenne olyan szörnyû a szakítás a másik lánynak. Ha meg most nem mondod el neki, akkor késõbb már ne tedd, mert az nem lenne fair. Lehet h a fiú még mindig érdeklõdik irántad és örülne ha sikerülne összejönnie veled. Sok sikert!
Próbálj meg beszélni a fiúval, mondd el neki õszintén, hogy szereted. Ha õ a másik lánnyal szeretne lenni, tartsd a döntését tiszteletben. Én is elképzelhetõnek tartom, hogy a másik lánnyal azért jött össze, hogy felejtsen, de ez nem biztos. Lehet, hogy tényleg szerelmes belé. Ezt most még nem késõ megtudakolni!
mewnj oda, csinálj cirkuszt és zavard el a lányt! ennyit tudsz tenni
Két hét nem sok, én lehet, hogy megpróbálnám. Lehet, csak azért jött össze a másik lánnyal, hogy Téged felejtsen. (És az a másik lánynak sem jó hosszútávon.) Készülj fel az elutasító válaszra is - de én talán nem hagynám annyiban.

Barátnőmmel óvszerrel védekezünk szex közben nehogy "baj" legyen, ráadásul még el sem megyek benne hanem előtte kiveszem, azonban múlt hónapban 6napot is késett neki, aztán megjött, most pedig már két hete késik és még semmi. Mire lehet gondolni?

Kell izgulnom??

Legjobb válasz: Szerintem csak nagyon rendszertelen a menszije... barátnõmnek is volt olyan hogy 1-2 hónap kimaradt XD ha többször is elõfordul akkor lehet hogy érdemes lenne nõgyógyászhoz fordulni

Szerintem csak nagyon rendszertelen a menszije... barátnõmnek is volt olyan hogy 1-2 hónap kimaradt XD ha többször is elõfordul akkor lehet hogy érdemes lenne nõgyógyászhoz fordulni
Szerintem nem kell izgulnod, bármitõl késhet neki(stressz, betegség)
A kérdező hozzászólása: oké..bakker most szólt ..hogy megjött neki..végülis azért izgultam mert..néha fájt a hasa..pl ma is..és ugye akkor szokott neki fájni mielõtt megjön..de nem jött meg csak fájt...na de most végre.. Igen egyébként megy dokihoz mert ez nem oké így...köszi nektek

2 napja késik a mensisem, 2 teszt két csikos de nekem még mindig olyan mindjárt megjön érzésem van. Ez igy normális?

A mellem feszül kicsit szurkál alul semmi egyéb tünet.

Legjobb válasz: Hát igen ez általában így normális!Gratula a babához!!!4

Hát igen ez általában így normális!Gratula a babához!!!4
Igen, valószínû, hogy babát vársz. Nekem is ilyen volt. Én is azt éreztem, hogy mindjárt megjön, de nem.:-) Gratulálok neked! Egy 12 hetes kismama
Csatlakozom...:-) "mindjart megjon"..mast se mondtam, aztan a teszt 2 csikosan viritott mar a masodik ketnapos kimaradas utan...ez babocaaaaaa...:-)) Gratula!!
Nekem is ilyen érzésem volt , és még 10 hétig kitartott.-) Azt mondják azért van, mert nõ a méh, ne ilyedj meg. Gratula.)
Ez már csak így marad...babás vagy...irány a nõgyógyász!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!